Find din rejse hurtigt og nemt

Vælg 1 af nedenstående selekteringsområder for at få et hurtigt overblik over rejserne

Populær

1 uge kultur og oplevelser, 1 uge adventure på Bali og 1 uge strand på Lombok (flere uger og kombinationer kan tilvælges)

1 uge eventyr og kultur, 1 uge strand og dykkercertifikat og 1 uge frivilligt arbejde

Tal med vores rejseekspert Blanca

Blanca har rejst i Asien bl.a på Bali og Java samt i USA og Marokko. Både som turist, backpacker og for at lave frivilligt arbejde med dyr. Ring og få en snak med hende om dine ønsker.

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Kina

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Nepal

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Peru

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn, munke og skildpadder

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn og elefanter i Thailand

1 uges intro, 1 uges frivilligt arbejde med skildpadder og 2 ugers frivilligt arbejde med børn

Tidligere rejsende Nicolas Nørlinger
"Hvordan bærer man sig ad med at koge 6 uger af sit livs bedste oplevelser ned til nogle få ord? Jaaah, jeg kan kun sige, at det er helt umuligt at forklare alle de fantastiske ting, løveprojektet i Botswana har givet mig. Det bedste jeg kan gøre, er at give både programmet og menneskene bag mine aller varmeste anbefalinger"
Flere fortællinger

1 uge kultur og oplevelser, 1 uge adventure og nationalpark og 1 uge Poon Hill trek (flere uger og kombinationer kan tilvælges)

1 uge kultur og oplevelser, 1 uge trekking og adventure samt 1 uge strand og fornøjelser (flere uger og kombinationsmuligheder)

1 uge strand og aktiviteter, 1 uge på eventyr med tog til Nordthailand og 1 uge elefantprojekt (flere uger og kombinationsmuligheder)

Sammensæt selv din rejse

Med Adventure Heart får du rig mulighed for at sammensætte og kombinere din egen drømmerejse som du vil. Du kan blande forskellige oplevelser og rejser lige efter dine ønsker – så ønsker du fx. 1 uge med frivilligt arbejde, 1 uges dykning og 1 uges adventure, kan du få det!

Kontakt os og få hjælp til hvordan du kan sammensætte din egen rejse. Vi er her for din skyld, så du kommer til at få den bedste rejse sammen med andre unge mellem 18-35 – Adventure Heart er en oplevelse for livet, og vi vil altid sørge for at din rejse bliver så mindeværdig som mulig!