• Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

 • Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

 • Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

 • Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

 • Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

 • Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

 • Asien

  Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Frivilligt arbejde

6 ugers rundrejse i Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne, hvor du vil opleve 4 lande fyldt med adventure, kultur, smukke landskaber og en venlig lokalbefolkning

En overflod af Asiens rige kultur, byer, natur, flydende markeder, adventure og fantastiske strande

I Thailands pulserende hovedstad Bangkok oplever I på tæt hold, hvordan kulturen møder storbyen, og folk fra hele verden samles. Masser af historie i templerne, backpackernes fortællinger i de små gader og floderne, der løber gennem byen og danner baggrund for flydende markeder.
Myanmar er det uberørte land, der gemmer på mange eventyr. Efter isolation i mange år er landet nu åbnet som rejsedestination – og en yderst spændende en. Med en imødekommende lokalbefolkning med masser af energi og glæde over de nye muligheder er der uendeligt meget at opleve i dette skønne land, hvor turismen først er ved at indfinde sig. En autentisk og betagende rejse. I vil se traditionel burmesisk dans, pagoder og det fantastiske Shwedagon tempelkompleks. I får vist, hvordan man producerer guld og sølv, lakarbejder og meget mere.
I smukke Vietnam vil du opleve den skønne Halong bugt, Hanoi og Saigon, risterrasser bådcruise og det daglige liv. Du skal trekke, se grotter og opleve den kendte Mekong-flod.

Til slut skal I nyde Filippinernes ø-paradis med de smukke strande, krystalklart vand og koraller i verdensklasse. Et sandt eventyr i dette fantastiske ø-land. Få et adrenalin-kick af adventure og oplev øerne med fantastiske udsigter. Bad i floder og vandfald, oplev kulturen og ikke mindst de charmerende byer og en overmåde venlig befolkning. Du kan snorkle med verdens største fisk, hvalhajen, og nyde de smukke øde strande. Du har mulighed for at tage dykkercertifikat og dykke blandt nogle af verdens flotteste koralrev med en uhørt høj biodiversitet.

Hvis du er til storslåede naturlandskaber, gamle byer fyldt med autentiske oplevelser, flotte templer og opleve den magiske verden i havet, er rejsen til Thailand, Myanmar, Vietnam og Filippinerne lige noget for dig.

Highlights

 • Hoi An byens magiske stemning
 • Cu Chi tunellerne
 • Templer
 • Floating Gardens
 • Chocolate Hills
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se video

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00

Book denne rejse
Uge
1

Bangkok og Myanmar

Mødet med Asien, templer, Street food, cykelture, togtur og forunderlige guldtempler

I den sprudlende storby, Bangkok skal I både besøge templer, se den største Buddha, sejle i Long Tail-både, vandre igennem de charmerende gader i byen, besøge backpacker street og smage den fantastiske street food. I skal på en spændende cykeltur ned gennem alle de små gader og forskellige kvarterer – den bedste måde at opleve det helt autentiske Bangkok på.
Jeres rejse går videre til Myanmar, tidligere kaldet Burma. Et vidunderligt og enkelt land med en venlig og smilende befolkning, hvis sjæl er dybt præget af buddhismen. Rejsen starter med en togtur igennem landskabet, så I kan få rig mulighed for at beundre det livlige folkeliv, de smukke landskaber og de frodige rismarker.
Ved ankomsten til Yangon har I tid til at udforske byen, de spændende markeder og bygninger i kolonistil. Her vil I blive bombarderet med sanseindtryk, med farver, lyde og duften fra alle krydderierne, frugterne, grøntsagerne og gadekøkkenerne. Den største oplevelse vil være Shwedagon pagoderne belagt med det pureste guld.
Rejsen fortsætter til byen Bagan med de mange templer og pagoder så langt øjet rækker. Byen har mere end 10.000 templer samt klostre og spændende historiske sites at besøge. I cykler til tempelkomplekset og skal opleve det magiske syn ved solnedgang.

Uge
2

Myanmar

Kalaw village, flydende haver, landsbyer på stolper og paradisstrande

Jeres anden uge starter i byen Mandalay ved Irawaddy River, hvor I skal på bådtur til Mingun mod pagoden, som skulle have været verdens største. Efterfølgende begynder jeres trekking-tur i et vidunderligt landskab med små skønne landsbyer. I får det lokale enkle liv helt tæt på og får et unikt indblik i kulturen.

I skal ud at sejle på den magiske Inle lake med huse på pæle, de akrobatiske fiskere og de flydende haver, en form for køkkenhaver på vandet, hvor I kan sejle igennem alle de små rækker af planter og grøntsager. I kan besøge de lokale og se, hvordan man spinder silke på den helt autentiske måde. I besøger også her et par skønne klostre og pagoder. Så er det tid til strandliv, og I flyver tilbage til Yangoon og tager natbussen til Ngwe Saung beach, et sandt paradis, hvor I kan slappe af på stranden, nyde de skønne lune vand og et væld af skønne frugter, inden I skal tilbage til Yangon og videre på jeres færd.

Uge
3

Vietnam

Hanoi, templer, kultur, traditionelle Long Houses, trekking, grotter, strand, Perfume River, homestay, World Heritage Site

Vietnams størrelse gør, at der er store forskelle mellem nord og syd, hvilket du vil opleve på denne tur, som sørger for, at du rigtig lærer landet at kende. Jeres rejse starter i farverige Hanoi, som er kendt for sine mange seværdigheder og sine smukke og autentiske markeder, og når I går langs Hoan Kiem-søen, vil I kunne se de lokale praktisere Tai Chi langs bredden ved solopgang og solnedgang. Dit første møde med et af naturens smukkeste steder vil indtræffe, når I skal på cruise ud på Ha Long Bay. Her vil du opleve de fantastiske stenformationer, der tårner sig op af vandet.
Du kommer for alvor tæt på kulturen, når I skal på homestay i en smuk lille landsby, hvor du skal smage hjemmelavet vietnamesisk mad og opleve det charmerende folkeliv.

I skal på trekking-tur og se de flotte risterasser og bjergtagende landskaber og de underjordiske grotter, der stråler i alverdens farver. Det er et fortryllende syn. Resten af jeres første uge i Vietnam står på cykelture igennem bambusområder, rivercruise på Perfume River, hvor I skal se pagoder og spise lækker vietnamesisk mad, og som afslutning på ugen venter der jer et besøg på UNESCO’s World Heritage Site, My Son. My Son er en samling af smukke templer, der stammer fra 4.-13. århundrede. Stedet er meget gammelt og rummer megen kultur.

Uge
4

Vietnam

Hoi An, lanterne-undervisning, Cu Chi-tunellerne, cykeltur, lokalsamfund

I fortsætter jeres rejse ned igennem Vietnam og gør stop i Hoi An, som er den by i Vietnam, der har den hyggeligste atmosfære, med charme og lanterner, der lyser i alle farver. Her vil I lære kunsten at lave traditionelle vietnamesiske lanterner, som skal pryde nattehimlen og de charmerende gader. I skal på cykelture igennem små landsbyer og se gamle huse fra kolonitiden, templer og cottage-factories, inden I ankommer til Saigon, også kaldet Ho Chi Minh City.

I Saigon skal I på udflugt til Cu Chi-tunnellerne og se, hvordan man boede og skjulte sig under Vietnam-krigen. I får lov til at kravle ned i tunnellerne og på egen krop føle og fornemme den atmosfære, der stadig gemmer sig her. Det er en utrolig stærk oplevelse og meget tankevækkende, når man får at vide, at de tunneller, I skal besøge, er blevet udvidet af hensyn til turisterne. Der var altså ikke meget plads dernede for 50 år siden.
I den sydlige del af Vietnam skal I også besøge templer, katedraler og Binh Tay Market i centrum af Saigon, hvor I kan finde alverdens souvenirs. Her kan I for alvor sætte jeres forhandlings-skills på prøve, når I skal prutte om prisen med de lokale kvinder. Det en sjov proces, og efter et par gange er man ikke så let at snyde af de lokale.

Uge
5

Filippinerne

Underjordiske søer, Kawasan-vandfaldet, snorkling, jungle, Apo Island & dykkercertifikat

Jeres filippiner-eventyr begynder på øen Cebu i byen af samme navn med farverige markeder og hyggelig atmosfære og fortsætter til byen Moalboal, hvor I kan snorkle, udforske tropiske skove og jungler og nyde strandlivet.
Denne uge vil byde på fantastiske oplevelser, når I skal på tur til Kawasan-vandfaldet. Et vandfald i tre stadier eller etager dybt inde i junglen omgivet af farverige og livlige fugle, aber og flotte landskaber – en turkis oase midt i vildnisset, som er det perfekte sted at slappe af.
Jungleventyret fortsætter, når turen går videre til Cebu Canyons, et virvar af underjordiske turkisblå søer, som er klar til at blive udforsket. Her vil der være mulighed for at klatre og kaste sig ud i adventure aktiviteter som canyoning.

Rejsen tager jer videre til Dauin, et paradis af fantastiske koralrev kun 5 meter fra strandbredden, hvor I kan tage dykkercertifikat eller tage med på fantastiske ture. I Dauin vil I se hundredvis af forskellige fisk, og er heldet med jer, også skildpadder og havslanger, som holder til i dette unikke koralrev. Mørkt vulkansand giver stranden et meget specielt præg og fremelsker den helt specielle variation af fisk under havets overflade.
Apo Island med nogle af de smukkeste koralrev og en helt unik havbund, der skyldes vulkansk aktivitet, er næste stop på rundrejsen gennem Filippinerne. Her er der næsten garanti for at se havskildpadder. I vil også møde den fantastiske og imødekommende lokalbefolkning på Apo Island, hvor der kun er 1000 indbyggere.

Uge
6

Filippinerne

Siquijor, grotter, vandfald, cliff jumping, Bohol & Chocolate Hills

Rejsen går videre til den mystiske ø Siquijor, som er kendt for sine heksedoktorer, som dyrker voodoo og fremstiller kærlighedseliksirer. I kan cliff-jumpe 10 meter i feriebyen Salagdoong, svømme i et forfriskende vandfald, nyde solnedgangene, lave mad over tørrede majskolber eller slænge jer i hængekøjen. I skal rundt og se grotter og udforske øen på egen hånd.

På øen Bohol vil I se et fantastisk syn, når Chocolate Hills skifter fra grønne nuancer i regntiden til brune i den tørre periode. Også verdens mindste aber tarsierne holder til på denne ø, hvor I skal besøge dem. De sidste dage tilbringer I på Bohols smukke strande. Her er der strand for alle pengene! Fantastisk hvidt sand og et drømmeblåt hav, som lokker med alt, hvad hjertet begærer af vandsport og også buggycars. Der vil være mulighed for at dykke, nyde solen og få den sidste farve.
Der kan forlænges med frivilligt arbejde efter endt program.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.

Oktober 2017
Asien

Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

6 Uger

4 dage Thailand, 10 dage Vietnam, 2 uger Myanmar & 2 uger Filippinerne

Ankomst

01. okt 2017

Hjemrejse

10. nov 2017

32.690 kr
Book
Januar 2018
Asien

Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

6 Uger

4 dage Thailand, 10 dage Vietnam, 2 uger Myanmar & 2 uger Filippinerne

Ankomst

07. jan 2018

Hjemrejse

18. feb 2018

32.690 kr
Book
April 2018
Asien

Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

6 Uger

4 dage Thailand, 10 dage Vietnam, 2 uger Myanmar & 2 uger Filippinerne

Ankomst

08. apr 2018

Hjemrejse

18. maj 2018

32.690 kr
Book
September 2018
Asien

Thailand, Myanmar, Vietnam & Filippinerne

6 Uger

4 dage Thailand, 10 dage Vietnam, 2 uger Myanmar & 2 uger Filippinerne

Ankomst

30. sep 2018

Hjemrejse

09. nov 2018

32.690 kr
Book

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende guide
 • Afskedsmiddag for gruppen
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timers vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
Thailand
 • 5 Måltider
 • Tur i China town
 • Street food
 • Wat Pho tempel
 • Indsigt i Budhisme
 • Temple of Dawn
 • Long tail bådtur
 • Khaosarn street
 • Cykeltur i Bangkok
Myanmar
 • 12 måltider
 • Nanpaya temple
 • Traditionel Burmesisk dans
 • Lokal kloster
 • Khaung Mu daw Pagoda
 • Royal Palace
 • Mahamuni Paya
 • Grotter
 • Trekking
 • Floating Gardens
Vietnam
 • 17 måltider
 • Homestay
 • Mai Hich trek
 • Perfume River
 • My Son UNESCO World Heritage Site
 • Cu Chi Tunnels
 • Binh Tay Market
 • Thien hau temple
 • Botataung Pagoda
 • Swedagon Pagoda solnedgang
 • Golden Rock
 • Nyaung Oo Market
Fillippinerne
 • 30 måltider
 • Padi Dykkercertifikat
 • Apo Island tur
 • Cliff Jumping
 • Afskedsfest
 • Kawasan vandfald
 • Siquijor
 • Chocolate Hills
GO down icon

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet (fra. 11.500 kr.)
 • Evt. Lokal ankomst/afrejse skat
 • Ved eget flyarrangement kr. 750 i gebyr
Forsikringer
 • Rejseforsikring (ca. kr. 1.600 for 6 uger)
 • Tilmeldings- og sygdomsafbestillingsgebyr (kr. 895)
Visum og vaccinationer
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1.800
 • Visum til Vietnam 25 $
 • Visum til Myanmar 50 $
Andet
 • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chauffører mm.)
 • Ekskursioner og aktiviteter udover program
GO down icon

Thailand

Thailand dækker et areal på 517.000 km2, og der bor knap 60 millioner mennesker i landet. Størstedelen af befolkningen er etniske thai’er (75 %). Hertil kommer kinesere (14 %), malajer (3 %) samt en blanding af diverse minoriteter såsom vietnamesere, khmerer og oprindelige folk som karenere m.fl. (8 %).
Thailand er det eneste land i Sydøstasien, der aldrig har været europæisk koloni. Det har dog været et portugisisk handelshus i Ayutthaya, og flere europæiske kolonimagter har forsøgt at få herredømmet i landet. Det thailandske kongehus forsøgte først at møde europæerne med diplomati og imødekommenhed, men da de blev for ivrige i forsøget på at omvende thailænderne til kristendommen, blev de moderne korsfarere smidt ud. Buddhismen sætter sammen med monarkiet stadig dagsordenen i Thailand. Munkene er højt respekterede, og det er velanset, at alle mænd på et tidspunkt i livet prøver at leve som munk. Kongefamilien hyldes dagligt, når nationalsangen eller den royale hymne spilles på togstationer og ud over landsbyer.

Myanmar

Burma, officielt Myanmar, republik i Sydøstasien. Landet var en britisk koloni 1885-1948, indtil 1937 som en del af Britisk Indien, og har siden selvstændigheden i 1948 været præget af politisk uro, autoritære regimer og international isolation. Landet var 1962-2011 militærdiktatur. I 2005 blev hovedstaden med kort varsel flyttet fra Rangoon, officielt Yangon, til nær Pyinmana. Efter et manipuleret parlamentsvalg i 2010 fik Burma i 2011 en nominelt civil regering, som indledte en demokratiseringsproces og i 2016 tiltrådte en civil regering.

Vietnam

Vietnam ligger på det Asiatiske kontinent, og dets officielle navn er Den Socialistiske Republik Vietnam. Der bor ca. 93 millioner mennesker i Vietnam, og Hanoi er landet hovedstad. Det officielle sprog er vietnamesisk, og møntfoden hedder Dong.
Vietnams bjergrige terræn, skove, vådområder, og lange kystlinje repræsenterer mange forskellige naturtyper, der giver perfekte livsbetingelser til et rigt dyreliv.
De tropiske skove dækkede engang det meste af Vietnam, men i løbet af de sidste par hundrede år har fældning reduceret udbredelsen af skoven til kun ca. 19 procent.

Filippinerne

Landet omfatter ca. 300.000 km2 og er fordelt på 7107 øer ved højvande. Dette gør Filippinerne til verdens næststørste ørige. Landet er delt i 17 regioner, som har mere end 130 forskellige sprog eller dialekter. Filippinerne bærer præg af, at de var besat af spanierne i 333 år. Dette ses stadig i form af nogle fantastiske kirker og gamle historiske bygninger omkring i landet.

Beliggenhed

Thailand deler grænser med Myanmar, Laos, Cambodia og Malaysia. Landets beliggenhed betyder en stor variation i vegetationen. Nordthailand er kuperet og fyldt med bjerge, i syd findes store skove rige på mineraler, og det centrale lavland er en stor slette, som populært kaldes ’den store risskål’, da det er her, der dyrkes ris.
Myanmar: Landet er en forbundsstat eller union i Sydøstasien med grænser mod Bangladesh og Indien i vest, Kina i nordøst, Laos i øst og Thailand i sydøst. Landet har over 2.000 km kystlinje mod Andamanhavet og Bengalbugten.
Vietnam er et land, der ligger i Sydøstasien ud mod Det Sydkinesiske Hav. Grænselandene er Folkerepublikken Kina, Laos og Cambodja.
Filippinerne ligger isoleret mellem det Sydkinesiske Hav og Stillehavet.

Visum

I Thailand får man 30 dages ophold ved indrejse
Der skal ansøges om visum til Myanmar inden ankomst og det koster 50$ og søges via ambassaden
Vietnam: Danske statsborgere er fritaget for visum i op til 15 dage ønsker du at forlæge skal du have et 'Visa on Arrival' og det koster 45 $
Ved ankomst til Manila på Filippinerne er man visumfri i 30 dage.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

Under hele turen vil der være forskellige former for ophold både Homestay, hotel, hostels og tog.

Klima

Klimaet i de fire lande er et tropisk monsunklima med regntid fra maj til oktober. Temperaturen skifter ikke så meget, den ligger mellem 30-35 C året rundt – med meget høj luftfugtighed!

Mad

Maden i Thailand er verdens kendt og i Bangkok har du virkelig mulighed for at prøve deres kendte ”pad thai”, alverdens former for street food og de mange lækre frugter.
Maden i Myanmar ikke er verdenskendt på samme måde som det thailandske eller vietnamesiske køkken, så kan godt se frem imod en anderledes asiatisk smagsoplevelse. Maden i Myanmar består bl.a. af nudler og ris, krydret og stegt med grøntsager og kød. Men også specialiteter fra det indiske og kinesiske køkken har sneget sig ind. Derfor kan også vegetarer og veganer glæde sig til at få forkælet smagsløjerne i Myanmar.
Vietnamesisk mad er også verdens kendt, her kan du virkelig udforske de mange lækre ris retter med friske grønsager, rispapirsuller og alverdens krydderier, de er særligt glade for koriander.
Mad fra Filippinerne er meget anderledes, da både spanierne, kineserne, portugiserne og amerikanerne var bosat der. Malaysierne var der også for ca. 20,000 år siden, hvor de tog kokosmælk med dem. Kineserne tog nudler med, og spanierne medbragte eddike, hvidløg, iberisk og retter fra middelhavet.

Valuta

Thailand: 1 DKK = ca. 5 THB (thai baht)
Myanmar: 1 DKK = 193,91 MKK (Kyat)
Vietnam: 1 DKK = 3250,98 VND (Dong)
Filippinerne: 1 DKK = ca. 7 PHP (Philippine Peso)

Den bedste valuta at medbringe til alle fire lande er USD. Fælles er også, at kreditkort kan bruges som betaling i de fleste større byer.
(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Dansk tid + 6 timer (vintertid)
Dansk tid + 5 timer (sommertid).

Filippinerne
Dansk tid + 7 timer (vintertid)
Dansk tid + 6 timer (sommertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
http://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

Der vil under hele turen være mulighed for at komme på internettet. Der er Wifi på cafeer og hostels i de store byer, ellers er der internet cafeer man kan benytte undervejs.

Sprog

Thailands officielle sprog er thai, men herudover tales der et stort antal minoritetssprog. Der er i alt 75 sprog i Thailand.
Myanmar: Officielt sprog er burmesisk, der er modersmål for ca. 2/3 af befolkningen. Tibeto-burmesiske sprog tales af i alt ca. 78%, taisprog af ca. 10% og austroasiatiske sprog af ca. 7%.
Vietnam: Officielt sprog er vietnamesisk, som tales af ca. 85%. Fra kolonitiden har fransk en stærk stilling som det sprog, der bruges i eksterne relationer.
Tagalog og engelsk er de oficielle sprog på Filippinerne, som gør landet til et helt fantastisk rejsemål, da de fleste snakker “flydende engelsk”. Man kan dermed let kommunikere med størstedelen af befolkningen.

Religion

Thailand, Myanmar og Vietnam er et buddhistiske lande, og deres buddhistiske livsopfattelse opleves i form af deres gæstfrihed, åbenhed, indre ro og harmoni.
Filippinerne er katolikker, pga spaniernes indflydelse. I Indonesien er den største del af befolkningen muslimer.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.


Frivilligt arbejde på Filippinerne

 

Det frivillige arbejde foregår i Palawan, som er en filipinsk ø og provins. Øen Palawan blev i 2015 kåret til verdens bedste ø og er derfor et ideelt sted at lave frivilligt arbejde. På Palawan vil der være mulighed for at undervise i engelsk på de lokale skole, samt hjælpe i børnehaverne.

 

Undervisning: 

Du har rig mulighed for at hjælpe indbyggerne med at lære og øve deres engelske, da både unge såvel som gamle er interesserede i at lære. Undervisningen på skolerne kan variere, så du nogle dage har mange timer og andre dage færre. Der undervises som regel om morgenen.

Du vil kunne undervise i aldersgruppen 7-16 år og er meget uformelt. Du kan derfor undervise dem igennem lege og andre aktiviteter du nu finder på.