Find din rejse hurtigt og nemt

Vælg 1 af nedenstående selekteringsområder for at få et hurtigt overblik over rejserne

1 uge beach yoga, 1 uge på eventyr med tog og 1 uge med Akha stammen ved Chiang Rai (flere uger og kombinationsmuligheder)

1 uge adventure, 1 uge yoga og oplevelser og 1 uge strand og aktiviteter på Bali (flere uger og kombinationer kan tilvælges)

Tal med vores rejseekspert Blanca

Blanca har rejst i Asien bl.a på Bali og Java samt i USA og Marokko. Både som turist, backpacker og for at lave frivilligt arbejde med dyr. Ring og få en snak med hende om dine ønsker.
Populær

1 uge kultur og oplevelser, 1 uge adventure på Bali og 1 uge strand på Lombok (flere uger og kombinationer kan tilvælges)

1-3 mdr. adventure og backpacker rundrejse på Borneo, Bali, Lombok & Gili

4 ugers backpacker rundrejse i Brasilien - TOP adventure og oplevelser

Brasilien

Pris fra Se mere

8 ugers backpacker rundrejse i Bolivia, Peru og Brasilien - TOP adventure og oplevelser

2 ugers cykelrejse med kultur, natur og adventure i Sydindien.

Cykeltur i Sydindien

Pris fra 11.990,- Se mere

5 uger backpacker adventurerundrejse i Ecuador efterfulgt af frivilligt arbejde i Ecuador eller på Galapagos-øerne

Tidligere rejsende Nicolas Nørlinger
"Hvordan bærer man sig ad med at koge 6 uger af sit livs bedste oplevelser ned til nogle få ord? Jaaah, jeg kan kun sige, at det er helt umuligt at forklare alle de fantastiske ting, løveprojektet i Botswana har givet mig. Det bedste jeg kan gøre, er at give både programmet og menneskene bag mine aller varmeste anbefalinger"
Flere fortællinger

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Peru

3 ugers rundrejse i Ladakh med frivilligt arbejde

1 md. backpacker rundrejse til Maldiverne & Sri Lanka med kultur og vild adventure

7 ugers adventure og kultur backpackerrejse med det absolut bedste af Mexico, Belize, Guatemala, El Salvador, Nicaragua & Costa Rica

1 måneds adventure rundrejse i Panama, Costa Rica & Nicaragua

1 uge kultur og oplevelser, 1 uge trekking og adventure samt 1 uge strand og fornøjelser (flere uger og kombinationsmuligheder)

1-3 måneders backpacker grupperejse til Tanzania, Zanzibar & Kenya

12

Rejs væk i sommerferien
Kortere ture for nye og gamle rejsende i juni-juli-august
Vi har samlet en række rejser fra 1 måned, så du kan komme afsted i dit sabbatår eller i din sommerferie. Fælles for disse adventurerejser er at de alle ligger i sommermånederne, som er juni, juli og august.
Spændende sommerrejser
Vi har spændende programmer og destinationer til sommermånederne, hvor du kan komme afsted og fx arbejde frivilligt på Borneo eller i Sri Lanka. Måske er du mere den eventyrlystne type, som har lyst til at riverrafte eller surfe?
Vi har alle de adventurerejser og grupperejser for unge mellem 18-35 som er tilgængelige, så se udvalget igennem og lad os hjælpe dig.
Rejseeksperter og specialister
Vi har mange års erfaring med at sende glade unge danskere på grupperejse med andre internationale deltagende. Vi sørger for at skræddersy din sommerrejse, som du netop ønsker. Kontakt os i dag og få hjælp her hos Adventureheart.