Frivilligt arbejde i Thailand

Rejser til Asien Internationale Grupper
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Kombinationsmuligheder

1 uges intro og 3 ugers frivilligt arbejde med børn og elefanter i Thailand

Frivilligt arbejde, thaikultur, elefantreservat & Akha-stammen. Alle rejser og programmer har internationale deltagere, så du får en enestående mulighed for at møde folk fra andre lande og gøre din rejse helt unik

Vi har sammensat et 4 ugers program i Thailand med oplevelser, kultur og frivilligt arbejde. Har du lyst til mere eventyr, kan du tilføje flere uger til din rejse, og du kan ændre nogle af ugerne i det foreslåede program enten hjemmefra eller på stedet.

Vælg selv dit program og varighed. Du kan afhængigt af destinationen generelt vælge uger og programmer som følger:

INTRO-UGE – STAMMEFOLK – ELEFANTER – FRIVILLIGT ARBEJDE MED BØRN, DYR OG LOKALSAMFUND

Se mere under fanen 'Kombinationsmuligheder'. Alle lande kan kombineres, så du kan lave lige præcis din sammensæt-selv kombination.

Uge
1

Thailand - Singburi

Thai-kultur, sprog, templer, madlavning og aber

I ankommer til Singburi, en historisk by nord for Bangkok. I introugen vil I lære om thaiernes kultur, få en indsigt i sproget og en smagsprøve på, hvorfor thai-mad er så populær over hele verden. Singburi har meget at byde på i form af seværdigheder og attraktioner, der spænder fra de mange buddhistiske templer, herunder Wat Phra Non Jaksi Worovihan berømt for at indeholde en af verdens største indendørs liggende Buddha-statuer til sine swimmingpools, indkøbscentre og de spændende markeder. I vil opleve den ældgamle hovedstad Ayutthaya og aber, der springer hen over hovedet på jer i Lopburi og meget mere. Derudover kommer I til at møde en masse mennesker, får undervisning i thai madlavning, lærer nogle grundelementer af sproget og får en førstehånds forståelse for ”The Thai Way of Life”.

Mange deltagere rejser til Bangkok i løbet af weekenden. Det tager op til 3 timer i mini-van eller bus fra singburi.

Uge
2

Thailand - Singburi

Templer, lokalsamfund, undervisning, hjælp til de lokale og søde børn

I har mange valgmuligheder for det frivillige arbejde med børn, blandt andet på to tempelskoler, der ligger i lokalsamfundet, og som sørger for bolig, mad og uddannelse til børn, der enten ikke har en familie til at passe på dem, eller børn, hvis familie ikke har råd til at tage sig af dem. Desuden skaber skolerne et hjemligt miljø for børn fra bjergstammerne, der er blevet registreret som børn med behov for tilsyn for at kunne betragtes som thailandske borgere.

De fleste store tempelskoler i Thailand har oprettet deres egen primære (og sekundære) skole på deres private område, og denne skole er ingen undtagelse. Klasseværelserne kan virke gamle og lidt beskidte, men eleverne er søde og glade for at se jer komme hver dag.

En tempelskole tilbyder et sikkert læringsmiljø for børn, der kommer fra en fattig baggrund og har begrænsede muligheder. Tempelskolen koncentrerer sig derfor om disse børns velfærd og hjælper dem med at udvikle sig til glade og produktive unge voksne. De andre børn, der går på skolen, kommer fra fjerntliggende områder i Thailand, hvor uddannelse stort set er ikke-eksisterende eller utilgængelig. I modsætning til de førstnævnte børn er disse børn her i første række for undervisningens skyld, og de vender hjem til familie og venner i visse perioder af året.

Programmet fokuserer på bygge- og renoveringsarbejde, der forbedrer skolens facade og struktur og hæver levestandarden for alle de børn, der går på skolen. Derudover kan I også få mulighed for at undervise i engelsk på et ikke-formelt grundlag eller hjælpe børnene i deres køkkenhave (et led i deres studier eller til eget forbrug). I kan også være med til at skabe forskellige aktiviteter eller arrangere workshops, for eksempel om hygiejne, kulturudveksling, miljø og andre vigtige emner. Vores hovedformål er dog at opbygge og renovere templets skoleområde. Så forvent at arbejde lange timer under solen og få jeres hænder snavset til, med den tanke i baghovedet, at I hjælper med at få smilet frem hos børnene undervejs!

Uge
3

Thailand - Kanchanaburi

Elefanter, Mahouts, skov, smuk natur og lejrbål

Det frivillige arbejde i denne uge foregår i et elefantreservat, hvor de gamle, syge, handicappede, tidligere mishandlede og illegalt solgte elefanter nu har hjemme. Her arbejder I for elefanterne, ikke omvendt. Det betyder blandt andet, at der ikke vil være elefantridning på programmet. Alligevel vil I kunne skabe et bånd til de store dyr ved at svømme sammen med dem, bade dem og klargøre deres mad, der typisk består af Bana-græs, sukkerrør og bananplanter. Elefanterne er frie til at gå rundt på reservatet hele dagen, men bliver ført ind i skoven for at overnatte.

I tilbringer tiden sammen med erfarne mahouts, elefantførere, som bruger hele deres liv på at opbygge et godt forhold til elefanterne og finde ud af, hvordan de bedst kan tage sig af dem.
Elefantreservatet ligger i Kanchanaburi, et sted der opretholder en delikat balance mellem tradition og turisme. De omkringliggende kalkbakker skaber et utrolig smukt landskab prydet af utallige bambusbygninger, snoede floder og unikke tempelhuler. Kanchanaburi er en af Thailands naturperler og et perfekt sted at nyde omgivelserne og være sammen med elefanterne på projektet.

Uge
4

Thailand - Chiang Rai

Akha-stammen, undervisning, børn, skole, paradis i biodiversitet og fantastisk natur

Den sidste uge i Thailand skal I tilbringe i et af landets smukkeste naturområder. Besøget hos Akha-bjergstammen i den nordlige del af landet vil være uforglemmeligt. Akha-folket er en fattig etnisk minoritetsgruppe, som oprindelig er indvandret fra Sydkina. Ved at bo og leve sammen med akhaerne vil I have en enestående mulighed for at lære deres unikke livsstil at kende. Programmet vil sikre, at I får et særligt forhold til deres kultur, når I deltager i landsbyens kulturelle aktiviteter og nyder den omgivende frodige natur med de for jer ukendte dyr og planter.

Hovedaktiviteten vil være at hjælpe de lokale akhaer med undervisning, havearbejde og lettere byggearbejde. Formålet er ikke at forsøge at ændre deres kultur eller livsanskuelse på nogen måde, men at indgå i deres liv og lære fra hinanden. Dette betyder, at man skal have et åbent sind og være villig til at hjælpe andre på deres betingelser. Bjerglandsbyen ligger ikke langt fra byen Chiang Rai og er omgivet af frodig jungle, som forsyner akhaerne med de naturlige ressourcer til at overleve. Planter bruges som lægemidler, bambus giver dem byggematerialerne til deres huse og jagt og landbrug sørger for føden. Akha-folket har deres eget særlige sprog og deres egen religion og kultur.

Hvis du vil have en rigtig autentisk oplevelse langt fra alfarvej, er denne uge helt i top.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Uge
5+

Vil du have andre og flere oplevelser eller fortsætte din rejse?

Du kan forlænge dit program med flere ugers frivilligt arbejde, og vil du have andre oplevelser, som en stranduge på Koh Samui, en cykel uge, en yoga uge eller på Road Trip så se alle mulighederne under "Sammensæt selv Thailand" Sammensæt selv din rejse.
Du kan også fortsætte på andre destinationer i "Sammensæt selv" programmerne eller rejse videre på Adventure Hearts egne skræddersyede programmer andre steder i verden. Der er mange rejsemuligheder, og du kan sammensætte helt efter egne ønsker.

Ingen rejser planlagt i øjeblikket...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Transport mellem programmerne
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende koordinatorer
 • Afrejsemøde på telefonen
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Login til egen profil
Thailand
 • Måltider i hverdagene & to måltider om dagen i weekenden
 • Mød lokalsamfundet
 • Kom tæt på dyrene
 • Support under det frivillige arbejde

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet t/r
 • Lokal lufthavnsskat
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
 • Transport til lufthavnen efter endt program
Forsikring
 • Rejseforsikring (ca. kr. 1000,- for 4 uger)
 • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-
Visum & Vaccinationer
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1800,-
 • Visum ved indrejse kr. 200,-
Andet
 • Ekskursioner i weekender mm.
 • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekstra overnatninger før/efter programmet 35€
 • Afhentning i lufthavnen uden for normal tider (08:00-20:00) 35€
Thailand

Thailand dækker et areal på 517.000 km2, og der bor knap 60 millioner mennesker i landet. Størstedelen af befolkningen er etniske thai’er (75 %). Hertil kommer kinesere (14 %), malajer (3 %) samt en blanding af diverse minoriteter såsom vietnamesere, khmerer og oprindelige folk som karenere m.fl. (8 %).

Thailand er det eneste land i Sydøstasien, der aldrig har været europæisk koloni. Der har dog været et portugisisk handelshus i Ayutthaya, og flere europæiske kolonimagter har forsøgt at få herredømmet i landet. Det thailandske kongehus forsøgte først at møde europæerne med diplomati og imødekommenhed, men da de blev for ivrige i forsøget på at omvende thailænderne til kristendommen, blev de moderne korsfarere smidt ud. Buddhismen sætter sammen med monarkiet stadig dagsordenen i Thailand. Munkene er højt respekterede, og det er velanset, at alle mænd på et tidspunkt i livet prøver at leve som munk. Kongefamilien hyldes dagligt, når nationalsangen eller den royale hymne spilles på togstationer og ud over landsbyer.

Beliggenhed

Thailand deler grænser med Myanmar, Laos, Cambodia og Malaysia. Landets beliggenhed betyder en stor variation i vegetationen.

Nordthailand er kuperet og fyldt med bjerge, i syd findes store skove rige på mineraler, og det centrale lavland er en stor slette, som populært kaldes ’den store risskål’, da det er her, der dyrkes ris.

Visum

I Thailand får man 30 dages ophold ved indrejse. I Cambodia og Laos får man visum ved indrejse, hvilket koster ca. 25 USD.

Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder inden indrejse.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

I Singburi bor I i et af de store Eco-huse ved flodbredden. Og som en ekstra forfriskning er der kun koldt vand i badet.

På elefantreservatet i Kanchanaburibor sover I i en bambus bungalow. Badeværelserne er udstyret med skønne kolde bade.

Ved Karen stammen kommer I til at bo i forbindelse med skolen, og I kan nyde de samme basale faciliteterne som Karenfolket har.

Klima

Størstedelen af landet er hjemsted for tropisk savanne klima. Klimaet kan inddeles i tre forskellige årstider:

• Kold: November – slutningen af februar. I denne periode er nedbøren på sit laveste og med lave temperaturer. Med dette sagt, så er ”lave temperaturer” selvfølgelig relativt. Det er kun, hvis du vil besøge de nordlige bjerge, at du måske får brug for at medbringe varmere tøj, da temperaturen kan falde helt ned til 5 °C. Denne periode er ikke overraskende den mest populære tid at besøge Thailand på, og turismen topper omkring jul og nytår. Fly og indkvartering på dette tidspunkt kan være dyrere.

• Varm: marts-juni. I denne periode når Thailand sine højeste temperaturer (så højt som 40 °C).

• Regnfuld: jul-okt. Her starter den tropiske monsunsæson og topper i september. Selv om dette faktisk er regntiden, betyder det ikke, at det regner non-stop. Storme kan komme hurtigt og regnskyl kan betyde oversvømmelser i nogle områder.

Mad

Det thailandske køkken er meget nærende og gør rigelig brug af ris, samt friske grøntsager og hvidt kød som kylling og fisk. Det thailandske folk elsker krydret mad, men frygt ikke for hvis du ikke gør, kan du bare bede om noget mindre krydret (det thailandske ord for krydderi er “pet” – det kan forhåbentlig hjælpe dig).

Valuta

Thailand: 1 DKK = ca. 5 THB (thai baht)

Den bedste valuta at medbringe er USD. Fælles er også, at kreditkort kan bruges som betaling i de fleste større byer. I Thailand findes ATM’s i de større byer, hvor man kan hæve.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Dansk tid + 6 timer (vintertid)
Dansk tid + 5 timer (sommertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

I Thailand er der internetcaféer over det hele i de større byer, og det koster omkring 10-60 baht i timen. Wifi er tilgængeligt i de fleste byer.

Vær opmærksom på, at der ikke er wifi hos Karen-folket, men der er af og til en lille mulighed for at fange et 2g eller 3g signal.

Sprog

Thailands officielle sprog er thai, men herudover tales der et stort antal minoritetssprog. Der er i alt 75 sprog i Thailand.

Religion

Thailand er et buddhistisk land, og deres buddhistiske livsopfattelse opleves i form af deres gæstfrihed, åbenhed, indre ro og harmoni.

Pakkeliste

Du vil blive tilsendt en pakkeliste samt andre dokumenter, når afrejsen nærmer sig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

Frivilligt arbejde med børn 

Dette program består i at arbejde med studerende på forskellige skoler og undervise i engelsk. Vi har stærke relationer til flere grundskoler og gymnasier, hvor alderen kan spænde mellem 4 og 21 år. Skolerne accepterer en ikke-formel tilgang til undervisningen. Det betyder, at vi ikke skal overholde de lokale thailandske undervisningsmetoder, og du vil frit kunne vælge din egen måde at undervise på, ligesom du kan bringe nye ideer ind i klassen. Vores undervisningsprogram tjener et dobbelt formål: Selvfølgelig er det meningen at hjælpe børn i landdistrikterne med en chance for at lære at tale mere engelsk. Men herudover vil det give dig et indblik i det thailandske uddannelsessystem samt en god chance for at udvikle venskaber med elever og lærere.

Sports Coaching

Vi arbejder sammen med United Through Sports Thailand-organisationen med at forberede sports coaching og sundhedsforløb for børn i Thailand. Sports Coaching-projektet foregår på flere skoler i Singburi-området. På disse skoler vil du gøre en stor forskel for børnene i forhold til deres nuværende sports-, idræts- og sundhedsplan. Vores program giver børnene mulighed for at dyrke mere sport end normalt, da der i øjeblikket kun er én times sportsundervisning om ugen i læseplanen. Håbet er også at introducere børnene for nye sportsgrene, som de ellers ikke ville lære at kende. Træningstimerne består hovedsagelig af holdsport som fodbold, netball, volleyball, rugby og så videre. I skolens nuværende sportsplan får drengene undervisning i fodbold og pigerne i volleyball. Med vores program sigter vi efter at udvide antallet af de sportsgrene, som børnene kan deltage i. Derudover giver vi børnene sundhedstimer, der omfatter personlig hygiejne og andre vigtige spørgsmål som for eksempel ligestilling mellem kønnene. Alle elementer i programmet foregår på sportsområdet på en sjov, aktiv og interaktiv måde. Sport kan hjælpe alle børns personlige udvikling ved at fremme deres sociale interaktion, deres viden og interesse og sikre de egenskaber, der er vigtige for at opnå succes i livet. En varm interesse for sport og en positiv holdning vil være til stor hjælp for dig i dit arbejde med børnene.

Beach & Teach

Strand- og undervisningsprogrammet er undervisning i engelsk på forskellige skoler. Vi har stærke relationer med adskillige børnehaver, grundskoler og gymnasier, og eleverne kan være mellem 3 og 18 år. Skolerne opfatter en ikke-formel tilgang til undervisningen. Det betyder, at vi ikke behøver at overholde de lokale thailandske undervisningsmetoder eller -stil, og du vil være fri til at vælge din egen måde at undervise på og kan bringe nye ideer ind i klassen. Vores undervisningsprogram tjener et dobbelt formål:

 • Selvfølgelig er det meningen at hjælpe de lokale børn i Thailand med at få en chance for at tale mere engelsk.
 • For det andet vil det give dig et indblik i det thailandske uddannelsessystem samt en god chance for at udvikle venskaber med studerende og lærere. Forvent at undervise i 2-3 timer.
 • Skolen viser respekt for Kongen af ​​Thailand gennem en ceremoni, og du kan blive bedt om at deltage i dette unikke morgenritual. Vær opmærksom på de lange ferier (midten af ​​marts til midten af ​​maj og oktober) samt helligdage. I sådanne tider kan du deltage i specielle klasser og engelske lejre, der regelmæssigt anmodes af lokalsamfundet.

Undervisning på lokal skole

Dette program består af at arbejde med børn på forskellige skoler og undervise i engelsk. Vi har et samarbejde med flere grundskoler og gymnasier, og eleverne kan være mellem 4 og 21 år. Skolerne accepterer en ikke-formel tilgang til undervisningen. Det betyder, at vi ikke behøver at overholde de lokale thailandske undervisningsmetoder eller -stil, og du vil være fri til at vælge din egen måde at undervise på og kan bringe nye ideer ind i klassen.

Vores undervisningsprogram tjener et dobbelt formål: Selvfølgelig er det meningen at hjælpe børn i landdistrikterne til at få en chance for at tale mere engelsk. For det andet vil det give dig et indblik i det thailandske uddannelsessystem samt en god chance for at udvikle venskaber med andre frivillige og lærere på stedet.

Karen stamme

Du vil bo i et af de smukkeste naturområder i Thailand: Kaeng Krachan National Park.
Denne park er kendt for sin overflod i biodiversitet og dens brede vifte af flora og fauna. Det er virkelig et paradis for biologer og naturelskere.
Karen Tribe Undervisningsprogrammet finder sted i den lokale Karen Hill stammes landsby tæt på grænsen til Myanmar. I de senere år har regeringen lagt en fortsat vægt på undervisningen i det engelske sprog. På trods heraf forbliver engelske læsefærdigheder i Thailand en af ​​de laveste i Asien.
Under Karen Tribe-undervisningsprogrammet vil du hjælpe skolen ved at give engelsk lektioner til børnene samt hjælpe med renoverings- og rengørings indsatsen.

Du er altid velkommen til at arrangere ekstra aktiviteter og spil til børnene, der elsker at svømme i den nærliggende flod. I slutningen af ​​en skoledag hjælper du børnene tilbage til deres hjem. Udover undervisningsprogrammet er der meget at se og udforske på denne smukke beliggenhed. Som led i programmet tager vi dig til et lokalt marked og et fremragende vandfald, hvor du kan svømme!

Highlights

 • Helt tæt på kulturen
 • Skønne naturoplevelser
 • Elefanterne
 • De dejlige børn
 • Fællesskabet
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00