Find din rejse hurtigt og nemt

Vælg 1 af nedenstående selekteringsområder for at få et hurtigt overblik over rejserne

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Peru

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn, munke og skildpadder

Tal med vores rejseekspert Blanca

Blanca har rejst i Asien bl.a på Bali og Java samt i USA og Marokko. Både som turist, backpacker og for at lave frivilligt arbejde med dyr. Ring og få en snak med hende om dine ønsker.

1 måneds frivilligt arbejde på Java med orangutanger

1 uge kultur og oplevelser, 1 uge trekking og adventure samt 1 uge strand og fornøjelser (flere uger og kombinationsmuligheder)

4 ugers adventure rundrejse på Sumatra, Java, Komodo, Bali & Gili

3 ugers backpacker safari i Sydafrika, Namibia, Botswana & Zambia efterfulgt af 4 ugers frivilligt arbejde med afrikanske børn

3 ugers backpacker safari i Sydafrika, Namibia, Botswana & Zambia efterfulgt af 4 ugers frivilligt arbejde med afrikanske dyr

Er du vild med dyr?

Kom på en grupperejse med andre unge, som også er passionerede omkring dyr.

Tag fx til Borneo og arbejd frivilligt med orangutanger og andre dyreprojekter. Vi har sammensat den mest oplevelsesrige adventurerejse til Afrika, hvor du fx først rejser rundt i 2 uger og oplever den flotte natur og kultur, før du afslutter grupperejsen med frivilligt arbejde i flere dyreprojekter.

Borneo og Malaysia

Vi har i flere år sendt unge frivillige til Malaysia, hvor de kommer på tæt hold med orangutanger og skal arbejde med dem. Det er en utrolig givende oplevelse, og hvor vi hele tiden hører, hvor godt forløbet har været

For mere information er du velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at sætte dig i den rigtige gruppe med andre internationale unge, som også er vilde med dyr og som elsker frivilligt arbejde.

Kombinér frivilligt arbejde og rundrejse

I vores rejser rundt i verden kan du foruden frivilligt arbejde også komme til at opleve andre mindeværdige aktiviteter; såsom trekking, dejlige sandstrande, riverrafting, surfing, templer osv.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder for at komme på en rejse med frivilligt arbejde.

Adventureheart – vi elsker adventurerejser.

<em>NB! Vi har ikke elefantridning, elefantbadning eller andre aktiviteter, hvor mennesker er i direkte kontakt med de vilde dyr i vores programmer.
Selvom det kan synes attraktivt at røre ved de store dyr og lysten sikkert ofte er der, er det værd at huske på at vilde dyr aldrig ville lade mennesker komme tæt på, hvis de var i det fri. De har undergået en ofte pinefuld nedbrydning mentalt og fysisk, der gør, at de ikke tør andet end lade sig røre af frygt for at mærke smerte igen.

Man vil som turistrejsende kunne opleve at forskellige former for interaktion med de vilde dyr bliver tilbudt mod betaling.

I de fleste tilfælde er det ikke i dyrenes interesse og det mest dyrevenlig man kan gøre er at takke nej og i stedet nyde dem på afstand.

Man kan altid undersøge, hvordan man bedst kan støtte op om dyrene f.eks. hos organisationer som WWF og WAP.

Der er dog dyre projekter, hvor dyrene har det godt og det er her man kan arbejde frivilligt mod betaling.

På disse projekter handler det om at give dyrene mad og muge ud, hjælpe med praktiske forefaldene arbejde, men igen kan man ikke røre ved de store dyr.

På disse projekter vil målet være at kunne frisætte de dyr, som vil kunne klare sig igen i den vilde natur igen, så snart det vurderes at dette er muligt.
</em>