Næste afgang:

17. okt 2020

Varighed:

7 dage

Aldersspænd:

Yogarejser

Programpris i kr. fra:

9.490 ex. fly
 • Yoga
 • Meditation
 • Natur
 • Spa
 • Vandring
 • Afslapning
 • Dejlig mad

1 uges yoga retreat i Malaga

– yogalærer med Evita Lindblom

Midt i det smukke naturreservat Andalucía “Sierra de las Nieves” i det sydlige Spanien, med komfort i tankerne har vi bygget hele feriestedet med egne hænder og været aktive siden 1994. Det alt, hvad du kan forvente fra et top luksus yoga retreat. Vores yoga faciliteter er noget andet i Spanien, Faktisk vurderer de øverste yoga-eksperter jævnligt Molino del Rey som en af de bedste yoga retreater i verden.

Vi er meget mere end bare et yoga retreat. Udover at hoste en bred vifte af yoga, detox, meditation, mindfulness, vægttab og andre holistiske velvære kurser, er vores retreat meget velkendt for sine spa- og massagebehandlinger, der er populære efter vandreture i de nærliggende bjerge. Det er idyllisk til inspirerende maleri ferie, fotografering mv …

Et afstik af floden “Rio Grande” er født ved indgangen til vores landsby. Herfra flyder det reneste vand gennem vores yoga center og tilbyder badefaciliteter, mens det er omgivet af de vidunderlige duft af bjergblomster.

Action is movement with intelligence. The world is filled with movement.
What the world needs is more conscious movement, more action.” B.K.S. Iyengar

 

Dag 1 - 6

Molino del Rey

På ankomstdagen vil i blive modtaget på yoga resortet.

Yoga resortet er beliggende i et hyggeligt, traditionelt lille spansk landsbysamfund i byen Jorox. I landsbyen findes der omkring 30 huse og en enkelt bar, men ingen butikker, banker osv. Resortet er i en smuk grøn dal, omgivet af appelsinlunde, i det berømte naturreservat “Sierra de las Nieves”. Mindre end en time væk ligger Malaga lufthavn, den vigtigste port til Costa del Sol. Derudover ligge de populære strande i Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også mindre end en time væk.

Læs mere om resortet under “Om stedet”.

+-

Yoga'en

YOGA’en

Evita Lindblom vil være jeres yogalærer på rejsen og her et par ord fra hende:

“På denne utrolige rejse vil du opleve hvordan du med yogateknikkerne kan blive helet. Som yogalærer guider jeg folk til et bedre liv, idet jeg ved at alle har mulighed udvikle sig og vokse på mange planer i livet, som ikke kun er fysisk, men også mentalt. Jeg har været syg og blevet opereret mange gange. Jeg har stadig kraftige smerter, halter rundt hver morgen og lider nu også af gigt. Men uden yoga i mit liv, ville mit liv slet ikke være det samme.

Med Yoga kan vi give slip på vores frygt og smerter. Vi kan finde vores indre styrke og glæde. Yoga er som et værktøj, som du kan benytte dig af overalt og når som helst. Når du har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdninger og meditation, bliver det som en rød tråd i dit liv. Det er som en livs- eller medicinsk forsikring. Valget er mit, dit og vores.

Velkommen til Yoga-stien, lad os gå den hånd i hånd.

Namaste, EVITA!”

Læs mere om Evita Lindblom under Om Yogaunderviser

+-

Indkvartering

INDKVARTERING

Hvert værelse er unikt malet og designet af ejerne selv.

Med plads til 20 personer i restauranten (yderligere 16 udenfor), er der plads til max 20 personer. Dette giver dig fred og ro, samt hyggeligt socialt samvær. Vi har ekstra værelser / senge med i alt 25 senge, hvilket kan være nyttigt, da det giver mulighed enkeltværelser, hvis dette ønskes!

Udover overløbskuppel & hytte er alle værelser en-suite.
Alle værelser har varm / kold aircondition, balkoner, fremragende komfortable senge, loftsventilatorer, tefaciliteter, pengeskabe, hårtørrer, vækkeure, elektriske persienner sommer og vinter dyner og meget mere.

+-

Aktiviteter

AKTIVITETER

Pool

Det magiske “Grotto”-swimmingpoolområde ved Molino del Rey er meget unikt, idet poolen delvis er bygget i en grotte. Poolen indeholder ikke klor, ligesom de fleste svømmebassiner, men i stedet er det desinficeret med et højteknologisk saltvandfiltreringssystem.

Som en del af din yogaferie og retreat på Molino del Rey er det det perfekte sted at slappe af og køle af i det varme sommervejr.

Vandreture

Molino del Rey ligger i det fantastiske Andalucia i det sydlige Spanien, beliggende i naturskønne bjerge. Så der er rig mulighed for at opleve helt fantastiske vandreruter, da de naturskønne ruter praktisk talt er lige uden for døren. Også inden for Sierra de La Nieves naturpark er Marbella-bjergene, som inkluderer den populære Refugio de Juanar-gåtur og vandretur til toppen af La Concha-toppen, der tilbyder smuk udsigt over Marbella, Puerto Banus og Costa del Sol-kysten.

På grund af dens beliggenhed er Molino del Rey uden tvivl det bedste sted at bo på Costa del Sol for vandrere, inden for 30 minutter kan du gå eller vandre i bjerge højere end Ben Nevis og Snowdon! Men forestil dig at vende tilbage fra din vandretur til vores smukke resort, hvor du kan belønne din krop med en afslappende sauna eller plask i vores unikke pool eller nyde livet med udsigt over de naturlige omgivelser fra vores restaurantbalkon.

Restauranten

Under dit ophold på Molino del Rey, afhængigt af typen af ​​yoga retreat eller kursus vil der normalt blive serveret lækre, sunde måltider, typisk vegetariske i naturen.

Vores dejlige restaurant er der glasgardiner sikrer privatlivet fred, med smuk udsigt over vores grønne dal. Der findes også, et TV / lounge og gratis trådløst internet (WIFI). Et perfekt sted at samle og diskutere dagens aktiviteter over en drink eller to! Vin, øl og læskedrikke er tilgængelige mod betaling.

 

+-

Ekstra aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

Molino del Rey er perfekt placeret i forhold til dagsture i bil. Herfra kan du komme til Mijas, den hvide by, Granada, Sevilla, Nerja, Cordoba, Gibraltar, Marbella og selvfølgelig den dejlige by Ronda. Derudover kan du tage på smukke vandreture i omegnen, da resortet er tæt beliggende i en af Andalusiens mest imponerende naturreservater, “Sierra de las Nieves”.

“Rio Grande” er findes i landsbyen hvor restortet er placeret. Fra floden strømmer det reneste vand gennem yogacentreret og tilbyder vidunderlige badefaciliteter, som du kan gøre brug af mens du er omgivet af den vidunderlige duft af bjergblomster. Et dejlig vandfald er kun 5 min vandretur fra resortet.

+-

Molino Del Rey

Yoga Hall

Molino del Rey byder på en helt unik yogahal i topmoderne stil.

Yoga-studiet er 100m2 og har parketgulv i træ, der besidder en ekstraordinær position, håndskåret ud i bjerget. Det har store vinduer fra gulv til loft med udsigt over den smukke andalusiske dal og en dør, der giver dig mulighed for at komme længere ind i hulernes indre stilhed. Disse huler tjener som naturlig klimaanlæg i de varme sommermåneder her på Costa del Sol i Spanien. For vintermånederne har Yoga Hallen gulvvarme for at holde yoga-studiet komfortabelt. Vores studie har utrolig akustik, når du arbejder med lyd, og er fuldt udstyret med populære yoga rekvisitter og yoga trænings materialer.

Molino del Rey kan også prale af en række udendørsområder, som også kan fungere som gode steder for yoga træning, der giver tankevækkende udsigt over de smukke grønne naturskønne andalusiske dale plus ca. 60 m² udenfor.

Magiske grotter

Vi er så heldige at have adgang til flere prestige & smukke huler, som er fremragende til stilhed, refleksion og meditation!
Direkte via en hemmelig dør inde i yogastudiet, kan man komme ind i disse magiske rum, dybt inde i Moder Jord! De holder yoga-studiet yderst køligt uden behov for kunstig klimaanlæg.

Spa

Under din ferie på Molino del Rey sigter vi efter at hjælpe dig med at slappe af med vores spa-faciliteter. Vi har en smuk sauna og enestående pool til afkøling efterfølgende, bygget delvist i en hul.

Lad den daglige verden glide væk med en af ​​vores massager eller terapier.

Evita Lindblom

Evita er din yogalærer på denne rejse.

Evitas fulde navn er Eva Lindblom, men bliver kaldt Evita og bor i Spanien. Her er et par ord fra hende:

“Jeg er blevet opereret seks gange i ryggen, men er desværre stadig i konstant smerte. Dog ønskede jeg ikke at tage nogen former for stærk medicin og derfra fandt jeg yoga’en. Først for kroppen, derefter for sindet. Jeg har taget et tre måneders yoga kursus hos Scandinavian Yoga og Mediation Center i Sverige, som introduktion til at blive Hatha yogalærer.

Derefter tog jeg to års Hatha yogalæreruddannelse og senere Kuldalini/Life yogalæreruddannelse i Spanien. Derudover har jeg taget et Shiatsu kursus for begyndere.

Jeg har været i Indien, Rishikesh, som elev på et ashrma hvor jeg udførte en masse ceremonier. Jeg har også været i Kerala og udøve Ayurveda.

Jeg har undervist i Yoga på Molino del Rey i 18 år, to gange om året, på svensk og engelsk (og en smule på spansk). Jeg har afholdt yoga kurser mange steder i Spanien, Sverige, Norge, Skotland og Maldiverne.

Jeg elsker at spille golf, stå på ski, dykke, ride, cykle, danse, synge, sejle, vandre og meget mere.”

  7 dage

  Ankomst

  17. okt 2020

  Hjemrejse

  23. okt 2020

  Kommentar

  Kr. 9.490 ex. fly

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • 5 x overnatninger på Molino del Rey i dobbeltværelse (enkeltsenge)
  • Måltider og drikkevarer i henhold til programmet
  • Yoga hall og yoga udstyr
  • Fri benyttelse af pool og sauna

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500
  • Tillæg for de luxe værelse kr. 500
  • Tillæg for de luxe som enkeltværelse kr. 1.900
  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

  Forsikring

  • Transfer fra lufthavnen
  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra yoga timer
  • Spa faciliteter
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
  • Rejsen skal bekræftes af adventureheart inden flybestilling.

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen