EN 4 UGERS REJSE TVÆRS OVER USA FRA KYST TIL KYST GENNEM 19 STATER.

Rejs med andre unge til USA og få en fantastisk oplevelse!

Fra New York ned langs Atlanterhavskysten til spidsen af Florida. Herfra over vidstrakte prærier, smukke nationalparker, bjerge og dale, til det storladne Stillehav.

Oplev den vibrerende jazz- og bluesmusik i New Orleans, tag en udflugt i et indianerreservat, se de tårnhøje klippeformationer i Monument Valley og gå en tur på de betagende stier i Grand Canyon.

Hvis du vil møde verdens førende nation i øjenhøjde, er dette turen for dig. Amerika er ikke bare et land – det er næsten et helt kontinent med lige så stor variation som Europa. I USA vil du møde alt fra pulserende storbyer med skyskrabere, der synes at nå helt op i himlen, til travle og produktive landbrugsområder, store øde sumpområder og massive skove. Du vil se den vekslende natur med ærefrygtindgydende bjerglandskaber, pragtfulde strande og rivende floder, men også dyrkede marker med hvede, majs eller sukkerrør så langt øjet rækker.

Du vil opleve de smukke monumenter i Amerikas hovedstad Washington DC på en cykeltur, gå på opdagelse i den pragtfulde Antelope Slot Canyon i Navajo-reservatet, se de flotte neonreklamer i Las Vegas fra en limousine, indsnuse atmosfæren i Philadelphia, Key West og Hollywood og tage på sightseeing i Charleston, St Augustine og Miami. Du får chancen for at opleve musiklivet og det legendariske natteliv i New Orleans, udforske et af verdens ældste hulesystemer i Carlsberg Caverns, prøve ”alien spotting” i Roswell, vandre i de dramatiske Colorado Rocky Mountains og se en betagende solopgang eller solnedgang i Grand Canyon.

*Rejsen er med en international gruppe, hvor aldersgrænsen strækker sig fra 18-30 år.

Adventure

 • Alien tour i Roswell
 • Trekking i Colorado Rocky Mountains
 • Vandre i Grand Canyon
 • Mountainbike i National parker
 • Antelope Slot Canyon

Kultur

 • Live musik i New Orleans
 • Traditionelt mad i Syd staterne
 • Indianerne
 • Det moderne USA
 • Hollywood

Dyreliv & Natur

 • Antelope Slot Canyon
 • verdens ældeste grotte system i Carlsbad Caverns
 • Colorado Rocky Mountains
 • Dead Horse Point & Horseshoe Bend
 • Grand Canyon
 • Arches National Park
 • Monument Valley
 • Bryce Canyon
 • Zion National
 • Vådområderne i Miami
*Dette er vejledende. Endelig pris og betingelser vil blive oplyst på destinationen. Listen er ikke udtømmende, men et eksempel på aktiviteter, som kan tilkøbes.

Uge 1

USA – NEW YORK, PHILADELPHIA, WASHINGTON DC, NORTH CAROLINA, SOUTH CAROLINA, FLORIDA.

Storby, Historie, Kultur, Smuk natur, Paradisstande og Cykling

I starter turen i New York. Herefter tager I sydpå til Philadelphia for at få en smagsprøve på, hvordan livet leves på den amerikanske østkyst. Hvis du er fan af filmen ”Rocky”, kan du med det samme sætte kursen mod de berømte trin og få dit eget ”movie moment”! Det er et must at besøge den ikoniske Liberty Bell, symbolet på Amerikas uafhængighed, og Independence Hall. Hvis du føler dig lidt småsulten, så sæt kursen mod Reading Terminal Market, hvor I kan nyde den berømte Philly cheesesteak til frokost, uhm! Senere går turen til en anden fantastisk by, Washington DC, så I kan få et indblik i USA’s politiske, sociale og kulturelle historie. Tag cyklen og følg en lokal guide rundt til de storslåede hvide bygninger og de mange monumenter og lær at finde vej i denne smukke by.

Undervejs sydpå ændre landskabet sig. Se hvordan landskabet skifter karakter fra bjergområder til sumpe, plantager og palmetræer. De smukkeste scenerier flyver forbi vindue på vej til campingpladsen, hvor I skal overnatte. Så er der kun tilbage at kaste sig over s’mores rundt om et blussende lejrbål. Hvad s’mores er for noget? Det er chokolade og skumfiduser varmet over ilden og lagt mellem to kiks. Det er helt sikkert det lækreste, du nogensinde har smagt!

Charleston er den ældste by i South Carolina og oser af charme og karakter. Den bedste måde at opleve byen på er at tage en tur langs vandet. Tag billeder af Morris Island Lighthouse, der står langt ude fra kysten ved indsejlingen til byen, eller hop om bord på en vandtaxi og nyd det lokale dyre- og fugleliv herfra.

St Augustine er den ældste europæiske bosættelse på amerikansk jord, der har været beboet uafbrudt siden grundlæggelsen. Tag en vandretur hen af de smalle gader, besøg et af de mange museer eller gå på opdagelse blandt byens mange ikoniske seværdigheder, såsom Plaza de la Constitucion eller ”Fountain of Youth” (ungdommens kilde).

Fascinerende Miami kalder på jer med kilometervis af gyldne sandstrande og palmetræer. Det er let at se, hvorfor folk flokkes netop her. Find South Beach og tag en slentretur langs med art deco husfacaderne ved stranden eller før jer frem sammen med de smukke mennesker i de ultracoole natklubber.

+-

Uge 2

USA – KEY WEST, ORLANDO, FLORIDA, NEW ORLEANS & LOUISIANA

Syd stats stemning, lokalbefolkning, forlystelsesparker, hvide sandstrande, Bourbon Street og masser af Jazz musik.

Kast jer i vandet for at svømme eller snorkle og udforsk det krystalklare hav rundt om Key West. Her er der uanede muligheder for at dyrke enhver form for vandbaseret sport. Hvis du bare har lyst til at slappe af i solen, er det også det ideelle sted. Hvis du er mere af en kultur-freak, har vi forberedt en rundtur i denne særegne by med et slutpunkt i Ernest Hemingways hus. Under jeres ophold er det et must at smage et stykke Key Lime Pie. Endelig skal I nyde en spektakulær solnedgang over havet efter en vidunderlig dag.

Der er masser af muligheder for at more sig hele dagen i Orlandos mange forlystelsesparker. Hvad enten du foretrækker Magic Kingdom i Disney World eller Universals Harry Potter World, er hele byen én stor legeplads, som kalder på barnet i os alle. Efter så mange oplevelser vil I sove som babyer.

Efter alle eventyrene og spændingen i Orlando er det tid til at chille, og hvad er bedre egnet til afslapning end de kilometerlange uberørte hvide sandstrande langs den turkisgrønne Mexicanske Golf. Velkommen til paradiset Destin Beach. Slå jer ned og nyd det dovne strandliv i en hængekøje eller kast jer i bølgerne.

New Orleans bobler af sydstats-charme, så slå jer ned i det franske kvarter og se verden drive forbi. Hvis I bliver sultne efter sydstatsmad, kan I melde jer på et kursus i madlavning på the New Orleans School of Cookery. Så kan I få maden til at smage af lidt mere derhjemme. Hvis I har lyst til noget helt andet, kan I vælge en ”Voodoo and Graveyard”-tur. I kan også tage på cruise på Mississippifloden i et gammeldags dampskib. Om natten skal I opleve den legendariske Bourbon Street, høre jazz i verdensklasse i Preservation Hall eller nyde levende musik og danse på barerne i Frenchmen Street, hvor der er knap så meget trængsel.

+-

Uge 3

USA – LOUISIANA, TEXAS, NEW MEXICO, SANTA FE, COLORADO

Adventure, trekking, mountainbike, cowboys, kalkgrotter og UFO-mysterier.

Når I ankommer til bayou-området, vil I blive mødt med en god gammeldags dosis sydstats-gæstfrihed. (En bayou er et vandområde med stillestående vand). Hold øje med alligatorerne og de andre dyr i og ved vandet på sejlturen i Louisianas sumpe, hvor I vil drive langsomt forbi ældgamle indianer-gravpladser og små fiskerlejer. I slår lejr til en nat under stjernerne.

Musikken spiller, når I ankommer til Austin, Amerikas selvudnævnte musikhovedstad. Austin er en spillevende, kulturel og kunstnerisk by med en sjæl som en gammel hippie. I fritiden kan I besøge Barton Springs, en udendørs swimmingpool fyldt med vand fra en naturlig kilde. I kan også prøvesmage maden i en af byens lokale food trucks.

Nu må I efterhånden have opdaget, at alting er i overstørrelse i the ”Lone Star State”, lige fra bøfferne til cowboyhattene. Amerikas næststørste stat har en uovertruffen mængde af kaktusser, cowboys og sydstatsgæstfrihed at byde på.

Nu sætter I kursen mod New Mexico og Carlsbad Caverns National Park, hvor I skal gå på opdagelse i et af verdens ældste hulesystemer med over 100 kalkstenshuler. Kalkstens stalaktitter hænger ned fra loftet som istapper, mens snoede totempælslignende stalagmitter strækker sig opad og skaber en unik oplevelse. Der er et hysterisk stort antal flagermus inde i hulerne, så læg hovedet tilbage ved solnedgangstid og nyd synet af 250.000 flagermus på jagt efter insekter.

Videre til Roswell, hvor de siger, at der er landet aliens, og at de har beviser for det!!! Tag videre til Santa Fe, der er stedet for alle kunstelskere. I vil falde for Santa Fes afslappede charme! Med tonsvis af festivaler og events hele året rundt er I sikre på at finde noget, der passer lige til jeres smag.

The Colorado Rockies er pakket med adventure. Ture til fods eller på cykel i det vilde bjerglandskab vil få jer til at tabe næse og mund, da I her finder nogle af verdens ultimative vandrestier. Med to overnatninger har I mulighed for rigtig at forstå, hvorfor folk fra alle verdenshjørner stiler mod the Colorado Rockies, for sceneriet er ubeskrivelig storslået.

Moab, Utahs ubestridte adventure-hovedstad, er næste punkt på programmet, og det er garanteret non-stop fornøjelse. Med to dage her har I masser af tid til at gå på opdagelse i Arches National Park og kigge nærmere på nogle af de 2.000 sandstens-buer, der synes at udfordre tyngdekraften. Gå en aftentur og se solen gå ned over Delicate Arch, den mest fotograferede sandstensbue. Hvis I vil have mere action, kan I leje en mountain bike og få gang i adrenalinen, når I cykler langs Moabs Slickrock sti. Den er ikke for nybegyndere. Har I mod på det ultimative eventyr, kan I tage en tur ned ad Colorado River på en float trip og nyde disse enestående omgivelser fra en anden vinkel.

+-

Uge 4

USA – COLORADO, UTAH, ARIZONA, GRAND CANYON,

& CALIFORNIEN

Adventure, trekking, helikopterture og Las Vegas og Hollywood.

Kør en tur hen ad Moki Dougway, en serpentinevej hugget ind i bjergsiden af Cedar Mesa, og så er det pistoler ved daggry, for næste stop er som taget ud af en Western. I taber mælet ved synet af det fantastiske landskab i Monument Valley, når I følges med en lokal Navajo-guide. Turen vil give jer et bedre indtryk af navajoernes gamle indianerland.

Lige når I tænker, at der ikke er noget, der kan overgå landskabet omkring jer, rejser I videre til Grand Canyon, en kløft skabt af Colorado River i det nordlige Arizona. Her skal I bo i to dage, så der er rigelig tid til en vandretur på stierne langs kanten, hvor I har den mest vidunderlige udsigt ned i den vidstrakte floddal. I kan også tage en flyvetur hen over Grand Canyon og få det ultimative fugleperspektiv på dalen. Det allerbedste er dog at se den flotteste solopgang, naturen kan opvise, når klipperne skifter farve og fejrer den ny dags ankomst.

Det er Las Vegas, Baby!, og der er ikke noget sted i verden, der kan sammenlignes med at være her. Føl jer som verdens rigeste, når I cruiser ned ad The Strip på en spændende limousine-tur. De glitrende neonreklamer, som Las Vegas er så berømt for, vil booste jeres humør, så hvorfor ikke gå ind og se et show. I kan også bare nyde de overvældende menneskemængder og de flotte neonskilte på hotellerne, der forsøger at overgå hinanden. Hvis det ikke er nok, kunne I også tage en helikoptertur hen over The Strip eller nyde et ”slap-up”-måltid ved en alt-hvad-du-kan-spise-buffet. Bare I husker, at alt hvad der sker i Las Vegas, bliver i Las Vegas!
Følg solen til den vidstrakte ”City of Angels”. Vær klar med kameraet, når I turer rundt i Hollywood; spot jeres yndlingsskuespillers håndaftryk på Walk of Fame og find et godt udsigtspunkt, så I kan se det berømte Hollywood-skilt.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Der vil forekomme ændringer i programmet fra marts 2020.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

 

+-

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Indkluderet i basis pakken

  • Indkvartering
  • Engelsktalende guide
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timer vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Afrejsemøde for gruppen (Skype)

  USA

  • City tour i Philadelphia
  • City tour i Key West
  • City tour i Hollywood
  • Sightseeing i Charleston
  • Sightseeing i St Augustine
  • Sightseeing i Miami
  • Guidet cykeltur rundt til Washington Monumenterne
  • Besøge Antelope Slot Canyon
  • Limousine tur ned af hovedgaden i Las Vegas

  Mere USA

  • Live musik i New Orleans & Austin
  • Besøge verdens ældeste grotte system i Carlsbad Caverns
  • På Alien tour i Roswell, New Mexico
  • Trekking i Colorado Rocky Mountains
  • Besøge de ikoniske udsigtspunkter Dead Horse Point & Horseshoe Bend

  Endnu mere USA

  • Solopgang eller solnedgangs tur over Grand Canyon
  • Indgang til Grand Canyon National park
  • Indgang til Carlsbad Caverns National Park
  • Indgang til Arches National Park
  • Indgang til Monument Valley
  • Indgang til Bryce Canyon National Park
  • Indgang til Zion National park

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet Danmark-USA t/r ca. kr. 9.000,-
  • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
  • Evt. Lufthavnsskatter
  • Transfer til og fra lufthavnen kan bookes

  Rejseforsikring

  • Rejseforsikring ca. kr. 1.460,- for 5 uger
  • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-

  Visum og Vacciantioner

  • ESTA – Søges via den amerikanske ambassade US$ 14,-
  • Vaccinationer ca. kr. 800,-

  Andet

  • Måltider – ved ankomst betales der US$ 10,- per dag og så er alle måltider inkluderet når man camper (24 nætter)
  • Ekstra overnatning før tur start 100$
  • Drikkevarer og drikkepenge til de lokale og guiderne
  • Personlige fornødenheder
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol

  VIL DU HAVE MERE ADVENTURE?

  G & B Canyon, Las Vegas

  • Helicopter flight US$ 254-284,-
  • IMAX Theater US$ 15,-
  • Western horseback riding US$ 65-90,-
  • Clubs & casino shows from US$ 10,-
  • Roller coasters US$ 25-40,-
  • VIP club tour (includes 4 clubs & limo) US$ 100,-
  • Helicopter flight US$ 124,-
  • Get married in Las Vegas (not legally binding) US$ 220,-

  Philidelphia & Charleston

  • Philly cheesesteak US$ 10,-
  • Watertaxi US$ 10,-
  • Rickshaw ride US$ 6,-

  Colorado & Arches Park

  • Mountain biking US$ 65,-
  • Mountain biking US$ 100,-
  • Float trip on the Colorado River US$ 60-91,-
  • Extreme off-road hummer tour US$ 90-100,-

  Key West & Orlando

  • Water sports package (full day) US$ 150,-
  • Ernest Hemingway Home & Museum tour US$ 13,-
  • Kayaking (half day) US$ 65,-
  • Snorkelling US$ 45,-
  • Disney World US$ 114,-
  • Universal Studios US$ 105,-
  • EPCOT Center US$ 94,-
  • Kennedy Space Center US$ 50,-

  New Orleans & Louisiana

  • Jazz clubs US$ 10-20,-
  • Preservation Hall US$ 15-20,-
  • Voodoo & Graveyard tour US$ 20,-
  • School of Cooking US$ 28-150,-
  • Mississippi steamboat ride US$ 30-80,-
  • Alligator swamp tour US$ 23-40,-

  Austin & Carlsbad Caverns

  • Barton Springs US$ 4,-
  • Drive-in movie US$ 8,-

  Hvad er inkluderet I rejsen?

  USA består af 50 stater, hovedstaden er Washington D.C. De 48 af staterne og Washington DC ligger som et samlet landområde i det centrale Nordamerika, staten Alaska ligger i det nordvestlige hjørne af Nordamerika og midt i Stillehavet ligger staten Hawaii. Med mere end 9,6 millioner km² og en befolkning på mere end 320 millioner er USA det tredjestørste land og tredje folkerigeste land i verden. Da USA er resultatet af stor immigration fra mange lande igennem flere hundrede år, er landet et af de lande i verden med flest forskellige befolknings grupper.

  USA er det tredjestørste land i verden efter Rusland og Canada. USA’s fastland ligger mellem det nordlige Atlanterhav i øst, det nordlige Stillehav i vest, Mexico og den mexicanske Golf i syd og Canada i nord.
  USA har meget varierende terrænforhold, specielt i vest med de langstrakte prærier, nåleskove og bjerge samt ørkenerne i sydvest. Landet strækker sig over fire tidszoner.

  Til USA skal man have et ESTA og det kan søges via den amerikanske ambassades hjemmeside og koster 14 USD.

  En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

  Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

  Indkvarteringen vil primært være i telte på campingpladser og andre natur områder, på hostels og på Lodges af forskellige karakterer.

  Klimaet i USA er, som følge af landets størrelse, meget varieret med alle klimazoner repræsenteret: Fra tropisk klima på Hawaii og den sydligste del af Florida til polart klima i det nordlige Alaska, hvor der er målt temperaturer helt ned til minus 62 grader. Det meste af landet er dog tempereret med gode forhold for turisme. Kontinental klimaet gør sig gældende i størstedelen af USA, dels på grund af den store afstand til havet i det meste af landet, men også som følge af Rocky Mountains’ afskærmende effekt over for vejrsystemerne. Dette giver store temperaturkontraster mellem sommer og vinter inde i landet.

  USA’s køkken er i høj grad præget af etniske og regionale traditioner. Fra hver af de mange indvandringsgrupper er noget blevet bevaret, hvilket har medført et udpræget og vældig varieret blandingskøkken.
  Hyppigt anvendte ingredienser i det meste af USA er majs, hvede, tørrede bønner, friske grøntsager, okse- og svinekød, ost og mælkeprodukter. Generelt er køkkenet kalorierigt, baseret på et stort indtag af animalsk protein og fedt samt et forholdsvis lavt indtag af fibre.
  Fast food er også blevet en stor del af den normale hverdag i USA.

  1 USD = 7,01 DKK

  Der er hæveautomater i alle byer, hvor man også kan betale med kreditkort stort set alle steder. Det er en god idé at have kontanter på sig, hvis man skal rejse i mindre byer eller på markeder.

  New York:
  Dansktid – 6 timer

  Los Angeles:
  Dansk tid – 9 timer

  I USA bruger man flade, tobenede stik, så du skal bruge en adapter på din rejse.

  Der vil være wifi tilgængeligt under hele turen.

  Det dominerende sprog er amerikansk engelsk.

  Mere end 90% af den amerikanske befolkning tror på Gud og er protestanter eller katolikker

  Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

  Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen