• YOGA & Mindfulness
 • Skønne Sun Club Home
 • Aqua fitness & personlig træning
 • Bytur til Palma
 • Udflugter til strand og kloster

6 DAGES YOGA RETREAT PÅ MALLORCA

YOGA, mindfulness, meditation, strand, vandring, Palma, afslapning, personlig træning og luksuriøs indkvartering

Mallorca har altid ikke uden grund været populær og er et naturligt sted at nyde sit yogaophold. Der er umådeligt smukt og dejligt, og øen har så meget at byde på. Klimaet er ideelt for yoga retreats, strandene, havet, infrastrukturen og ikke mindst flyforbindelserne gør denne skønne ø en umådelig attraktiv destination for en yoga rejse.

At dyrke yoga er eksploderet gennem de seneste år, og det vil fortsætte. Med vores livsstil og stillesiddende arbejde, har vi brug for at arbejde med kroppen på alle måder og lette tankerne i hovedet, og i denne henseende er yogaen et redskab i topklasse. Det er ikke mere kun i Østen, at yoga er den mest populære aktivitet for ens overordnede velværefølelse og forebyggelse af sygdom. Du får mere energi, og den kan dæmpe stress. Yoga hjælper både med at afgifte kroppen og med at styrke og strække musklerne. VI hører ofte at folk siger, at de bliver glade og tilfredse af at dyrke yoga, lektionerne/sessionerne er balsam for krop og sjæl, ligesom samværet med andre yogier er givtigt og hyggeligt.

På turen skal vi bo og dyrke yoga i en skøn luksuriøs villa i den charmerende spanske stil, Sun Club Home, et fantastisk landsted udenfor Palma, med swimmingpool og dejlige opholdssteder. En ro og lise for sjælen. Programmet er tilrettelagt således, at både begyndere og øvede kan være med. YOGA, mindfullness, meditation, aqua fitness, personlig træning og andre aktiviteter samt udflugter til bjerg, strand og Palma. Vores meget entusiastiske og dedikerede yogalærer er meget alsidig, så der vil også stå flere forskellige yogaformer på programmet.

Vi vil spise de fleste måltider på Sun Club Home og nyde de skønne omgivelser. Andre vil indtage på tur, ved stranden eller i Palma.

“Yoga is freedom in Mind, Body & Spirit”

Dag 1-6

Yoga på mange planer, meditation, mindfullness, strand, bjergvandring, natur & luksusindkvartering og Palma

Yoga ugen tilbringes i luksuriøse omgivelser i skøn villa og finca, der ligger i en stor parklignende have på 8.000m2 cirka fem minutter fra Llucmajor ved foden af Randa bjerget og fortryller med en storslået udsigt til det ikoniske Cura kloster og de omkringliggende bjerge. Lufthavnen ligger kun ca. 15 minutter derfra, og livlige Palma ca. 25 minutter. Der er pool ved begge huse, og der er plads til ialt 12 personer i dobbeltværelse. På dette store landsted er vi omkranset af en vidunderlig ro, en lise for sjælen og kroppen. Da dette skønne sted står helt til rådighed, har gruppen således mulighed for selv at lave mad, når man har lyst.

Programmet er tilrettelagt således, at både begyndere og øvede kan være med. YOGA, mindfullness, meditation, andre aktiviteter, personlig træning samt udflugter er lagt i hænderne på yogalærer Ulrike Stümke, der er tysk født og har rejst rundt i verden, boet mange år i Palma og er tilknyttet Marriott hotel . Hun er en meget entusiastisk, dedikeret og alsidig yogalærer, så der vil også stå flere forskellige yogaformer på programmet.
Foruden at være specialiseret indenfor yoga, sport og helse har Ulrike certifikater i:
– Pilates Power Walking, X-CO løb, Back Training
– Body Pump, Musical Dance, Thai Bo, Spinning m.m.

PROGRAM:
Programmet for ugen ser foreløbigt ud som følger men kan ændres i forhold til vejret eller i samråd med gruppen. Undervisningen foregår på engelsk og vil finde sted enten på græsset, på patioen eller måske indendørs.

MANDAG:
Efter ankomst og indkvartering, er der velkomst med et glas champagne eller juice og lidt snacks. Så er der tid til at lære stedet at kende slappe lidt af, inden vi skal have den første yoga og mindfulness session. Aftensmåltiden står på tapas buffet.

TIRSDAG:
Kl. 8.00 – 9.30 YOGA
Yogaen starter altid med åndedrætsøvelser.
Morgenmad, fritid til at dase, ekstra aktiviteter.
Let frokost med Detox Smoothies (incl. opskrift) og fritid til at nyde stedet. Udflugt til kysten med efterfølgende Sundown Yoga. Vi tager picnic kurv med.

ONSDAG:
kl. 8:00 – 9.30 YOGA, og vi skal prøve hormonyoga.
Morgenmad og tid til at nyde sol, swimmingpool og ekstra aktiviteter.
Frokost og Face yoga. Er der stemning for det, en tur til Palma med sightseeing. Vi spiser på en Tapas bar, og måltidet er for egen regning. Vi kan blive i Palma, så længe, det ønskes. Der er 2 biler til rådighed for transporten. Man er også velkommen til at blive hjemme på Sun Club.

TORSDAG:
kl. 8:00 – 9.30 YOGA, agua og fitness yoga.
Morgenmad, fritid og frokost
Om aftenen er der ayurveda cooking på programmet, som vi kan være fælles om.

FREAG:
kl. 8:00 – 9.30 YOGA – Hormon yoga
Vandring op ad bjerget til et kloster med en fabelagtig udsigt. Vi tager en yoga og mindfulness session på stedet. Vi tager bil hjem igen.
Om aftenen laver vi Paella til afskedsmåltid.

LØRDAG:
Tidlig afgang til lufthavnen medmindre du har forlænget dit ophold på Mallorca.

Personlig træning:
Formiddage og eftermiddage kan du dase ved poolen og nyde stedet, og du kan også vælge en eller flere af følgende personlige aktiviteter:
• PERSONLIG TRÆNING incl. Træningsplan.
• Back & Posture classes
• Mindfulness
• Pilates
• Agua Fitness
• Fatburning (with X-CO Power Walking)
• Den personlige træning kan også laves i grupper
• Massage kan bookes på stedet.

INDKVARTERINGEN:
Lidt mere om skønne SUN CLUB villa og finca.
Villaen har 4 dobbeltværelser med badeværelse en suite + 2 sovesofaer, Fuldt airconditionerede og gulvvarme. Der er en 250m2 stor opholdsstue, TV både indendørs og udendørs bruser.
Fincaen har 2 dobbeltværelser.
SUN CLUB er et ideelt udgangspunkt for udflugter. Den smukke naturlige strand “Es Trenc” ligger ca. 25 km væk, og strandene i Playa de Palma kan nås inden for 15 minutter. I umiddelbar nærhed er der 3 golfbaner (Son Gual, Son Antem, Majoris) og en populær cykelrute.

Llucmajor ligger cirka 15 kilometer sydøst for Palma lufthavn ved foden af Puig de Randa. Llucmajor er en fredelig by med smalle gader og et ugentligt marked onsdag, fredag og søndag. På torvet er der mange restauranter og barer at hygge sig på og Llucmajor har et veltilrettelagt netværk af cykelstier.

*NB: Programmet er vejledende og kan ændres i forhold til vejret og i samråd med gruppen
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

+-

+-

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning i forbindelse med kursus, fly og forsikring
  • 24 timer vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  YOGA ugen

  • Afhentning i lufthavnen
  • YOGA og aktiviteter
  • Certificeret Yogalærer
  • Indkvartering i dobbeltværelse i luksus villa eller finca med fri benyttelse af området
  • Velkomstdrink ved ankomst (champagne/juice)
  • 5 x overnatninger i dobbeltværelser
  • 5 x morgenmad
  • Udflugter og aktiviteter i henhold til program
  • Frokost og picnic i henhold til program, strand, kloster og bytur til Palma
  • Bil til rådighed for gruppen under opholdet for ekskursioner mv.

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • FLY til Mallorca.
  • Rejsen gennemføres først ved min. 8 deltagere. Der er plads til 12 deltagere i Sun Club. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestillingsforsikring 6% af rejsens pris

  Andet

  • Måltid under udflugt til Palma
  • Wellness aktiviteter, såsom massage

  Hvad er inkluderet I rejsen?

  Yoga ugen tilbringes i luksuriøse omgivelser i SUN CLUB villa og finca, der ligger i en stor parklignende have på 8.000m2 cirka fem minutter fra Llucmajor ved foden af Randa bjerget og fortryller med en storslået udsigt til det ikoniske Cura kloster og de omkringliggende bjerge. Lufthavnen ligger kun ca. 15 minutter derfra, og livlige Palma ca. 25 minutter. Der er pool ved begge huse, og der er plads til ialt 12 personer i dobbeltværelse. På dette store landsted er vi omkranset af en vidunderlig ro, en lise for sjælen og kroppen. Da dette skønne sted står helt til rådighed, har gruppen således mulighed for selv at lave mad, når man har lyst.

  Villaen har 4 dobbeltværelser med badeværelse en suite + 2 sovesofaer, Fuldt airconditionerede og gulvvarme. Der er en 250m2 stor opholdsstue, TV både indendørs og udendørs bruser.
  Fincaen har 2 dobbeltværelser.

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen