COVID-19

Situationen kan ændre sig løbende og de generelle anbefalinger fra Myndighederne kan blive ændret og opdateret med kort varsel fra dag til dag og time til time, så vi anbefaler alle at holde sig nøje orienteret på følgende sites nedenfor:

Har du købt en rejse hos os vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Skal du ud at rejse i de kommende dage eller uger?

På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du finde rejsevejledninger samt råd og vejledning om, hvorledes du skal forholde dig i udlandet. Du vil ligeledes kunne læse om andre praktiske informationer samt kontakt oplysninger. Det er også på Udenrigsministeriet hjemmeside du kan se, om der måtte frarådes rejse til et givent land, destination eller områder.

Du bør søge informationer via officielle kanaler, såsom Sundhedsstyrelsen, Seruminstituttet og Udenrigsministeriet (Se oplysninger til deres hjemmesider nedenfor).

Jeg overvejer at ville afbestille min rejse, kan jeg det?

Du kan altid afbestille din rejse, men såfremt Udenrigsministeriet ikke direkte fraråder rejse til den specifikke destination, land eller område, så sker afbestilling i henhold til de almindeligt gældende betingelser for afbestilling – medmindre andet specifikt måtte fremgå af din ordrebekræftelse.

Adventure Heart følger altid Udenrigsministeriets vejledninger. Frarådes rejse til det specifikke land, område eller destination, som du skal rejse til, vil du have mulighed for at annullere rejsen og få alle dine penge tilbage. Det er vigtigt at påpege, at frarådes rejse til et givent område, er det ikke ensbetydende med, at der frarådes rejser til hele landet.

Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til min destination. Hvad betyder det?

Hvis du har købt en rejse til en destination, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejse, så kan du få dine penge for rejsen refunderet. Dette gælder dog kun, såfremt du har købt en pakkerejse og afrejse er planlagt inden for nærmere fremtid (7 dage). Du kan med andre ord ikke vederlagsfrit afbestille en rejse til fx Italien nu, hvis din afrejse først er planlagt til om flere uger eller måneder.

På grund af COVID19 er nogle procedure imidlertid trådt ud af kraft det gælder eksempelvis tilbagebetaling i forbindelse med afbestillinger eller annulleringer af rejser, så vi følger anvisningerne for dette.

Jeg er generelt bekymret og vil gerne vide mere, hvad gør jeg?

Vi henviser til Sundhedsstyrelsen, som har oprettet en særlig hotline vedrørende coronavirus/COVID-19. Du kan ringe på telefon 72 22 74 59 dagligt mellem 8.30-15.30.
Se også Coronasmitte.dk, som er myndighedernes fælles hjemmeside vedrørende Corona.

For yderligere information henvises til:

Udenrigsministeriet  

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Sundhedsstyrelsen

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Statens Seruminstitut

https://www.ssi.dk/aktuelt/sygdomsudbrud/coronavirus

Politiet

https://politi.dk/corona

Scroll to Top