Find din rejse hurtigt og nemt

Vælg 1 af nedenstående selekteringsområder for at få et hurtigt overblik over rejserne

1 uge beach yoga, 1 uge på eventyr med tog og 1 uge med Akha stammen ved Chiang Rai (flere uger og kombinationsmuligheder)

1 uge adventure, 1 uge yoga og oplevelser og 1 uge strand og aktiviteter på Bali (flere uger og kombinationer kan tilvælges)

Tal med vores rejseekspert Blanca

Blanca har rejst i Asien bl.a på Bali og Java samt i USA og Marokko. Både som turist, backpacker og for at lave frivilligt arbejde med dyr. Ring og få en snak med hende om dine ønsker.

14 DAGES YOGA, SPA & EVENTYR

Yoga i Asien
Kom på en rejse hvor eventyr og yoga er i højsædet. Nyd og føl de smukke asiatiske lande med rejser til Thailand, Bali og Nepal.
Det flotte Thailand
Vi har yogarejser til Thailand, hvor der både er en uge med yoga og med strand/solbadning. I Thailand er det primært i Chiang Rai, hvor I kommer til at befinde jer, men der er også mulighed for at komme andre steder hen med ekstra tilkøb af en adventurerejse.
Sol, strand og yoga på Bali
En anden spændende yoga grupperejse vi har, er til Bali, hvor du straks kommer til at føle dig hjemme på de flotte strande med de lokale indfødte. Her er der plads til meditation, massage, cykelture og lækre strande.
Yogarejse til Nepal
Den sidste yogarejse er et vaskeægte eventyr til Nepal, hvor rejsen kombinerer frivilligt arbejde og yoga på en rejse. Her er det Himalaya, som kommer til at være den flotte baggrund og miljø for jeres grupperejse, som både handler om yoga og om frivilligt arbejde.