Maldiverne, Sydindien & Sri Lanka

Rejser til Asien
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen

2-3 mdr. backpackerrejse med kultur, natur og adventure i Maldiverne, Sydindien & Sri Lanka

Natur, cykelture, bjergtrekking, safari, de bedste strande, elefantbadning

Tag på en uforglemmelig rejse og dyk langt ned i de lokale kulturer og en fantastisk natur. Du starter med to uger på paradisøerne i Maldiverne. Derefter står den på 145 km cykeltur gennem Indiens sydlige byer og slutter af med en kultur- og adventurefyldt rundrejse på Sri Lanka. Her kommer du helt tæt på naturen og de lokale.

Du vil opleve nogle af verdens bedste strande, de smukkeste treks i frodig natur, besøge templer, elefanter, vidundere, meditationscentre, te-og krydderiplantager, bjerge og natmarkeder.

Naturen byder på de smukkeste landskaber, du kan forestille dig. Der er storslåede vandfald, varme kilder, safari, jungle vandring, bestigning af Adams Peak Mountain samt de smukkeste palmestrande i paradisland.

Du skal sejle på magiske Backwaters, og kan være heldig at spotte delfiner. Du kommer dybt ned i kulturen, helt tæt på de lokale og får fantastiske oplevelser for livet.

NB! Vi har ikke elefantridning, elefantbadning eller andre aktiviteter, hvor mennesker er i direkte kontakt med de vilde dyr i vores programmer.
Selvom det kan synes attraktivt at røre ved de store dyr, og lysten sikkert ofte er der, er det værd at huske på, at vilde dyr aldrig ville lade mennesker komme tæt på, hvis de var i det fri. De har undergået en ofte pinefuld nedbrydning mentalt og fysisk, der gør, at de ikke tør andet end lade sig røre af frygt for at mærke smerte igen.

Oplevelser på rejsen

Udover dem du selv skaber...

Adventure
 • 145 km cykeltur i vidunderlige Kerala
 • Bjergbestigning Adams Peak
 • Jungle Treks
 • River rafting
 • Snorkling
 • Jeepsafari
Kultur
 • Templer
 • Natmarkeder
 • Meditationscentre
 • Kolonitidens aftryk
 • Krydderier
 • Massage
 • Ruiner
Natur & Dyreliv
 • Afslapning på bounty-strande
 • Elefantbadning
 • Verdenens ‘8. vidunder’
 • Skøn natur
 • Verdens bedste te
 • Jungler
 • Fugleliv
 • Elefanter på 4WD safari
 • Rismarker og teplantager
Mere adventure?*
 • Bananbåd
 • Ridning på elefant- eller hesteryg
 • Aftensafari på Sri Lanka
 • Sejle i kano
 • Water tubing
 • White water rafting
 • Hvalsafari
 • Surfing
 • Trekking
 • Grotte besøg

*Dette er vejledende. Endelig pris og betingelser vil blive oplyst på destinationen. Listen er ikke udtømmende, men et eksempel på aktiviteter, som kan tilkøbes.

Uge
1-2

Maldiverne

Drømmeparadis, hvide strande, turkisblåt vand, fisk i alle farver, Bodu Beru traditionel musik- og dansefest

Rejsen starter på den mest afstressende facon i ø-paradiset på Maldiverne, hvor næsten 1200 øer danner rammerne om landet med Asiens mindste befolkning. Her skal I nyde godt af verdens bedste strande, lære lokalbefolkningen at kende og boltre jer i det krystalklare vand.

Basen på Maldiverne er på Thulusdhoo, en lille tropeø halvanden times sejltur fra Male. Her stifter I bekendtskab med den venlige lokalbefolkning og lærer, hvordan en simpel ting som en kokosnød kan udnyttes til hundredvis af praktiske ting.
I kommer på lokal fisketur og fanger aftensmad til gruppen – en lokal specialitet. I skal snorkle dagen lang og se helt utrolige stimer af fisk i alle mønstre og farver. I deltager i den lokale musik- og dansetradition, Bodu Beru, hvor et 20 personer stort orkester spiller op til dans.

I bliver ikke snydt for den særprægede lokale Coca-Cola fabrik, og der er rig mulighed for at deltage i forskellige former for frivilligt arbejde både blandt børn og rundt omkring i lokalsamfundet.

Uge
3-4

Sydindien

Kultur, cykeltur, backwaters, det traditionelle Indien, templer, kolonibyer og kulinariske oplevelser

I Indiens absolut mest tropiske luftlag fortsætter I de næste to uger til et andet paradis, der byder på natur, kultur, historie og for jeres vedkommende… cykelture!

Kerala, som ligger i det sydvestlige hjørne af Indien, er kendt for sine backwaters, hvor tusindvis af kanaler og vandløb pryder hverdagslivet, så megen transport foregår i båd! Efter ankomsten nydes dagen på stranden! Rejsen gennem Indiens visuelle farvebombardement bringer jer tilbage i tiden, hvor lokale lever, som de har gjort i århundreder – bl.a. ved at udnytte de redskaber og madvarer naturen kan bidrage med.

På cykelturen gennem terrænet skal I se det berømte Janardahrna Swamy tempel, der har en mere end 2000 år gammel historie. Her vil guiden fortælle, hvilken hinduistisk kraft der driverne inderne. I skal desuden besøge Anjengo Fortet, hvor I får fornøjelsen af at se de smukke bygninger fra kolonitiden.

Første uge cykles ca. 145 km.
Før I rejser til Sri Lanka, triller I videre mod cykelturens slutpunkt Cochin (Kochi), hvor I skal stifte bekendtskab med den mest europæisk prægede by i hele Indien.

I flere tusinde år har Cochin fungeret som et absolut handelscentrum – helt tilbage fra 2000 år før vores tidsregning, hvor kineserne var på ihærdig jagt efter de eftertragtede indiske krydderier. Siden har flere europæiske lande, særligt Holland, England og Portugal, sat deres aftryk – bl.a. via en stor mangfoldighed i bygninger, etnicitet, mad, restauranter, religion mm. I har tid til at se byen, smage de mange kulinariske sider og suge indtryk til jer i Keralas behagelige storby.

På rejsens tiende og sidste dag i Indien triller I til Keralas hovedstad Trivandrum, som står for 80 % af Indiens IT eksport. Herfra forlader I Sydinden og flyver til Colombo i Sri Lanka.

På de sidste tre dage tilbagelægges godt 55 km på jernhesten.

Uge
5-6

Sri Lanka

Fiskemarked, temarker, templer, elefantbørnehjem, Adams Peak trekking, skønt bjerglandskab og jungletrek

Velkommen til rundrejse i Sri Lanka! I starter nu jeres fantastiske rundtur på denne tropiske ø, der har utroligt meget at byde på.

I lander i hovedstaden Colombo, hvor I bydes varmt velkommen. På trods af byens umiddelbare kaos vil I ved nærmere eftersyn opdage, hvor let de lokale kan navigere i trafikken. I får en introduktion til landets historie, sprog, kultur, religion mm., inden det er tid til at se lidt på den store hovedstad, besøge det lokale marked og få fornemmelsen af Sri Lankas mange dufte – bl.a. ved Colombos berømte fiskemarked. Jeres tid i Colombo byder blandt andet på kulturalt danse show.

Efter et par dage i den pulserende hovedstad går turen videre med tog mod øens centrale by, Kandy. Det er en smuk rute, og I vil se landskabets bjerge, temarker og krydderiplantager, som alle pryder rejsen mod den hellige by. I skal på sightseeing i byen, der har de flotteste botaniske haver, intense markeder og landets mest hellige og betydningsfulde tempel på hele øen: Sri Dalada Maligawa – målet for en markant pilgrimsfærd blandt buddhister.

I fortsætter rejsen i Sri Lankas grønne omgivelser og skal besøge verdens eneste børnehjem for elefanter!
Derefter skal I til adventurebyen Kitulgala, hvor I kan vælge mellem forskellige adventureaktiviteter i Makandewas regnskov; Rafting, rapelling ned af et vandfald, ziplining, rock climbing og vandtubing.

Jeres adventurerejse fortsætter med et forrygende trek til Adams Peak – et af landets smukkeste punkter. I tager af sted omkring midnat og oplever en formidabel solopgang fra bjergets top. I kan fra bjergets 2240 meters højde se Sri Lankas mange vandfald, små vandløb, og hvor frodig øen virkelig er – et klart højdepunkt!

I bliver i det flotte bjerglandskab, og bevæger jer videre til Nuwara Eliya. Her findes Sri Lankas bedste teproduktion. I hører, hvorfor dette sted blev brugt som ferie- og fristed for englændere under kolonitiden. Stedet er også et kendt og populært feriemål for de lokale. I skal desuden på jungletrek, besøge det lokale marked og se Victoria Park.

I besøger Bambarakanda vandfaldet, som er det højeste vandfald på Sri Lanka. Her er der mulighed for at bestige vandfaldet.

Uge
7-8

Sri Lanka

Historie, kultur, “verdens 8. vidunder”: Sigiriya Rock, spa, ruiner, strande og meditation

Tredje uge på Sri Lanka er i historiens- og naturens tegn! I starter med at besøge Yala National Park, som ligger på Sri Lankas sydøst kyst. Parken er kendt for sin store bestand af små vilde elefanter og meget velbevaret kulturalle ruiner, der beviser livet fra tidligere civilisationer, deres udvikling og stedets popularitet.

Derefter skal I besøge Kataragama, som er et hindu tempel og har stor spirituel betydning for Sinhales Hinduerne. De tilbeder Kataragama som en af deres guder. Hvert år afholdes en Kataragama-festival, som tiltrækker flere tusinde mennesker, så er man i området på det rigtige tidspunkt, kan man være heldig at opleve festivalen.

I bestiger Sri Lankas største seværdighed, Sigiriya Rock. Denne enorme klippe betegnes af mange som verdens 8. vidunder. Den 200 meter høje klippe blev brugt som hovedstad i kongeriget for godt 1500 år siden og er siden blevet et af verdens bedste eksempler på mere end 1000 år gammel byplanlægning.

Stedet har mange imponerende detaljer bl.a. en gigantisk løve, der er hugget ud i klippen og danner et smalt stisystem til toppen. Når I endelig er på tinden, udfolder velbevarede ruiner af byen sig, og I har nu den bedste og mest fredelige udsigt på øen!
Fra naturidyllen skal I ud til kysten til Mirissa Beach, hvor I kan vælge mellem en del vandaktiviteter de næst kommende dage. I kan desuden se de smukke solnedgange, der kan være ildrøde en aften og lyserøde aftenen efter. Her kan der både surfes, dykkes og snorkles. I kan også vælge at tage på blåhval- og delfintur. (Afhængigt af hvilken tid på året I rejser, kan besøget i Mirissa byttes ud med Trincomalee, se mere i endeligt program).

I besøger nu Polonnaruwa, Sri Lankas næstældste by. Her skal I se byens velbevarede ruiner, som er mere end tusinde år gamle! Fortidens kongerige er kendt for at vinde slaget over øens indiske tilflyttere, samle øens dengang oprindelige befolkning, og dermed skabe en lang periode med fred og velstand.

I får en spirituel dag i Vipassana Meditation Center i Kanduboda, hvor I lærer om indre ro, fokus, tålmodighed, og at finde meningen med livet. Så går turen tilbage til Colombo, hvor I kan købe de sidste souvenirs, og holde afskedsmiddag!

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende, der ikke er selvhjulpne.

Uge
9-12

Sri Lanka

Frivilligt arbejde

Der er flere muligheder for frivilligt arbejde i Sri Lanka i den 3. måned. Du kan arbejde på børnehjem, med undervisning, projekter i junglen eller renoveringsarbejde. Læs mere under frivilligt arbejde.

Ingen rejser planlagt i øjeblikket...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavn (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Engelsktalende guide
 • Afskedsmiddag for gruppen
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
Maldiverne
 • Helpension
 • Lokale lufthavnsskatte- og afgifter
 • Orientering omkring Maldiverne og dets historie
 • Sejltur med delfiner
 • Fisketur
 • Besøg på lokale fabrikker
 • Sove i telt på stranden
 • Drageflyvnings konkurrence
 • Besøge en Moske
 • Besøg på lokal skole
 • Ordne krydderier
 • Madlavning med de lokale
 • Hval safari
Sydindien
 • Morgenmad
 • Leje af cykel, guide, service og mekaniker
 • Kulturel introduktion til landet
 • City tur i Trivandrum
 • Besøg i lokal fiskerby
 • Tempelbyen Varkala
 • Se Rock-pools
 • Traditionelt dance show
 • Trekking
 • Monument entrances og caneo
 • Transport t/r til lufthavnen
Sri Lanka
 • Morgenmad
 • Kulturel introduktion til landet
 • Orientering om sri lankanske krydderier og urter
 • Sprogundervisning på Sri Lanka
 • Indgang til elefant-børnehjemmet
 • Tandtemplet i Kandy
 • Ayurvedic spaoplevelse
 • kulturelt danseshow
 • Udawattake skoven
 • Yala nationalpark
 • Horton Plains
 • Anuradhapura
 • Mihintale
 • Sigiriya
 • Jeep safari

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet København- Male/ Male-Colombo/ Colombo – København, ca. kr. 9.500,-
 • Lufthavnsskatter
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
Forsikring
 • Rejseforsikring ca. kr. 2.300,- for 3 måneder
 • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-
Visum & Vaccinationer
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1.800,-
 • Visum til Sri Lanka US$ 60,-
 • Visum til Indien US$ 80,-
Andet
 • Drikkevarer og drikkepenge til de lokale og guiderne
 • Personlige fornødenheder
 • Laundry service
 • Yoga/Zumba lektioner eller Angampora Program
 • Frokost & aftensmad på Sri Lanka
 • Diverse indgangsgebyrer og aktiviteter på Sri Lanka ca. € 110,-
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol

Maldiverne
 • Jet ski
 • Bananbåd
 • Dykning
 • Sejle i kano
 • Surfing
 • Glasbund bådtur
Sydindien
 • Mulighed for 1 dags tur til Kanyakumari
Sri Lanka
 • Go-card € 33,-
 • White water rafting i Kithulgala € 22,-
 • Confidence Jumping i Kithulgala € 11,-
 • Stream sliding i Kithulgala € 11,-
 • High Rope Confidence kursus € 18,-
 • Rafting € 8,-
 • Wall climbing € 6,-
 • Flying fox € 9,-
 • Hvalsafari € 48,-
 • PADI Dykker certifikat € 375,-
Maldiverne

Mange forbinder Maldiverne med paradisstrande, palmer og krystal klart vand, og præcis disse ting findes på næsten alle af landets 1200 øer. I Maldivernes koralrev bor der omkring 1100 fiskearter, 5 forskellige arter havskildpadder, 21 slags hvaler og delfiner, 187 forskelligartede koraller, 145 arter af krabber og 48 rejearter.

Maldiverne er det mindste asiatiske land i både areal og befolkning – kun 192 af landets mange øer er beboede af de 350.000 indbyggere. Maldiverne er samtidig det laveste land i verden, da det kun stikker 1,5 m op over havets overflade. Det højeste naturlige punkt på øen er 2,4 m over havets overflade. Maldiverne står derfor overfor akutte miljømæssige problemer, da eksperter anslår, at landet er fuldstændig oversvømmet omkring år 2100. Dette er en stor bekymring for befolkningen, der vil gøre landet co2-neutralt inden 2019.

Sydindien

Den sydlige del af Indien er kendetegnet ved at være grøn, frodig og varm! I disse himmelstrøg er man ikke langt fra ækvator, hvorfor der både hersker regntid og tørtid. Sydindien er desuden kendetegnet ved de såkaldte backwaters – et utal af åer, vandløb og søer – hvor hverdagen udspiller sin stille og rolige gang på båd.

Staten Kerala adskiller sig markant fra resten af Indien ved at have et socialistisk udgangspunkt rent politisk. Bølgen startede for godt 100 år tilbage, og de sociale reformer er siden udvidet. Dette gør Kerala til et sted med en høj velstand, hvis man sammenligner med resten af den tredje verden.

Statens politiske standpunkt markeres med karakteristiske røde flag, der hænger ved offentlige bygninger, langs veje, caféer og huse.

I kraft af placeringen, som den sydlige spids i Indien, har landet oplevet mange forskellige kolonier – både Holland, Portugal og Storbritannien har sat deres præg. Derfor er der også en stor mangfoldighed i religion, etnicitet mm. Eksempelvis har Kerala landets største koncentration af kristne – omkring 25% af befolkningen på 33 millioner.

Sri Lanka

Ø-nationen har i mange år været plaget af uro og politisk ustabilitet. Befolkningen, der er inddelt blandt majoriteten singaleserne (74 %) og den tamilske minoritet (26 %), endte i regulær borgerkrig i 1983, hvilket har medført, at mere end 400.000 tamilske srilankanere er flygtet ud af landet – primært til Indien.
Siden konflikten i 2009 endelig fik sin ende, er turismen udviklet med høj fart.

Landets ældgamle historie byder på en bred vifte af historie, religion, kultur og natur. I mere end 3000 år har landet haft flere forskellige kongedømmer, som herskede øen i både krig og fred. Verdenens ’8. vidunder’ Sigirya er et eksempel på dette.

Øen har desuden et rigt dyreliv, hvor store som små dyr lever side om side. Den tamilske tiger, leguaner, aber og den store elefant, men ligeledes hundredvis af forskellige fuglearter, er også tilstede i den smukke og meget grønne natur.

Beliggenhed

Maldiverne: Maldiverne ligger 600 km sydvest for Indien og 750 km sydvest for Sri Lanka. Landet består af 1192 koraløer og 26 atoller, som alle ligger spredt i Det Indiske Ocean.

Indien: Indien grænser op til Pakistan i vest, Vest-Kina, Tibet og Nepal mod nord, Bhutan og Kina mod nordøst og Myanmar og Bangladesh i øst.
Kerala ligger i det sydvestlige Indien – klemt inde mellem det Arabiske hav og den skovklædte bjergkæde Western Ghats.

Sri Lanka: Sri Lanka ligger i den sydlige del af Asien i det Indiske ocean, sydøst for Indien kun adskilt af et smalt stræde. Sri Lanka består af en større ø og et antal små øer.

Visum

Man behøver ikke visum til Maldiverne.

Der er visumpligt, når man rejser til Indien. For udstedelse af visum skal man først ansøge online på: www.indianvisaonline.gov.in. Derefter kræver den indiske ambassade, at ansøgeren møder personligt op på ambassaden for at afgive sit fingeraftryk sammen med sine visumdokumenter.

Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedato, og at der skal være mindst to blanke sider i passet til viseringen i Indien.

Man skal have et visum for indrejse i Sri Lanka, og det bestiller man online. Der findes mange sider, hvor man kan bestille visum, men det er billigst at gøre på deres egen hjemmeside: www.eta.gov.lk. Visummet koster 30 USD og varer i 30 dage. Skal man være i Sri Lanka i længere tid, kan man søge om et forlænget visum på samme hjemmeside.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

På Maldiverne bor man primært på hotel, men har også et par overnatninger i telt på stranden. I Kerala overnatter man på hotel, i guesthouses og hos lokale landsbyfamilier. I Sri Lanka bor man i guesthouses og hos lokale familier. Derudover har man et par overnatninger på et hotel.

Klima

Maldiverne: Maldiverne har tropisk monsunklima, og temperaturen ligger mellem 24 og 33 grader det meste af året. Da Maldiverne er omgivet af hav, føles vejret ikke så varmt som andre steder på samme breddegrad. Monsunregnen falder om sommeren, men det gør temperaturen ikke, hvilket resulterer i ganske varmt og fugtigt vejr fra april til oktober.

Indien: Indien ligger i den tropiske zone og domineres af monsunerne. Fra juni til september blæser monsunen ind over Indien, og den giver rigtig meget regn. I Kerala er klimaet meget mere fredeligt, der er ikke mange storme, og der er ikke de store udsving i temperaturen grundet den tætte placering på ækvator.

Sri Lanka: Klimaet i Sri Lanka er varmt og tropisk ligesom resten af Asien. Dog adskiller Sri Lanka sig ved at have to monsunsæsoner, der rammer hver sin del af landet. Det er derfor muligt at opleve Sri Lanka fra sin bedste side hele året rundt, da solen altid vil skinne et sted på øen.

Mad

På Maldiverne går de op i deres madlavning, og deres køkken er ofte inspireret af de omkringliggende lande som Sri Lanka, Kina, Afrika og specielt Indien, der har en stor rolle på det maldiviske menukort. Meget af den maldiviske madlavning er inspireret af det indiske køkken, maden kan derfor være krydret og stærk. En typisk menu vil bestå af en karry-ret med ris eller fisk og skaldyr, som de også er meget glade for. Den maldiviske favoritspise til morgenmad er mas huni, der er kold tun, løg, kokosnød og chili blandet sammen og med brød til.

Hovedingredienserne i det indiske køkken er: ris, atta (en type groft mel), bønner og linser, og hovedkrydderierne er: chilipeber, gurkemeje, koriander, spidskommen og ingefær.
Indisk mad er berømt for at indeholde mange krydderier og for at være stærk. Især er karry karakteristisk for indisk mad. Karry, som man kender det i Danmark, findes dog ikke i Indien. Den blandes derimod af forskellige krydderier og tilpasses hver enkelt ret. En indisk curry er en sauce, hvori stykker af kød eller grøntsager er tilberedt. Kerala bliver kaldt ’krydderiernes land’, hvilket kan smages i deres retter, der stort set altid bliver serveret på et bananblad. Derudover er der kokos i næsten alle retter, og hvis man bor ved kysten, er fisk ofte på menukortet.

Sri Lanka er også beslægtet med sin nabo Indien, og der findes mange ligheder i deres køkkener – eksempelvis karry som hovedingrediens og ris som tilbehør. Sri Lanka er rig på fisk og kokosnødder, og derfor finder man ofte disse ingredienser i maden. Især fiskeretter er populære. Det srilankanske fladbrød, roti, der er lavet på friskrevet kokosmel, er en lækker specialitet.

Valuta

Maldiverne: 1 DKK = ca. 2,3 MVR (maldiviske rufiyaa)

Indien: 1 DKK = ca. 9,5 INR (indiske rupies)

Sri Lanka: 1 DKK = ca. 20 LKR (sri lankansk rupee)

Der er ATM’s i de større byer, hvor man også kan betale med kreditkort de fleste steder. Det er en god idé at have kontanter på sig, hvis man skal rejse i mindre byer. På Maldiverne og Sri Lanka er USD en god valuta at veksle med.

NB! Det er ikke tilladt at tage rupies med ind eller ud af Indien. Der skal derfor veksles penge i Indien, og de bedste valutaer til dette er USD eller Euro. Rupies kan veksles tilbage til udenlandsk valuta i tilfælde af, at man skulle få brug for at veksle tilbage igen. Dette kan kun gøres, hvis der fremvises en gyldig kvittering fra den oprindelige, officielle veksling. Det kan kun gøres i lufthavnen ved udrejse fra Indien.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Maldiverne:

Dansk tid + 3 timer (sommertid)
Dansk tid + 4 timer (vintertid)

Indien og Sri Lanka:

Dansk tid + 3,5 time (sommertid)
Dansk tid + 4,5 time (vintertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

Der findes internetcaféer i de større byer og i lobbyen på mange hoteller.

Sprog

Maldiverne: De taler dhiverhi, men de fleste taler også engelsk.

Indien: I Indien findes flere end 1000 sprog og dialekter. Det officielle sprog er hindi, men i staten Kerela er det officielle sprog malayalam.

Sri Lanka: Hovedsprogene er singalesisk og tamilsk, mens engelsk tales og forstås i vid udstrækning og er et anerkendt sprog.

Religion

Maldiverne: Islam er den helt store religion, som stort set alle på Maldiverne bekender sig til.

Indien: 80 procent af befolkningen i Indien er hinduer, men her er også store grupper af sikher, buddhister og muslimer.

Sri Lanka: Den største religion er buddhisme (70%), men også hinduisme, islam og kristendommen er udbredt.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

Highlights

 • Ø-paradis
 • Kandy & Columbo
 • Besøge templer.
 • Trekking op ad den berømte Adam’s Peak
 • Sigiriya Rock: Verdens ”8. Vidunder”
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00