Find din rejse hurtigt og nemt

Vælg 1 af nedenstående selekteringsområder for at få et hurtigt overblik over rejserne

4 ugers Island Hopping

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Kina

Tal med vores rejseekspert Blanca

Blanca har rejst i Asien bl.a på Bali og Java samt i USA og Marokko. Både som turist, backpacker og for at lave frivilligt arbejde med dyr. Ring og få en snak med hende om dine ønsker.

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Nepal

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn i Peru

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn, munke og skildpadder

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn og elefanter i Thailand

1 uges intro, 1 uges frivilligt arbejde med skildpadder og 2 ugers frivilligt arbejde med børn

4 ugers road trip i eventyrlige Indien

Tidligere rejsende Nicolas Nørlinger
"Hvordan bærer man sig ad med at koge 6 uger af sit livs bedste oplevelser ned til nogle få ord? Jaaah, jeg kan kun sige, at det er helt umuligt at forklare alle de fantastiske ting, løveprojektet i Botswana har givet mig. Det bedste jeg kan gøre, er at give både programmet og menneskene bag mine aller varmeste anbefalinger"
Flere fortællinger

2-3 mdr. backpacker rundrejse til Maldiverne, Nordindien & Himalaya med strande, vild adventure og frivilligt arbejde

2-3 mdr. backpackerrejse med kultur, natur og adventure i Maldiverne, Sydindien & Sri Lanka

2-3 mdr. backpacker adventure i Nepal, Tibet & Bhutan med det absolut bedste fra alle tre lande

Nepal, Tibet & Bhutan

Pris fra 25.390,- Se mere

1 md. adventure og backpacker rundrejse i New Zealand & Fiji

1 måneds frivilligt arbejde på Java med orangutanger

1-3 md. adventurefyldt og kulturel backpacker rundrejse til Sri Lanka, Nepal & Indien

3 ugers backpacker safari i Sydafrika, Namibia, Botswana & Zambia efterfulgt af 4 ugers frivilligt arbejde med afrikanske børn

12

Frivilligt arbejde i udlandet

Har du hang til eventyr og ønsker du at opleve verden udefra? Så tag på frivilligt arbejde i udlandet og gør en forskel for andre mennesker i lokale samfund, mens du samtidig knytter nye internationale venskaber for livet og får store livsoplevelser.

Hos Adventure Heart kan du nemt kombinere dit næste rejseeventyr med frivilligt arbejde i udlandet. Formålet er oftest en oplagt metode til at fordybe dig i den lokale kultur og befolkning, lære at anvende sproget i praksis og ikke mindst booste CV’et med relevant indhold med øje for at gøre det mere attraktiv for din fremtidige arbejdsgiver.

Med frivilligt arbejde i udlandet, kan du opleve glæden og fornøjelsen af at gøre en forskel i andres liv. Indsatsen byder på uendelige muligheder og store livsoplevelser, du med garanti vil erindre mange år frem og fornemmelsen af at bidrage positivt til et godt formål – med mennesker du møder første gang – er typisk meget stor blandt de rejsende.

Men frivilligt arbejde i udlandet stiller naturligvis også store krav. Forholdene er i kontrast til, hvordan en normal hverdag udformer sig i Danmark, og forholdene i lokalområderne kan betyde, at du med kort varsel må tilpasse dig forskellige situationer.

Alligevel er frivilligt arbejde det helt store højdepunkt i vores grupperejser. Du vil få en spændende og afvekslende hverdag og sammenholdet blandt de medrejsende og den lokale befolkning, vil styrke din følelse af, at du er en del af en stor familie. Så selvom frivilligt arbejde i udlandet til tider kan være en hård udfordring mentalt og fysisk, er glæden blandt børnene i lokalområdet for din indsats det hele værd.

For at frivilligt arbejde i udlandet skal give mening for dig, er det naturligvis væsentligt, at du interesserer dig og er åben for at udforske nye kulturer.

Med Adventure Heart kan du rejse ud i den store verden, gøre en forskel for andre mennesker og udvikle dig selv personligt. Vi kombinerer kæmpe store livsoplevelser med frivilligt arbejde i udlandet, og giver dig samtidig en enestående mulighed for at møde helt nye mennesker på din vej.
Samtlige af vores frivillige projekter har internationale deltagere, der er med til at gøre din store oplevelse endnu mere unik, uanset om du vælger at rejse alene eller sammen med andre.

Vi har sammensat flere rejsepakker, der er centreret omkring enorme oplevelser, kultur og ikke mindst frivilligt arbejde i udlandet. Alt efter din trang til eventyr kan du selv styre varigheden af din rejse til et af vores rejsemål. Afhængig af destinationen har du netop selv mulighed for at præge din rejse, som du kan sammensætte-selv med kombination af ovenstående. Suppler eventuelt dit eventyr med flere uger eller tilpas dit foreslåede program med egne ønsker.

Valgmulighederne er mange. Alt efter om du er en natur- eller kulturelsker, ønsker at gøre en forskel for andre mennesker og dyr, eller hvis du blot er en forelsker af det lokale samfund, kan du vælge at sammensætte dit næste rejseeventyr med følgende: intro-uge, kultur, natur, trekking, frivilligt arbejde i udlandet med børn eller dyr, lokalsamfundet samt meget mere.

Frivilligt arbejde i udlandet i sabbatår

Kom tæt på en fremmed kultur med frivilligt arbejde i udlandet i dit sabbatår og bliv en del af fællesskabet, der sammen arbejder mod et fælles mål centreret omkring et godt formål. Lav frivilligt arbejde i udlandet i dit sabbatår sammen med massevis af andre unge medrejsende, der vil give dig store livsoplevelser, du sent vil glemme samt nye og ægte venskaber.

Hos Adventure Heart brænder vi for at opleve verden og stifte nye bekendtskaber. Denne chance vil vi også gerne dele med dig, der ønsker at rejse afsted til udlandet i dit sabbatår.

Med frivilligt arbejde i udlandet i dit sabbatår, kan du gøre en forskel i verden, der kan mærkes. Ved at krydre dit sabbatår i udlandet med frivilligt arbejde, kombinerer du en fantastisk rejse med sprog, kultur og store livsoplevelser med fokus på et godt formål.

Rejs til udlandet i dit sabbatår alene for at udføre frivilligt arbejde, eller vælge en af vores vaskeægte og oplevelsesrige adventurerejser. Hos Adventure Heart har vi flere rejseprogrammer, som du kan kombinere sammen med frivilligt arbejde i udlandet.

Frivilligt arbejde i Asien

Hos Adventure Heart arrangerer vi rejser med frivilligt arbejde i Asien samt mange andre destinationer, der er afgørende for, hvilken type frivilligt arbejde du vil lave. Hver destination er præget af egne udfordringer, du kan være med til at løse. Dog har alle vores rejser en fællesnævner; uanset hvilken destination du vælger, vil det være en kæmpe oplevelse for livet.

Vi tilbyder eventyrlige adventurerejser til destinationer i Asien, Afrika, Indien og Sydamerika, hvor du har rig mulighed for at arbejde frivilligt med mennesker, børn, natur og ikke mindst dyr. Se her alle vores destinationer for frivilligt arbejde i udlandet.

Alle vores adventurerejser med en varighed af 2-uger og derefter, kan du nemt kombinerer med frivilligt arbejde i Asien og samtlige lande. Disse rejser er velegnede med frivilligt arbejde som kombination, hvorfor du får frie tøjler til at knytte alle frivillige programmer i alle lande på din rejse. Se listen med mulige kombinationer af frivilligt arbejde i Asien og de øvrige lande.

Frivilligt arbejde i udlandet med dyr

Drømmer du også om frivilligt arbejde i udlandet med dyr? Med Adventure Heart har du mulighed for at udleve drømmen forskellige steder i Afrika.

Her har du mulighed for at arbejde frivilligt med flere projekter centreret omkring afrikanske dyr og deres natur. Din indsats er yderst værdsat, og du kommer helt bestemt til at mærke, at du gør en betydelig forskel for dyrene, der har brug for din hjælp.

Dit frivilligt arbejde med dyr i Afrika, kommer primært til at bestå af vedligeholdelse af dyrelivet i den afrikanske natur – herunder passe og pleje forskellige dyrearter – indtil de igen kan komme tilbage til deres naturlige omgivelser.

Derudover får du mulighed for at udforske et reservat med giraffer og zebraer, der frit omgås i området, og du kommer ligeledes til at arbejde på et elefantcenter samt observere løvernes adfærd i naturen.

Læs mere om frivilligt arbejde med dyr i udlandet her og gør dig klogere på samtlige projekter i Afrika.