• Historie & passion

    Din drøm - dit sabbatår

De tidlige år

Med øjne så store som tekopper lyttede jeg som barn til min fars beretninger fra den store verden. I 1920 og 30’erne sejlede han på verdenshavene og besøgte for datiden så fjerne egne som Japan, Kina, Australien, Ny Guinea, Borneo, Latinamerika, Suez-kanalen … Ikke at forglemme Hawaii.
Mit barndomshjem var fyldt med hjembragte herligheder som udskårne kister, elefanter af ibenholt og det smukkeste porcelæn fra Kina og Japan. Det bedste var bastskørterne fra Hawaii, som jeg måtte lege med. Min mors fortællinger fra sine unge år i et traditionsrigt hjem i England tilføjede andre dimensioner.

Jeg blev en eventyrer fra mine tidlige år og forstod hurtigt, at sprog var et must, hvis jeg skulle kommunikere med mennesker i andre lande, så det blev min passion og studievej.
Med min egen familie har jeg været vidt omkring og også sejlet kanalerne i Frankrig, England og Irland tynde igennem mange år. Et studieforløb på sprogskole i England såede et frø, og at sælge sprogrejser blev siden min levevej.

1984: Firmaet INTERSPROG grundlægges i samarbejde med British Embassy, British Airways, British Tourist Authority og British Council. Med baggrund i erhvervslivet var målet sprogkurser for forretningsfolk.
Vi arbejdede med et konsortium af 7 top Business sprogskoler, og kunderne var store danske firmaer. Et par år senere udbød vi kurser for alle aldre over hele verden. Min passion havde fået fodfæste.

I 1990 indgår vi i et samarbejde med Chichester College om ophold af et års varighed for 16-18 årige. Den store succes førte til dannelsen af et konsortium af 10 colleges i England, hvortil vi sendte unge danskere i en lang årrække.
Konceptet blev senere udvidet med universitetsophold i England, Australien og New Zealand.
De unges ønsker blev mere og mere kreative, og under Den Fri Ungdomsuddannelse skabte vi kreative langtidsrejser, som kombinerede alle former for oplevelser og frivilligt arbejde, hvilket førte til konceptet “Adventurerejser”

De følgende år

Vi skaber programmer i nye lande alle baseret på de samme værdier og deth4 samme koncept.
Ind i mellem har vi måttet standse programmerne grundet politiske situationer, såsom den tragiske begivenhed i Nepal i 2001, hvor kronprinsen skyder den royale familie, kuppet mod præsident Chavez i 2002, og tsunamien i 2004, som stoppede vort ny program i Sri Lanka.

Eventyret har ingen ende, og passionen er konstant…

I 2006 ændrer vi navn til Adventure Heart med baggrund i mit eventyrhjerte og med den unikke tiger som logo. En håndfuld år senere i 2012 får vi vores WILDLIFE programmer, som er rent eventyr med de vilde dyr, et hjerteanliggende. På tiger tracking i Indien skabes et nyt fantastisk program.
I 2014 kan vi fejre 30 års jubilæum.