• YOGA & Mindfulness
 • Wellness
 • Taj Mahal
 • Ganges floden
 • Indisk eventyr
 • Templer 
 • Gandhi’s hus

12 dages eventyrlig yogarejse til Indien

Af alle steder er en yogarejse til Indien det ypperste

12 dages eventyrlig yogarejse til Indien. Har du altid drømt om at komme til Indien, så er denne eventyrlige yogarejse, hvor du samtidigt oplever en lille del af dette fantastiske land, det rigtige valg. Landet, hvor yogaen hører hjemme. Du vil på mange planer opleve kulturen i dette kæmpe land og dyrke yoga på det smukkeste sted – i Himalaya bjergene. Du vil få indsigt i den indiske yoga, som er lidt anderledes end den, vi dyrker i Danmark, og du vil opleve den specielle kultur og lære om yoga i landet, hvor det er blevet dyrket i flere tusinde år. Du vil blive undervist i yoga og meditation og dyrke yoga til udsigter, du kun kan drømme om!

Specialiteten for denne yogarejse er din helt specielle oplevelse i en lokal yoga ashram med indiske lærere og internationale deltagere. En helt anden yogaverden end den hjemme i Danmark. Du får nye indtryk på alle fronter, prøvet den specielle indiske form for yoga og mødt mange yoga elskere fra hele verden. En oplevelse for livet … og måske kommer du hurtigt igen. Indien går direkte i hjertet.

Rejsen er for dig, der vil fordybe dig i yoga på et helt unikt sted, opleve den spirituelle atmosfære og samtidigt få adventuresuset i maven. I pulserende Delhi vil du opleve eventyrtempler, gammel historie, religion og historie. Du skal bl.a. besøge Gandhis hus, Lotus templet, Gate of India og selvfølgelig opleve det ubeskriveligt smukke og storslående Taj Mahal.

Et spirituelt besøg ved Ganges floden, en af de mest hellige steder for inderne, hører også med til totaloplevelsen.

En i sandhed eventyrlig rejse.

“The art of Yoga is unique in nature. It has everything to give according to one’s need.” Geeta S. Iyengar.

Dag 1 - 2

Efter ankomst i Delhi, vil I blive mødt på MEET & GREET-området og blive kørt til hotellet.

Næste dag skal I skal opleve smeltediglen Delhi med alle dens indtryk og med et farverigt liv i gaderne. I vil opleve en særdeles anderledes kultur med mennesker overalt, måske endda stadig køer på nogle veje og meget mere. Det er en overvældende smeltedigel.
Der vil være en guidet sightseeing tur i Delhi, herunder et besøg på Lotus Temple, Qutab Minar, India Gate, præsidentens hus, Gandhi Museum og dele også af Old Dehli. Overnatning på hotel.

+-

Dag 3

Efter en sen morgenmad kører I til Agra, og resten af dagen er til at gå på opdagelse i Agra. Her kan du besøge de lokale markeder hvor du møder duften af krydderi, lyden af tuktuks og synet af en masse farver. Der bor ca. 1,6 mio i byen.
Den historiske gamle by Agrabana huskes i dag, som de store mogulers hovedstad. Man beskriver ofte Agra som monumenternes by, men berømt mest af alt for Taj Mahal, en af verdens 7 vidundere og emblemet for Agra. Det mest ekstravagante kærlighedsmonument og en af en af de smukkeste bygningsværker på kloden.

+-

Dag 4

Tidligt om morgenen skal I opleve Taj Mahal, som blev bygget af Shah Jahan, som et kærlighedssymbol til hans afdøde elskede hustru Mumtaz Mahal. Et sandt overjordisk syn at se Taj Mahal ved solopgang og se lyset brede sig over den underskønne marmorbygning. Hvis vejret er dårligt, kan det dog være svært at se Taj Mahal tydeligt. Efterfølgende tager I tilbage til hotellet og spiser morgenmad.

Tilbage i byen venter flere vidunderlige oplevelser, som City Palace og Jantar Mantar (et videnskabeligt observatorium).

Efter morgenmaden besøger I det storslåede Agra Fort, og herefter går rejsen videre til Jaipur. På vejen kører I forbi strækninger af gyldent sand og lave, klippede bakker med små fæstninger. I vil indimellem komme til at dele vejen med kameltrukne kærrer, og I kan beundre kamelførerens kulørte turban og store moustache, som kendetegner Jaipurs middelalderlige atmosfære.
Valgfrit: Se en Bollywood-film på Raj Mandir teater i Jaipur.

Dag 6: Jaipur – Dehradum (fly 1½ time)
I skal med morgenflyet til Dehradun, og herfra er der en kort køretur til Rishikesh, hvor der vil være fælles velkomst og introduktion til Ashram.

+-

Dag 5

Jaipur
På denne dag har vil I komme på sightseeing.
Efter frokost kører I forbi det postkort perfekte “Hawa Mahal”. Slottet er kendt som “Vindenes palads” og er en af de ikoniske bygningsværker i Jaipur. Slottet er bygget af lyserøde og røde sandsten og er fyldt med et virvar af vinduer, som får paladset til at fremstå som en brikade. Det blev bygget i 1799, til kvinderne fra hoffet, så de kunne se gadens festligheder uden at blive beset. Efter besøget på det billedeskønne palads tager vi videre til det imposante Amber fort, en helt ubeskrivelig oplevelse af storhed og gribende historier.

+-

Dag 7- 10

I denne uge skal I bo på Rishikesh Yoga og Wellness retreat i Rishikesh. Rishikesh er et under i Himalaya bjergene. En yogaverden uden lige i en fabelagtig skønhed af bjerge og den magiske flod Ganges.
På retreatet vil I blive introduceret til den gamle indiske forunderlige og interessante vediske videnskab, som står på de to søjler: Yoga og Ayurveda. I får førstehånds erfaring af de mangefoldige fordele, som yogaen tilbyder sammen med ayurvediske behandlinger, som fuldender den aktive yogapraksis og giver en foryngende wellness oplevelse.

En sædvanlig dag på ashramen begynder med en morgen yoga session. I løbet af dagen har I forskellige sessioner bl.a. teori klasser og yoga praksis. I slutter dagen af med kirtan (hengiven sang) og meditation. I løbet af dagen er der tid til selvstudium, introspekt, og til at nyde de simple yogiske måltider og te pauser.

I vil også få tid til at besøge Ghats of Rishikesh for at deltage i aftenens Ganga Aarti. Det er en særlig ceremoni til tilbedelse af Gangesfloden, hvor tusindvis af små lamper bliver sendt ned af floden, samtidig med der bliver sunget spirituelle sange.

+-

Dag 11 - 12

Dag 11: Sen aften afgang fly fra Dehradun (1 time) – Delhi
Overnatning i Delhi

Dag 12: Tidlig morgenafgang med fly til Danmark
Der er afgang mellem kl. 20.00 til 12.00 følgende dag for hjemrejse eller næste destination.

+-

Dag 12+

DU KAN FORTSÆTTE DIN REJSE I INDIEN ELLER TAGE TIL ANDRE LANDE

Vi er gerne behjælpelige med dette.

+-

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakken

  • Indkvartering
  • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
  • Måltider i henhold til programmet
  • Engelsktalende guide
  • Al transport under rejsen
  • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timer vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Login til egen profil

  Indien

  • Morgenmad
  • Lotus Temple
  • Qutab Minar
  • Indien gate
  • Præsidentens hus
  • Gandhi Museum
  • Jaipur
  • ‘Hawa Mahal’, Vandpaladset
  • Taj Mahal
  • Agra Fort
  • Yoga & Meditation
  • Gangesfloden

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet t/r ca. kr. 4.500,- inkl. skatter og afgifter
  • Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

  Forsikring

  • Sygdomsafbestillingsgebyr
  • Rejseforsikring ca. kr. 760,- for 2 uger

  Visum & Vaccinationer

  • Visum til Indien US$ 80,-
  • Vaccinationer fra ca. kr. 1.800,-

  Andet

  • Drikkevarer og drikkepenge efter lokal skik
  • Måltider ikke inkluderet i programmet
  • Personlige fornødenheder og tilvalg af aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudset hændelser, der er udenfor vores kontrol

  Hvad er inkluderet I rejsen?

  Indien er også kendt som sansernes land, med storslået og smuk arkitektur, hektiske markeder og farver, lys og lyde, hvorend dit blik falder. Indien er det 2. største land i verden befolkningsmæssigt med hele 1,340 milliader mennesker og er præget af forskellige kulturer og stor mangfoldighed, da mange forskellige folkeslag har indvandret til Indien i tidernes løb.

  Indien har den største filmindustri i verden – målt på antal producerede film om året. Indiske film kendes bedre under navnet ’Bollywood-film’, der er en sammentrækning af Bombay og Hollywood.

  Indien er beliggende i Asien og har 28 stater.
  Indien grænser op til Pakistan i vest, Vest-Kina, Tibet og Nepal mod nord, Bhutan og Kina mod nordøst og Myanmar og Bangladesh i øst. I syd er Sri Lanka adskilt fra Indien med et smalt stræde. Indien kan opdeles i tre hovedregioner: Det nordlige Indien, som er en del af Himalaya, sletterne nord for Ganges, der er frugtbare, grønne og tæt befolkede og Dekan højsletten i Indiens sydlige og centrale del.

  Visum til Indien skal laves 3 uger før indrejse, og det koster 80 US dollar. Det skal søges online igennem E-Tourist Visa (eTV). Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejsedato, og at der skal være mindst to blanke sider i passet til viseringen.

  Hepatitis A, Tyfus, stivkrampe, malariakonsultation.
  En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

  Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet. Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

  Man bor forskellige slags steder under rundrejsen. Man vil komme til at bo på hostels eller hoteller.
  Oftest vil man bo 2-4 personer sammen.
  Under Yoga ugen bor man på et Ashram, har har man et simpelt værelse man deler med 2-4 andre.

  Der er stor variation i Indiens klima. I nord, hvor Himalaya ligger, er der et tundraklima. Himalaya hindrer passagen af kolde vinde fra nord, hvilket resulterer i et tempereret klima i nord/central Indien og et tropisk klima i central og syd Indien.
  I februar begynder varmen at indtage Indiens nordlige sletter, og den topper i juni, hvor 45C ikke er usædvanligt i den centrale og sydlige del af landet. Herefter begynder monsunregnen, der forvandler støv og tør luft til mudder og fugtig luft. Efter regntiden, fra omkring oktober indtil februar, går temperaturerne fra det dejligt kølige til det ulideligt kolde i de nordlige bjergregioner.

  Indisk mad er berømt for at indeholde mange krydderier og for at være stærk. Især er karry karakteristisk for indisk mad. Karry, som man kender det i Danmark, findes dog ikke i Indien. Den blandes derimod af forskellige krydderier og tilpasses hver enkelt ret. En indisk curry er en sauce, hvori stykker af kød eller grøntsager er tilberedt.

  Indien: 1 DKK = ca. 9,5 INR (indiske rupies)

  NB! Det er ikke tilladt at tage rupies med ind eller ud af Indien. Der skal derfor veksles penge i Indien, og de bedste valutaer til dette er USD eller Euro. Rupies kan veksles tilbage til udenlandsk valuta i tilfælde af, at man skulle få brug for at veksle tilbage igen. Dette kan kun gøres, hvis der fremvises en gyldig kvittering fra den oprindelige, officielle veksling. Det kan kun gøres i lufthavnen ved udrejse fra Indien.

  (Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

  Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
  https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

  Indien:
  Dansk tid + 4,5 time (vintertid)
  Dansk tid + 3,5 time (sommertid)

  Internetcaféer findes i de fleste større byer. Der er wifi langt de fleste steder, hvor man bor og opholder sig.

  I Indien findes flere end 1000 sprog og dialekter. Det officielle sprog er hindi, men mange kan engelsk, og det bruges til handel.

  80 procent af befolkningen i Indien er hinduer, men her er også store grupper af sikher, buddhister og muslimer. I delstaten Kashmir er hovedparten af indbyggerne for eksempel muslimer, mens befolkningen længere mod nordøst i Ladakh og Sikkim er buddhister.

  Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

  Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top