• Smukt slot
  • Skønne suiter
  • Vidunderlige omgivelser
  • Fransk gastronomi

5 dages yoga retreat på Château

– med vores engagerede yogalærer

På dit 5 dages yoga retreat på Château i Dordogne,  som ligger i det sydvestlige Frankrig finder du al den friske luft, fred og ro, som stedet har at byde på.  Tag en pause fra hverdagens hektiske tempo tag et skridt tilbage i tiden til dette fredelige landlige sted i Aquitaine-regionen. Genoplad dine batterier og plej din krop og sjæl med YOGA under kyndig vejledning af den danske yogalærer. Vi er glade for at kunne dele dette helt magiske sted med dig.

Fra retreatet kan du krydre dit yogaophold med mange forskellige aktiviteter. Tag f.eks. på cykeltur, privatquidede ture, vinbesøg, byture, Fransk madlavning, gårdbesøg, vandring eller oplev de maleriske veje i floddalen Lot, Garonne og Dordogne. Planlæg et uforglemmeligt retreat der balancerer yoga, sightseeing, afslapning og det bedste af regionens mad og eventuelt vin.

Hver dag vil jeres yoga lærer præsentere jer for en afvekslende yoga tilpasset jer og dagen. Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen, hvor du lærer at finde stilhed og mærke nuet via gode Yoga teknikker. Der bruges teknikker fra Mindfulness, drømmerejser og visualiseringer. Dette påvirker både blodtryk, tankemylder, angst og uro i den gode retning. Hver morgen vil du starte dagen med en yogasession. Derefter vil der blive serveret en skøn morgenmad. Om formiddagen kan du efter eget ønske foretage dig flere forskellige aktiviteter på og omkring slottet f.eks. tage på sightseeing i de middelalderlige byer i området. En af dagene vil der være et par timer med French cooking. I omgivelserne omkring slottet er der rig mulighed for at opleve den smukkeste natur, hvor du vandre på stierne eller cykle en tur.

“Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.” ― The Bhagavad Gita

Dag 1 - 5

CHÂTEAU’et

Château’et er faktiskt et slot og beliggende i  Monflanquin, i det sydvestlige Frankrig, og her skal I tilbringe 5 dage og 4 nætter i skønne og smukke omgivelser. Montflanquin er anerkendt som en af de smukkeste byer i Frankring, og slottet er luksuriøst og unikt.
Du vil få et berigende og afslappet ophold, hvor du hver morgen vågner op til den muntre lyd af kvidrende fugle og den friske luft.

Ejerne af dette historiske slot er det imødekommende og engageret belgiske ægtepar Diane og Eric, som i ​​2014 byttede storbylivet ud med det sydvestlige Frankrig, hvor de åbnede Château’et for gæster. Diane er kokken på slottet og tilbereder den skønne mad, som I skal spise. Eric er uddannet i ønologi, og kan således vejlede og sørge for velsmagende, gode vine til dem, der har lyst. Deres kærlighed til livet på landet, historien, mad og vin passer perfekt til det nye eventyr på deres Château, som er rig på historie og komfort.

I disse skønne omgivelser vil der være yoga både morgen og sen eftermiddag efterfulgt af vidunderlig middag, som nydes på slottet.

Læs mere om slottet under “Om stedet”.

+-

Slotsparken

I de skønne omgivelser er der naturligvis en pool, som I kan hoppe i ind imellem de mange aktiviteter, ligesom en gang yoga under trætoppene vil være en ekstraordinær nydelse.

+-

YOGA

YOGA’en

Vores yogalærer på retreatet siger:

“Yoga undervisning byder på en blanding af de bedste Yoga former. Hatha Yoga, Restorative Yoga samt Yin Yoga. Enhver Yoga time bygges langsomt op med opvarmende øvelser og afsluttes blidt med Shavasana og Yoga Nidra, som er som desserten efter en god middag – afspænding for krop og sjæl.

Undervisningen er engageret og med opmærksom på dig. Vi viser både Yoga stillingerne udført på måtten og hjælper og støtter dig derefter med din Yoga. Ved at hjælpe dig i stillingerne vil du dels mærke et ekstra godt stræk, men også samtidig blive bevidst om din egen krop og dens potentiale. Mange gange finder vi ud af, at vi kan mere end vi tror.

Hatha Yoga og Vinyasa Flow fører dig ind i en rolig meditativ og koncentreret tilstand, bygger din styrke op og giver dig balance og smidighed. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær både til dine Yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær lærer du på magisk vis dig selv bedre at kende. Yoga er ikke bare fysisk, men også en blid indgang til de dybere lag af dig selv – sindet og sjælen.

Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen, hvor du lærer at finde stilhed og mærke nuet via gode Yoga teknikker. Der bruges teknikker fra mindfulness, drømmerejser og visualiseringer. Dette påvirker både blodtryk, tankemylder, angst og uro i den gode retning.

Efter en Yoga time vil du føle dig gladere og godt tilpas i kroppen, og du går altid fra en Yoga time og føler dig som en bedre udgave af dig selv.

Vi har for øje at tilgodese hver enkelt elev og tilpasse undervisningen med hensyn til stærke sider og mindre stærke sider. Skulle du have skader af hvilken som helst slags taler vi om det indledningsvis, således at du får råd og vejledning til, hvordan du tager hensyn til dig selv.

+-

Værelserne

Aktiviteter

AKTIVITETER

Vandre- og cykelture i området

Der er dejlige vandrestier i området, og at tage på cykeltur i området er også en vidunderlig oplevelse. Cykler kan lejes for alle dage.

1/2 dags ture kan bestilles, hvis gruppen har lyst til det.

Madlavnings- og bagværkkurser

Du kan få madlavnings- og bagværkskurser. Her vil du lære særlige madlavningstekniker, så du kan skabe vidunderlige opskrifter. Du kan tage de detaljerede opskrifter, nye ideer og de forskellige måder at gøre noget almindeligt til et “wow” med hjem, hvor du kan gentage madlavningen i dit eget køkken.  En 3 timers gastronomisk oplevelse med Château’ets ejer, Diane, er inklusive i programmet, og hun vil formidler teknikker fra det franske køkken – og naturligvis tilføje sine egne yndlingskrydderier og smagkombinationer.

Erics entusiasme for landlivet har også resulteret i en velplejet ejendom, hvor der bliver dyrket økologiske grøntsager, som bliver brugt til Dianes madlavning. Således er alle ingredienserne, som bliver brugt i madlavningen, friske og af høj kvalitet, og alle retter vil være tilberedt fra bunden. En total professionel forberedelse og servering.

Og lad os have det endnu mere sublimt, mens vi er ved det!

Vinsmagning

Forståelse og smag af interessante franske vine.

Slottet er i nærheden af tre hæderlige vinproducerende regioner i Frankrig: Bordeaux mod vest, Bergerac mod nord og Cahors mod øst. Dette gør det ideelt at udforske disse regioner. Vinsmagninger på Château’et er både en læring og sjov oplevelse.

Smagen af vinen opstår i hjernen, hvor vi med vores sanser afkoder smagen – uanset om det er en god, fremragende, “bare OK” eller endda en dårlig flaske vin! Uanset om du elsker det eller ej, kan du så forklare hvorfor?

Middelalderbyen Monflanquin
Monflanquin er udnævnt til en af Frankrigs smukkeste middelalderlige landsbyer, og ligger kun et par kilometer fra Château’et.
Her kan du gå på opdagelse blandt de gamle bygninger, gå på museum og besøge den flotte Saint-André kirke.

AKTIVITETERNE SKAL BESTILLES FOR GRUPPEN – bortset fra vandreture

+-

Dag 5+

FORTSÆT DIN REJSE

Frankrigs andre destinationer

Du kan fortsætte din rejse til andre spændende dele af Frankrig. Du kan vælge at rejse rundt i  regionen eller rejse videre til blandt andet Paris, Toulouse eller Bordeaux.

+-

CHÂTEAU

Château’et er et slot fra det 17. århundrede, som ligger  på en bakke, hvorfra der er en spektakulær udsigt over det omkringliggende landskab. Château’et har gennemgået flere store renoveringer for at holde ejendommens historiske stil samtidig med, at der er blevet tilføjet et moderne præg. Resultatet af dette er et luksuriøst og smukt slot, som vil give dig en eventyrlig følelse og en afslappet stemning.

EJERNE AF retreat CHÂTEU’et

Om Diane
Diane er fra i Chicago-området med rødder fra Wisconsin. Hun flyttede til Paris i 2005 takket være et jobtilbud, som hendes mand, Eric, modtog. Diane har en baggrund inden for biologi/kemi og en kandidat i Business Administration, men efter flytningen besluttede hun sig for at følge sin passion, Hun startede på den kulinariske kunstuddannelse på Ecole Supérieure de Cuisine Française (Ecole Gregoire Ferrandi). Efterhånden arbejdede og praktiserede hun også hos Hélène Darroze, L’Atelier de Robuchon og Stohrer i Paris, samt Au Fin Gourmet i Pau, plus mange andre mindre restauranter i Paris. I 2009 besluttede Diane at oprette firmaet Paris Cooking Company, hvor hun arbejdede som freelance kok – hvilket gjorde det muligt for hende at udøve sit håndværk på en kreativ og meget interaktiv måde. I begyndelsen af ​​2014 byttede hun og Eric storbylivet ud med det sydvestlige Frankrig, hvor de åbnede deres Château.

Om Eric
Eric er belgisk statsborger. Han er uddannet ingeniør inden for handel og har arbejdet over 30 år i flere forskellige store multinationale virksomheder i 8 forskellige lande. I 2011 besluttede han at følge sin egen passion og fik en grad i ønologi fra Bordeaux-universitetet (Diplôme Universitaire d’Initiation à l’Oenologie). Eriks kærlighed til livet på landet, historien og vin passer perfekt til deres nye eventyr men det fransk Château. Hans entusiasme for landlivet har også resulteret i en velplejet ejendom og hvor han producerer økologiske grøntsager som bliver brugt til i Dianes madlavning. Eric’s mål er at sikre, at folk har et behageligt ophold og at deres oplevelse er unik.

    HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

    Inkluderet i basispakke

    • Måltider i henhold til programmet
    • Login til egen profil
    • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
    • 24 timers vagttelefon
    • Bidrag til rejsegarantifonden

    Retreatet

    • 4 overnatninger på slottet i suiter eller værelser, dobbelt, enkelt eller 3-seng suite
    • 3 x brunch + 1 x fransk morgenmad på afrejsedag
    • 1 x 3 timers madlavningsseance med slottets ejer og Chêf de Cuisine
    • 4 x middage med vin/vand.
    • Snacks og te/kaffe/vand til rådighed hele dagen
    • Flaskevand på bustransporten
    • NB! Alle måltider er organiske og sunde, af høj kvalitet, frisklavede fra grunden og af produkter fra slottet, lokale farme eller markeder
    • Pool & pool håndklæder

    HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

    Tranport

    • Flybillet.
    • Fly til Bordeaux/Toulouse eller Paris og tog videre til Agen.  Vi hører gerne gruppens beslutning. Det anbefales at tage et tidligt morgenfly til  Paris og videre med tog, så gruppen kan ankomme til slottet ud på eftermiddagen.
    • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

    Forsikring

    • Rejseforsikring
    • Sygdomsafbestilling,  kan tegnes

    Ekstra aktiviteter

    • Cykelleje € 60 ( dkr. 450)  for perioden
    • 1/2 dags vinudflugt med slottets ejer Eric, f.eks. til Bergerac eller Cahors (hvor dronningens slot ligger) €90 (d.kr. 675)
    • 1/2 dags udflugt i området
    • Massage, manicure/pedicure, Reiki, Reflexology eller andre wellness behandlinger. ca. €30-60. Skal bookes i god tid.

    Andet

    • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
    • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
    • Ekskursioner og aktiviteter udover program
    • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
    • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
    • Rejsen skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

    *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
    Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

    close
    Scroll to Top