Næste afgang:

10. maj 2020

Varighed:

7 dage

Aldersspænd:

Yogarejser

Programpris i kr. fra:

9.490 ex. fly
 • Yoga
 • Meditation
 • Natur
 • Spa
 • Vandring
 • Afslapning
 • Dejlig mad

1 uges yoga retreat i Malaga

– med dansk yogalærer

Midt i det smukke naturreservat Andalucía “Sierra de las Nieves” i det sydlige Spanien, med komfort i tankerne har vi bygget hele feriestedet med egne hænder og været aktive siden 1994. Det alt, hvad du kan forvente fra et top luksus yoga retreat. Vores yoga faciliteter er noget andet i Spanien, Faktisk vurderer de øverste yoga-eksperter jævnligt Molino del Rey som en af de bedste yoga retreater i verden.

Vi er meget mere end bare et yoga retreat. Udover at hoste en bred vifte af yoga, detox, meditation, mindfulness, vægttab og andre holistiske velvære kurser, er vores retreat meget velkendt for sine spa- og massagebehandlinger, der er populære efter vandreture i de nærliggende bjerge. Det er idyllisk til inspirerende maleri ferie, fotografering mv …

Et afstik af floden “Rio Grande” er født ved indgangen til vores landsby. Herfra flyder det reneste vand gennem vores yoga center og tilbyder badefaciliteter, mens det er omgivet af de vidunderlige duft af bjergblomster.

Action is movement with intelligence. The world is filled with movement.
What the world needs is more conscious movement, more action.” B.K.S. Iyengar

 

Dag 1 - 6

Molino del Rey

På ankomstdagen vil i blive modtaget på yoga resortet.

Yoga resortet er beliggende i et hyggeligt, traditionelt lille spansk landsbysamfund i byen Jorox. I landsbyen findes der omkring 30 huse og en enkelt bar, men ingen butikker, banker osv. Resortet er i en smuk grøn dal, omgivet af appelsinlunde, i det berømte naturreservat “Sierra de las Nieves”. Mindre end en time væk ligger Malaga lufthavn, den vigtigste port til Costa del Sol. Derudover ligge de populære strande i Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også mindre end en time væk.

Læs mere om resortet under “Om stedet”.

+-

Yoga'en

YOGA’en

Charlott Krum vil være jeres yogalærer på rejsen og her et par ord fra hende:

“Kom ud af ud af hovedet og ned i kroppen med blid yoga. Lær at mærke sig selv. Træk vejret! Dette er netop nogle af de ting jeg elsker ved den mere blide/stille form for yoga, som jeg underviser i her på turen.

Jeg underviser ud fra et holistisk perspektiv – det vil sige at jeg arbejder ned helheden både fysisk og mentalt. Jeg fastlægger ikke mine klasser på forhånd, men giver plads til individuelle ønsker og behov. Klasserne bliver krydret med yogafilosofi, mindfulness, kropsbevidsthed m.m.

I Yin yoga arbejder du med kroppens bindevæv også kaldet fascia, gennem forskellige stærk, som holdes i 3-5 min. Man opnår en dybere afslapning fysisk og mentalt.

Yoga Flow er en blanding af blid Hatha Yoga og Yin/Yang asanas; stående, siddende og liggende samt lette flows.

Et dagsprogam kunne se således ud:

Kl. 07.30 – 9.00: Blid Hatha/Yoga Flow, Yoga nidra

Kl. 16.00 – 17.30: Yin Yoga/Restorative Yoga, Yoga Nidra

17.35 – 18.00: Meditation

Alle kan deltage, også selv om du aldrig har prøvet yoga før – og så er der altid plads til humor! Yoga skal både være sjovt og givende.

Læs mere om Charlott under Om Yogaunderviser

+-

Indkvartering

INDKVARTERING

Hvert værelse er unikt malet og designet af ejerne selv.

Med plads til 20 personer i restauranten (yderligere 16 udenfor), er der plads til max 20 personer. Dette giver dig fred og ro, samt hyggeligt socialt samvær. Vi har ekstra værelser / senge med i alt 25 senge, hvilket kan være nyttigt, da det giver mulighed enkeltværelser, hvis dette ønskes!

Udover overløbskuppel & hytte er alle værelser en-suite.
Alle værelser har varm / kold aircondition, balkoner, fremragende komfortable senge, loftsventilatorer, tefaciliteter, pengeskabe, hårtørrer, vækkeure, elektriske persienner sommer og vinter dyner og meget mere.

+-

Aktiviteter

AKTIVITETER

Pool

Det magiske “Grotto”-swimmingpoolområde ved Molino del Rey er meget unikt, idet poolen delvis er bygget i en grotte. Poolen indeholder ikke klor, ligesom de fleste svømmebassiner, men i stedet er det desinficeret med et højteknologisk saltvandfiltreringssystem.

Som en del af din yogaferie og retreat på Molino del Rey er det det perfekte sted at slappe af og køle af i det varme sommervejr.

Vandreture

Molino del Rey ligger i det fantastiske Andalucia i det sydlige Spanien, beliggende i naturskønne bjerge. Så der er rig mulighed for at opleve helt fantastiske vandreruter, da de naturskønne ruter praktisk talt er lige uden for døren. Også inden for Sierra de La Nieves naturpark er Marbella-bjergene, som inkluderer den populære Refugio de Juanar-gåtur og vandretur til toppen af La Concha-toppen, der tilbyder smuk udsigt over Marbella, Puerto Banus og Costa del Sol-kysten.

På grund af dens beliggenhed er Molino del Rey uden tvivl det bedste sted at bo på Costa del Sol for vandrere, inden for 30 minutter kan du gå eller vandre i bjerge højere end Ben Nevis og Snowdon! Men forestil dig at vende tilbage fra din vandretur til vores smukke resort, hvor du kan belønne din krop med en afslappende sauna eller plask i vores unikke pool eller nyde livet med udsigt over de naturlige omgivelser fra vores restaurantbalkon.

Restauranten

Under dit ophold på Molino del Rey, afhængigt af typen af ​​yoga retreat eller kursus vil der normalt blive serveret lækre, sunde måltider, typisk vegetariske i naturen.

Vores dejlige restaurant er der glasgardiner sikrer privatlivet fred, med smuk udsigt over vores grønne dal. Der findes også, et TV / lounge og gratis trådløst internet (WIFI). Et perfekt sted at samle og diskutere dagens aktiviteter over en drink eller to! Vin, øl og læskedrikke er tilgængelige mod betaling.

 

+-

Ekstra aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

Molino del Rey er perfekt placeret i forhold til dagsture i bil. Herfra kan du komme til Mijas, den hvide by, Granada, Sevilla, Nerja, Cordoba, Gibraltar, Marbella og selvfølgelig den dejlige by Ronda. Derudover kan du tage på smukke vandreture i omegnen, da resortet er tæt beliggende i en af Andalusiens mest imponerende naturreservater, “Sierra de las Nieves”.

“Rio Grande” er findes i landsbyen hvor restortet er placeret. Fra floden strømmer det reneste vand gennem yogacentreret og tilbyder vidunderlige badefaciliteter, som du kan gøre brug af mens du er omgivet af den vidunderlige duft af bjergblomster. Et dejlig vandfald er kun 5 min vandretur fra resortet.

+-

Molino Del Rey

Yoga Hall

Molino del Rey byder på en helt unik yogahal i topmoderne stil.

Yoga-studiet er 100m2 og har parketgulv i træ, der besidder en ekstraordinær position, håndskåret ud i bjerget. Det har store vinduer fra gulv til loft med udsigt over den smukke andalusiske dal og en dør, der giver dig mulighed for at komme længere ind i hulernes indre stilhed. Disse huler tjener som naturlig klimaanlæg i de varme sommermåneder her på Costa del Sol i Spanien. For vintermånederne har Yoga Hallen gulvvarme for at holde yoga-studiet komfortabelt. Vores studie har utrolig akustik, når du arbejder med lyd, og er fuldt udstyret med populære yoga rekvisitter og yoga trænings materialer.

Molino del Rey kan også prale af en række udendørsområder, som også kan fungere som gode steder for yoga træning, der giver tankevækkende udsigt over de smukke grønne naturskønne andalusiske dale plus ca. 60 m² udenfor.

Magiske grotter

Vi er så heldige at have adgang til flere prestige & smukke huler, som er fremragende til stilhed, refleksion og meditation!
Direkte via en hemmelig dør inde i yogastudiet, kan man komme ind i disse magiske rum, dybt inde i Moder Jord! De holder yoga-studiet yderst køligt uden behov for kunstig klimaanlæg.

Spa

Under din ferie på Molino del Rey sigter vi efter at hjælpe dig med at slappe af med vores spa-faciliteter. Vi har en smuk sauna og enestående pool til afkøling efterfølgende, bygget delvist i en hul.

Lad den daglige verden glide væk med en af ​​vores massager eller terapier.

Charlott Krum

Din yogalærer

Charlott er din yogalærer på denne rejse.

Charlott underviser i yoga og pilates. Hun underviser ud fra et holistisk perspektiv, hvilket vil sige, at hun arbejder med helheden både fysisk og mentalt. Hun lægger vægt på, at den rette træning ikke betyder,  hvor langt du kan komme ud i et stræk men at gøre øvelsen korrekt med respekt for netop din krop i optimal og sikker træning.

Hendes ønske er at inspirere og åbne op for nye ting, så deltagerne går fra hendes timer med en følelse af, at de fik hvad de kom for og lidt mere samt, at de får lyst til at udforske sig selv endnu mere med en blanding af ro, glæde og en del nysgerrighed på, hvad der måtte komme.
Hun har undervist i eget regi, Zen Yoga, været fast tilknyttet andre yogacentre bla SenseS, lavet events og yogarejser gennem en årrække.
Uddannelser og kurser bl.a.:
Insight Yin Yoga Teacher Training Intensive, International Teacher Training in Kundalini yoga, Pilates reformer Teacher Training, Funktionel Anatomi, Mindful Yoga & Urban Zen Yoga m.fl.

  7 dage

  Ankomst

  10. maj 2020

  Hjemrejse

  16. maj 2020

  Kommentar

  Kr. 9.490 ex. fly

  Bestil nu

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Afhentning lufthavn eller station ved samlet gruppeankomst
  • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • 5 x overnatninger på Molino del Rey i dobbeltværelse (enkeltsenge)
  • Måltider og drikkevarer i henhold til programmet
  • Yoga hall og yoga udstyr
  • Fri benyttelse af pool og sauna

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500
  • Tillæg for de luxe værelse kr. 500
  • Tillæg for de luxe som enkeltværelse kr. 1.900
  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra yoga timer
  • Spa faciliteter

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen