• 10 gode grunde

    Hvorfor rejse med Adventure Heart?

  • 10 gode grunde

    Hvorfor rejse med Adventure Heart?

1 - Venner for livet

Venner for livet

“Cliché, men så sandt, så sandt: Happiness only real when shared.” Joakim, Ecuador & Galapagos

Fordelene ved en grupperejse er mange. Du vil opleve en masse skørt, fantastisk og helt ubeskriveligt, og i en gruppe har du nogle at dele alle oplevelserne med. Du vil få et unikt fællesskab og et specielt sammenhold med gruppen under rejsen, hvilket er en stor del af hele oplevelsen, og du vil have en sikkerhed og tryghed, som gør, at du aldrig rigtig kommer ud i de helt store problemer.

De oplevelser gruppen deler sammen er så unikke og specielle, og det er fedt at have nogen, du kan grine og græde sammen med, når familie og den trygge hverdag er så langt væk.

2 - Overskrid dine grænser

Overskrid dine grænser

“Jeg kunne erobre verden, da jeg kom hjem. Nu havde jeg bungyjumpet, og lavet swingjump og besteget til Base Camp af Mount Everest.” Camilla, Nepal, Tibet & Bhutan

Hos Adventure Heart finder du rejser fyldt med adventure, spænding og udfordringer. Fang en anakonda, bestig Mount Everest til Base Campen, prøv skydiving, tag dit dykkercertifikat, trek i tætte jungler, sejl ned ad strømfyldte floder og udforsk skjulte skatte i en fremmed kultur.

Oplev det vildeste rush og adrenalinkick, overskrid dine grænser og spring ud i eventyret.

3 - Klar til fremtiden

Klar til fremtiden

“Tag ud og rejs, bliv rigere – på livet, dig selv, samfundet, mennesker, kærligheden! Oplev en spændende verden, samtidig med du bliver et andet menneske – for det gør du!” Jacob, Venezuela og Indien

En rejse med Adventure Heart er i høj grad en udviklingsrejse, hvor du vil få et nyt syn på verden og blive klogere på dig selv. De fremmede kulturer, den skønne lokalbefolkning og de udfordringer, du møder på rejsen, vil forberede dig på din fremtid og klæde dig godt på – både i forhold til personlig udvikling, uddannelse og livet.

4 - Gør en forskel

Gør en forskel

“Jeg ville lyve, hvis jeg sagde det var let arbejde; man vil så gerne give alt, hvad man har til de her fantastiske unger og det man får igen opvejer uden diskussion arbejdet bag” Line, Indien

Uanset om dit hjerte brænder for at hjælpe dyr, børn eller mindre priviligerede, kan Adventure Heart hjælpe dig med at gøre en forskel gennem frivilligt arbejde. Frivilligt arbejde er enormt givende for både dig selv, og for dem du hjælper, og du vil opleve glæde, taknemmelighed og smil samt få et nyt perspektiv på og en ny værdsættelse af livet herhjemme i Danmark.

5 - Bliv verdensborger

Bliv verdensborger

“Det, at man kan opleve et land på så nært hold og komme så meget under huden på en kultur og en befolkning, det kan ikke sammenlignes med noget som helst.” Aviaaja, Ecuador & Galapagos

Adventure Heart giver dig muligheden for at komme helt tæt og under huden på de lokale befolkninger på din rejse. Lev som en indfødt – lær det lokale sprog, dans salsa eller prøv kræfter med den lokale madlavning. Tag del i de lokales verden og hverdag, lær deres skikke og personligheder at kende og påvirk og bliv påvirket af nogle skønne mennesker.

6 - Off the beaten track

Off the beaten track

“Man oplever landenes store diversitet og ikke bare de turistede steder. En AdventureRejse er en god måde at opleve HELE landet på!” Mette, Laos & Cambodja

Rejs ud med Afventure Heart – væk fra turistruterne – hvor kun de færreste turister finder hen. Oplev skjulte skatte, bo i små landsbyer og gå på de ubetrådte stier gennem jungle, bjerge og savanner. Med Adventure Heart ser du din destination fra en autentisk, ægte og uimodståelig side, som kun viser sig for en sand eventyrer.

7 - Bliv en del af Adventure Heart-familien

Bliv en del af Adventure Heart-familien

Eventyret fortsætter selv efter, du er vendt hjem fra din rejse. Adventure Heart har Danmarks største netværk af tidligere rejsende, som giver dig mulighed for at holde kontakten med andre rejselystne unge. Du kan være med til at holde rejseforedrag om din spændende rejse til andre med rejseblod i årerne, og får del i en masse fordele bl.a. en kæmpe reunion for alle tidligere rejsende til sommer.

8 - At rejse er en del af vores liv

At rejse er en del af vores liv

“At rejse er at leve, men en adventurerejse er at leve lidt mere.” Ulla Walbum, Adventure Heart

Hos Adventure Heart er vi et team af rejselystne eventyrer, som selv har været ude for at opleve verden. Vi har været på alle vores destinationer for at sørge for, at du kan få dit livs eventyr og de bedste råd og vejledning om din rejse.

Ingen spørgsmål er for små, for vi vil så gerne hjælpe og tale om de spændende destinationer. Du er derfor altid velkommen ringe eller chatte med os.

9 - 30 års erfaring

30 års erfaring

“Vores passion er at videregive glæden ved at opleve verden, møde mennesker, gøre noget sammen, lære af hinanden og i sidste ende udvikle sig selv og sin bevidsthed.” Kirsten Lillelund, Adm. direktør Adventure Heart

Adventure Heart har 30 års erfaring med at arrangere rejser for unge mennesker både i form af sprog- og studierejser, samt i de seneste 15 år med fokus på adventurerejser. Vi lægger vægt på, at du føler dig i trygge hænder fra start til slut, Adventure Heart følger dig derfor hele vejen og kan altid kontaktes – 24/7.

10 - Adventure Heart over hele verden

Adventure Heart over hele verden

Du får et tæt forhold til dine guider – Her er det Yuru fra Venezuela

Når du rejser med Adventure Heart, vil du undervejs på rejsen være sammen med en lokal, indfødt guide, der har et kæmpe kendskab til og indsigt i destinationen, hvilket vil føre dig langt ind i landets kultur, historie og natur. Derudover giver guiden en tryghed og sikkerhed, da der er konstant kontakt mellem guiden og Adventure Heart, som derfor hele tiden er med på sidelinjen og har styr på, at dit eventyr bliver så problemfrit som muligt.