Thailand, Laos & Cambodia

Rejser til Asien
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Frivilligt arbejde

2-3 mdr. kulturel og adventure fyldt backpacker rundrejse i Thailand, Laos & Cambodia

Elefanter, trekking, kulturmøde, stammekultur, snorkling, tropiske skove

Adventure og rundrejse til historiske områder langs Mekong og et møde med lokale stammer i traditionelle klædedragter i ubegribelig smuk natur. Der venter dig en kombineret kultur- og adventure oplevelse uden lige med mulighed for frivilligt arbejde. Besøg på elefantcenter, mountainbiking, trekking, snorkling og ikke mindst et pulserende gadeliv i charmerende storbyer.
Thailand er et forunderligt land med store markeder og et rigt gadeliv i den sprudlende hovedstad Bangkok. Her finder du street food i mange forskellige afskygninger, Chinatown, Old town og den berømte backpacker-gade “Khao San Road”.
Laos og Cambodia er derimod oversete perler i Sydøstasien, der byder på et møde med den uforglemmelige Khmer-kultur, adventure aktiviteter, floddelfiner, rismarker, natmarkeder, backpacker stemning, historie, verdensberømte tempelområder og paradisiske regnskove, søer og strande. Derudover er der mulighed for at lave frivilligt arbejde på en lokal skole.
Det bliver en rejse væk fra turisternes fodspor, som du sent vil glemme.

Oplevelser på rejsen

Udover dem du selv skaber...

Adventure
 • Trekking i Luang Prabang
 • Tubing
 • Trek til 100 vandfald
 • Kajaksejlads i Vang Vieng
 • Svømme i drypstenshuler
 • Bestig Sampeou-bjerget
 • Mountainbiking
 • Snorkling og bådture til eksotiske øer
Kultur
 • Cykel sightseeing
 • Vær en del af landsbylivet
 • Tuk tuk ture
 • Oplev mange stammekulturer
 • Besøg til rismarker
 • Tempel besøg
 • Sightseeing
 • Ufattelig historie
 • Landsby besøg i Khmu village
 • Undervisning i khmer-sproget
 • Fantastiske Angkor-templer
 • Traditionelle danse
 • Se traditionel khmer-brydning
 • Frivilligt arbejde
 • Kirkegård fra 2. verdenskrig
Natur & Dyreliv
 • Elefanter
 • Bådtur til vandfald
 • Bådtur på Nam Ou-floden
 • Plantager og vinmarker
 • Bådtur på Mekongfloden
 • Bad i vulkansk sø
 • Oplev minedrift
 • Se Mekongdelfiner
 • Se hundredevis af flagermus
 • Svøm ved Tad Sae vandfald
Mere adventure?*
 • Cykling
 • Klippeklatring i Vang Vieng
 • Bådtur
 • Hiking

*Dette er vejledende. Endelig pris og betingelser vil blive oplyst på destinationen. Listen er ikke udtømmende, men et eksempel på aktiviteter, som kan tilkøbes.

Uge
1-2

Thailand & Laos

Cykelture, bambus tømmerflåde, elefanter, street food og trekking gennem Laos bjerge

I starter jeres adventure og rundrejse i pulserende Bangkok, der byder på masser af kulturelle oplevelser og fest og farver i gaderne. Den første aften spiser I på den backpacker berømte gade: Khao San Road, der er fyldt med mennesker, barer og ting, der kan købes. Så er I i gang! Dagen efter oplever I de små gyder i China town på cykel, passerer markeder, templer og det lokale gade-liv. I fortsætter videre til Mae Klong River området, hvor I skal opleve et unikt marked langs jernbaneskinnerne samt den berømte bro over River Kwai – bygget af allierede fanger under 2. Verdenskrig. Senere trekker I igennem canyons, besøger et museum, trekker langs The Memorial Walking Trail med udsigt til Myanmar og spiser frokost med udsigt til det idylliske Sai Yok Yai vandfald. Tilbage i Bangkok skal I på street food oplevelse og smage jer gennem mange af de lokale stande. Om aftenen får I lov til at opleve det ultimative transvestit show! Rejsen i Thailand afsluttes med en fri shopping-dag – så lad vær med at pakke rygsækken alt for fuld hjemmefra!
I ankommer til Laos’ absolut mest charmerende by, Luang Prabang, hvor I besøger natmarkeder og cykler byen tynd for at se de mange templer og paladser. I besøger en landsby, hvor der produceres kunsthåndværk, og hvor I kan lære om landsbylivet og håndværkets betydning for Laos. Så skal I på med skoene, for nu skal der trekkes. I besøger Khmu landsbyen, hvor I får en fornemmelse af det traditionelle stammeliv. De fleste lever af traditionelt landbrug og fiskeri. I begiver jer gennem det smukke landskab, sejler i en long tail båd ned af vandfaldet, og oplever det krystalklare vand fosse ned over kalkstensformationer, hvor det danner pools omgivet af tropiske planter – ideelt til en dukkert! Rejsen fortsætter til Muang Khua i lokal bus, og det er en oplevelse af dimensioner at køre gennem det smukke landskab i de gamle busser omgivet af de lokale. I Ban Honglerk kommer I helt tæt på Akha-stammen via dens økoturisme-projekt, og I får en unik mulighed for at blive en del af den lokale landsby og medvirke i de lokales aktiviteter, som f.eks. at lave brugskunst, passe fritgående husdyr, plante og høste ris og undervise i engelsk.

Uge
3-4

Laos

Trekking, ‘De 100 Vandfald’, elefanthospital, rismarker, kajak, grotter og kalkstensbjerge

I trekker tilbage til Muang Khua, der ligger smukt placeret på bredden af Nam Ou-floden omgivet af høje bjerge i en meget fattig del af Laos. I sejler ad Nam Ou til Muang Ngoi, et fantastisk isoleret og idyllisk sted, som kun kan nås med båd! Her er en skøn backpackervibe med mange små barer, og floden strømmer forbi den lille by. De fleste rejsende benytter tiden til at slappe af i skyggen og tage en afkølende dukkert i floden, men her er også gode muligheder for at arrangere trekking, fisketure, ekskursioner til nærliggende grotter og vandfald eller besøg til lokale landsbyer.
Fra Muang Ngoi sejler og trekker I til Ban Naluang – en lille landsby beboet af 3 forskellige etniske minoriteter. Der er meget at se, lære og prøve, som at bearbejde bomuld eller arbejde med de lokale i de våde rismarker. Aktiviteterne afhænger fuldstændigt af sæsonen! Der bor omkring 300 mennesker i Ban Naluang, som alle bor i hytter på stolper. Her er en lille skole, hvor I kan lege med børnene, fortælle historier og undervise lidt. I tager videre til Nong Khiaw, hvor den står på ubeskrivelig adventure! I sejler op ad Nam Ou til et sted, der først er blevet opdaget i oktober 2008 – De 100 Vandfald! I trekker gennem små åer og rismarker for at nå det sidste af vandfaldene, hvorfra jeres trek ind i junglen starter.
I tager tilbage til Luang Prabang en enkelt nat, og så står den på elefanter! I har nu to overnatninger på Elephant Conservation Center i Luang Prabang.
Første dag vil I besøge Laos’ eneste elefanthospital. Dagen efter kommer I tættere på elefanterne, I får lov til at made dem, besøger baby elefanterne, lære om NGO ElefantAsia og hjælper Mahouterne med at tage elefanterne ind i skoven til deres sovepladser! (Det er IKKE muligt og ride eller sidde på elefanterne)!
Vang Vieng er verdenskendt som en backpacker by med gang i den. Men byen har meget mere end barer langs floden at byde på. Beliggenheden på Nam Song-flodens bred omgivet af kalkstensbjerge, der også indrammer rismarkerne og den rolige flod, gør byen helt speciel. Den er ubeskriveligt smuk! Her kan I bruge dagen på rock climbing i de smukke kalkstensbjerge. I besøger desuden en økologisk brombærfarm og ser teplantager, vinstokke og et lille mejeri. I besøger med kajak nogle af de utallige grotter langs floden.
I Vientiane, Laos’ hovedstad, har I fritid til at udforske byen i eget tempo. I kører til Pakse og tager derfra ud på øen Don Det, der er forbundet med en bro til øen Don Khon. Øerne er smukke, med svajende kokospalmer, og er beboet af sarong-klædte, afslappede landsbyboere. Her kan tiden bruges til at nyde livet i tilbagelænet stil med smukke solnedgange og smaragdgrønne rismarker. Her er også rig mulighed for at tilvælge aktiviteter som besøg ved vandfald, cykelture og bådture, ligesom I kan besøge Don Khon og måske få et glimt af en floddelfin.

Uge
5-6

Cambodia

Børnehjem, Mekongfloden, vulkanske søer, tropiske skove, tempelruiner i Angkor Wat, landsbybesøg og flagermus

I tager afsked med Laos her på strandene på Don Det og slutter i Stung Treng, hvor I på gåben krydser grænsen til Cambodia. Ved ankomst i Cambodia tager I til den lille by Ou Svay, der er glimrende til trekking. Herfra starter I jeres tur på den nordlige Mekongflod. I bor hos værtsfamilier i landsbyer og cykler eller sejler om dagen ned ad floden mod Stung Treng gennem spektakulære landskaber. Her bliver I undervist i det lokale sprog, Khmer, i et par timer og tager på et lokalt marked. I Stung Treng besøger I Preah Ko templet og et lokalt børnehjem.
I kommer til et af de tættest befolkede områder i Cambodia, Kampong Cham, som er kendt for områdets røde jord. I vandrer langs floden for at opleve det lokale liv. I Kampong Thom besøger I et børnehjem, der er et af de steder, hvor I kan arbejde frivilligt i 3. måned. I besøger desuden Sambor Prei Kuk, som er en gruppe ældgamle tempelruiner.
I kommer til Rattanakiriprovinsen, som er verdenskendt for underfundig natur med vulkanske søer, tropiske skove og et kuperet terræn. Her skal I opleve, hvordan de lokale arbejder i minerne. I bruger et par dage i provinsen, hvor I trekker, nyder omgivelserne, svømmer i søerne, besøger lokale landsbyer og oplever deres måde at leve på. I bliver undervist i at dyrke økologisk bomuld, inden I tager mod Koh Pdao, der er hjemstedet for den truede Mekong-delfin.
I bliver mødt med lokal dans og skal bruge en dag på at deltage frivilligt i landsbyens aktiviteter og slappe af, inden I tager videre til Koh Trung, en idyllisk ø omgivet af sandstrande. På vej mod Siem Reap oplever I et lokalt marked, inden I kommer til en flydende landsby. Husene er bygget på stolper, således at de fremstår som flydende, når søen mellem maj og oktober er oversvømmet. I skal på natmarked, før turen går til de forunderlige Angkor templer, som de fleste formentlig har set i Indiana Jones og Tomb Raider. Templerne er verdenskendte! Templerne fremstår ganske imponerende gemt inde i junglen og overgroet af kæmpemæssige træer. Her er imponerende basrelieffer, kæmpe statuer, dygtig arkitektur og enorme bygningsværker. I starter ved Angkor Thom, besøger Bayons kæmpe ansigter, det royale palads, Elefantens og Den Spedalske Konges terrasser, Phimean, Ta Prohm og Angkor Wat, inden I ved solnedgangstid bestiger Bakheng for at kunne skue ud over hele herligheden. Det er en uforglemmelig oplevelse!
Herefter har I fri i et par dage til at udforske skønne Siem Reap, hvorefter turen går til Cambodias næststørste by Battambang. I bestiger bjerget Sampeou for at besøge Banan templet, der ligger på toppen. Her vil I se en vidunderlig solnedgang og have udsigt til hundredtusindvis af flagermus, som forlader deres grotter.

Uge
7-8

Cambodia

Buddhisme, kultur, regnskov, motorcykel tur på Mekongfloden, undervisning på en skole og paradisiske strande

Battambang har en utrolig rig kultur med en blanding af klassiske Khmertraditioner, thai islæt og kinesiske minoriteter. I besøger vindruemarker og ser klassiske khmerhuse. I Kampong Chhnang tager I gennem de smukke rismarker til Andoung Rossey, som er en region kendt for deres mange pottemagere. I vil opleve en helt speciel subkultur i Cambodia, og I bliver undervist i, hvordan krukkerne laves. I Oudong ser I Cambodias tidligere hovedstad, den dominerende buddhistiske kultur, hellige templer og stupaer!
Herefter venter Phnom Penh, hovedstaden, hvor I besøger et børnehjem, og ellers har fritid til selv at gå på opdagelse i den meget specielle by. I skal opleve de tilbageværende minder om det mørkeste kapitel i Cambodias historie – folkemordet i 1975-1979 under rædselregimet Khmer Rouge. I Phnom Penh besøger I også en enestående ø på Mekongfloden, hvor I bag på motorcykler kører tværs over øen for at opleve lokal silkevævning på gammeldags manér! I rejser mod kardemommebjergene, hvor I skal bo ved et økoturisme-center i Chi Phat.
Kardemommebjergene er næsten totalt dækket af tæt regnskov med træer på op til 30 meter, palmer, kæmpebregner, lianer og naturligvis et rigt dyreliv. Desværre er dyrelivet truet, og I skal derfor være heldige for at se en indokinesisk tiger, asiatisk elefant, bjørn, gibbon, krokodille eller skildpadde. I oplever en dag på en skole, hvor I kan undervise, lege og tegne med børnene. I vandrer gennem junglen, ser strømfald og mountainbiker til Teuk Vet-vandfaldet for en kort svømmetur, inden I fortsætter til en flagermusgrotte. I tager en aftentur på Chi Phat-floden for at opleve naturens musik og de dansende ildfluer.
Videre i backpackerparadiset i Preah Sihanouk får I mulighed for at slappe af ved de paradisiske strande og svømme i det krystalklare, varme vand. Derudover kan I besøge øer, snorkle og fiske. Her ligger utallige restauranter og barer, og der er altid en livlig stemning. I har god tid her, og der er rigeligt at tage sig til! I slutter rejsen af med en afskedsfest på stranden med barbecue og lokal Angkor øl, inden I rejser tilbage til Phnom Penh.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende, der ikke er selvhjulpne.

Uge
9-12

Cambodia

Frivilligt arbejde

I kan vælge mellem 2 forskellige projekter i Cambodia: en lille skole i Phnom Penh og et skoleprojekt i Siem Reap. Der er et meget begrænset antal pladser på hvert projekt. Læs mere under frivilligt arbejde.

Ingen rejser planlagt i øjeblikket...

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende guide
 • Afskedsmiddag for gruppen
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
Thailand
 • Morgenmad alle dage
 • Engelsktalende lokalguider
 • Cykkeltur i Chinatown
 • Besøge den berømte bro over Riwer Kwai samt JEATH War museumet
 • Sai Yok Yai vandfald
Laos
 • Besøge i templer, det royale palads og museum i Luang Prabang
 • Tad Sea vandfaldet
 • Homestay hos Akha Pala village
 • De 100 vandfald
 • Elefant Conservation Center
 • Besøg i Vang Vieng
 • Don Det
Cambodia
 • Se Preah Romkel community og se Cambodias største vandfald
 • Khmerundervisning
 • Guldminer
 • Se Mekong Delfiner og besøge Mekong flodens største ø
 • Besøge 100 søjler templet
 • Skildpadde center
 • Se Angkor Wat tepmlet
 • Cykeltur rundt i Siem Reap by
 • Krigs museum og 'killing fields'
 • Chong Kos, flydende by
 • Klassisk danseshow
 • Besøge på et silke væveri
 • Teuk Vet vandfald
 • Flagermus grotte
Frivilligt arbejde
 • Indkvartering
 • Leje af cykel
 • Transfer t/r til det frivillige arbejde
 • Engelsktalende kontaktperson

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet fra kr. 9.500,-
 • Evt. Lokal ankomst/afrejse skat
 • Transport og måltider under det frivillige arbejde, budget ca. kr. 1.200-1.700,-
Forsikringer
 • Rejseforsikring ca. kr. 2.300,- for 12 uger
 • Sygdomsafbestillingsforsikring kr. 695,-
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
Visum og Vacciantioner
 • Visum til de lande der kræver det
 • Vaccinationer og evt. egen medicin
Andet
 • Delvis kost (måltider foruden )
 • Drikkevarer, snacks samt personlige fornødenheder
 • Indgangsgebyrer i Luang Prabang
 • Drikkepenge efter lokal skik
 • Personlige tilvalg
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
Thailand

Thailand dækker et areal på 517.000 km2, og der bor knap 60 millioner mennesker i landet. Størstedelen af befolkningen er etniske thai’er (75%). Hertil kommer kinesere (14%), malajer (3%) samt en blanding af diverse minoriteter såsom vietnamesere, khmerer og oprindelige folk som karenere m.fl. (8%).

Thailand er det eneste land i Sydøstasien, der aldrig har været europæisk koloni. Der har dog været et portugisisk handelshus i Ayutthaya, og flere europæiske kolonimagter har forsøgt at få herredømmet i landet. Det thailandske kongehus forsøgte først at møde europæerne med diplomati og imødekommenhed, men da de blev for ivrige i forsøget på at omvende thailænderne til kristendommen, blev de moderne korsfarere smidt ud. Buddhismen sætter sammen med monarkiet stadig dagsordenen i Thailand. Munkene er højt respekterede, og det er velanset, at alle mænd på et tidspunkt i livet prøver at leve som munk. Kongefamilien hyldes dagligt, når nationalsangen eller den royale hymne spilles på togstationer og ud over landsbyer.

Laos

Laos har et areal på 236.800 km2, hvilket er fem gange Danmarks størrelse. Laos har frodig natur, skønne bjerge, og floder der løber gennem hele landet.
Laos var domineret af det kinesiske Nanzhao-kongekrige indtil det 18. århundrede, hvor Thailand overtog meget af landet. Derefter fik Frankrig indflydelse i landet, og Laos blev til det franske Indokina i 1893. Japan besatte Laos under 2. Verdens Krig. Kongen Savang Vatthana overtog landet i slutningen af 1980’erne og omdøbte det til Den Laotiske Folkerepublik, med støtte fra Sovjetunionen, USA og Frankrig i 1975.

Cambodia

Cambodia er rig på natur og har en fantastisk kulturhistorie og charme. Men landet har mange ar på sjælen, for i alle disse storslåede naturscenerier bor den cambodianske befolkning, der stadig kæmper en daglig kamp for at overleve og glemme den blodige fortid med Khymer Rouge hæren under Pol Pots ledelse.

Beliggenhed

Thailand deler grænser med Myanmar, Laos, Cambodia og Malaysia. Landets beliggenhed betyder en stor variation i vegetationen. Nordthailand er kuperet og fyldt med bjerge, i syd findes store skove rige på mineraler, og det centrale lavland er en stor slette, som populært kaldes ’den store risskål’, da det er her, der dyrkes ris.

Laos grænser op til flere forskellige lande: Myanmar, Kina, Thailand, Vietnam og Cambodia. Landet ligger ud til den mægtige Mekong flod, der er verdens 11. længste flod og snor sig smukt gennem landet helt ud til Det Sydkiniske Hav.

Cambodia er en del af det tidligere Indokina og grænser op til Thailand til vest og nordvest, Laos mod nord og Vietnam til øst. Den sydlige grænse er en lang kyststrækning mod den Thailandske Golf.

Visum

I Thailand får man 30 dages ophold ved indrejse. I Cambodia og Laos får man visum ved indrejse, hvilket koster ca. 25 USD.

Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter indrejse.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

I Thailand bor man på hostels og hos værtsfamilier i landsbyer.
I Laos bor man i guesthouses (som typisk er familieejet) og hos værtsfamilier i landsbyer. Derudover overnatter man også nogle nætter på et elefantreservat og på et hospital.
I Cambodia bor man både hos værtsfamilier undervejs og i guesthouses.

Klima

Klimaet i de tre lande er et tropisk monsunklima med regntid fra maj til oktober. Temperaturen skifter ikke så meget, den ligger mellem 26-35C året rundt – med meget høj luftfugtighed!

Mad

Maden i alle 3 lande har ligheder. Ris, nudler, grøntsager og suppe skal prøves.
Cambodia har curry, amok, ris og nudler med lækkert kød og grøntsager. Det kan godt være lidt stærkt! Dessert kunne typisk være ”sticky rice” med mango, som er søde ris i en klump serveret med mangostykker – en sikker livret. Man får meget frisk og tropisk frugt: magoer, ananas, durian, osv.

I Laos består hovedmåltiderne også stort set af ris, der bliver tilberedt med frisk fisk, kylling, svinekød osv. med grøntsager til.

Mange retter i de tre lande bliver tiberedt med citron og koriander, hvilket giver maden en helt unik smag.

Ift. drikkevarer er de lokale øl meget berømte i Asien. I Thailand har de Chang og Singha. I Laos er de berømt for deres Beer Lao og Lao Lao.

Valuta

Thailand: 1 DKK = ca. 5 THB (thai baht)
Laos: 1 DKK = ca. 1.233 LAK (lao kip)
Cambodia: 1 DKK = ca. 617 KHR (cambodian riel)

Den bedste valuta at medbringe til alle tre lande er USD. Fælles er også, at kreditkort kan bruges som betaling i de fleste større byer. I Thailand findes ATM’s i de større byer, hvor man kan hæve. I Laos skal man hæve kontanter i bankerne, og i Cambodia er det sjældent, at man kan benytte kreditkort som hævekort til kontanter.
Et godt råd er at have mange små sedler på sig, da cambodjanere sjældent har vekslepenge.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Tidsforskel

Dansk tid + 6 timer (vintertid)
Dansk tid + 5 timer (sommertid).

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

I Thailand er der internetcaféer over det hele i de større byer, og det koster omkring 10-60 baht i timen. Wifi-steder er også blevet tilgængelige i de fleste byer.
I Laos kan man også finde wifi på internetcaféer og i turistbyerne, men hvis man skal ud at bo hos værtsfamilier, så er det ikke nemt at finde. Men hav tålmodighed med internettet! Det er ikke altid, at det virker så godt.
I Cambodia finder man internet og wifi på de fleste cafeer, restauranter og hostels, så hvis man har sin tablet eller smartphone med, skulle det være nemt nok. Ellers kan man nemt gå ind på de forskellige internetcaféer, hvor det koster ca. 10 DKK i timen.

Sprog

Thailands officielle sprog er thai, men herudover tales der et stort antal minoritetssprog. Der er i alt 75 sprog i Thailand.
I Laos er det officielle sprog laotisk. Derudover tales der fransk, engelsk og et væld af etniske sprog.
Nationalsproget i Cambodia er cambodjansk eller khmer, som tales af omkring 8 mio. mennesker.

Religion

Thailand, Laos og Cambodia er buddhistiske lande, og deres buddhistiske livsopfattelse opleves i form af deres gæstfrihed, åbenhed, indre ro og harmoni.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

Frivilligt arbejde i Siem Reap

CDO blev grundlagt den 23. juli 2010 af Savourn Morn (mor) og hendes mand Sakoeun Sui. Organisationen er oprettet, ikke kun for at få børnene ud af fattigdom og give dem et godt hjem og uddannelse, men også for at hjælpe samfundet med at udvikle sig. I modsætning til mange organisationer i Cambodja leverer vi ikke kun et kærligt familiemiljø med god pleje og uddannelse til børn, der ellers ville leve i fattigdom. Vi ønsker også at hjælpe de fjerntliggende landsbyer, hvor de kommer fra, blive selvkørende og stoppe den fattigdom cyklus, der har eksisteret i så mange landdistrikter i Cambodja.
Du vil være med til at undervise på en lokal skole for børn, her undervises i både engelsk, matematik og kreative fag. Du vil som frivilligt være med i både undervisningen, og aktiviteter efter skole.

Highlights

 • Bangkok, byen der aldrig sover!
 • besøg hos Akha Villige.
 • Oplev 100 vandfald og kom tæt på elefanterne.
 • Templerne ved Angkor Wat Wat!
 • Adventure
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00