Colombia, Ecuador, Galapagos & Peru

Rejser til Sydamerika
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen

8 ugers TOP adventure og oplevelser i Columbia, Ecuador, Galapagos & Peru

Machu Picchu, Titicaca søen, skønne kolonibyer, søløver og kæmpeskildpadder, kultur, historie og pragtfuld natur

Fantastiske og sprudlende Sydamerika! En adventurerejse ud over alle grænser gennem tre af de mest spændende lande i Sydamerika.
I Columbia skal I besøge den gamle bydel i Bogotá, og lave adventureaktiviteter i San Gil. Derudover skal I besøge den fabelagtige nationalpark – Tayrona, på rundtur i den historiske by Cartagena og lære at danse salsa fra nogle af verdens bedste i Cali. Inden I siger farvel til Columbia, kan I nyde det spektakulære syn af Las Lajas – en kirke beliggende inde i en kløft.
Ecuador er adventurefolkets land: Riverrafting på vilde floder, kanoture, trekking, vandfald, surfing, snorkling og en stadig aktiv vulkan er blot nogle af de eventyr, der venter dig.
Du skal derudover på byrundtur i hovedstaden Quito, opleve ækvators magiske effekt, besøge lokale indianerstammer og kulturer, svømme med søløver på Galapagos og opleve øernes kæmpeskildpadder og pragtfulde natur. Der bliver også plads til at nyde Montañitas uendelige strande og natteliv, Baños’ varme kilder og den imødekommende lokalbefolkning.
I Peru tager turen jer lige fra den smukke Titicaca sø, hvor I skal opleve en menneskeskabt sivø, forbi storbyen Lima og til en af verdens syv vidundere – den gamle inkaby Machu Picchu. Derudover skal I på vandretur i Andesbjergene, opleve verdens næstdybeste kløft samt på en actionfyldt køretur ude i ørkenen.

Oplevelser på rejsen

Udover dem du selv skaber...

Adventure
 • Riverrafting kategori 3-5
 • Trekking i junglen
 • Rapelle ned af vandfald
 • Trekking i Andesbjergene
 • Machu Picchu trek
 • Mountainbiking i skønne omgivelser
 • Snorkelture
 • Sand buggy
 • Trekke på vulaner
Kultur
 • Cykelture gennem byerne
 • UNESCO byer
 • Salsa og spansk undervisning
 • Ækvator: stå med fødderne på hver sin side
 • Otavalomarkedet og Sydamerikas største markedet
 • Kichwa kulturen
 • Inka kulturen
Natur & Dyreliv
 • Underjordiske grotter
 • Tropisk regnskov
 • Koloniale byer
 • Junglesafari: aber, anakondaer, lyserøde delfiner, springaber og fugle
 • Søløver, pingviner og kæmpeskildpadder på Galpagos
 • Titicaca søen
Mere adventure?
 • PADI-dykkercertifikat i Montañita
 • Paraglide
 • Ekstra rafting
 • Kanoture
 • Quad bikes i Baños
 • Pendulspring i Baños
 • Snorkling på Galapagos
 • Havkajak på Galapagos
 • Dykning på Galapagos
 • Sandboarding

*Dette er vejledende. Endelig pris og betingelser vil blive oplyst på destinationen. Listen er ikke udtømmende, men et eksempel på aktiviteter, som kan tilkøbes.

Uge
1-2

Columbia

Bogotá, adventure, Tayrona National Park, salsa og Las Lajas-kirken

I starter jeres tur i Columbias hovedstad Bogotá. I denne pulserende storby, beliggende i de kølige Andesbjerge, skal I på rundtur i den gamle by - La Candelaria, med dens storslåede pladser og bygninger. Fra toppen af det enorme Montserrate-bjerg vil I kunne nyde en fantastisk udsigt og danne jer et overblik over hele byen.
Turen går nu videre mod San Gil, der er lidt af et mekka inden for adventureaktiviteter. Der er mulighed for rafting langs floden, rappelling langs et vandfald, udforskning af grotter, paragliding langs kløften og meget, meget mere.
Ved den nordlige kyst vil du ankomme til en af landets mest populære nationalparker – Tayrona, hvor den tropiske regnskov møder det turkisblå caribiske hav. Din rejse fortsætter langs nordkysten til den charmerende og historiske by Cartagena. Byens historiske centrum er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste, hvilket ikke er så overraskende, når man ser den unikke blanding af moderne og kolonial arkitektur, der bevarer minderne fra den svære tid under det spanske imperium.
Næste stop er i det sydvestlige Columbia – nærmere bestemt hele verdens salsahovedstad Cali, hvor du kan lære dansen fra nogle af de bedste, samt prøve et traditionelt lokalt måltid, der bedst kan beskrives som en blanding af spansk, indisk og afrikansk mad, hvilket giver en hel unik smag. På jeres vej sydpå mod den ecuadorianske grænse vil I gøre et stop i Popayan – også kendt som ’Den hvide by’ grundet dens kridhvide facader, samt nyde det spektakulære syn af Las Lajas kirken, der er bygget inde i en dyb kløft.

Uge
3-4

Ecuador

Quito, ækvator, Amazonas, Tungurahua-vulkanen, indianersamfund og surfing

Jeres første stop i Ecuador er i den charmerende by Otavalo, der er kendt for sit lokale marked, hvor et hav af lokale ting lige fra hængekøjer og smykker til malerier og forskellige slags håndværk sælges. På jeres vej mod Quito vil der være et stop ved Mitad del Mundo - et museum beliggende ved ækvator, hvor du kan prøve at stå med det ene ben på den sydlige halvkugle og det andet på den nordlige halvkugle.
I Ecuadors smukke og dramatisk beliggende hovedstad Quito skal I på en guidet gåtur i byens historiske centrum, der med dets monumenter fra kolonitiden og arkitektoniske vidundere ikke overraskende er at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste.
På jeres vej videre fra Quito mod Tena vil I opleve, hvordan landskabet ændrer sig drastisk fra de enorme Andesbjerge til Amazonas forunderlige jungle, som I kan udforske på en spændende vandretur ved Tena. Næste stop på denne fantastiske tur er i backpacker byen Baños, der er lidt af et samlingspunkt for alle adventurerejsende. Her vil der være et hav af aktiviteter at give sig i kast med lige fra rafting, kanoture, vandring, afslapning i varme kilder samt udflugter til et 80 meter højt vandfald og den imponerende og stadigt aktive vulkan - Tungurahua.
I fortsætter sydpå mod den historiske by Guamote, hvor den oprindelige befolkning stadig holder til. I besøger det indianske marked, lærer de lokale at kende, og øver jeres spanske, mens I samtidig kommer helt tæt på den traditionelle Kichwa kultur. I skal derudover på udflugt til Ozogoche-søen, hvor I skal vandre i de smukke omgivelser.
Inden I bevæger jer væk fra Ecuadors fastland, skal I tilbringe fire dage i surferparadiset Montañita med dens afslappede atmosfære, hvor du kan lære at surfe, tage et dykkercertifikat eller bare bruge tiden på at slappe af og nyde byens idylliske strande inden endnu en uge fyldt med spændende adventureaktiviteter starter.

Uge
5-6

Galapagos & Peru

Unikt dyreliv, kæmpeskildpadder, snorkling, idylliske strande og storbyer

Velkommen til denne fantastiske gruppe af vulkanske øer, der med sit unikke dyre- og planteliv kan inspirere dig til at ændre dit syn på verden. Dette er et af de få steder i verden, hvor den menneskelige indflydelse stadig er på et minimum, og du vil virkelig opleve, hvordan du befinder dig på dyrenes hjemmebane.
Allerede den første dag vil du besøge en farm med de berømte kæmpeskildpadder, der er karakteriserende for Galapagos. Derudover skal du på flere snorkelture, hvor du kan svømme med de legesyge søløver og observere havskildpadder, hajer, pingviner, rokker, farvefulde fisk samt havleguanen, der ikke lever andre steder end på Galapagos. Derudover skal du på et lærerigt besøg på Charles Darwin Research Center, på guidede ture på de forskellige øer, slappe af på idylliske strande og meget, meget mere.
Efter Galapagos venter der jer nu lidt af en omvæltning, idet I flyver direkte til den pulserende storby Guayaquil, der med sine over 2 mio. indbyggere er Ecuadors største by. Her kan du slentre en tur nedad den 2,5 km. lange strandpromenade, besøge det koloniale kvarter Las Peñas eller tage på rundtur i byens fornyede centrum med dets mange flotte pladser og parker, inden din rejse går videre mod Peru.
Første stop i Peru er ved kystbyen Mancora, hvor du vil have en hel dag til at nyde solen, slappe af, udforske byen eller forkæle dig selv på nogle af byens fremragende fiskerestauranter. Turen går videre til Lima - der med sine 10 mio. indbyggere er den klart største by i Peru. Her kan du slentre langs brostenene, og opleve en spændende blanding af bygninger fra før kolonitiden, under kolonitiden og fra moderne tid.

Uge
7-8

Peru

Naturreservater, ørken, Colca Canyon, Titicaca-søen, Andesbjergene, trekking, Cusco og Machu Picchu

Efter at have brugt de seneste dage i storbyen går turen nu igen ud i naturen til det uberørte reservat Paracas med dets rige dyreliv og skønne natur. Højdepunktet i området er uden tvivl Ballestas øerne, hvor du kan opleve dyr som pingviner, pelikaner og søløver.
Fra kysten går turen nu ind i landet igen mod ørkenbyen Ica. Gør dig klar til en actionfyldt tur i ørkenen med en adrenalinskabende køretur i en sandbuggy samt en tur ned ad klitterne på et sandboard. Derudover kan du udforske ørkenoasen Huacachina – en grøn perle skjult i Perus enorme ørken.
På din vej mod Colca Canyon er det med at holde øje med det landskab, du passerer. Du vil således både komme forbi Salinas-reservatet, med dets storslåede landskab og imponerende dyreliv, vådområdet Tocra, hvor du kan spotte flamingoer samt krateret fra den uddøde Chucura vulkan. Colca Canyon er verdens næstdybeste kløft, og vil med garanti gøre et stort indtryk på dig med dens stejle klippevægge og majæstetiske gribbe, der svajer elegant og lydløst rundt.
Næste stop på denne uforglemmelige rejse er ved Sydamerikas største sø - Titicaca, der ifølge den oprindelige befolknings tro betragtes som solens fødested. Her vil du virkelig mærke, hvor meget kultur og historie, der knytter sig til denne højlandssø, når du skal sejle med kajak ud til Uru’ernes flydende sivøer.
Din oplevelse af Perus historiske og kulturelle skatte fortsætter, når du bevæger dig mod Inkarigets hovedstad – Cusco, hvor du kan opleve byens imponerende katedraler og inkatempler samt et marked, hvor der sælges alverdens lokale ting. Din tur fortsætter nu dybere ind i Inkariget, når du skal på en fire dages vandretur i Andesbjergene, hvor du vil støde på uforglemmelige udsigter og livlige bjerglandsbyer på din vej mod det sagnomspundne Machu Picchu.
Den mystiske inkaby Machu Picchu er uden tvivl en af de mest spektakulære seværdigheder i hele Sydamerika, og samtidig en af verdens syv vidundere. Her vil din guide tage dig forbi nogle af de vigtigste steder og samtidig fortælle dig om stedets unikke historie, inden du kan udforske stedet på egen hånd. Hvis du er en ægte eventyrer, bør du heller ikke misse den unikke mulighed for at få en uforglemmelig udsigt over Machu Picchu ved at vandre op på den stejle bjergtop Huayna Picchu.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Ingen rejser planlagt i øjeblikket...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende guide
 • Afskedsmiddag for gruppen
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
Columbia
 • 12 Måltider
 • Fly fra Cartagena til Cali
 • City tour i Bogotá enten på cykel eller til fods
 • Tayrona National park
 • Cartagena City Tour
 • Aftenbus tur gennem Cartagena ny
 • Salsaundervisning i Cali (1 time)
 • City Tour i Cali
 • Rundtur i "Den hvide by" Popayan
 • Tur gennem Andean Nariño bjergene
Ecuador & Galapagos
 • 30 Måltider
 • Besøge Plaza de Ponchos marke
 • Trekking til Peguche vandfald
 • Besøge Mitad del Mundo - Ækvatorlinjen
 • City tour i Quito
 • Trekking i junglen i Tena
 • With Water rafting tur
 • Heldags jungle vandring i Amazonas
 • Udflugt til Tungarahua vulkanen
 • Mountain Bike tur til vandfald
 • Trekking til Ozogoche søen
 • Besøge en ranch for kæmpe skildpadder
 • Besøge lava tuneller
 • Heldags snorkeling tur
 • Besøge Charles Darwins forsknings center
 • Speedbåd til San Christobal
 • Udflugt til Kicker Rock eller Isla Lobos
Peru
 • City tour i Lima
 • Besøge Paracas national park
 • Se La Catedral sten formationer
 • Besøge Balleatas øen der er kendt for sine mange søløver
 • Sand Buggy tur
 • Sand boarding
 • Besøge ørken byen Huacachina
 • Besøge Colca Canyon den dybeste kløft i verden
 • Besøge Chucura vulkanen og se falmingo søen
 • Lokal musik og danse show
 • Udsigts punkt over Choquetico og Antahuilgue dalen og se inca teresser
 • Titcaca søen
 • Machu Picchu

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet t/r fra kr. 12.500,- inkl. skatter og afgifter
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
 • Fly fra Lima til Cusco fra kr. 2.000,-
Forsikring & Vaccinationer
 • Rejseforsikring ca. kr 1.600,- for 8 uger
 • Sygdomsafbestillingsforsikring kr. 695,-
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1.800,-
Andet
 • Drikkevarer, snacks samt personlige fornødenheder
 • Drikkepenge efter lokal skik ca. US$ 120-150,- totalt
 • Ekstra adventure aktiviteter såsom svævebane, hesteridning på vulkaner, dykning mv.
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
Galapagos
 • Entré til nationalparken Galapagos US$ 100,-
 • ID-kort til Galapagos US$ 20,-
Columbia

Columbia, republik i Sydamerika, opkaldt efter Christoffer Columbus. Landets vestlige dele gennemskæres af en række parallelle bjergkæder i Andessystemet; langt størstedelen af befolkningen lever her i en række dale. Landets østlige del ligger i Amazon- og Orinocobækkenerne og er dækket af tropisk regnskov; området er stort set ubeboet. Til Columbia hører også en række småøer i Det Caribiske Hav og i Stillehavet.
Columbia er dermed det eneste land i Sydamerika, som har både stillehavskyst og caribisk kyst. Landets hovedstad Bogota ligger i 2640 meters højde og er verdens tredjehøjst beliggende hovedstad.
Colombia er blandt verdens største producenter af kaffe og sandsynligvis den største producent af kokain.

Ecuador

Selv om Ecuadors areal kun er ca. 7 gange så stort som Danmarks, er landet i geografisk, biologisk og etnisk sammenhæng et af verdens mest varierede. En lang dagsrejse fra vest mod øst bringer dig fra en afroecuadoriansk kultur ved Stillehavets lange sandstrande over Andesbjergenes snedækkede vulkaner og grønne dale og ned på den anden side til Amazon-bassinets tropiske regnskov og små indianersamfund. Ecuador har ca. 13 millioner indbyggere, hvor indianerne udgør ca. 40 % af befolkningen, 40 % er mestizer (af blandet indiansk og europæisk herkomst), 15 % er europæere, og resten er af afrikansk afstamning.
Som i de fleste andre lande i Sydamerika er Ecuador historien om mødet mellem europæiske opdagelsesrejsende og en indfødt befolkning. De historiske bygninger og kirker fra kolonitiden, som kan ses i de fleste større byer, og inkaruinerne i højlandet vidner om vidt forskellige civilisationer og mødet mellem disse.

Galapagos

Galapagos består af 19 vulkanske øer, der ligger spredt over ækvator i Stillehavet. Øerne kom i 1832 under Ecuador, og i 1978 blev Galapagos optaget på UNESCOs verdensarvliste. Øerne er især kendt for deres helt unikke flora og fauna, som Charles Darwin studerede og beskrev, da han udarbejdede sine teorier om arternes oprindelse.

Peru

Peru er spækket med historie og ruiner fra tidlige indianerkulturer, fra inkakulturen og den spanske kolonitid. Inkaernes hovedstad Cuzco, den hellige dal, Machu Picchu og de nulevende indianerkulturer ved Titicacasøen kan ikke undgå at fascinere. Den varierede natur omfatter tør sandørken, snedækkede bjergtinder, brusende floder og den evig grønne Amazonregnskov.

Beliggenhed

Columbia er et land i den nordlige del af Sydamerika, som grænser til det Caribiske Hav mellem Panama og Venezuela og grænser til Stillehavet mellem Ecuador og Panama.

Ecuador & Galapagos: Ecuador er navngivet efter sin beliggenhed på ækvator. Landet grænser til Peru i syd og til Colombia i nord. Kysten vender ud mod Stillehavet. Ecuador er trods landets størrelse meget varieret rent geografisk. Andesbjergene rejser sig midt igennem landet og deler det i tre: La Costa (kysten), El Oriente (Amazon-området) og La Sierra (højlandet).
Den fjerde region, Galapagos-øerne, ligger 1000 km vest for Ecuadors kyst.

Peru: Peru er et land i det vestlige Sydamerika. Landet grænser op til Ecuador og Colombia mod nord, Brasilien mod øst, Bolivia mod sydøst, Chile mod syd og Stillehavet mod vest.

Visum

Columbia: Landet er visumfrit for nordiske statborgere i op til 90 dage
Ecuador: Der kræves ikke visum til Ecuador for danske statsborgere for ophold under tre måneders varighed
Peru: visum modtages ved ankomst til landet og er gyldigt i 90 dage.

NB! Skal man mellemlande i USA, skal man foretage en ESTA registrering online senest 72 timer før indrejsen – også selvom man kun skal være i transit! Det er kun en formalitet, men udfyldes den ikke, kan man få problemer, opleve lang ventetid eller evt. få en afvisning om lov til at indrejse i USA. Der opkræves et gebyr på 14 USD i forbindelse med en ESTA registrering på den amerikanske ambassades hjemmeside.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

På denne tur vil man bo i lidt af hvert – lige fra lodges, guesthouses, volunteerhouses og hostels til de mere primitive hytter i indianerreservaterne og i bjergene.

Klima

Columbia: Hovedstaden Bogotá ligger i tempereret klima, mens stort ser resten af landet har tropisk klima. For hele landet gælder det dog, at Andesbjergene, der i Columbia er delt i tre kæder, påvirker vejret meget kraftigt. I Columbia kan man derfor opleve både frodig jungle og regnskov såvel som sneklædte, kolde bjergtinder og tropiske sandstrande.

Ecuador: Normalt medfører en beliggenhed ved ækvator meget små variationer i klimaet, men Ecuadors mange forskellige typer landskab betyder meget forskelligt slags vejr. Ecuador har flere mikroklimaer, som kan deles op i fire klimazoner: Amazon-regionen har et tropisk klima med varme og fugtigt vejr året rundt. I bjergregionen er vejret køligere og mere tørt. Ved kysten er vejret generelt varmt med en regnsæson fra december til maj. På Galapagos er klimaet hovedsageligt tørt og har en konstant gennemsnitstemperatur på ca. 25C.

Peru: I Peru kan man støde på tre forskellige klimatiske zoner. Ved kysten er somrene (fra december til april) tørre og varme med 25-35°, mens vintrene er køligere. I bjergene falder temperaturen, efterhånden som man bevæger sig højere op. I sommermånederne kan man regne med 20-25° i dalene og noget køligere om natten. Junglen i Østperu har altid varmt og fugtigt vejr med størst sandsynlighed for tørvejr mellem april og oktober. I Peru oplever du ud over vulkanudbrud flere hundrede små jordrystelser om dagen og nogle gange alvorlige skælv.

Mad

Sydamerika er en af verdens største bananproducenter, og derfor bliver banan serveret overalt – både de gule man kender i Danmark, men også grønne (plantain) og lyserøde bananer der kan steges, koges og bruges som chips og tilbehør til kylling, svinekød, oksekød eller fisk. Også majs er ofte på menukortet og bruges som tilbehør, i supper og i kager. Derudover er ris en meget almindelig spise. Marsvin har været en delikatesse siden inkatiden, og det kan man stadig få serveret fra madboder langs med vejene eller på lokale restauranter. Frisk frugt bliver solgt overalt, og man kan få lækkert friskpresset juice af velkendte frugter såvel som fremmede og eksotiske frugter.
Mange lande i Sydamerika producerer kaffe og chokolade i meget høj kvalitet, hvilket betyder, at en kop kaffe eller kakao vil blive en stor smagsoplevelse.

Valuta

Columbia: 1 DKK = 422 COP (Colombianske peso)
Ecuador: 1 DKK = ca. 0,15 USD (amerikanske dollars)
Peru: 1 DKK = 0,48 PEN (Peruvianske Sol Nuevo)
Kreditkort kan bruges som betalingsmiddel visse steder i storbyerne, men udenfor hovedstaden kan de kun bruges i et meget begrænset omfang. Flere steder lægges op til 12 % oven i prisen, hvis man betaler med kreditkort. Det samme er gældende, hvis man ønsker at hæve kontanter med kreditkort. Det er relativt nemt i storbyer, men det er vanskeligt i mindre byer.
Vær opmærksom på at nationalparkafgifterne ved indrejse til Galapagos ikke kan betales med kreditkort – kun kontanter.
Pas i øvrigt på med for store sedler, da det kun er banken, som kan modtage sedler større end 20 USD.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Columbia:
Danske tid - 5 timer
Ecuador:
Dansk tid – 6 timer (vintertid)
Dansk tid – 7 timer (sommertid)
Galapagos:
Dansk tid – 7 timer (vintertid)
Dansk tid – 8 timer (sommertid)
Peru:
Dansk tid - 6 timer

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

Internetcaféer bliver mere almindelige, og det er nemt og billigt at bruge disse i storbyerne, hvor der også er wifi visse steder. For det meste er der god wifidækning, og på de fleste hostels og restauranter er det gratis. Internetadgang er dog endnu ikke så almindeligt ude på landet, og i junglen og hos de lokale familier, er der slet ingen.

Sprog

Columbia: Her taler man spansk.
Ecuador: Her taler man spansk og quechua (et indiansk sprog).
Peru: Spansk, som tales af 80,3% af peruanere, sammen med adskillige indfødte sprog, hvor det vigtigste er quechua, talt af 16,5% af befolkningen.

Religion

Columbia: 95% af befolkningen er katolikker.
Ecuador: Langt størstedelen af Ecuador er romersk-katolsk.
Peru: 85% af befolkningen er katolikker, og 11% er protestanter.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen.

Highlights

 • Titicaca søen
 • Machu Picchu
 • Galapagos øerne
 • Kæmpe Skildpadder
 • Vildeste oplevelser
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00