Næste afgang:

4. Sep 2022

Varighed:

7 dage

Aldersspænd:

Yogarejser

Programpris i kr. fra:

8.290 ex. fly
 • Yoga
 • Meditation
 • Natur
 • Spa
 • Vandring
 • Afslapning
 • Dejlig mad

7 dages yoga retreat i Andalusien

– med yogalærer Karen Loy

7 dages yoga retreat i Andalusien, midt i det smukke naturreservat Andalucía “Sierra de las Nieves” i det sydlige Spanien, er dette unikke retreat og wellness center bygget med den ypperste komfort i tankerne. Det alt, hvad du kan forvente af et luksus yoga resort.  Yoga faciliteterne er i top og resortet betegnes som Spaniens bedste.

Retreatet hører til i den ypperste klasse – betegnet som Spaniens bedste – og med tilsvarende yogafaciliteter, indkvartering, fortæring og wellness behandlinger som massage og SPA.
Foruden den skønne yoga hall, kan Molino del Rey også prale af en række udendørsområder, som også fungerer godt for yoga træningen og med en fabelagtig udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale, samt en dejlig stor udendørs yogaterrasse.

Fra dette fantastiske retreat kan man tage flere dejlige udflugter som fx. populære vandreture i de nærliggende bjerge. Idyllisk og inspirerende og ideelt til at male og fotografere. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

En kilde fra floden “Rio Grande” løber ved indgangen til landsbyen. Herfra flyder det reneste vand gennem yoga centrer og tilbyder badefaciliteter omgivet af en vidunderlige duft af bjergblomster.

Med yoga kan vi finde vores indre styrke og glæde og give slip på frygt og smerte. Yoga er som et værktøj, vi kan benytte os af overalt og når som helst. Når vi har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdninger og meditation, bliver det som en rød tråd i livet. Det er som en livs- eller medicinsk forsikring. Valget er mit, dit og vores.
Som yogalærer guider jeg folk til et bedre liv, idet jeg ved, at alle har mulighed udvikle sig og vokse på mange planer i livet, som ikke kun er fysiske, men også mentale.

 

“Action is movement with intelligence. The world is filled with movement.
What the world needs is more conscious movement, more action.” B.K.S. Iyengar

 

Molino Del Rey

Yoga resortet

Det skønne resort er beliggende i et hyggeligt, traditionelt lille spansk landsbysamfund i byen Jorox. I landsbyen findes der omkring 30 huse og en enkelt bar men ingen butikker, banker osv. Resortet ligger i en smuk grøn dal omgivet af appelsinlunde i det berømte naturreservat “Sierra de las Nieves”. Mindre end en time væk ligger Malaga lufthavn – porten til Costa del Sol. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

Resortet hører til i den ypperste klasse – betegnet som Spaniens bedste – og med  tilsvarende yogafaciliteter, indkvartering, fortæring og wellness behandlinger som massage og SPA.

Foruden den skønne yoga hall, kan Molino del Rey også prale af en række udendørsområder, som også fungerer godt for yoga træningen og med en fabelagtig udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale, samt en 60 m² udendørs yogaterrasse.

Det magiske “grotte” pool område er unikt, idet poolen delvis er bygget ind i en hule. Den renses med et saltvandssystem i stedet for klor.

Et resort med det bedste på alle områder.

Læs mere om resortet under “Om stedet”.

+-

Program

Glæd dig til at dyrk skøn yoga under den varme spanske sol i skønne omgivelser. Programmet er alsidigt og der er plads til ønsker. Foruden yoga vil I have tid til at være kulturelle og nyde byen.

Programmet tager forbehold for ændringer, og I taler om program første aften efter ankomst og beslutter i fællesskab.

Et dagsprogram kan se ud som følgende:

Kl. 06.30-07.30 Morgen meditation
Kl. 07.30 En dejlig spirulina juice
Kl. 08.00-10.00 Yoga
Kl. 10.00 Morgenmadsbuffet
Kl. 12.00 Vandretur
Kl. 15.45-17.45 Yoga
Kl. 18.00 Middag
Kl. 20.00-21.00 Aften circle & meditation
+-

Yoga'en

YOGA’en

Karen Loy vil være din yogalærer og guide på denne rejse. Du kan glæde dig til nogle dage, hvor du vil blive inspireret til at passe bedre på dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Yoga niveauet tilpasses alle. Yogaen med Karen handler ikke om at kringle din krop men at lytte til den, tilpasse med alternativer eller redskaber, yde for at nyde, og lade legen på måtten udfolde sig. Måtten er din.

En typisk yoga session med Karen henter inspiration fra flere yogastilarter: Hatha, Yin, Kundalini og Chakra Yoga. Fysisk, mentalt og spirituelt har yoga asanas, filosofi, og meditation forvandlet sig her i den vestlige verden til flere og mange kære navne. Ingen tvivl, du vil løfte din egen praksis og viden til et højere niveau.

Yogaundervisning vil også tage udgangspunkt i årstiderne, cyklusser og de 5 elementer. Hvis der er fuldmåne under vores ophold, skal vi lave månehilsen. Hvis det er varmt, skal vi have fokus på det, som kan hjælpe kroppen til at køle ned, og omvendt.

Hver dag starter vi med yoga efterfulgt af morgenmad. At starte dagen med meditation og bevægelse kickstarter fordøjelsen og vores energi. Øvelserne vil være både stående, siddende og liggende.

Efter morgenmaden vil der være mulighed for at have lidt tid til sig selv; gå en tur, hvile, eller nyde nogle af omgivelserne på stedet eller i omegnen. Måske ønsker du at gøre noget sammen med nogle af de andre medrejsende, måske har du lyst til at gøre det alene. Det bestemmer du.

Eftermiddagene vil byde på en skøn fletning af restorativ og yin yoga fra ca. 16:30 til 18:00. Øvelserne vil for det meste være siddende eller liggende, måske nogle enkelte stående asanas. På en skøn rolig måde afslutter vi dagen med at genetablere kroppens energisystem og velvære.

Om aftenen vil det være mulighed for at lade dig inspirere af yogaens filosofi eller andre livsbekræftende emner måske med inspiration fra stedet, dens historie eller andet.

Dagene skal starte med nysgerrighed og åbenhed og sluttes med taknemmelighed. Jeg glæder mig til at inspirere dig, lyder det fra Karen.

+-

Indkvartering

INDKVARTERING

Hvert værelse er unikt malet og designet af ejerne selv.

Der er plads til max. 20 personer i restauranten og yderligere 16 udenfor. Dette giver fred og ro samt hyggeligt samvær. Der er i alt 25 senge, hvilket giver mulighed enkeltværelser, hvis dette ønskes!

De fleste værelser er en-suite.
Alle værelser har varm/kold aircondition, balkoner, fremragende komfortable senge, loftsventilatorer, te-faciliteter, pengeskabe, hårtørrer, vækkeure, elektriske persienner, sommer og vinterdyner og meget mere.

+-

Aktiviteter

AKTIVITETER

Det magiske “Grotto”-swimmingpoolområde ved Molino del Rey er meget unikt, idet poolen delvis er bygget i en grotte. Poolen indeholder ikke klor, ligesom de fleste svømmebassiner, men i stedet er det desinficeret med et højteknologisk saltvandfiltreringssystem.

Som en del af din yogaferie og retreat på Molino del Rey er det det perfekte sted at slappe af og køle af i det varme sommervejr.

Vandreture

Molino del Rey ligger i det fantastiske Andalucia i det sydlige Spanien, beliggende i naturskønne bjerge. Så der er rig mulighed for at opleve helt fantastiske vandreruter, da de naturskønne ruter praktisk talt er lige uden for døren. Også inden for Sierra de La Nieves naturpark er Marbella-bjergene, som inkluderer den populære Refugio de Juanar-gåtur og vandretur til toppen af La Concha-toppen, der tilbyder smuk udsigt over Marbella, Puerto Banus og Costa del Sol-kysten.

På grund af dens beliggenhed er Molino del Rey uden tvivl det bedste sted at bo på Costa del Sol for vandrere, inden for 30 minutter kan du gå eller vandre i bjerge højere end Ben Nevis og Snowdon! Men forestil dig at vende tilbage fra din vandretur til vores smukke resort, hvor du kan belønne din krop med en afslappende sauna eller plask i vores unikke pool eller nyde livet med udsigt over de naturlige omgivelser fra vores restaurantbalkon.

Restauranten

Under dit ophold på Molino del Rey, afhængigt af typen af ​​yoga retreat eller kursus vil der normalt blive serveret lækre, sunde måltider, typisk vegetariske i naturen.

Vores dejlige restaurant er der glasgardiner sikrer privatlivet fred, med smuk udsigt over vores grønne dal. Der findes også, et TV / lounge og gratis trådløst internet (WIFI). Et perfekt sted at samle og diskutere dagens aktiviteter over en drink eller to! Vin, øl og læskedrikke er tilgængelige mod betaling.

+-

Ekstra aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

Molino del Rey er perfekt placeret i forhold til dagsture i bil. Herfra kan du komme til Mijas, den hvide by, Granada, Sevilla, Nerja, Cordoba, Gibraltar, Marbella og selvfølgelig den dejlige by Ronda. Derudover kan du tage på smukke vandreture i omegnen, da resortet er tæt beliggende i en af Andalusiens mest imponerende naturreservater, “Sierra de las Nieves”.

“Rio Grande” er findes i landsbyen hvor restortet er placeret. Fra floden strømmer det reneste vand gennem yogacentreret og tilbyder vidunderlige badefaciliteter, som du kan gøre brug af mens du er omgivet af den vidunderlige duft af bjergblomster. Et dejlig vandfald er kun 5 min vandretur fra resortet.

+-

Yoga Hall

Resortet byder på en helt unik yogahal i topmoderne stil.

Yoga-studiet på 100m2 med parketgulv har en ekstraordinær beliggenhed, idet det er håndskåret ind i bjerget. Det har store vinduer fra gulv til loft med udsigt over den smukke andalusiske dal og en dør, der giver dig mulighed for at komme længere ind i hulernes indre stilhed. Disse huler tjener som naturlig klimaanlæg i de varme sommermåneder her på Costa del Sol i Spanien. For vintermånederne har Yoga Hallen gulvvarme for at holde yoga-studiet komfortabelt. Vores studie har utrolig akustik, når du arbejder med lyd, og er fuldt udstyret med populære yoga rekvisitter og yoga træningsmaterialer.

Magiske grotter

Vi er så heldige at have adgang til flere prestige & smukke huler, som er fremragende til stilhed, refleksion og meditation!
Direkte via en hemmelig dør inde i yogastudiet, kan man komme ind i disse magiske rum, dybt inde i Moder Jord! De holder yoga-studiet yderst køligt uden behov for kunstig klimaanlæg.

Spa

Under dit  yogaophold har du rige muligheder for yderligere at kunne  med at slappe af med SPA-faciliteter, sauna og enestående pool til afkøling efterfølgende..

Karen Loy

Karen Loy er din yogalærer og guide på dette retreat.


Karen Loy er uddannet Hatha Yoga lærer/ Holistic Nutrition & Lifestyle Coach og har over 30 års erfaringer i formidling af yogaen, den holistiske livsstil og det at nyde naturen.

Yoga er meget mere end dens fysiske bevægelse. Den er også en visdomslære, hvor du kan opnå en større bevidsthed mellem krop, sind og ånd”. 

Min vision er balance. At skabe balance i livet, balance mellem gøren og væren –  at yde og at nyde. Jeg finder balancen med inspiration fra og passion for yoga, meditation, naturen, årstiderne og ren energi. Jeg tror, at når vi kommer tættere på biorytmen i universet og dens cyklusser, forenes vores krop, sind og ånd med det, som er eksistentielt for vores overlevelse. Jeg ser det som de gamle yogier, der sad og tænkte, da de opfandt yogaens gamle tekster og skrifter. 

Der er så meget viden og visdom at hente, når vi kigger på den sameksistens, der er mellem os og naturen. Yogaen  bruger jeg som vejen til den fysiske oplevelse af velvære, meditation som nøglen til nervesystemet og naturens omgivelser som “hånden til ånden” rækker ud til de, som vil opleve. 

Yoga’ens gavnlige virkning på kroppens smidighed, fleksibilitet og bevægelighed er anderkendt viden i dag. Utallige undersøgelser har også påvist, at Meditation – det at være til stede i åndedrættet og nuet – får sindet til at falde til ro og hente nyt overblik. Når vi samtidigt kombinerer disse redskaber med naturen, oplever vi en samhørighed, fornyet energi og velvære. Det er svært at beskrive – det skal opleves!

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
– Aristotle

  7 dage

  Ankomst

  04. Sep 2022

  Hjemrejse

  10. Sep 2022

  Kommentar

  Kr. 8.290 ex. fly

  Bestil nu

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • 6 x overnatninger på Molino del Rey i dobbeltværelse (enkeltsenge)
  • Måltider og drikkevarer i henhold til programmet
  • Yoga hall og yoga udstyr
  • Fri benyttelse af pool

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Spa faciliteter
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500
  • Tillæg for de luxe værelse kr. 500
  • Tillæg for de luxe som enkeltværelse kr. 1.900
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
  • Rejsen skal bekræftes af adventureheart inden flybestilling.

  Det skal du være opmærksom på:

  Ved indrejse til Spanien er der krav om fremvisning af en negativ PCR- eller TMA test for alle rejsende.

  Det er den rejsendes eget ansvar at opfylde destinationslandets indrejsekrav og være i besiddelse af de nødvendige dokumenter.

  Vi gør ligeledes opmærksom på, at der kan komme yderligere indrejsekrav f.eks. i kraft af et coronapas.

  Vi anbefaler altid at holde sig løbende orienteret på:
  https://spanien.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top