Frivilligt arbejde i Thailand

Asien Adventure Internationale Grupper
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Frivilligt arbejde Kombinationsmuligheder

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn og elefanter i Thailand

Frivilligt arbejde, thaikultur, elefantreservat & Akha-stammen. Alle rejser og programmer har internationale deltagere, så du får en enestående mulighed for at møde folk fra andre lande og gøre din rejse helt unik

Vi har sammensat et program på 4 uger, og du kan tilføje flere uger til din rejse eller ændre på ugerne i det foreslåede program enten hjemmefra eller på stedet.

Ved ankomsten vil du blive orienteret yderligere om de mange forskellige muligheder for at kombinere det frivillige arbejde med rundrejser, strand og meget andet. Se mere under fanen. 'Kombinationsmuligheder' Alle lande kan kombineres.

Du kan også forlænge dit program med andre oplevelser enten i Thailand eller et andet land i "Sammensæt selv"-programmerne, eller du kan rejse videre på Adventure Hearts egne skræddersyede programmer andre steder i verden.

Da dette er et internationalt program for deltagere fra hele verden, kan det betyde, at du muligvis skal flyve fra Danmark til destinationen på egen hånd og først møde de øvrige deltagere derude. Sammensætning og antal af deltagere på de forskellige programmer varierer og kan være forskellig fra uge til uge.

Du er meget velkommen til at ringe og høre mere om de forskellige projekter, priser og muligheder for kombinationer.

Uge
1

Thailand - Singburi

Thai-kultur, sprog, templer, madlavning og aber

Du ankommer til Singburi, en historisk by nord for Bangkok. I din introuge til Thailand vil du lære om thaiernes kultur, få en indsigt i sproget og en smagsprøve på, hvorfor thai-mad er så populær over hele verden. Singburi har meget at byde på i form af seværdigheder og attraktioner, der spænder fra de mange buddhistiske templer, herunder Wat Phra Non Jaksi Worovihan berømt for at indeholde en af verdens største indendørs liggende Buddha-statuer til sine swimmingspools, indkøbscentre og de spændende markeder. Du vil opleve den ældgamle hovedstad Ayutthaya og aber, der springer hen over hovedet på dig i Lopburi, og meget mere. Derudover kommer du til at møde en masse mennesker, får undervisning i thai madlavning, lærer nogle grundelementer af sproget og får en førstehånds forståelse for ”The Thai Way of Life”.

Mange deltagere rejser til Bangkok i løbet af weekenden. Det tager op til 3 timer i mini-van eller bus fra singburi.

Uge
2

Thailand - Singburi

Templer, lokalsamfund, undervisning, hjælp til de lokale og søde børn

Du har mange valgmuligheder for det frivillige arbejde med børn, blandt andet på to tempelskoler, der arbejder i lokalsamfundet, sørger for bolig, mad og uddannelse til børn, der enten ikke har en familie til at passe på dem, eller børn, hvis familie ikke har råd til at tage sig af dem. Desuden skaber skolerne et hjemligt miljø for børn fra bjergstammerne, der er blevet registreret som børn med behov for tilsyn for at kunne betragtes som thailandske borgere.

De fleste store tempelskoler i Thailand har oprettet deres egen primære (og sekundære) skole på deres private område, og vores er ingen undtagelse. Klasseværelserne kan virke gamle og lidt beskidte, men eleverne er søde og glade for at se vores deltagere komme hver dag

En tempelskole tilbyder et sikkert læringsmiljø for børn, der kommer fra en fattig baggrund og har begrænsede muligheder. Tempelskolen koncentrerer sig derfor om disse børns velfærd og hjælper dem med at udvikle sig til glade og produktive unge voksne. De andre børn, der går på skolen, kommer fra fjerntliggende områder i Thailand, hvor uddannelse stort set er ikke-eksisterende eller utilgængelig. I modsætning til de førstnævnte børn er disse børn her i første række for undervisningens skyld, og de vender hjem til familie og venner i visse perioder af året.

Vores program fokuserer på bygge- og renoveringsarbejde, der forbedrer skolens facade og struktur og hæver levestandarden for alle de børn, der går på skolen. Derudover kan du også få mulighed for at undervise i engelsk på et ikke-formelt grundlag eller hjælpe børnene i deres køkkenhave (et led i deres studier eller til eget forbrug). Du kan også være med til at skabe forskellige aktiviteter eller arrangere workshops, for eksempel om hygiejne, kulturudveksling, miljø og andre vigtige emner. Vores hovedformål er dog at opbygge og renovere templets skoleområde. Så forvent at arbejde lange timer under solen og få dine hænder snavset til, med den tanke i baghovedet, at du hjælper med at få smilet frem hos børnene undervejs!

Uge
3

Thailand - Kanchanaburi

Elefanter, Mahouts, skov, smuk natur og lejrbål

Det frivillige arbejde i denne uge foregår i et elefantreservat, hvor de gamle, syge, handicappede, tidligere mishandlede og illegalt solgte elefanter nu har hjemme. Her arbejder vi for elefanterne, ikke omvendt. Det betyder blandt andet, at der ikke vil være elefantridning på programmet. Alligevel vil du kunne skabe et bånd til de store dyr ved at svømme sammen med dem, bade dem og klargøre deres mad, der typisk består af Bana-græs, sukkerrør og bananplanter. Elefanterne er frie til at gå rundt på reservatet hele dagen, men bliver ført ind i skoven for at overnatte.

Du tilbringer tiden sammen med erfarne mahouts, elefantførere, som bruger hele deres liv på at opbygge et godt forhold til elefanterne og finde ud af, hvordan de bedst kan tage sig af dem.
Elefantreservatet ligger i Kanchanaburi, et sted der opretholder en delikat balance mellem tradition og turisme. De omkringliggende kalkbakker skaber et utrolig smukt landskab prydet af utallige bambusbygninger, snoede floder og unikke tempelhuler. Kanchanaburi er en af Thailands naturperler og et perfekt sted at nyde omgivelserne og være sammen med elefanterne på projektet.

Uge
4

Thailand - Chiang Rai

Akha-stammen, undervisning, børn, skole, paradis i biodiversitet og fantastisk natur

Den sidste uge i Thailand skal du tilbringe i et af landets smukkeste naturområder. Besøget hos Akha-bjergstammen i den nordlige del af landet vil være uforglemmeligt. Akha-folket er en fattig etnisk minoritetsgruppe, som oprindelig er indvandret fra Sydkina. Ved at bo og leve sammen med akhaerne vil du have en enestående mulighed for at lære deres unikke livsstil at kende. Vores program vil sikre, at du får et særligt forhold til deres kultur, når du deltager i landsbyens kulturelle aktiviteter og nyder den omgivende frodige natur med de for dig ukendte dyr og planter.

Hovedaktiviteten for dig vil være at hjælpe de lokale akhaer med undervisning, havearbejde og lettere byggearbejde. Formålet er ikke at forsøge at ændre deres kultur eller livsanskuelse på nogen måde, men at indgå i deres liv og lære fra hinanden. Dette betyder, at man skal have et åbent sind og være villig til at hjælpe andre på deres betingelser. Bjerglandsbyen ligger ikke langt fra byen Chiang Rai og er omgivet af frodig jungle, som forsyner akhaerne med de naturlige ressourcer til at overleve. Planter bruges som lægemidler, bambus giver dem byggematerialerne til deres huse, jagt og landbrug sørger for føden. Akha-folket har deres eget særlige sprog, deres egen religion og kultur.

Hvis du vil have en rigtig autentisk oplevelse langt fra alfarvej, er denne uge helt i top.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Uge
5+

Vil du have andre og flere oplevelser eller fortsætte din rejse?

Du kan forlænge dit program med flere ugers frivilligt arbejde, og vil du have andre oplevelser, som en stranduge på Koh Samui, en cykel uge, en yoga uge eller på Road Trip så se alle mulighederne under "Sammensæt selv Thailand" Sammensæt selv din rejse.
Du kan også fortsætte på andre destinationer i "Sammensæt selv" programmerne eller rejse videre på Adventure Hearts egne skræddersyede programmer andre steder i verden. Der er mange rejsemuligheder, og du kan sammensætte helt efter egne ønsker.

September 2018
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

1 Måned + 1 måneds frivilligt arbejde

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

02. sep 2018

Hjemrejse

29. sep 2018

9.890 kr
Book
2 Måneder

1 uges intro og 7 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

02. sep 2018

Hjemrejse

27. okt 2018

16.990 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Karen Bjergstamme, Thai boxing, Cykel uge, Sports Coaching og frivilligt arbejde med børn

Ankomst

02. sep 2018

Hjemrejse

06. okt 2018

2.490 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Hill Stamme, Jungle trek, tog eventyr Sydthailand og Strand Yoga

Ankomst

02. sep 2018

Hjemrejse

06. okt 2018

3.790 kr
Book
November 2018
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

1 Måned + 1 måneds frivilligt arbejde

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

04. nov 2018

Hjemrejse

01. dec 2018

Kommentar

Program start hver mandag

9.890 kr
Book
2 Måneder

1 uges intro og 7 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

04. nov 2018

Hjemrejse

29. dec 2018

Kommentar

Program start hver mandag

16.990 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Karen Bjergstamme, Thai boxing, Cykel uge, Sports Coaching og frivilligt arbejde med børn

Ankomst

04. nov 2018

Hjemrejse

08. dec 2018

2.490 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Hill Stamme, Jungle trek, tog eventyr Sydthailand og Strand Yoga

Ankomst

04. nov 2018

Hjemrejse

08. dec 2018

3.790 kr
Book
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

6 Uger

2 ugers frivilligt arbejde i Australien, 2 ugers frivilligt arbejde i Indonesien & 2 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

18. nov 2018

Hjemrejse

02. feb 2019

25.950 kr
Book
Januar 2019
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

1 Måned + 1 måneds frivilligt arbejde

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

13. jan 2019

Hjemrejse

09. feb 2019

9.890 kr
Book
2 Måneder

1 uges intro og 7 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

13. jan 2019

Hjemrejse

09. mar 2019

16.990 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Karen Bjergstamme, Thai boxing, Cykel uge, Sports Coaching og frivilligt arbejde med børn

Ankomst

13. jan 2019

Hjemrejse

16. feb 2019

2.490 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Hill Stamme, Jungle trek, tog eventyr Sydthailand og Strand Yoga

Ankomst

13. jan 2019

Hjemrejse

16. feb 2019

3.790 kr
Book
Marts 2019
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

1 Måned + 1 måneds frivilligt arbejde

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

10. mar 2019

Hjemrejse

06. apr 2019

9.890 kr
Book
2 Måneder

1 uges intro og 7 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

10. mar 2019

Hjemrejse

04. maj 2019

16.990 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Karen Bjergstamme, Thai boxing, Cykel uge, Sports Coaching og frivilligt arbejde med børn

Ankomst

10. mar 2019

Hjemrejse

13. apr 2019

2.490 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Hill Stamme, Jungle trek, tog eventyr Sydthailand og Strand Yoga

Ankomst

10. mar 2019

Hjemrejse

13. apr 2019

3.790 kr
Book
Maj 2019
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

1 Måned + 1 måneds frivilligt arbejde

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

12. maj 2019

Hjemrejse

08. jun 2019

9.890 kr
Book
2 Måneder

1 uges intro og 7 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

12. maj 2019

Hjemrejse

06. jul 2019

16.990 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Karen Bjergstamme, Thai boxing, Cykel uge, Sports Coaching og frivilligt arbejde med børn

Ankomst

12. maj 2019

Hjemrejse

15. jun 2019

2.490 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Hill Stamme, Jungle trek, tog eventyr Sydthailand og Strand Yoga

Ankomst

12. maj 2019

Hjemrejse

15. jun 2019

3.790 kr
Book
September 2019
Asien Adventure

Frivilligt arbejde i Thailand

1 Måned + 1 måneds frivilligt arbejde

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

08. sep 2019

Hjemrejse

07. okt 2019

9.890 kr
Book
2 Måneder

1 uges intro og 7 ugers frivilligt arbejde i Thailand

Ankomst

08. sep 2019

Hjemrejse

03. nov 2019

16.990 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Karen Bjergstamme, Thai boxing, Cykel uge, Sports Coaching og frivilligt arbejde med børn

Ankomst

08. sep 2019

Hjemrejse

14. okt 2019

2.490 kr
Book
1 Uge

Ekstra uger: Hill Stamme, Jungle trek, tog eventyr Sydthailand og Strand Yoga

Ankomst

08. sep 2019

Hjemrejse

14. okt 2019

3.790 kr
Book

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Transport mellem programmerne
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende koordinatorer
 • Afrejsemøde på telefonen
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Login til egen profil
Thailand
 • Måltider i hverdagene & to måltider om dagen i weekenden
 • Mød lokalsamfundet
 • Kom tæt på dyrene
 • Support under det frivillige arbejde
GO down icon

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet t/r
 • Lokal lufthavnsskat
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
 • Transport til lufthavnen efter endt program
Forsikring
 • Rejseforsikring (ca. kr. 1000,- for 4 uger)
 • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-
Visum & Vaccinationer
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1800,-
 • Visum ved indrejse kr. 200,-
Andet
 • Ekskursioner i weekender mm.
 • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekstra overnatninger før/efter programmet 35€
 • Afhentning i lufthavnen uden for normal tider (08:00-20:00) 35€
Thailand

Thailand dækker et areal på 517.000 km2, og der bor knap 60 millioner mennesker i landet. Størstedelen af befolkningen er etniske thai’er (75 %). Hertil kommer kinesere (14 %), malajer (3 %) samt en blanding af diverse minoriteter såsom vietnamesere, khmerer og oprindelige folk som karenere m.fl. (8 %).

Thailand er det eneste land i Sydøstasien, der aldrig har været europæisk koloni. Det har dog været et portugisisk handelshus i Ayutthaya, og flere europæiske kolonimagter har forsøgt at få herredømmet i landet. Det thailandske kongehus forsøgte først at møde europæerne med diplomati og imødekommenhed, men da de blev for ivrige i forsøget på at omvende thailænderne til kristendommen, blev de moderne korsfarere smidt ud. Buddhismen sætter sammen med monarkiet stadig dagsordenen i Thailand. Munkene er højt respekterede, og det er velanset, at alle mænd på et tidspunkt i livet prøver at leve som munk. Kongefamilien hyldes dagligt, når nationalsangen eller den royale hymne spilles på togstationer og ud over landsbyer.

Beliggenhed

Thailand deler grænser med Myanmar, Laos, Cambodia og Malaysia. Landets beliggenhed betyder en stor variation i vegetationen.

Nordthailand er kuperet og fyldt med bjerge, i syd findes store skove rige på mineraler, og det centrale lavland er en stor slette, som populært kaldes ’den store risskål’, da det er her, der dyrkes ris.

Visum

I Thailand får man 30 dages ophold ved indrejse. I Cambodia og Laos får man visum ved indrejse, hvilket koster ca. 25 USD.

Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder inden indrejse.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

I Singburi bor I i et af de store Eco-huse ved flodbredden. Og som en ekstra forfriskning er der kun koldt vand i badet.

På elefantreservatet i Kanchanaburibor sover I i en bambus bungalow. Badeværelserne er udstyret med skønne kolde bade.

Ved Karen stammen kommer I til at bo i forbindelse med skolen, og I kan nyde de samme basale faciliteterne som Karenfolket har.

Klima

Størstedelen af landet er hjemsted for tropisk savanne klima, som består af våde og tørre. Klimaet kan inddeles i tre forskellige årstider:

• Kold: November – slutningen af februar. I denne periode er nedbøren på sit laveste og med lave temperaturer. Med dette sagt, så er ”lave temperaturer” selvfølgelig relativt. Det er kun, hvis du vil besøge de nordlige bjerge, at du måske får brug for at medbringe varmere tøj, da temperaturen kan falde helt ned til 5 °C. Denne periode er ikke overraskende den mest populære tid at besøge Thailand på og turismen topper omkring jul og nytår, det samt kinesiske nytår. Fly og indkvartering på dette tidspunkt kan være dyrere.

• Varm: mar-juni. I denne periode når Thailand sine højeste temperaturer (så højt som 40 °C).

• Regnfuld: jul-okt. Her starter den tropiske monsunsæson og topper i september. Selv om dette faktisk er regntiden, betyder det ikke, at det regner non-stop. Storme kan komme hurtigt og regnskyl kan betyde oversvømmelser i nogle områder.

Mad

Det thailandske køkken er meget nærende og gør rigelig brug af ris, samt friske grøntsager og hvidt kød som kylling og fisk. Det thailandske folk elsker krydret mad, men frygt ikke for hvis du ikke gør, kan du bare bede om noget mindre krydret (det thailandske ord for krydderi er “pet” – det kan forhåbentlig hjælpe dig).

Valuta

Thailand: 1 DKK = ca. 5 THB (thai baht)

Den bedste valuta at medbringe til alle tre lande er USD. Fælles er også, at kreditkort kan bruges som betaling i de fleste større byer. I Thailand findes ATM’s i de større byer, hvor man kan hæve.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Dansk tid + 6 timer (vintertid)
Dansk tid + 5 timer (sommertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
http://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

I Thailand er der internetcaféer over det hele i de større byer, og det koster omkring 10-60 baht i timen. Wifi tilgængeligt i de fleste byer.

Vær opmærksom på, at der ikke er wifi hos Karen-folket, men der er af og til en lille mulighed for at fange et 2g eller 3g signal.

Sprog

Thailands officielle sprog er thai, men herudover tales der et stort antal minoritetssprog. Der er i alt 75 sprog i Thailand.

Religion

Thailand er et buddhistisk land, og deres buddhistiske livsopfattelse opleves i form af deres gæstfrihed, åbenhed, indre ro og harmoni.

Pakkeliste

Du vil blive tilsendt en pakkeliste samt andre dokumenter, når afrejsen nærmer sig.

Det frivillige arbejde

Når du først har lært Thailand lidt at kende i din introuge, er du klar til at gå i gang med det frivillige arbejde, hjælpe elefanterne i Kanchanaburi, undervise på tempelskolen og til sidst være en del af livet i Akha-stammens hverdag. Du kommer vidt omkring og får mulighed for at lære noget både om dig selv og din omverden. Under dit ophold kan du udforske nærområderne både på egen hånd og sammen med de andre deltagere. Din arbejdsindsats er vigtig, og du er med til at give de elefanter, der ikke kan klare sig selv, en tilværelse med den pleje og frihed, de har brug for. Samtidig lærer du utrolig meget om de store dyr og deres vilkår i verden. I Singburi er du med til at undervise i engelsk, noget der er hårdt brug for i Thailand, der har et af Asiens laveste niveauer med hensyn til engelskkundskaber. Derfor er dit arbejde med til at forbedre børnenes fremtid, samtidig med at du får undervisningserfaring og en hel unik oplevelse med i købet.

Siam Culture Week – introuge

Lær om Thailand, få nye venner og dyk ned i lokalsamfundet og kulturen. Dette er en kickstart til et nyt land og en ny måde at leve på.

Siam-kulturugen er et must, hvis du vil lære alt om dine nye omgivelser.

Med madlavning og sprogundervisning, ture til både de berømte seværdigheder i det centrale Thailand og også til mindre kendte attraktioner og møder med de lokale vil du helt sikkert begynde at forstå landets kultur, traditioner, historie og livsstil.

Indkvartering & Måltider Intro uge

Elefant reservat

Elefantreservatet tager sig af syge og mishandlede elefanter. Hovedfokus er at passe elefanterne. I det frivillige arbejde vil du nyde at vaske, fodre og hygge om dyrene, mens du tilbereder deres mad og sørger for, at de lever i et komfortabelt miljø.

Kanchanaburi, der kan prale af nogle af Thailands fineste skove, bliver en mere og mere populær turistdestination. Med 130 km til Bangkok er det et perfekt sted at udforske Thailand.

Indkvartering & Måltider – Elephant

 

Akha-bjergstammen

Du får lov til at smage på det helt autentiske Thailand ved at undervise på en lokal skole med elever fra Akha-bjergstammen. Samtidig har du mulighed for at opleve en enestående livsstil, som vil uddybe din viden om de lokale skikke, landets historie og kultur.

Under dit ophold kommer du til at bo blandt Akha-bjergstammens medlemmer i deres landsby. Du kommer til at undervise i engelsk på den lokale skole og hjælpe til med skolens renovering og andre byggeprojekter. Herudover vil du opdage og udforske et af Thailands mest bjergtagende landskaber, da skolen ligger midt i et unikt og frodigt bjergområde.

Indkvartering og måltider – Akha stamme

 

Frivilligt arbejde med børn 

Dette program består i at arbejde med studerende på forskellige skoler og undervise i engelsk. Vi har stærke relationer til flere grundskoler og gymnasier, hvor alderen kan spænde mellem 4 og 21 år. Skolerne accepterer en ikke-formel tilgang til undervisningen. Det betyder, at vi ikke skal overholde de lokale thailandske undervisningsmetoder, og du vil frit kunne vælge din egen måde at undervise på, ligesom du kan bringe nye ideer ind i klassen. Vores undervisningsprogram tjener et dobbelt formål: Selvfølgelig er det meningen at hjælpe børn i landdistrikterne med en chance for at lære at tale mere engelsk. Men herudover vil det give dig et indblik i det thailandske uddannelsessystem samt en god chance for at udvikle venskaber med elever og lærere.

Sports Coaching

Vi arbejder sammen med United Through Sports Thailand-organisationen med at forberede sports coaching og sundhedsforløb for børn i Thailand. Sports Coaching-projektet foregår på flere skoler i Singburi-området. På disse skoler vil du gøre en stor forskel for børnene i forhold til deres nuværende sports-, idræts- og sundhedsplan. Vores program giver børnene mulighed for at dyrke mere sport end normalt, da der i øjeblikket kun er én times sportsundervisning om ugen i læseplanen. Håbet er også at introducere børnene for nye sportsgrene, som de ellers ikke ville lære at kende. Træningstimerne består hovedsagelig af holdsport som fodbold, netball, volleyball, rugby og så videre. I skolens nuværende sportsplan får drengene uddannelse i fodbold og pigerne i volleyball. Med vores program sigter vi på at udvide antallet af de sportsgrene, som børnene kan deltage i. Derudover giver vi børnene sundhedstimer, der omfatter personlig hygiejne og andre vigtige spørgsmål som for eksempel ligestilling mellem kønnene. Alle elementer i programmet foregår på sportsområdet på en sjov, aktiv og interaktiv måde. Sport kan hjælpe alle børns personlige udvikling ved at fremme deres sociale interaktion, deres viden og interesse og sikre de egenskaber, der er vigtige for at opnå succes i livet. En varm interesse for sport og en positiv holdning vil være til stor hjælp for dig i dit arbejde med børnene.

Beach & Teach

Strand- og undervisningsprogrammet er undervisning i engelsk på forskellige skoler. Vi har stærke relationer med adskillige børnehaver, grundskoler og gymnasier, og eleverne kan være mellem 3 og 18 år. Skolerne opfatter en ikke-formel tilgang til undervisningen. Det betyder, at vi ikke behøver at overholde de lokale thailandske undervisningsmetoder eller -stil, og du vil være fri til at vælge din egen måde at undervise på og kan bringe nye ideer ind i klassen. Vores undervisningsprogram tjener et dobbelt formål:

 • Selvfølgelig er det meningen at hjælpe de lokale børn i Thailand med at få en chance for at tale mere engelsk.
 • For det andet vil det give dig et indblik i det thailandske uddannelsessystem, samt en god chance for at udvikle venskaber med studerende og lærere.Forvent at undervise i 2-3 timer.
 • Skolen viser respekt for Kongen af ​​Thailand gennem en ceremoni, og du kan blive bedt om at deltage i dette unikke morgenritual. Vær opmærksom på de lange ferier (midten af ​​marts til midten af ​​maj og oktober) samt helligdage. I sådanne tider kan du deltage i specielle klasser og engelske lejre, der regelmæssigt anmodes af lokalsamfundet.

Undervisning på lokal skole

Dette program består af at arbejde med børn på forskellige skoler og undervise i engelsk. Vi har samarbejde med flere grundskoler og gymnasier, og eleverne kan være mellem 4 og 21 år. Skolerne accepterer en ikke-formel tilgang til undervisningen. Det betyder, at vi ikke behøver at overholde de lokale thailandske undervisningsmetoder eller -stil, og du vil være fri til at vælge din egen måde at undervise på og kan bringe nye ideer ind i klassen.

Vores undervisningsprogram tjener et dobbelt formål: Selvfølgelig er det meningen at hjælpe børn i landdistrikterne Thailand til at få en chance for at tale mere engelsk. For det andet vil det give dig et indblik i det thailandske uddannelsessystem, samt en god chance for at udvikle venskaber med andre frivillige og lærere på stedet.

Karen stamme

Du vil bo i et af de smukkeste naturområder i Thailand: Kaeng Krachan National Park.
Denne park er kendt for sin overflod i biodiversitet og dens brede vifte af flora og fauna. Det er virkelig en himmel for biologer og naturelskere.
Karen Tribe Undervisningsprogrammet finder sted i den lokale Karen Hill stamme landsbyer tæt på grænsen til Myanmar. I de senere år har regeringen lagt en fortsat vægt på undervisningen i det engelske sprog. På trods heraf forbliver engelske læsefærdigheder i Thailand en af ​​de laveste i Asien.
Under Karen Tribe-undervisningsprogrammet vil du hjælpe skolen ved at give engelsk lektioner til børnene samt hjælpe med renoverings- og rengørings indsatsen.

Du er altid velkommen til at arrangere ekstra aktiviteter og spil til børnene, der elsker at svømme i den nærliggende flod. I slutningen af ​​en skoledag hjælper du børnene tilbage til deres hjem. Udover undervisningsprogrammet er der meget at se og udforske på denne smukke beliggenhed. Som led i programmet tager vi dig til et lokalt marked og et fremragende vandfald, hvor du kan svømme!

Highlights

 • Helt tæt på kulturen
 • Skønne naturoplevelser
 • Elefanterne
 • De dejlige børn
 • Fællesskabet
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00

Book denne rejse