Frivilligt arbejde på Bali

Rejser til Asien
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Kombinationsmuligheder

1 uges intro, 1 uges frivilligt arbejde med skildpadder og 2 ugers frivilligt arbejde med børn

Frivilligt arbejde, kultur, skildpaddereservat & lokale børn. Alle rejser og programmer har internationale deltagere, så du får en enestående mulighed for at møde folk fra andre lande og gøre din rejse helt unik

Vi har sammensat et 4 ugers program på Bali med oplevelser, kultur og frivilligt arbejde. Har du lyst til mere eventyr, kan du tilføje flere uger til din rejse, og du kan ændre nogle af ugerne i det foreslåede program enten hjemmefra eller på stedet.

Vælg selv dit program og varighed. Du kan afhængigt af destinationen generelt vælge uger og programmer som følger:

INTRO-UGE – PARADISSTRANDE – SKILDPADDER – FRIVILLIGT ARBEJDE MED BØRN, DYR OG LOKALSAMFUND

Se mere under fanen 'Kombinationsmuligheder'. Alle lande kan kombineres, så du kan lave lige præcis din sammensæt-selv kombination.

Uge
1

Ubud

Rismarker, aber, templer, sprog og kultur

Jeres spændende eventyr på Bali starter i Ubud, Balis kulturmekka, hvor I skal bo sammen med andre internationale deltagere. I løbet af den første uge vil I stifte bekendtskab med byens flotte seværdigheder, såsom smukke templer, de berømte risterasser og Ubud Palace, som er kendt for sin skønhed og de smukke omgivelser; for eksempel ser man ofte nygifte få taget deres bryllupsbilleder her.

I skal på opdagelse på det lokale kæmpemarked, en ren labyrint, hvor I kan finde alle slags souvenirs. I bliver bombarderet med sanseindtryk af de mange dufte og krydderier, frugter og det lokale liv.
Turen begynder på den berømte Monkey Street, der er som en drøm, der går i opfyldelse for dem, der elsker aber. I kan frit gå rundt i parken og hilse på aberne, før turen igen går tilbage til jeres hus. I skal også opleve et traditionelt balinesisk danseshow, som virkeliggør en gammel legende om en prins og en prinsesse.

I kommer ikke til at mangle aktiviteter i denne uge. Ud over oplevelserne i sig selv, vil I også komme tættere på den charmerende balinesiske kultur. I løbet af ugen vil I få lejlighed til at studere sproget, teste jeres madlavningsevner i det balinesiske køkken og udfordre jer selv kreativt ved at prøve batikfarvning. Batik er en helt speciel teknik, hvor man dækker visse dele af et stykke stof med voks, før man spænder stoffet ud og maler på det med specielle vandfarver. Efter farvningen fjernes vokset, og der fremkommer så ufarvede mønsterpartier på stoffet.

Jeres første uge afsluttes med en tur til ”Pura Tirta Empul”, også kaldet Det Hellige Vands Tempel, hvor der er mulighed for, at I kan deltage i ritualet og bede en bøn nede i vandet sammen med de lokale. Det er en stærk oplevelse, som I sent vil glemme.

Uge
2

Nusa Penida

Paradisstrande, skildpadder, frivilligt arbejde, lokalsamfund, undervisning på lokal skole

Havskildpadde projektet ligger på den lille charmerende ø Nusa Penida, som er en 45 minutters bådtur fra Bali. På projektet vil I arbejde sammen med et lokalt team og hjælpe med at beskytte de truede havskildpadder.

I vil bidrage til at bevare skildpadderne ved jeres arbejde på bevaringscenteret. Antallet af skildpadder afhænger af tidspunktet på året, og sammen med det lokale team kan jeres arbejdsopgaver være at hjælpe med at identificere forskellige skildpaddearter, samle tang til at fodre dem samt rengøre havskildpadderne med tandbørster og rengøre deres tanke.

Om formiddagen ved siden af arbejdet med havskildpadderne vil I også være med til at forbedre naturmiljøet på Nusa Penida. Dette betyder, at I hver morgen skal hjælpe de lokale på stranden med at samle skrald op, som flyder ind fra fastlandet og bidrager til forurening og ødelæggelsen af de smukke naturlige strande.

Om eftermiddagen vil I hjælpe til på de lokale skoler med for eksempel miljøundervisning eller grundlæggende engelskundervisning. I er her garanteret en autentisk oplevelse!

I skal være forberedt på en mere primitiv levestandard med færre butikker og attraktioner.

Uge
3-4

Ubud

Kultur, frivilligt arbejde med lokale børn, undervisning.

I de næste 2 uger skal I hjælpe til i børnehaver i Ubud på Bali eller i Sengiggi på Lombok og i de omkringliggende landsbyer med at undervise i engelsk igennem aktiviteter og lege.

Børnene er lige i starten af deres skoleforløb, og her er chancen god til at introducere et nyt sprog til dem. Undervisningen vil være meget uformel, da børnene vil lege mere med jer end at blive undervist.

Ved at lære dem nogle af de mest grundlæggende engelske sætninger, er det dog nemt at begejstre dem til at starte i skole. Børnene er alle spændte på at se jer og udviser den naturlige og ægte venlighed, som findes overalt på disse øer. I vil være nogle af de få udlændinge, de har mødt.

Uge
5+

Vil du have andre og flere oplevelser eller fortsætte din rejse?

Du kan forlænge dit program med flere ugers frivilligt arbejde, eller vil du have andre oplevelser, som en stranduge i Sanur eller en adventure uge, så se alle mulighederne under "Sammensæt selv Bali" Sammensæt selv din rejse.
Du kan også fortsætte på andre destinationer i "Sammensæt selv" programmerne eller rejse videre på Adventure Hearts egne skræddersyede programmer andre steder i verden. Der er mange rejsemuligheder, og du kan sammensætte helt efter egne ønsker.

November 2019
Rejser til Asien

Frivilligt arbejde på Bali

1 Måned

1 uge intro, 1 uges frivilligt arbejde med havskildpadder & 2 ugers frivilligt arbejde med børn

Ankomst

03. nov 2019

Hjemrejse

01. dec 2019

10.790 kr
Bestil nu
1 Uge

1 uges ekstra frivilligt arbejde

Ankomst

03. nov 2019

Hjemrejse

12. okt 2019

2.490 kr
Bestil nu
2 Måneder

4 ugers ekstra frivilligt arbejde

Ankomst

03. nov 2019

Hjemrejse

29. dec 2019

17.990 kr
Bestil nu

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basisprisen
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavn
 • Al transport under rejsen
 • Engelsktalende koordinatorer
 • Afrejsemøde på telefonen
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning til visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timers vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
Bali
 • Måltider i hverdagene & to måltider om dagen i weekenden
 • Mød lokalsamfundet
 • Kom tæt på dyrene
 • Support under det frivillige arbejde

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet ca. kr. 7.000-12.000,- inkl. skatter og afgifter
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
 • Transport tilbage til lufthavnen
Forsikring
 • Rejseforsikring fra ca. kr. 1.000,-
 • Sygdomafbestillingsgebyr kr. 695,-
Visum & Vaccinationer
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1.000,-
 • Visum til Bali US$ 35,- betales ved ankomst
Andet
 • Lander man før søndag koster overnatning € 35,- pr. nat.
 • Afhentning i lufthavnen uden for normal tider (08:00-20:00) 35€
 • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
 • Ekskursioner og aktiviteter udover program
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
Bali

Bali blev først rigtigt udforsket efter den hinduiske påvirkning kom til øen i år 600. I 1284 blev øen overtaget af kongen Kertanagara af det øst javanesiske Singhasaririge. Efter hans død 8 år senere blev Bali selvstændig, indtil hollænderne kom og overtog øen i 1597-1906, og mange år efter af Japan i 2. verdenskrig.
Bali er et populært turistmål. Øen udgør sammen med nogle få mindre naboøer, af hvilke Nusa Penida er den største, en af Indonesiens 34 provinser med 4.225.384 indbyggere. Hovedstaden er Denpasar med 834.881 (2012) indbyggere beliggende på den sydlige del af øen. Øen er hjemsted for hovedparten af Indonesiens hinduistiske mindretal.
Bali har tre store vulkankomplekser, hvoraf Gunung Agung (Mount Agung) regnes for en af verdens farligste vulkaner.

Beliggenhed

Øen Bali ligger i Sydøstasien og er en indonesisk vulkanø. Den ligger mellem Java øen (hvor hovedstaden Jakarta er) og Lombok. Bali er en meget livlig ø, med dans, kultur, farver og gamelan, som er traditionel musik på træ-instrumenter. Øen har været en berømt turistdestination siden 1920’erne.

Visum

Man får visum i 30 dage ved indrejse til Bali. Forlængelse sker ved immigrationen mod et gebyr, hvis man ønsker at forlænge sin rejse. Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter forventet udrejse.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

På Bali bor man i den lille by Penestanan Kaja, 30 minutters gang fra Ubud på midten af øen. Her bor man i et volunteer hus, hvor man bor 4-8 personer per værelse i køjesenge.
Dette er et hus i lokalsamfundet, som afspejler det lokale liv, og I skal ikke forvente luksus, da rejsen tager udgangspunkt i, at I skal lære Bali at kende samt den Indonesiske kultur, og derfor vi I være indkvarteret på en sådan måde, at det ligner de lokales levevis. I skal ikke forvente varmt vand til bad. På værelserne vil der ikke være skabe eller hylder til at opbevare jeres ting, og de skal derfor opbevares i jeres rygsæk.

På Nusa Penida er overnatningen i volunteer huse ligesom i Ubud, hvor I kan forvente at bo 5-8 personer per værelse. Det kan blive meget varmt om natten, så der vil være fans i alle værelser til deling med de andre.

På Lombok bor I på et frivilligcenter i Senggigi, hvor I sover i sovesale af 4-6 personer i køjesenge. Der er køleskab, sengetøj og privat badeværelse, hvor I kan tage et varmt bad.

Klima

På Bali ligger temperaturen mellem 25-33 C året rundt, med regnsæson fra november til januar og tør sæson fra maj til september.

Mad

Indonesisk mad er komplekst med rigtig mange friske grøntsager, fisk, og kød. De spiser meget ris, såsom Nasi Goreng (stegte ris med kylling/oksekød og grøntsager), Mee Goreng (stegte nudler med kylling/oksekød og grøntsager) og satay (chicken sticks).

Valuta

Bali: 1 DKK = ca. 2000 IDR (Indonesian Rupiah)

Den bedste rejsevaluta er USD eller Euro. Du kan betale med kreditkort på større hoteller, restauranter og butikker. Der kan hæves penge i ATM’s og banker. Det er en god idé at have rigeligt valuta på dig, hvis du rejser i mindre byer.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Dansk tid +7 timer (vintertid)
Dansktid + 6 timer (sommertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. På Bali bruger de 220V. Se guiden forneden med de internationale stik.
https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

Der er internet de fleste steder – både hjemme hos jeres værtsfamilier, på internetcafeer og på restauranter kan man finde wifi. Det er ikke altid så hurtigt, som man er vant til, men det er til at finde.
Fra jeres indkvartering i Ubud er der en internet cafe 5 minutter nede af vejen.

Sprog

På Bali er det både balinesisk, som er deres eget lokale sprog samt indonesisk.

Religion

I Malaysia og Indonesien er størstedelen af befolkningen muslimer, men på Bali er de fleste (84,5%) hinduistiske.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen.

BØRNEHAVE PÅ BALI ELLER LOMBOK

På dette frivillige projekt hjælper I til på forskellige børnehaver i Ubud på Bali, i Sengiggi på Lombok og i de omkringliggende landsbyer med at undervise i engelsk igennem aktiviteter og lege.

Børnene er lige i starten af deres skoleforløb, og her er chancen god til at introducere et nyt sprog til dem. Undervisningen vil være meget uformel, da børnene vil lege mere med jer end at blive undervist.

Ved at lære dem nogle af de mest grundlæggende engelske sætninger, er det dog nemt at begejstre dem til at starte i skole. Børnene er alle spændte på at se jer og udviser den naturlige og ægte venlighed, som vi finder på disse øer. I vil være nogle af de få udlændinge, de har mødt.

UNDERVISNING I SUNDHED

Vores sundhedsuddannelses initiativ er i sin opstartsfase og kræver færdigheder hos både etablerede læger og sundhedspersonale og dem, der er interesserede i at lære grundlæggende førstehjælp og personlig hygiejne. Et behov for at have projektdeltagere i begge ender af det medicinske spektrum opstår på grund af de store huller i hygiejne og sundhedspraksis. Udover at have brug for kvalificerede fagfolk med henblik på at gennemføre sundhedspleje og tandkontrol, har vi også brug for deltagere, der kan uddanne folk inden for grundlæggende førstehjælp og personlig hygiejne som vaskning af hænder, børstning af tænder og generel renlighed. Dette virker forebyggende for mange sundhedsproblemer og let smitsomme sygdomme.

Hvis du er interesseret i uddannelse og enkle hygiejne teknikker, er du velkommen til at deltage i det nyoprettede Healthcare Education-projekt. Medicinske fagfolk, som kan tilbyde vejledning om projektets udvikling vil være umådeligt værdifulde, men det er ikke afgørende, at deltagerne har en medicinsk baggrund for at deltage. Som deltager i dette projekt kan du være med til at drive sundhedskampagner i lokale skoler rundt omkring Ubud, undervise aktivt om vigtigheden af ​​grundlæggende hygiejne – understrege børste tænder korrekt, vaske hænder og generel krops renlighed. Mange af de daglige rutiner vi udfører uden at tænke er ikke almindelig praksis for de børn, du vil møde, men at starte en simpel uddannelse tidligt kan gå langt for øjeblikkelig og fremtidig sundhedspleje. Hvis du har en medicinsk baggrund, kan der arrangeres check-up klinikker til lokale børn og voksne med din hjælp.

IT UNDERVISNING FOR BØRN

IT færdigheder er obligatoriske i den nuværende verden for enhver person uanset hvilken karriere og hvilken stilling, de er i. Og det er også vigtigt, at eleverne får en ordentlig uddannelse og viden indenfor IT fra skolen af. Dette program har til formål at hjælpe gymnasieelever til at forbedre deres it-færdigheder og støtte deres studier af IT ved hjælp af vores passionerede frivillige, der gerne vil gøre en forskel.

Du behøver ikke være ekspert i IT for at deltage i dette program, men du skal være ivrig efter at hjælpe eleverne og lære og nyde tiden sammen med eleverne. Dine elever er meget ivrige efter at lære, og det er en absolut glæde at undervise dem. På dette projekt vil du bruge omkring fire timer hver morgen og om eftermiddagen i forberedelsen af ​​lektioner. Det er helt op til dig, hvordan du vil undervise, men der er et generelt pensum for dig, som du kan arbejde ud fra, og du kan lade dig inspirere af hvad tidligere frivillige har gennemgået med eleverne.

Dine elever vil være fra 11-15 årige fra Junior High School. Hvis du er ny i undervisningsfaget, vil du måske gerne følges sammen med andre frivillige, da to til tre lærere i klasseværelset ofte virker godt med hensyn til tillidsopbygning og få et bedre overblik over klassen.

Sports Coaching

Dette sports coach program er designet til passionerede personer, der gerne vil deltage i et værdifuldt projekt for at undervise børn i sportens værdi og kraft. Du vil have studerende i forskellige aldersgrupper og forskellige niveauer af færdigheder, som vil være klar til at lære. Du får dagligt en lektion til forberedelse af dine sessioner, indtil klasserne starter, hvor du vil kunne bruge dine egne metoder til sportsundervisning. Med din coaching vil du ikke kun forbedre deres færdigheder i sport, men du vil også inspirere dem til at opnå mere i livet, at være disciplineret og endda hvordan man møder fejl og lærer af dem.

Highlights

 • Paradisstrande
 • Skildpadder
 • lokale børn
 • Trekking
 • Templer
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00