Find din rejse hurtigt og nemt

Vælg 1 af nedenstående selekteringsområder for at få et hurtigt overblik over rejserne

1 uge beach yoga, 1 uge på eventyr med tog og 1 uge med Akha stammen ved Chiang Rai (flere uger og kombinationsmuligheder)

1 uge adventure, 1 uge yoga og oplevelser og 1 uge strand og aktiviteter på Bali (flere uger og kombinationer kan tilvælges)

Tal med vores rejseekspert Blanca

Blanca har rejst i Asien bl.a på Bali og Java samt i USA og Marokko. Både som turist, backpacker og for at lave frivilligt arbejde med dyr. Ring og få en snak med hende om dine ønsker.

Oplev Indien med denne skønne adventurerejse

6 dages YOGA RETREAT PÅ MALLORCA

13 dages YOGA, WELLNESS & EVENTYR I INDIEN

12-14 dages YOGA, WELLNESS & EVENTYR I NEPAL

13 dages YOGA, WELLNESS & EVENTYR PÅ BALI

12 dages YOGA, WELLNESS & EVENTYR PÅ BALI - med dansk yogalærer

Yoga Rejser til hele verdenen!

Kom på en rejse hvor eventyr og yoga er i højsædet. Nyd og føl de smukke asiatiske lande med rejser til Thailand, Bali og Nepal – og nu udvider vi også vores yoga oplevelser til de smukkeste steder i Europa som den Spanske ø Mallorca!

Lad dit sind fornyes og forstærkes med en helt ny oplevelse – du har aldrig prøvet yoga før du har prøvet en oplevelses tur med Adventureheart!

Yoga i Thailand

Vi har yoga rejser til Thailand, hvor der både er en uge med yoga og med strand/solbadning. I Thailand er det primært i Chiang Rai, hvor I kommer til at befinde jer, men der er også mulighed for at komme andre steder hen med ekstra tilkøb af en adventurerejse.

Sol, strand og yoga på Bali

En anden spændende yoga grupperejse vi har, er til Bali, hvor du straks kommer til at føle dig hjemme på de flotte strande med de lokale indfødte. Her er der plads til meditation, massage, cykelture og lækre strande.

Yoga rejse til Nepal

Den sidste yoga rejse er et vaskeægte eventyr til Nepal, hvor rejsen kombinerer frivilligt arbejde og yoga på en rejse. Her er det Himalaya, som kommer til at være den flotte baggrund og miljø for jeres grupperejse, som både handler om yoga og om frivilligt arbejde.

Yoga Retreat i Mallorca

Vi tilbyder nu også yoga rejser og yogaferie til lidt nærmere destinationer som Mallorca – tag på en smuk retreat og oplev en fantastisk afslappende og sindsforstærkende yogarejse til Mallorca!