• YOGA i luksus
 • Topdesignet yogastudio
 • Udendørs yoga-terrasse
 • Opvarmet pool
 • Fransk gastronomi

5 dages yoga retreat på Château de Bardouly

– med dansk yogalærer

En drøm af et yoga retreat i luksus på et fransk Château. Slottet er til vores rådighed under hele opholdet. At dyrke yoga og meditere på dette smukke sted føjer en ekstra dimension til af skønhed, nydelse og velvære og giver ekstra plads til ro og meditation.

Château de Bardouly er eksklusivt slot beliggende i de frodige vinmarker i Bordeaux regionen mellem Bourdeaux og Toulouse. Slottet er et varmt, indbydende familiært hjem, og indretningen kombinerer en udsøgt samling antikviteter med originalt moderne kunst. Slottets omgivelser byder på en opvarmet swimmingpool og sportsmuligheder som tennis, badminton, cricket, boule m.m. samt 100 hektar beskyttet skov.

Det  designede indendørs yogastudio og den udendørs træterrasse giver de optimale rammer for voga’en.  Det er en fryd med yoga udendørs, men skulle vejret mod forventning ikke være ideelt, er det ligeså optimalt indendørs. Disse rammer løfter yoga sessionerne til nye højder, som både yogalærer og deltagere kan nyde godt af. Her får yoga, meditation, yogafilosofi, vandreture og meget mere en højere mening.

Slotte, middelalderlige landsbyer og historiske steder omgiver det omkringliggende landskab, og regionen byder også på mange  aktiviteter, verdensberømte vinmarker, restauranter og musik, og især de mange berømte franske markeder er som altid en charme mere. 

Den franske morgenmad, frokost og middag bidrager yderligere til et yoga ophold på øverste plan.

“A mind free from all disturbances is Yoga.”  – Patanjali 

 

Dag 1 - 5

CHÂTEAU DE BARDOULY

Château de Bardouly ligger i regionen Dordogne i det sydvestlige Frankrig, og her skal I tilbringe 5 dage og 4 nætter i smukke omgivelser.

Hver morgen starter med yoga, efterfulgt af en skøn buffet morgenmad. Derefter bestemmer I selv, om I vil blive på slottet og nyde de mange faciliteter, fornøje jer med alle sportsmulighederne på slotsplænen eller hoppe i den opvarmede saltvands swimming pool.

I kan også tage på udflugt og tage hul på de mange ekstra aktiviteter,  som er i landsbyerne omkring slottet, blandt andet udforske det kulturelle Dordogne, besøge en vingård eller de mange markeder i landsbyerne.  De herlige franske markeder bugner af lokale produkter,  delikatesser og meget andet.

Den lækre frokost er på 2 retter.

Om eftermiddagen vil der være yoga, åndedrætsøvelser og meditation på slottet eller udenfor i den skønne Zenhave.

Efter yogaen er det ved at være tid til den lækre 3-retters middage, som den franske chefkok  i mellemtiden har tilberedt, og som nydes i spisestuen eller ude i slottets gårdhave.

This world is your body. This world is a great school. This world is your silent teacher.”
– Swami Sivananda

 

 

 

+-

Slotsparken

+-

YOGA'EN

YOGA’en

Karen Loy Aronson vil være din yogalærer og guide på denne rejse. Karen er uddannet Hatha Yoga lærer og har over 30 års erfaringer i formidling af yogaen, den holistiske livsstil og det at nyde naturen.

“Min vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde. Glæd dig til nogle dage, hvor  du inspireres til at være bedre til at passe på dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Når I har tjekket ind, fået jeres værelser og stiftet bekendtskab med resortet, er der velkomst og introduktion til de kommende 5 dages program, og sen eftermiddag går vi i gang med den første yoga session.

Foruden de obligatoriske Asanas vil vi dykke dybere ned i yoga, meditation og den østlige filosofi. Hatha Yoga fører dig ind i en rolig og koncentreret tilstand og løfter din egen personlige praksis til et højere niveau. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær både til dine yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær bliver du en bedre udgave af dig selv. Yoga er ikke bare fysisk, men også en læring og større bevidsthed mellem krop, sind og ånd. En af dagene skal vi på vandretur i det skønne smukke landskab, en anden dag skal vi lære lidt om fransk madlavning, og vi skal naturligvis også en tur på marked i den nærliggende by. En aften skal vi have yoga filosofi og meditation.

Hver dag vil der være yoga fra 7:30 til 9:00, efterfulgt af morgenmad. Inden frokost kan der være aktiviteter udenfor. Eftermiddagene vil gå med Restorative yoga fra kl. 16:30 til 18:00.” ……. lyder det fra Karen.

 

NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Se mere om jeres yogalærer under mere info

 

+-

Værelserne

Det blå værelse, det gule , det røde , det grønne, dronningens og ballonværelse. Hvert eneste værelse er fantastisk smukt og komfortabelt. Alle har specielt egyptisk bomuldslinned, ur, kommode, skrivebord og gode stole. Alle badeværelser har hårtørrer, kvalitetshåndklæder, luksussæbe og håndklæder til poolen.

+-

Historie

Slottets historie

Om slottet

Château de Bardouly blev bygget af fransk adel,  mellem 1580 og 1608. Familien de Gastebois hørte til franske hof i hele det franske monarkis regeringstid, og det var Henry IV, der overdrog slottet samt tusinder hektarer land til familien.

Kunsthåndværkere, der designede de panellerede statsgemakkerne i Le Petit Trianon i Versailles, designede også spisestuen og biblioteket på Château de Bardouly.

Under huset er en omfattende række tunneler, der oprindeligt blev brugt under de katolske-protestantiske krige, der rasede i området. Under 2. verdenskrig tjente Bardouly som centrum for modstanden i det sydlige Frankrig. De underjordiske tunneller blev brugt til at skjule flygtninge og allierede soldater.

Charles de Gaulle og John D. Rockefeller var blandt de berømte besøgende på Bardouly i løbet af det 20. århundrede.

Bardouly forblev i de Gastebois-familien i næsten 400 år. De nuværende ejere købte boet i 1999. De totalrenoverede huset og ansatte lokale kunsthåndværkere for at bevare integriteten af ​​det originale Château.

+-

Aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

På og omkring slottet

På og omkring slottet er der rig mulighed for en masse aktiviteter.  I omgivelserne er der flere græsarealer med ideelle spilleforhold. Der er intet sjovere end en eftermiddag med leg på den smukke græsplæne. Her kan du blandt andet prøve kræfter af med et spil kroket. Du kan også få en hyggelig stund med et slag badminton eller give det et skud med en omgang fodbold. Her er der to store net og bolde til træning eller en seriøs omgang spil. Slottets udbyder alt det nødvendige sportsudstyr, som kan udgøre et underholdende og seriøst spil. De har også bat og bolde til cricket – alt du behøver er de hvide bukser! Selvfølgelig har du også mulighed for at spille det franske spil boules, som spilles i hver eneste flække i Frankrig næsten dagligt året rundt. Grusbanerne giver en fremragende overflade til at spille Pétanque, som er en gren af ’Boule-familien’. Det er et spil med fingerfærdighed og teknik, men også af spilmandskab, dårlig opførsel og ren dyre-udspil! Du kan også spille bordtennis . Det er vanedannende!

Slottet har også en hard court tennisbane i toptilstand, to tilskuerbænke og fire komplementære ketsjere. Udover boldspil kan du tage på gå- & vandreture på de kilometervis af afmærkede stier på hele ejendommen. Du kan også svømme i den dejlige opvarmede saltvandspool og ligge i de komfortable teak-loungestole. Hvis du er fugleinteresseret er stedet en førsteklasses destination for fuglekiggeri i et beskyttet sjældent fuglereservat.

Legeplads til børn og barnlige sjæle

Der er også mange forskellige muligheder for børn og barnlige sjæle. Der er bl.a. trampolin og klatrestativ.

Med de mange landeveje og cykelstier, er stedet også ideel for en hyggelig cykeltur.  Hvis du har brug for en afslappende eftermiddag kan du nyde den i slottets Zen Garden. Det er en sensationel solplet med boblende springvand. Perfekt til læsning og afslapning. I omgivelserne omkring slottet er der en overflod af frugter,  som der kan laves marmelade af. Her kan du finde kirsebær, blommer, abrikoser, æbler, figner, pærer og brombæ

UDFORSK REGIONEN – 
DET KULTURELLE DORDOGNE
 • Opdag skønheden og historien
 • UNESCOs steder
 • Femten steder i Vézère-dalen er blevet udpeget af UNESCO i 1979 til at være en del af verdens kulturelle arv. Blandt dem er katedralen Saint-Front de Périgueux, det gamle kloster i Cadouin og Saint-Avit-kirken.
 • The Hanging Gardens of Marqueyssac

Besøgende på dette historiske monument vil kunne opleve over fire hundrede parker og en seks kilometer labyrint af 150.000 håndbeskårede buksbom. Belvedere, 130 meter over Dordogne-floden, har en spektakulær panoramaudsigt over Dordogne-dalen.

LANDSBYER 

De historiske landsbyer i Dordogne, er kendt for deres skønhed og imponerende arkitektur, som spænder over middelalderen, renæssancen og det 18. og 19. århundrede. Regionens mest berømte slotte er Domme, Castelnaud, Beynac, Fayrac og La Roque-Gageac.

Grotterne  og hulerne i Lascaux viser de mest fantastiske hulemalerier fra den palæolitiske æra. Hulerne er ca. 15.000 år gamle og er på UNESCO’s Verdensarvsliste.

MUSIKFESTIVALER
 • Bergerac er vært for en årlig International Music Festival i juli med kunstnere som Elton John, verdensberømte orkestre og popbands.
 MARKEDSBYERNE

Udforsk de bedste markeder i Frankrig! Ugentlige markeder i lokale landsbyer er de bedste steder at finde friske lokale produkter og mange regionale delikatesser og ingredienser.

Issigeac – En charmerende middelalderby Denne middelalderby er vært for det mest berømte marked i området søndag formiddag. Der tilbydes en masse fantastiske delikatesser, som man ikke kan gå glip af!

Eymet – Denne historiske Bastide ved Bardoulys dørtrin kan prale af sit flotte slot og sin storslået katedral. Barer, restauranter, brocantes og butikker tilbyder en hyggelig eftermiddag eller aften ude. Markedet finder sted torsdag morgen og tirsdag aften.

Bergerac – Kapital i det sydvestlige Perigord. Dette er regionens største by med mange gode restauranter, butikker og teatre. Statuen af ​​Cyrano er et højdepunkt! Markedet afholdes hver lørdag morgen.

Sarlat – Største markedstad i regionen. Dette er den mest berømte købstad i Dordogne. Det stammer fra det 14. århundrede og skiller sig ud på grund af sine vigtigste historiske steder og en fantastisk arkitektur. Markedet afholdes hver fredag ​​morgen.

ANDRE LOKALE MARKEDER:
 • Mandag – Miramont, Beynac, La Fleix, St Alvere
 • Tirsdag – Castillionnes, Le Bugue, Cenac, Riberac, Thenon, Thiviers
 • Onsdag – Bergerac, Hartefourt, La Tour Blance, Monesterol, Montpon, Perigueux, Gardonne, Jummilhac le Grand, Sarlat
VINTURE

Oplev Bordeaux og Bergeracs verdenskendte vingårde

 

+-

Dag 5 +

FORTSÆT DIN REJSE

Frankrigs andre destinationer

Du kan fortsætte din rejse til andre spændende dele af Frankrig. Du kan vælge at rejse rundt i Dordogne regionen eller rejse videre til blandt andet Paris, Toulouse eller Bordeaux.

+-

Karen Loy Aronson

Karen Loy Aronson er din yogalærer og guide på denne rejse. Karen er født og opvokset i Canada, dog taler hun flydende dansk siden hun flyttede til Danmark i 1987.

Karen’s vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde.
På et retreat med Karen vil du både få tid til dig og hyggeligt samvær med andre. Retreatet vil være i livsfilosofiens hjørne, og fungere som et trygt sted til dialog og refleksion om krop, sind og ånd. Programindslag på et retreat med Karen udover de daglige yoga sessioner, kunne eksempelvis være walk’n’talk i naturen, perioder i stilhed, yoga i vandet, fokus på naturen omkring dig og i dig.

Karen har over 30 års erfaring i sundhed, levevis og, holistisk terapi. Karen er uddannet som:

C.H.E.K Holistic Nutrition & Lifestyle Coach Level 3
Hatha Yoga Teacher
EFT Therapist

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
– Aristotle

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Afhentning i lufthavnen ved samlet gruppeankomst
  • Indkvartering
  • Måltider i henhold til programmet
  • Transport under rejsen
  • Entrébilletter og donationer
  • Excursioner med bil og guide som anført
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga-faciliteter

  • 800 kvadratmeter indendørs studio
  • Yoga-specifikt varmesystem, belysnings- og lydudstyr
  • Måtter, tæpper, blokke i forskellige størrelser, stropper og hjul i høj kvalitet
  • 74 kvm stort professionelt designet træ udendørs yoga platform
  • Vandkøler

  Yoga resortet

  • Alle værelser har eget bad / brusebad
  • Luksushampoo, balsam og sæber leveres i hvert værelse
  • Opvarmet saltvandspool
  • Tennisbane på hård overflade
  • Græsplæne til kroket, boulebane, badminton og bordtennis
  • 100 hektar grund til vandring, løb og cykling
  • Bålsted til sang og ceremonier
  • Gratis wifi

  Mad

  • Professionel uddannet fransk kok med 20 års erfaring
  • Biodynamisk gård
  • Gratis veganer, vegetar, gluten og mejeriprodukter til rådighed

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet ca. kr. ? Vi sørger gerne for dette, så gruppen kan følges ad
  • Transport udenfor gruppeankomst
  • Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Der er plads til 12 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra Yoga timer og behandlinger
  • Ekstra udflugter og aktiviteter på resortet
  • Professionel massageterapeut
  • Professionel relexolog
  • Ayurvedisk massage
  • Andre behandlinger tilgængelige efter anmodning

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen