Næste afgang:

3. Okt 2024

Varighed:

5 dage

Aldersspænd:

Yogarejser

Programpris i kr. fra:

15.450
 • Unikt sted
 • Yoga
 • God mad
 • Fantastiske udsigter
 • Smukke omgivelser

5 dages yoga retreat i toscansk villa

datoer med enten dansk, lokal yogalærer eller udenlandsk yogalærer

Kom med til det smukke Toscana på et 6 dages retreat på et vidunderligt sted og få en unik agriturismo oplevelse i hjertet af det landlige Toscana mellem skov, vinmarker, olivenlunde og organiske grøntsagshaver. Her kombinerer vi et ferieophold, en farm-to-table restaurant og en non-for-profit organisation der støtter internationale kunsterne og gennemsyret af kreativ stil.  Der vil altid være kunstnere på stedet. Fem nætter med ren afslapning, yoga, kreativitet og sjov. Stedet har vundet mange gæsters hjerter. Slap af i komfortable suiter med originale kunstværker, udforsk toscanske gårde, nyd det lækre køkken med mad hentet fra den organiske have, og dyrk yoga flere gange dagligt.

“Yoga allows you to find a new kind of freedom that
you may not have known even existed.” – B.K.S. Iyengar

Dag 1 - 6

På ankomstdagen vil du blive modtaget med en velkomsttale og middag i restauranten.

Hver morgen starter med Vinyasa Yoga kl 8:30. Yoga timen bliver efterfulgt af en lækker brunch buffet, hvorefter der er tid til at slappe af ved poolen, udforske området eller deltage i en af de mange aktiviteter. Hver aften bliver afsluttet med en tre-retters menu på restauranten.

Fordelt på de 6 dage kommer vil du deltage i en række spændende workshops, som er en del af programmet. På dag 2 kommer i til at deltage i en pasta workshop, hvor du skal lave din egen pasta. Senere på dagen vil der være kunstneriske drinks og rosé.  Dagen efter er det planlagt en guided vandretur i det smukke toscanske landskab. På dag 4 er der en kreativ workshop, hvor en af husets egne professionelle kunstnere vil undervise. Den næste dag er der igen planlagt en skøn vandretur i den toscanske natur (muligt at vende tilbage til huset efter 30 min). Efter turen er der botanisk cocktail workshop. På den sjette dag er der brunch buffet om morgenen, hvorefter I skal med en bus, som tager jer til Pisa Lufthavn.

+-

Om stedet

Villaen

Villaen er en gård, der dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. På retreatet kan du deltage i forskellige aktiviteter så som druehøst til vin, olivenhøst til olie, trøffeljagt om efteråret og gå på jagt i skoven efter naturskabte delikatesser. Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser, der er dyrket i en af køkkenhaverne eller hentet fra lokale producenter. Restauranten kører også et koncept med en rotation af internationale kokke, hvis madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter her.

Villaen er omgivet af ombyggede historiske landbrugsbygninger – tidligere bondegårde, stalde og jagthytter – som alle huser gæstelejligheder og fælles faciliteter.

Selve ejendommen stammer fra slutningen af ​​det
19. århundrede og er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie.

De nuværende ejere købte villaen i 2007 i en forfaldende tilstand. De nye ejere kombinerede deres færdigheder og viden indenfor kunst, madlavning og musik for at genskabe villaen. Projektet startede med idéen om at bringe deres oplevelser inden for musik, kunst, underholdning, film, mode og andre kreative felter sammen ét sted og skabe et unikt toscansk retræt.

Konceptet og ejendommen fortsætter med at udvikle sig og er et miljø, hvor gæster og kunstnere med forskellige baggrunde kan mødes for at slappe af, skabe og blive inspireret.

Med sin beliggenhed, smukke omgivelser og afslappet charme er stedet meget mere end en traditionel toscansk agriturismo og er en unik ramme natur, kultur og en ny livsstil. Vi kan skræddersy en pakke, der passer til dine behov.

Læs mere om villaen under “Om stedet”.

+-

YOGA'en

YOGA’en

På Villa Lena kan du udøve yoga indendørs eller udendørs på Villa Lena. Den nyrenoverede Fattoria-bygning har et stort indendørs yogastudio, som er perfekt til retreats og private klasser. Eller få din energi hvor du er omgivet af naturen på vores yogadæk, der er diskret gemt bag San Michele-poolen med udsigt over en olivenlund og med panoramaudsigt over Apenninebjergene. Trædækket måler 14 x 7 meter og har rindende vand, elektricitet og en baldakin til skygge. Yogamåtter kan leveres, men gæsterne er også velkomne til at bruge deres egne.

Vi starter hver morgen på dette retreat med en sjælfuld og opløftende Vinyasa yoga time, der imødekommer alles behov, om du er begynder eller erfaren. Når vi udvikler os i vores yogapraksis om morgenen, udvider vi vores kapacitet til at udforske de smukke toscanske landskaber om dagen. Kom sent på eftermiddagen og nyd en beroligende Yin yoga og meditation.

Vi kan arbejde sammen for at skræddersy din yoga retreat og imødekomme dine behov. Vores faste kok er klar til at skabe friske og lækre menuer der supplerer en sund livsstil, og vores erfarne barmand kan lave friske og sunde juice og cocktails efter anmodning.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Midt i mellem bygningerne og ved siden af ​​den største pool, er boligerne San Michele. De har udsigt til enten det 19. århundrede villa eller de toscanske bølgende bakker. Boligerne er for nylig blevet renoveret og har aircondition og WiFi. Hvert værelse er unikt dekoreret med kreativ stil med originale kunstværker.

+-

Ekstra aktiviteter

Ekstra aktiviteter

I området omkring gårdene er der rig mulighed for at udforske og opleve forskellige aktiviteter.

20 minutters gang fra villaen ligger den næsten ubeboede by Toiano på en bakke af sandsten.  En gang en by med en befolkning på 500, men er i dag et par forladte huse, kun beboet af omstrejfende katte og vilde bjørnebærbuske. Byen er værd at besøge ved solnedgang for en panoramaudsigt over Volterra.

Museum of Farming Life (Museo Della Cività Contadina) i den nærliggende by Montefoscoli giver et indblik i lokale, historiske landbrugstraditioner. Der er kun åbent på søndage og uden for siesta-timer, men det er værd at besøge en tur rundt i den maleriske by.

Vineyard Castello di Ama, lige uden for Siena, byder på vinsmagningsture.

35 minutters kørsel fra Villa nær byen Pontedera ligger Amedei-chokoladefabrik, der er kendt verden over for sin håndværkschokolade. Du kan booke for en guidet prøvesmagning og købe chokoladen på stedet.

Kombiner nutidig kunst (Galleria Continua) og nogle af de mest kreative gelato-kombinationer i Toscana (Gelateria Dondoli) i den middelalderlige by og UNESCOs verdensarvsliste San Gimignano.

Andre bemærkelsesværdige florentinske butikker og steder er Loretta Caponis stof og broderi, Richard Ginori, en porcelænsproducent dateret tilbage til 1735, og den berømte duft- og kosmetikforretning Santa Maria Novella som blev oprettet af Dominikanske munke kort efter deres ankomst til Firenze i 1221.

Hvis I ønsker at forlænge rejsen med et ophold i Firenze eller Pisa, vil vi gerne være behjælpelige.

+-

Dag 6

Kom med videre til Firenze

På dag 6 har du mulighed for at overnatte 1 eller 2 nætter i Firenze. Morgenen vil starte med Vinyasa yoga med Nina, som er efterfulgt brunch i San Michele restauranten. Kl. 11 ankommer vores private bil, som vil kører os fra Villa Lena til Firenze. Vi ankommer til Hotel Palazzo del Borgo by kl 13. Derefter er det tid på egen hånd til at pakke ud og falde plads på hotellet. Der er også tid til at du kan gå en tur og udforske området. Om eftermiddagen tager vi på eventyr på SUP. Her skal vi se det beørmte Ponte Vecchio og andre ikoniske serværdigheder i Firenze (aktiviteter er inkluderet). Kl. 19 mødes vi ved hotellet, hvor vi følges over til en lokal restuarant, hvor vi skal nyde en middag sammen (ikke inkluderet). Torsdag morgen spiser vi morgenmad sammen på hotellet. Kl. 11 tjekker vi ud og tager til lufthavnen, for at tage hjem. 

+-

Toscana Villaen 

Ejendommen ligger i Pisa provinsen, og ejendommen stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Den er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie. Gården dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser. Disse er dyrket i en af villaen køkkenhaver. Restauranten har også et koncept med en rotation af internationale kokke. Deres madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter, de har opstillet.

Nina

Din yogalærer på retreatet

Nina er vokset op i Sydafrika på landet. Her har hun fra barnsben dyrket Asana med sin mor. Hun har senere hen taget et Sivananda Vedanta IYA-certificeret yogainstruktørskursus i Vrindavan, Indien. Hun har undervist i Hatha I Sydafrika i adskillige år, men hun studerede på Rhodes Universitet, hvor hun tog en efteruddannelse i at undervise i yoga. Endvidere har Nina en Ph.D. i filosofi fra Rhodes Universitet.

I dag deler hun hendes yoga- og mediationserfaringer ved rejse rundt i verden. I løbet af året underviser hun yoga-retreater på smukke destinationer. Denne gang er det i skønne Toscana! Med Nina som vært er det altid en come-as-you-are vibe på stedet. Alle er velkomne.

På retreatet med Nina vil hver morgen starte med en sjælfuld og opløftende Vinyasa yogaklasse, hvor alle kan være med lige fra begyndere til avancerede yogier. Nina brænder for at tilbyde en unik og poetisk indsigt, så hver af hendes studerende kan nå deres ‘fysiske kant’ og udfordre sig selv. Kom sent på eftermiddagen, nyd en beroligende Yin yoga og meditation. Udforsk dig selv, åbn dit hjerte og gendan vitalitet i aftenklasserne.

Maden

Den økologisk grøntsags- og frugthave på villaområdet spreder sig over to hektar og fortsætter bare med at vokse! Haverne giver køkkenet muligheden af at fremtrylle skøn mad med friske, solbeskinnede grøntsager, som understøtter deres sæsonbestemte menuer. På denne retreat vil vi blive forkælet med lækker frisk frugt, nybagte kager, kød, ost, æg, saft, kaffe og te til brunch efter vores morgen yogasession. Hver aften nyder vi en tre retters middag sammen. Glem ikke at prøve de organiske vine herfra samt olivenolie, som både er dyrket og produceret på stedet!

  5 dage

  Ankomst

  03. Oct 2024

  Hjemrejse

  08. Oct 2024

  Kommentar

  NB! International gruppe

  Kr. 15.450

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • 5 x overnatninger på Villa Lena i dobbeltværelse med delt badeværelse
   • TILLÆG:
   • Enkeltværelse med delt badeværelse – kr. 2.200,-
   • Dobbelt værelse med eget badeværelse – kr. 1.600,-
   • Enkelt værelse med eget badeværelse – kr. 6.300,-
  • Morgenmad og tre-retters middag hver dag. Te, kaffe, kildevand og juice til rådighed.
  • Yogasession med Nina morgen og eftermiddag
  • Pasta “værksted” med stedets kok
  • Trøffeljagt (Kun i sæsonen – OKTOBER) trøfflerne bruges til pastamadlavningen
  • Kreativt værksted
  • Workshop i kalligrafi med ekspert vejleder
  • Cocktail værksted i Villa Lenas bar
  • Guidede vandreture i det toscanske landskab
  • Brug af svømmebassiner og kunstlokalerne

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet Kastrup / Pisa (Alternativt til Firenze)
   Anbefalede tider:
   Udrejse: Morgen/formiddag. Vi mødes til middag kl. 19:00
   Hjemrejse: Efter kl. 14:00. Da vi checker ud kl. 11:00.
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst.

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chauffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra yoga timer
  • Ekstra dage før eller efter retreat
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
  • NB! Rejsen skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top