FRIVILLIGT ARBEJDE I UDLANDET

Har du hang til eventyr og ønsker du at opleve verden udefra? Så tag på frivilligt arbejde i udlandet og gør en forskel for andre mennesker i lokale samfund, mens du samtidig knytter nye internationale venskaber for livet og får store livsoplevelser. Læs mere om frivilligt arbejde i udlandet. 

Sabbatår – hvad skal der ske?

Står du foran et sabbatår, og er du i tvivl om, hvad du skal bruge tiden på? Så tag ud og udforsk verden, og lad dig inspirere af nye kulturer og fremmede himmelstrøg. Hos Adventure Heart arrangerer vi en bred vifte af grupperejser, hvor du får rig mulighed for at udleve din indre globetrotter, samtidig med at du møder nye venner.

Hvorfor tage ud og rejse?

Der kan være flere grunde til at tage ud og rejse. Nogle ønsker måske blot at komme ud af faste rammer og dase på en tropisk strand. Andre længes efter eventyr og kaster sig hovedkulds ud trekking i tætte regnskove, bjergbestigning og dykning. Igen er der andre, som forlader det hjemlige og det trygge for at arbejde frivilligt og hjælpe mennesker, der ikke har de samme muligheder og privilegier som dem selv.

Oplev verden

Lige meget hvilken kategori du hører til, har vi helt sikkert en rejse, der passer til dig. Vi sørger naturligvis for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at få dit livs oplevelse.

Vi tilbyder rejser til mange forskellige destinationer i Kina, Peru eller Afrika. Du kan for eksempel vælge at arbejde frivilligt med børn i Kina, Peru eller Kenya, møde orangutanger i Borneos jungle, slikke sol på stranden i Copacabana eller finde din indre ro blandt buddhistiske munke i Nepal.

Bliv verdensborger

Én ting er sikkert: Når du rejser ud i verden, vokser du som menneske. Du lærer at begå dig i andre kulturer, og du får styrket din tolerance, forståelse og medfølelse for andre mennesker. Og måske bliver du en vaskeægte verdensborger, som ser hele verden som sit hjem.

Hvis du vil læse andre rejselystne unges fortællinger om deres ture med Adventure Heart, kan du læse med her og måske lade dig inspirere til din egen personlige dannelsesrejse.

Det modner at rejse

Hos Adventure Heart er vi alle sammen rejselystne globetrottere, og vi taler gerne varmt for et sabbatår i udlandet. Vi tror nemlig på, at man udvikler sig gevaldigt som menneske, når man bliver revet væk fra dagligdagens rutiner.

Når du rejser, lærer du nemlig ting om dig selv og andre mennesker, som du ikke lærer på uddannelsessteder. Vi bakker naturligvis op om at tage den uddannelse man drømmer om også, men nogle gange kan det give nødvendig erfaring at supplerer med en anden form for erfaring på ens vej i livet.

Lær at stå på egne ben

Tiden efter gymnasiet er et oplagt tidspunkt at tage på en længere rejse. Du er stadig ung, og du har måske ikke så mange forpligtelser. Men samtidig skal du også lære at stå på egne ben.

Det kan du eksempelvis gøre ved at arbejde frivilligt med børn i et helt fremmed land. Frivilligt arbejde i udlandet pynter i øvrigt gevaldigt på en eventuel kvote 2-ansøgning, hvis du har arbejdet i mindst en måned, så er det bestemt en god fordel.

Rejser til alle behov

En rejse behøver selvfølgelig ikke at handle om frivilligt arbejde. Det kan være lige så givende blot at begå sig i nye kulturer. Hos Adventure Hearts arrangerer vi rejser til ethvert behov. Hvis du vil høre mere om mulighederne for et sabbatår i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme til et af vores rejseforedrag.

Log in with your credentials

Forgot your details?