Tre tips til mindeværdige backpacker oplevelser

Borneo eller Brasilien, Kina eller Columbia, Maldiverne, Mexico, Afrika eller Indien. Uanset på hvilket kontinent og i hvilket land du skal backpacke, er det godt at kende til livet med rygsækken på skuldrene, inden du begiver dig ud i den store verden.

At backpacke er på mange måder anderledes end traditionelle charterrejser, og er det din første tur som backpacker, er der god grund til at spidse ører, når vi hos Adventure Heart her giver dig tre tips til at få mindeværdige backpacker oplevelser med hjem i rygsækken.

Sådan får du en god backpackertur

  1. Forberedelse, forberedelse, forberedelse
    For mange er backpacking lig med spontanitet. På denne type rejse er det nemlig almindeligt ikke at have booket hverken overnatning eller transport fra A til B og fra B til C. Men det en god idé at tjekke destinationerne ud hjemmefra – ikke blot så du ved, hvad der venter dig, men også for at du kan få det optimale ud af din tid på destinationen. Og selvom easy-going er godt kan det være svært at vide på forhånd, hvor de bedste steder er, og man ender med at komme til alle de steder alle andre har været. Vi har lokale partnere, der kender de spændende steder.
  2. Pak kun det absolut nødvendige
    At rejse med rygsæk har visse begrænsninger. Du skal selv bære alle dine ting på ryggen, og derfor gør du klogt i kun at pakke det absolut nødvendige. Husk også, at du kan vaske dit tøj, når du kommer frem. Når du pakker let undgår du at blive irriteret over din bagage, og du har samtidig mulighed for at købe nogle ting med hjem fra de steder og lande, du besøger. På denne måde kan du se frem til at tage nogle af dine backpacker-oplevelser med hjem i fysisk form.
  3. Vær ikke bange for at prøve noget nyt
    Det kan være grænseoverskridende at tage ud på adventure ture, spise mad fra små gadekøkkener og tale med lokale folk, du møder på din vej. Ikke desto mindre er det netop sådanne oplevelser, der er er med til at gøre backpacking til en fantastisk rejseform. Vil du kunne se tilbage på mindeværdige backpacker oplevelser, er der altså god grund til ikke at være bange for at prøve noget nyt!