• Yoga
 • Meditation
 • Natur
 • Spa
 • Vandring
 • Afslapning
 • Dejlig mad

7 dages yoga retreat i Andalusien

– med yogalærer Evita Lindblom

7 dages yoga retreat i Andalusien, midt i det smukke naturreservat Andalucía “Sierra de las Nieves” i det sydlige Spanien, er dette unikke retreat og wellness center bygget med den ypperste komfort i tankerne. Det alt, hvad du kan forvente af et luksus yoga resort.  Yoga faciliteterne er i top, og resortet betegnes som Spaniens bedste.

Retretet hører til i den ypperste klasse – betegnet som Spaniens bedste – og med  tilsvarende yogafaciliteter, indkvartering, fortæring og wellness behandlinger som massage og SPA.
Foruden den skønne yoga hall, kan Molino del Rey også prale af en række udendørsområder, som også fungerer godt for yoga træningen og med en fabelagtig udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale, samt en dejlig stor udendørs yogaterrasse

Fra dette fantastiske retreat kan man tage flere dejlige udflugter som fx, populære vandreture i de nærliggende bjerge. Idyllisk og inspirende og ideelt til at male og fotografere. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

En kilde fra floden “Rio Grande” løber ved indgangen til landsbyen. Herfra flyder det reneste vand gennem yoga centrer og tilbyder badefaciliteter omgivet af en vidunderlige duft af bjergblomster.

Med Yoga kan vi  finde vores indre styrke og glæde og give slip på frygt og smerte. Yoga er som et værktøj, vi kan benytte os af overalt og når som helst. Når vi har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdninger og meditation, bliver det som en rød tråd i livet. Det er som en livs- eller medicinsk forsikring. Valget er mit, dit og vores.
Som yogalærer guider jeg folk til et bedre liv, idet jeg ved, at alle har mulighed udvikle sig og vokse på mange planer i livet, som ikke kun er fysiske, men også mentale.

 

“Action is movement with intelligence. The world is filled with movement.
What the world needs is more conscious movement, more action.” B.K.S. Iyengar

 

Dag 1 - 7

Yoga resortet

Det skønne resort er beliggende i et hyggeligt, traditionelt lille spansk landsbysamfund i byen Jorox. I landsbyen findes der omkring 30 huse og en enkelt bar men ingen butikker, banker osv. Resortet ligger i en smuk grøn dal omgivet af appelsinlunde i det berømte naturreservat “Sierra de las Nieves”. Mindre end en time væk ligger Malaga lufthavn – porten til Costa del Sol. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

Resortet hører til i den ypperste klasse – betegnet som Spaniens bedste – og med  tilsvarende yogafaciliteter, indkvartering, fortæring og wellness behandlinger som massage og SPA.

Foruden den skønne yoga hall, kan Molino del Rey også prale af en række udendørsområder, som også fungerer godt for yoga træningen og med en fabelagtig udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale, samt en 60 m² udendørs yogaterrasse.

Det magiske “grotte” pool område er unikt, idet poolen delvis er bygget ind i en hule. Den renses med et saltvandssystem i stedet for klor.

Et resort med det bedste på alle områder.

Læs mere om resortet under “Om stedet”.

+-

Yoga'en

YOGA’en

Evita Lindblom vil være jeres yogalærer på stedet. Evita er svensk og har boet i Spanien i mange år, og her er et par ord fra hende :

“På denne utrolige rejse vil du opleve hvordan du med yogateknikker kan blive helet. Som yogalærer guider jeg folk til et bedre liv, idet jeg ved, at alle har mulighed udvikle sig og vokse på mange planer i livet, som ikke kun er fysiske, men også mentale. Jeg har været syg og er blevet opereret mange gange og uden yogaen i mit liv, ville mit liv slet ikke være det samme.

Med Yoga kan vi  finde vores indre styrke og glæde og give slip på frygt og smerte. Yoga er som et værktøj, vi kan benytte os af overalt og når som helst. Når vi har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdninger og meditation, bliver det som en rød tråd i livet. Det er som en livs- eller medicinsk forsikring. Valget er mit, dit og vores.

Et dagsprogram kunne se ud som følgende:

Kl. 6. 30 Morgen meditation

Kl. 7.30 En dejlig spirulina juice

Kl. 8.00 – 10.00 Yoga session

Kl 10.00 morgenmadsbuffet

Kl. 12.00 Vandretur

Kl. 15.45 – 17.45 Yoga session

Kl 18.00 Middag

Kl. 20.00- 21.00 Yoga aften sessioner.

Vi taler om vores program første aften efter ankomst og beslutter i fællesskab.

Velkommen til Yoga-stien, lad os gå den hånd i hånd.

Undervisningen foregår på svensk eller engelsk, som gruppen ønsker.

Namaste, EVITA!”

Læs mere om Evita Lindblom under Om Yogaunderviser

+-

Indkvartering

INDKVARTERING

Hvert værelse er unikt malet og designet af ejerne selv.

Der er plads til max. 20 personer i restauranten og yderigere 16 udenfor.  Dette giver  fred og ro samt hyggeligt samvær. Der er i alt 25 senge, hvilket giver mulighed enkeltværelser, hvis dette ønskes!

De fleste værelser er en-suite.
Alle værelser har varm / kold aircondition, balkoner, fremragende komfortable senge, loftsventilatorer, tefaciliteter, pengeskabe, hårtørrer, vækkeure, elektriske persienner sommer og vinterdyner og meget mere.

+-

Aktiviteter

AKTIVITETER

Det magiske “Grotto”-swimmingpoolområde ved Molino del Rey er meget unikt, idet poolen delvis er bygget i en grotte. Poolen indeholder ikke klor, ligesom de fleste svømmebassiner, men i stedet er det desinficeret med et højteknologisk saltvandfiltreringssystem.

Som en del af din yogaferie og retreat på Molino del Rey er det det perfekte sted at slappe af og køle af i det varme sommervejr.

Vandreture

Molino del Rey ligger i det fantastiske Andalucia i det sydlige Spanien, beliggende i naturskønne bjerge. Så der er rig mulighed for at opleve helt fantastiske vandreruter, da de naturskønne ruter praktisk talt er lige uden for døren. Også inden for Sierra de La Nieves naturpark er Marbella-bjergene, som inkluderer den populære Refugio de Juanar-gåtur og vandretur til toppen af La Concha-toppen, der tilbyder smuk udsigt over Marbella, Puerto Banus og Costa del Sol-kysten.

På grund af dens beliggenhed er Molino del Rey uden tvivl det bedste sted at bo på Costa del Sol for vandrere, inden for 30 minutter kan du gå eller vandre i bjerge højere end Ben Nevis og Snowdon! Men forestil dig at vende tilbage fra din vandretur til vores smukke resort, hvor du kan belønne din krop med en afslappende sauna eller plask i vores unikke pool eller nyde livet med udsigt over de naturlige omgivelser fra vores restaurantbalkon.

Restauranten

Under dit ophold på Molino del Rey, afhængigt af typen af ​​yoga retreat eller kursus vil der normalt blive serveret lækre, sunde måltider, typisk vegetariske i naturen.

Vores dejlige restaurant er der glasgardiner sikrer privatlivet fred, med smuk udsigt over vores grønne dal. Der findes også, et TV / lounge og gratis trådløst internet (WIFI). Et perfekt sted at samle og diskutere dagens aktiviteter over en drink eller to! Vin, øl og læskedrikke er tilgængelige mod betaling.

 

+-

Ekstra aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

Molino del Rey er perfekt placeret i forhold til dagsture i bil. Herfra kan du komme til Mijas, den hvide by, Granada, Sevilla, Nerja, Cordoba, Gibraltar, Marbella og selvfølgelig den dejlige by Ronda. Derudover kan du tage på smukke vandreture i omegnen, da resortet er tæt beliggende i en af Andalusiens mest imponerende naturreservater, “Sierra de las Nieves”.

“Rio Grande” er findes i landsbyen hvor restortet er placeret. Fra floden strømmer det reneste vand gennem yogacentreret og tilbyder vidunderlige badefaciliteter, som du kan gøre brug af mens du er omgivet af den vidunderlige duft af bjergblomster. Et dejlig vandfald er kun 5 min vandretur fra resortet.

+-

Yoga Hall

Resortet byder på en helt unik yogahal i topmoderne stil.

Yoga-studiet på 100m2 med parketgulv har en ekstraordinær beliggenhed, idet det er håndskåret ind i bjerget. Det har store vinduer fra gulv til loft med udsigt over den smukke andalusiske dal og en dør, der giver dig mulighed for at komme længere ind i hulernes indre stilhed. Disse huler tjener som naturlig klimaanlæg i de varme sommermåneder her på Costa del Sol i Spanien. For vintermånederne har Yoga Hallen gulvvarme for at holde yoga-studiet komfortabelt. Vores studie har utrolig akustik, når du arbejder med lyd, og er fuldt udstyret med populære yoga rekvisitter og yoga træningsmaterialer.

Magiske grotter

Vi er så heldige at have adgang til flere prestige & smukke huler, som er fremragende til stilhed, refleksion og meditation!
Direkte via en hemmelig dør inde i yogastudiet, kan man komme ind i disse magiske rum, dybt inde i Moder Jord! De holder yoga-studiet yderst køligt uden behov for kunstig klimaanlæg.

Spa

Under dit  yogaophold har du rige muligheder for yderligere at kunne  med at slappe af med SPA-faciliteter, sauna og enestående pool til afkøling efterfølgende..

 

Evita Lindblom

Evita  Lindblom er din yogalærer i Spanien. Hun hedder Eva men bruger navnet Evita.  Hun er svensk men bor i Spanien.

Hun er opereret seks gange i ryggen og ønskede ikke at tage nogen former for stærk medicin og udfra dette fandt hun yoga’en.

Jeg har taget et tre måneders yoga kursus hos Scandinavian Yoga og Meditations Center i Sverige, som introduktion til at blive Hatha yogalærer.

Derefter tog jeg to års Hatha yogalæreruddannelse og senere Kuldalini/Life yogalæreruddannelse i Spanien. Derudover har jeg taget et Shiatsu kursus for begyndere.

Jeg har været i Indien, Rishikesh, som elev på et ashram, hvor jeg udførte en masse ceremonier. Jeg har også været i Kerala og udøve Ayurveda.

Jeg har undervist i Yoga på Molino del Rey i 18 år, to gange om året, på svensk og engelsk (og en smule på spansk). Jeg har afholdt yoga kurser mange steder i Spanien, Sverige, Norge, Skotland og Maldiverne.

Jeg elsker at spille golf, stå på ski, dykke, ride, cykle, danse, synge, sejle, vandre og meget mere.”

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • 6 x overnatninger på Molino del Rey i dobbeltværelse (enkeltsenge)
  • Måltider og drikkevarer i henhold til programmet
  • Yoga hall og yoga udstyr
  • Fri benyttelse af pool

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Spa faciliteter
  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500
  • Tillæg for de luxe værelse kr. 500
  • Tillæg for de luxe som enkeltværelse kr. 1.900
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
  • Rejsen skal bekræftes af adventureheart inden flybestilling.

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top