• Sommer Yoga & Sound-healing
  • Chef og lokale øko råvarer
  • Toscana naturomgivelser og udsigter
  • Kreative workshops

5 dages sommer “yoga & sound” retreat i toscansk villa

– dine undervisere er yogalærer Jordan fra New York og lydhealer Allison fra Los Angeles

Kom med til det smukke Toscana på et 5 dages sommer retreat på et vidunderligt sted og få en unik agriturismo oplevelse i hjertet af det landlige Toscana mellem skov, vinmarker, olivenlunde og organiske grøntsagshaver. Her kombinerer vi et ferieophold, en farm-to-table restaurant og en non-for-profit organisation der støtter internationale kunsterne og gennemsyret af kreativ stil.  Der vil altid være kunstnere på stedet. Fire nætter med oplevelser til både krop, sind og sjæl…

Vi skal have yoga og sound-healing, kreative workshops, ture og sjov. Slap af i lækre værelser med originale kunstværker, udforsk det toscanske område med deres lokale gårde og kultur, nyd det lækre køkken med mad hentet fra den organiske have, og dyrk yoga flere gange dagligt.

“Yoga allows you to find a new kind of freedom that
you may not have known even existed.” – B.K.S. Iyengar

Dag 1 - 5

På ankomstdagen vil der være velkomst med rundvisning, så skal vi have yoga session som også indeholder en “velkomst yoga circle” start med sound healing og om aftenen er der middag i restauranten.

Hver morgen starter med Morgen-Yoga kl 8:30 med tilhørende klang. Yoga timen bliver efterfulgt af en lækker brunch buffet, hvorefter der er tid til at slappe af ved poolen, udforske området eller deltage i en af de mange aktiviteter. Hver aften bliver afsluttet med en tre-retters menu på restauranten.

Fordelt på de 5 dage kommer vil du deltage i en flere spændende workshops, som en del af programmet.

På dag 2 kommer i til at deltage i en pasta workshop, hvor du skal lave din egen pasta. Senere på dagen skal vi høre om stedet
Non-Profit Kunstfond, som støtter nutidige kunstnere indenfor forskellige kunstarter og på forskellige måde.
Vi afslutter dagen med en lyd-healing inden middagen.

På dag 3 er der planlagt en guidet vandretur i det smukke toscanske landskab og historiske monumenter. Vi besøger køkkenhaven og henter vores grøntsager og krydderurter til middagen. Vi skal have Yin yoga og “Sound-healing-bath” session inden middagen

På dag 4 begynder vi igen dagen med yoga og tager herefter på en lille picnic og om eftermiddagen er der en kreativ workshop, hvor en af husets egne professionelle kunstnere vil undervise. Vi slutter dagen med en afrundning af vores yoga-circle samt lyd-healing session.

På dag 5 spiser vi brunch buffet om morgenen, hvorefter I skal med en bus, som tager jer til Pisa Lufthavn.

+-

Om stedet

Villaen

Villaen er en gård, der dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. På retreatet kan du deltage i forskellige aktiviteter så som druehøst til vin, olivenhøst til olie, trøffeljagt om efteråret og gå på jagt i skoven efter naturskabte delikatesser. Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser, der er dyrket i en af køkkenhaverne eller hentet fra lokale producenter. Restauranten kører også et koncept med en rotation af internationale kokke, hvis madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter her.

Villaen er omgivet af ombyggede historiske landbrugsbygninger – tidligere bondegårde, stalde og jagthytter – som alle huser gæstelejligheder og fælles faciliteter.

Selve ejendommen stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede og er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie.

De nuværende ejere købte villaen i 2007 i en forfaldende tilstand. De nye ejere kombinerede deres færdigheder og viden indenfor kunst, madlavning og musik for at genskabe villaen. Projektet startede med idéen om at bringe deres oplevelser inden for musik, kunst, underholdning, film, mode og andre kreative felter sammen ét sted og skabe et unikt toscansk retræt.

Konceptet og ejendommen fortsætter med at udvikle sig og er et miljø, hvor gæster og kunstnere med forskellige baggrunde kan mødes for at slappe af, skabe og blive inspireret.

Med sin beliggenhed, smukke omgivelser og afslappet charme er stedet meget mere end en traditionel toscansk agriturismo og er en unik ramme natur, kultur og en ny livsstil.

Læs mere om villaen under “Om stedet”.

+-

YOGA'en

YOGA’en

Der er både mulighed for yoga indendørs og udendørs. I en af bygningerne, som er gennemrenoveret for få år siden ligger der et stort indendørs yogastudio. Og er vi udenfor på yogadækket, mærker man tydeligt, at der tilføres ekstra energi fra naturen. Yogadækket er diskret gemt bag poolen med udsigt over olivenlund og med panoramaudsigt over Apenninebjergene. Trædækket måler 14 x 7 meter og har rindende vand, elektricitet og en baldakin til skygge. Yogamåtter kan lånes, men man er også velkomne til at bruge egen måtte.

Vi begynder hver morgen på dette retreat med en sjælfuld og opløftende yoga time, der imødekommer alles behov, om du er begynder eller erfaren. Når vi udvikler os i vores yogapraksis om morgenen, udvider vi vores kapacitet til også at kunne udforske og nyde de smukke toscanske landskaber endnu mere om dagen.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Midt i mellem bygningerne og ved siden af ​​den største pool ligger boligerne. De har udsigt til enten det 19. århundrede villa eller de toscanske bølgende bakker. Boligerne er for nylig blevet renoveret og har aircondition og WiFi. Hvert værelse er unikt dekoreret med kreativ stil med originale kunstværker.

+-

Ekstra aktiviteter

Ekstra aktiviteter

I området omkring gårdene er der rig mulighed for at udforske og opleve forskellige aktiviteter.

20 minutters gang fra villaen ligger den næsten ubeboede by Toiano på en bakke af sandsten.  En gang en by med en befolkning på 500, men er i dag et par forladte huse, kun beboet af omstrejfende katte og vilde bjørnebærbuske. Byen er værd at besøge ved solnedgang for en panoramaudsigt over Volterra.

Museum of Farming Life (Museo Della Cività Contadina) i den nærliggende by Montefoscoli giver et indblik i lokale, historiske landbrugstraditioner. Der er kun åbent på søndage og uden for siesta-timer, men det er værd at besøge en tur rundt i den maleriske by.

Vineyard Castello di Ama, lige uden for Siena, byder på vinsmagningsture.

35 minutters kørsel fra Villa nær byen Pontedera ligger Amedei-chokoladefabrik, der er kendt verden over for sin håndværkschokolade. Du kan booke for en guidet prøvesmagning og købe chokoladen på stedet.

Kombiner nutidig kunst (Galleria Continua) og nogle af de mest kreative gelato-kombinationer i Toscana (Gelateria Dondoli) i den middelalderlige by og UNESCOs verdensarvsliste San Gimignano.

Andre bemærkelsesværdige florentinske butikker og steder er Loretta Caponis stof og broderi, Richard Ginori, en porcelænsproducent dateret tilbage til 1735, og den berømte duft- og kosmetikforretning Santa Maria Novella som blev oprettet af Dominikanske munke kort efter deres ankomst til Firenze i 1221.

Det er oplagt at forlænge rejsen med et ophold i Firenze eller Pisa.

+-

Toscana Villaen 

Ejendommen ligger i Pisa provinsen, og ejendommen stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Den er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie. Gården dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter.

Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser. Disse er dyrket i en af villaen køkkenhaver. Restauranten har også et koncept med en rotation af internationale kokke. Deres madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter, de har opstillet.

Kokken serverer sunde og lækre menuer med råvarer fra stedets køkkenhave, der supplerer en sund livsstil, og den erfarne barmand kan lave friske og sunde juice og cocktails på anmodning…

Jordan & Allison

Dine undervisere på retreatet

Jordan Ashley:

Jordan har en MA Human Rights og PhD-kandidat og skønt hun var glad for New York Citys yogakultur, mærkede hun et behov for en praksis, som samtidigt inkluderer et fokus på næstekærlighed i form af bl.a donationer til støtteorganisationer.

Med udgangspunkt i sin rejseoplevelse og af at være fuldtids yogalærer oprettede hun Souljourn Yoga Foundation i 2016. Her betænker man dårligere stillede mennesker særligt børn gennem donationer via sine yoga-retreat.

Har praktiseret de fleste stilarter af yoga. Underviser hovedsagligt i Hatha, Vinyasa og Yin.

Allison Bagg:

Allison er lydhealer, åndedrætsfacilitator, intuitiv guide og kunstner med base i Los Angeles. Hun bruger et væld af forskellige redskaber og teknikker til at hjælpe mennesker med at skabe jordforbindelse, ro og sætte bedre personlige grænser.

Allison er certificeret i gong, krystalalkymi-sangskåle, planetariske klokkespil og stemmegafler. Et af hun fokusområder er at assistere kroppen med samle begge hjernehalvdele i harmoni i et samspilmellem ånd og videnskab.

Allison fortæller: “Man siger, at alt er vibration, og ved at tune os selv som instrumenter, kan vi heale alt fra det fysiske på cellulært niveau og dermed åbne for vores portaler til magien og overfloden indeni”.

Yoga & Sound

Maden

Den økologisk grøntsags- og frugthave på villaområdet spreder sig over to hektar og fortsætter bare med at vokse! Haverne giver køkkenet muligheden af at fremtrylle skøn mad med friske, solbeskinnede grøntsager, som understøtter deres sæsonbestemte menuer. På denne retreat vil vi blive forkælet med lækker frisk frugt, nybagte kager, kød, ost, æg, saft, kaffe og te til brunch efter vores morgen yogasession. Hver aften nyder vi en tre retters middag sammen. Glem ikke at prøve de organiske vine herfra samt olivenolie, som både er dyrket og produceret på stedet!

    HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

    Inkluderet i basispakke

    • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
    • Login til egen profil
    • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
    • 24 timers vagttelefon
    • Bidrag til rejsegarantifonden

    Yoga resortet

    • 4 x overnatninger i dobbeltværelse med delt badeværelse
      • TILLÆG:
      • Enkeltværelse med delt badeværelse – kr. 2.200,-
      • Dobbelt værelse med eget badeværelse – kr. 1.600,-
      • Enkelt værelse med eget badeværelse – kr. 6.300,-
    • Morgenmad og tre-retters middag hver dag. Te, kaffe, kildevand og juice til rådighed.
    • Yogasession med Jordan morgen og eftermiddag og soundbath med Allison
    • Pasta “værksted” med stedets kok
    • Kreativt værksted
    • Guidet vandreture i det toscanske landskab
    • Brug af svømmebassiner og kunstlokalerne

    HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

    Transport

    • Flybillet Kastrup / Pisa (Alternativt til Firenze)
      Anbefalede tider:
      Udrejse: Morgen/formiddag. Vi mødes til middag kl. 19:00
      Hjemrejse: Efter kl. 14:00. Da vi checker ud kl. 11:00.
    • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst.

    Forsikring

    • Rejseforsikring
    • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

    Andet

    • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
    • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chauffører mm.)
    • Ekskursioner og aktiviteter udover program
    • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
    • Ekstra yoga timer
    • Ekstra dage før eller efter retreat
    • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
    • NB! Rejsen skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

    *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
    Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

    close
    Scroll to Top