USA

Rejser til Nordamerika Internationale Grupper
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen

2 ugers rejse gennem 3 af USA's mest solrige stater

Fra Los Angeles og gennem 3 af USA's fantastiske stater

Oplev det bedste af USA's vestkyst med paradisstrande og højt humør.

Rejsen startes i Los Angeles. Andre højdepunkter på turen inkluderer San Francisco med den ikoniske bro, Golden Gate Bridge, til Nevada med ørken og spillebyen Las Vegas til Arizona med storslåede Grand Canyon og en tur på Route 66.

Hvis du vil møde verdens førende nation i øjenhøjde, er dette turen for dig. Amerika er ikke bare et land – det er næsten et helt kontinent med lige så stor variation som Europa. I USA vil du møde alt fra pulserende storbyer med skyskrabere, der synes at nå helt op i himlen, til vekslende natur med ærefrygtindgydende bjerglandskaber, pragtfulde strande og rivende floder, knastørre ørkener og salt så langt øjet rækker.

Du vil opleve det hurtige LA, se om du kan spotte kendte i Hollywood, se en betagende solopgang eller solnedgang i Grand Canyon, se de flotte neonreklamer i Las Vegas fra en limousine, indsnuse atmosfæren af det "gamle" USA på Route 66, mærke den tørre og brandvarme luft i Death Valley, hvor du også skal besøge en af de smukke saltørkener, betragte de kæmpemæssige træer i Yosemite National Park, indtage den smukke by San Francisco, når du går op og ned i de stejle gader, strandpromenaden og til sidste gå turen over den smukke Golden Gate Bridge og slutte af med et besøg i eksklusive Santa Barbara med en tur på de vidunderlige strande.

*Rejsen er med en international gruppe, hvor aldersgrænsen strækker sig fra 18-30 år.

Uge
1

USA

I starter jeres to uger på USA's vestkyst med en tur ned af Hollywood Boulevard, se det berømte Hollywood skilt og gå en tur på Walk of Fame og find din ynglingsstjerne. Videre fra LA til til San Diego. Her kan I tage en slapper i græsklædte Balboa Park eller udforske den berømte San Diego Zoo med over 3.000 dyr. San Diego er hjemsted for nogle fantastiske strande, så ingen tur ville være fuldstændig uden at føle sandet mellem tæerne på Mission Beach. Er du en smule mere aktiv, har San Diego de perfekte strandaktiviteter som løbe på rulleskøjter, cykle eller surfe. Om natten er Gaslamp Quarter stedet for at opleve byens levende musik og barer.

Fra San Diego tager I turen langs den mexicanske grænse, gennem de fantastiske Algodones-klitter og i Arizona's Mojave-ørken, hvor I vil modtage jeres første introduktion til de forskellige landskaber i det amerikanske vesten og natten tilbringes med camping tæt på Colorado River. Nyd et stop ved Lake Havasu og se den oprindelige London Bridge. Herfra tager I turen ud til et naturvidunder, det fuldstændig fantastiske Grand Canyon! I kan vandre fra skoven ovenfor til ørkenen nedenfor for at få en insider udsigt af selve kløften. Oplev de spektakulære strålende farver. Grand Canyon er mere end storslået - det er et under! Hvad angår solopgangen, har du aldrig set et sådant utroligt syn før!

Turen tager jer også på den oprindelige Route 66, som engang var den eneste måde at rejse igennem det store amerikanske land. I stopper ved den særprægede lille vejby Seligman, fyldt til randen med vintage American og masser af souvenirs. Næste stop er den imponerende spilleby Las Vegas, hvor neonlys styrer jeres vej på en festbustur ned ad The Strip. I kan prøve en alt-du-kan-spise buffet, se et af de mange gratis shows, nyde de attraktioner, som mange af de glitrende hotel resorts har at byde på, eller bare læne jer tilbage og opleve den surrealistiske by 'Sin City'. Vi lover dig; du bliver ikke skuffet!

Uge
2

USA

Den næste uge starter varmt ud, da I kører ind i Death Valley National Park, og vi overdriver ikke, når vi siger, det er varmt! Dette er et af de varmeste, tørreste og laveste steder på jorden. Dette er et ufrugtbart (men geografisk fantastisk!) landskab, så væn dig til varmen og tjek de utrolige Salt Flats, og oplev andre verdenskendte steder fra Zabriskie Point. I vil tilbringe natten i et nærliggende område, hvor der heldigvis ikke er helt så varmt!

Du vil ikke vide, hvor du skal fokusere dit blik, mens I kører langs snoede veje med udsigt ud over det smukke Sierra Nevada. Landskabet, I passerer, vil give dig længsler efter at få dine vandrestøvler på og komme ud og udforske. I kan også leje en cykel og køre langs stierne. Yosemite National Park er naturens største baggård, og med både nemme og svære vandreture er I nødt til at finde et spor, der passer til jeres evner. Uanset hvilket spor, du vælger, vil du blive forbløffet over de storslåede vandfald og episke klipper. Hold dit kamera tæt hele tiden, da denne park er berømt for sine episke Giant Sequoia træer og overflod af utroligt dyreliv, herunder bjørne og coyotes. Hvis det ikke er nok, kan I endda flyde ned af Merced-floden i en gummi ring for et andet perspektiv på dette virkelig fantastiske sted.

Fra den smukke natur til en fantastisk by, skønne San Francisco. Mærk byens charme med en rundtur i Haight-Ashbury, der er hjemsted for den originale hippie-bevægelse og nogle fantastiske boutique butikker og caféer. Intet besøg i 'City by the Bay' ville være komplet uden en spadseretur over den ikoniske Golden Gate Bridge - det er et 'must do'! Tag til Fisherman's Wharf og smag den lokale marmelade, før I går over til Pier 39 for at se hundredvis af søløver, der bare ligger og chiller. Nyd en lokal guidet tur på Union Square, Pier 39, Chinatown og Lombard Street; en af de stejleste og mest skæve gader i byen. I jeres fritid hvorfor så ikke springe på en svævebane og udforske bjergskråningerne eller udforsk de "speakeasy" barer, der fortsætter indtil de små timer. Du vil aldrig kede dig i denne kulørte vestkyst by.

Så er det på tide at komme på vejen igen. I gør et stop i den smukke San Luis Obispo County, der ligger på Californiens solbeskyttede centrale kyst. Langs vejen kan I beundre de stenede trappeformationer og det rolige blå hav, mens I kører langs Stillehavet. Før I ender tilbage til LA, får I chance for at nyde Californiens smukke strande med et stop i Santa Barbara. Med kilometer af hvide strande, gader fyldt med unikke butikker og kunstgallerier, vil du forelske dig i denne fantastiske by. Turen ender tilbage i Los Angeles, hvor dit amerikanske eventyr slutter, men hvis du stadig ikke har fået dit beach fix, så sørg for at stoppe ved Venice Beach og oplev de seje børn på deres surf-brædder.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Uge
3+

Fortsæt din rejse

Du kan fortsætte rejsen ved at tage med på andre ture i landet eller rejse videre på en af Adventure Hearts skræddersyede Adventurerejser rundt om i verden. Der er altså mulighed for at fortsætte rejsen alene - eller videre med en af vores mange andre skræddersyede grupperejser med internationale deltagende uge mellem 18-30 år.

Oktober 2019
Rejser til Nordamerika

USA

2 Uger

2 UGERS RUNDREJSE PÅ USA'S VESTKYST

Ankomst

13. okt 2019

Hjemrejse

26. okt 2019

15.490 kr
Bestil nu

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Engelsktalende guide
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
USA
 • Rundtur i Hollywood
 • Strandbesøg i San Diego
 • Grand Canyon
 • Rute 66
 • Selingman byen
 • Death Vally
 • Giant Sequoia træer i Yosemite
 • City tur i San Francisco
 • Golden Gate Bridge
 • Festbus i Las Vegas
 • Strandbesøg i Santa Barbara

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet Danmark-USA t/r ca. kr. 9.000,-
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
 • Transfer til og fra lufthavnen
Rejseforsikring
 • Rejseforsikring ca. kr. 860,- for 2 uger
 • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-
Visum og Vaccinationer
 • ESTA - Søges via den amerikanske ambassade US$ 14,-
 • Vaccinationer ca. kr. 800,-
Andet
 • Måltider - ved ankomst betales der US$ 10,- per dag og så er alle måltider inkluderet når man camper (24 nætter)
 • Ekstra overnatning før tur start 100$
 • Drikkevarer og drikkepenge til de lokale og guiderne
 • Personlige fornødenheder
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
USA

USA består af 50 stater, hovedstaden er Washington D.C. De 48 af staterne og Washington DC ligger som et samlet landområde i det centrale Nordamerika. Staten Alaska ligger i det nordvestlige hjørne af Nordamerika og midt i Stillehavet ligger staten Hawaii. Med mere end 9,6 millioner km² og en befolkning på mere end 320 millioner er USA det tredjestørste land og tredje folkerigeste land i verden. Da USA er resultatet af stor immigration fra mange lande igennem flere hundrede år, er landet et af de lande i verden med flest forskellige befolkningsgrupper.

Beliggenhed

USA er det tredjestørste land i verden efter Rusland og Canada. USA's fastland ligger mellem det nordlige Atlanterhav i øst, det nordlige Stillehav i vest, Mexico og den mexicanske Golf i syd og Canada i nord.
USA har meget varierende terrænforhold, specielt i vest med de langstrakte prærier, nåleskove og bjerge samt ørkenerne i sydvest. Landet strækker sig over fire tidszoner.

Visum

Til USA skal man have et ESTA, og det kan søges via den amerikanske ambassades hjemmeside og koster 14 USD.
Man skal foretage en ESTA registrering online senest 72 timer før indrejsen. Det er kun en formalitet, men udfyldes den ikke, kan man få problemer, opleve lang ventetid eller evt. få en afvisning om lov til at indrejse i USA.

Vaccinationer
Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Indkvartering

Indkvarteringen vil primært være i telte på campingpladser og andre natur områder, på hostels og på Lodges af forskellige karakterer.

Klima

Klimaet i USA er som følge af landets størrelse meget varieret med alle klimazoner repræsenteret: Fra tropisk klima på Hawaii og den sydligste del af Florida til polart klima i det nordlige Alaska, hvor der er målt temperaturer helt ned til minus 62 grader. Det meste af landet er dog tempereret med gode forhold for turisme. Kontinental klimaet gør sig gældende i størstedelen af USA, dels på grund af den store afstand til havet i det meste af landet, men også som følge af Rocky Mountains' afskærmende effekt over for vejrsystemerne. Dette giver store temperaturkontraster mellem sommer og vinter inde i landet.

Mad

USA's køkken er i høj grad præget af etniske og regionale traditioner. Fra hver af de mange indvandringsgrupper er noget blevet bevaret, hvilket har medført et udpræget og vældig varieret blandingskøkken.
Hyppigt anvendte ingredienser i det meste af USA er majs, hvede, tørrede bønner, friske grøntsager, okse- og svinekød, ost og mælkeprodukter. Generelt er køkkenet kalorierigt, baseret på et stort indtag af animalsk protein og fedt samt et forholdsvis lavt indtag af fibre.
Fast food er også blevet en stor del af den normale hverdag i USA.

På turen køre vi med en Food Kitty - Dette indebære at du betaler 10 USD om dagen, der dækker alle dine måltider mens du camperer. Måltider udover dette er på egen regning.

Valuta

1 USD = 7,01 DKK - Kursen variere meget så tjek gerne inde rejsen.

Der er hæveautomater i alle byer, hvor man også kan betale med kreditkort stort set alle steder. Det er en god idé at have kontanter på sig, hvis man skal rejse i mindre byer eller på markeder.

Tidsforskel

Los Angeles:
Dansk tid - 9 timer

El

I USA bruger man flade, tobenede stik, så du skal bruge en adapter på din rejse.

Internet

Der vil være wifi tilgængeligt under hele turen.

Sprog

Det dominerende sprog er amerikansk engelsk.

Religion

Mere end 90% af den amerikanske befolkning tror på Gud og er protestanter eller katolikker

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

Highlights

 • Hollywood
 • Gran Canyon
 • Las Vegas
 • Rute 66
 • Golden Gate Bridge
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00