1 UGES INTRO OG 3 UGERS FRIVILLIGT ARBEJDE MED BØRN I KINA

Frivilligt arbejde, kultur, børnehave og et utroligt land. Alle rejser og programmer har internationale deltagere, og du har en enestående mulighed for at møde folk fra andre lande og gøre din rejse helt unik

Vi har sammensat et 4 ugers program i Kina med oplevelser, kultur og frivilligt arbejde. Har du lyst til mere eventyr, kan du tilføje flere uger til din rejse, og du kan ændre nogle af ugerne i det foreslåede program enten hjemmefra eller på stedet.

Vælg selv dit program og varighed. Du kan afhængigt af destinationen generelt vælge uger og programmer som følger:

INTRO-UGE – KULTURUGE – PANDAER – FRIVILLIGT ARBEJDE MED BØRN, DYR OG LOKALSAMFUND

Se mere under fanen ‘Kombinationsmuligheder’. Alle lande kan kombineres, så du kan lave lige præcis din sammensæt-selv kombination.

Uge 1

KINA – GUILIN

Oplev Kina helt tæt på. Lær om deres specielle kultur og natur og få en masse oplevelser og ny viden.

I intro-ugen får I mulighed for at fordybe jer i den kinesiske kultur. I skal besøge lokale landsbyer, det smukke Konfutse-tempel samt det hellige Guan Gong-tempel og opleve nogle fantastiske naturområder.

I denne uge bliver I taget med ud, hvor ikke mange andre turister kommer. I vil bl.a. opleve det kinesiske folkeliv i landdistrikterne, hvilket vil give jer en dybere forståelse for den kinesiske kultur og hverdagens aktiviteter. I skal også besøge et gammelt traditionelt hus.

Turen til Konfutse-templet, som er det næststørste af sin slags i Kina, vil give jer et indblik i, hvad Konfutse (også kaldet Confucius), en vigtig filosof fra 4-500 f.Kr., betyder for kineserne.

I vil lære at lave dumplings, som er kinesiske småretter indbagt i en dej, I skal smage på olie-te og lære nogle basis elementer i det kinesiske sprog. I får lov til at øve jer i kalligrafi, som anvendes i den kinesiske skønskrift, og I skal prøve nogle af de gamle, kinesiske ritualer. Gennem en lang række aktiviteter; undervisning, besøg, sightseeing og praktiske øvelser i madlavning eller håndværk, vil I danne jer en dybere forståelse for, hvad Kina har betydet, og stadig betyder, for verden.

+-

Uge 2-4

KINA – GUILIN

Leg med børn, følg dem i skole, bliv en del af hverdagen og giv dem en oplevelse for livet!

I skal være sammen med børnene i den lokale børnehave og arbejde sammen med det lokale personale. Børnene er omkring 4-5 år gamle, og de er hovedsagelig fra de fattige landsbyer i og omkring området. De er spændte på at møde jer, for I vil blive nogle af de første vesterlændinge, de nogensinde har mødt!

Ligesom børnehaver over hele verden er denne børnehave uformel. Børnene vil hellere lege med jer end blive “undervist” i almindelig forstand. I skal være med til at udvide deres horisont gennem leg og læring. Hvis I kan få dem til at glæde sig til at komme i skole og måske lære dem et par grundlæggende engelske sætninger, som de får hårdt brug for i deres fremtidige tilværelse, så vil I have gjort et stort stykke arbejde – og forhåbentlig har I moret jer godt imens!

I skal være med til at se efter, at børnene trives, og hjælpe dem med almindelig hygiejne, assistere lærerne, lege med børnene og måske opfinde og lede nogle enkle lege på engelsk.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

+-

Uge 4+

VIL DU HAVE ANDRE OPLEVELSER ELLER FORTSÆTTE DIN REJSE?

Vil du hellere have andre oplevelser i den sidste uge, som for eksempel en uge på et Panda projekt, en uge kinesisk eller på en Road Trip? Se alle mulighederne under “Kina Road Trip” Sammensæt selv din rejse.
Du kan forlænge dit program med flere ugers frivilligt arbejde, uger med andre oplevelser i Kina eller på andre destinationer i “Sammensæt selv” programmerne eller rejse videre på Adventure Hearts egne skræddersyede programmer andre steder i verden.

+-

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakken

  • Indkvartering
  • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
  • Måltider i henhold til programmet
  • Engelsktalende koordinatorer
  • Afrejsemøde på telefonen
  • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timer vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Login til egen profil

  Kina

  • Måltider i hverdagene & to måltider om dagen i weekenden
  • Mød lokalsamfundet
  • Support under det frivillige arbejde

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet t/r
  • Lokal lufthavnsskat
  • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
  • Transport til lufthavnen efter endt program

  Forsikring

  • Rejseforsikring (ca. kr. 1000 for 4 uger)
  • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-

  Visum & Vaccinationer

  • Vaccinationer fra ca. kr. 1800,-
  • Visum fra kr. 770,-

  Andet

  • Ekskursioner i weekender mm.
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik)
  • Personlige fornødenheder
  • Ekstra overnatninger før/efter programmet 35€
  • Afhentning i lufthavnen uden for normal tider (08:00-20:00) 35€

  Hvad er inkluderet I rejsen?

  Også kendt som Folkerepublikken Kina. Kina har været styret af det kommunistiske parti siden 1949 i hovedstaden Beijing. Dette er landet med den største befolkning i verden – over 1.4 milliarder mennesker, hvilket svarer til en femtedel af jordens befolkning. Kina har op mod 500 naturreservater, hvor dyre- og fuglelivet er fredet i landet på 9.6 millioner kvadratkilometer. Kina har et af verdens ældste dynastier, nemlig Shang dynastiet, fra 17. til 11. århundrede f.Kr. I dag har Kina stor økonomisk vækst og investerer meget i forskning.

  Kina er det fjerdestørste land i verden, og det ligger i Østasien.

  Visum til Kina skal laves 6 uger før indrejse, og det koster mellem 760-1090 DKK, afhængigt af om det er single eller double entry.

  Hepatitis A, Hepatitis B, stivkrampe, japansk hjernebetændelse, malariakonsultation.
  En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

  Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

  Man bor forskellige slags steder under rundrejsen. Man vil komme til at bo på hostels, reservater, partner centre, landsbyer og der forekommer også overnatninger på tog.

  Kina har vinter og sommer monsun. Om vinteren kommer monsunen blæsende fra den sibiriske kyst, og om sommeren kommer den fra syden over Stillehavet og Det Indiske Ocean.

  Man spiser altid med pinde i Kina, og de fleste tager altid ud og spiser. Den kinesiske madkultur er meget baseret på, at det har en effekt på helbredet, og at det kan ”heale”. Når maden, der altid består af ris med tilbehør, kommer på bordet, deles alle om retterne. Peking and og Szechuan kylling er populære retter.

  Kina: 1 DKK = ca. 0.9 CNY (Chinese Yuan)
  Der findes ATM’s i de flere byer, men det er en god idé at tage USD med, da de er de nemmeste at veksle.

  Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
  https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

  Dansk tid + 7 timer (vintertid)
  Dansk tid + 6 timer (sommertid)

  Der vil være internet adgang på nogle hostels. Der findes også internet cafeer i de større byer samt Wi-Fi. Og husk at Facebook er blokeret I Kina.
  Der er muligvis Wi-Fi hos partner centrene.

  I Kina bliver der talt mange dialekter, hvoraf de mest talte er mandarin, wu, min og kantonesisk. Forskellene kan være så store, at folk i forskellige regioner ikke forstår hinanden. Engelsk er ikke udbredt i Kina.

  Kina har religionsfrihed, dog er landet officielt ateistisk.

  Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

  Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

  PANDA PROJEKT

  PANDA PROJEKT

  Du kommer til at bo i Bifengxin Giant Panda-basen, en afdeling af Kina Conservation & Research Center for Giant Panda og en af ​​de største af sin art. Det begyndte at fungere i 2003 og voksede pludselig i 2008, da Pandaen blev flyttet fra Wolong Panda base, som blev ødelagt i et jordskælv det pågældende år. Men siden denne flytning er panda-bestanden her mere end fordoblet – hvilket er en fantastisk præstation. En stor del af de pandaer du ser overalt i verden er oprindeligt fra dette panda reservat! Panda-basen forsøger nu at frigive pandaerne i naturen og opfylde sin langsigtede ambition.

  I den smukke bjergregion Wolong Nature Reserve, 150 km fra Chengdu City, har du den unikke mulighed for at lave frivilligt arbejde på panda-projektet. Du kan komme helt tæt på både babyerne og de fuldvoksne dyr. Centeret er den største pandabase i Kina, og det frivillige arbejde du laver her er med til at redde dyrene fra udryddelse. I de sidste to år har arbejdet på panda projektet været med til at fordoble panda bestanden.

  Du vil arbejde omkring 4-6 timer om dagen sammen med panda vagterne med at forberede mad til pandaerne som æbler, pandebrød, gulerødder – og selvfølgelig deres favorit bambus, fodre dem, rense deres indendørs område og sikre deres omgivelser. Vi kan ikke garantere fodringstiderne og kan heller ikke sikre, at alle frivillige vil kunne håndfodre en Panda. Af og til bliver du måske også bedt om at foretage nogle undersøgelser af pandaernes vaner og medicinsk sundhed, så vi kan udvide vores viden og erfaring i at passe på denne meget truede art. Som frivillig i dette specielle program vil du også have mulighed for at komme rundt på panda reservatet, som andre besøgende normalt skal betale for. Du kan se panda børnehaven (ca. juli til september), dyreredning, uddannelsesfaciliteter og meget mere.

  Projektet kan kun bookes en uge.

  Indkvartering-Måltider-Panda-projekt

  UNDERVIS BØRN I ENGELSK

  UNDERVIS BØRN I ENGELSK

  Hvis du elsker at lære og være sammen med børn, er dette projekt lige noget for dig. Det nylige krav om, at hver skole fra indskolingen og frem skal undervises i engelsk som kernefag hindres af mangel på engelsklærere. Det er her du kommer ind! Du vil hovedsageligt undervise i engelsk til børn fra 6 til 14 år. Du vil også være med til at undervise i grundlæggende engelske øvelser, synge med dem og spille pædagogiske spil. Du kan også undervise børnene igennem aktiviteter som kunsthåndværk, sport, tegning, farve, skrivning og meget mere! Ved at supplere lærerne vil du være med til at hjælpe børnene med at lære både at tale og skrive engelsk.

  Indkvartering-Måltider-Undervise-børn-i-engelsk

  FRIVILLIGT ARBEJDE MED HANDICAPPEDE BØRN

  FRIVILLIGT ARBEJDE MED HANDICAPPEDE BØRN

  Dette handicappede børnecenter huser omkring 20 lokale børn med autisme. Disse børn er i alderen 4-8 år. De bruger hele dagen i centrum til at lege og lære med andre børn. De har enkelte undervisnings timer hver dag som tegning, sport, musik osv. Den vigtigste rolle du vil spille på dette projekt er at passe børnene. Dette vil være i form af at lege med dem, spille spil og socialisere sig. Daglig fysioterapi tilbydes til børnene for at hjælpe dem med at udvikle sig. Her kan du også komme til at spille en rolle.

  Indkvartering-Måltider-Frivilligt-arbejde-med-handicappet-børn

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top