Næste afgang:

23. Okt 2021

Varighed:

6 dage

Aldersspænd:

21+

Programpris i kr. fra:

7.790
 • Betagende udsigt
 • Fredelig atmosfære
 • Hyggelig landsby
 • Sund mad
 • Yoga
 • Meditation

6 dages yoga retreat på skønne Mallorca

– med yogalærer Karen Loy

Tramuntana Flow er en retreat ejendom, der tilbyder de allerbedste rammer for yoga og meditation samt de smukkeste omgivelser for afslapning og ro. Her er en fredelig atmosfære, der skaber balance mellem krop og sjæl gennem yoga, meditation og ernæring. Dette skønne sted fyldt med fred og ro ligger i den smukke, lille landsby Sa Cabaneta kun 15 minutter fra Palma  og består af flere huse på en 8000 m² stor grund. Stedet er opkaldt efter Mallorcas største bjergkæde, idet retreatet ligger for foden af Tramuntana bjergkæden, og har den mest spektakulære udsigt, som kan nydes fra hele centret. Den skønne beliggenhed i den fantastiske natur med bjerge, sletter og skove gør stedet ideelt for yoga og udendørs aktiviteter. 

Glæd dig til en lille uge, hvor smukke omgivelser og rolig atmosfære skaber unikke rammer for et yoga retreat med fokus på sundhed, dig og din krop. Foruden yoga, vil der ligeledes være plads til at nyde den skønne omkringliggende natur, hvor du kan tage en frisk gåtur i bjergene. Du vil dyrke energigivende yoga- og meditationssessioner i den smukke yoga shala med store glasvinduer, hvor den storslåede udsigt kan nydes fra. Du kan også dyrke yoga udendørs på terrassen, som har også en forbløffende udsigt over bjergene og dalen, hvor appelsin-, citron-, mandel- og figentræer vokser. Lyden af ​​fugle og natur samt den friske luft sætter rammen for det perfekte sted at dyrke yoga. Forkæl dig selv med en massage, læs en bog, tag en lur eller gå en meditativ tur i den smukke natur, der omgiver dig. Tramuntana Flow har alt , hvad du behøver for en restorativ og afslappende rejse, hvor du vil finde balance mellem krop, sjæl og sind.

 

Om stedet

Tramuntana Flow

På retreatet har du tid til at slappe af ved poolen, nyde varmen fra sol, udforske øen og pleje din krop med de lækre sunde, økologiske måltider.

Du kan benytte dig af stedets have med de vidunderlige omgivelser til at slappe af og læse i skyggen af ​​palmetræer. Du kan også tage et forfriskende dyb i poolen. Der er liggestole rundt om poolen med ekstra siddepladser under en træbaldakin med picnicborde, så der er rig mulighed for afslapning  og til at være meditativ.

Retreatet rummer også en frugthave med appelsiner og en hyggelige bålplads. Der er rig mulighed for at få en masse mindeværdige stunder med dine medrejsende.

Yoga shalaen er udstyret med alle nødvendige redskaber: måtter, blokke, stropper, tæpper, bolster og musikudstyr. Yoga studiet har et smukt trægulv, der også kan opvarmes om nødvendigt. Studiet har et rart, naturligt lys, og 3 store vinduesdøre, hvorfra den storslåede udsigt over dalen og bjergene, kan nydes. Lyden af ​​fuglene og naturen er baggrundsmusikken i savasana. Den store udendørs yoga-terrasse har en drømmeudsigt til bjergene og dalen, hvor appelsin-, citron-, mandel- og figentræer vokser, og en bred vifte af lokale urter og aromatiske buske samler sig langs stier og haver . Det perfekte sted at dyrke yoga i den friske luft

+-

Dag 1-6

Glæd dig til at dyrke skøn yoga under den spanske sol i skønne omgivelser. Programmet er alsidigt og der er plads til ønsker. Foruden yoga vil I have tid til at være kulturelle og nyde omgivelserne og evt. gå en tur og opleve den smukke natur på tæt hold.

Programmet tager forbehold for ændringer, og I taler om program første aften efter ankomst og beslutter i fællesskab.

Et dagsprogram kan se ud som følgende:

Kl. 06.30-07.30 Morgen meditation
Kl. 07.30 En dejlig spirulina juice
Kl. 08.00-10.00 Yoga
Kl. 10.00 Morgenmadsbuffet
Kl. 12.00 Vandretur
Kl. 15.45-17.45 Yoga
Kl. 18.00 Middag
Kl. 20.00-21.00 Aften circle & meditation
+-

YOGA'en

YOGA’en

Karen Loy vil være din yogalærer og guide på denne rejse. Du kan glæde dig til nogle dage, hvor du vil blive inspireret til at passe bedre på dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Yoga niveauet tilpasses alle. Yogaen med Karen handler ikke om at kringle din krop men at lytte til den, tilpasse med alternativer eller redskaber, yde for at nyde, og lade legen på måtten udfolde sig. Måtten er din.

En typisk yoga session med Karen henter inspiration fra flere yogastilarter: Hatha, Yin, Kundalini og Chakra Yoga. Fysisk, mentalt og spirituelt har yoga asanas, filosofi, og meditation forvandlet sig her i den vestlige verden til flere og mange kære navne. Ingen tvivl, du vil løfte din egen praksis og viden til et højere niveau.

Yogaundervisningen vil også tage udgangspunkt i årstiderne, cyklusser og de 5 elementer. Hvis der er fuldmåne under vores ophold, skal vi lave månehilsen. Hvis det er varmt, skal vi have fokus på det, som kan hjælpe kroppen til at køle ned, og omvendt.

Hver dag starter vi med yoga efterfulgt af morgenmad. At starte dagen med meditation og bevægelse kickstarter fordøjelsen og vores energi. Øvelserne vil være både stående, siddende og liggende.

Efter morgenmaden vil der være mulighed for at have lidt tid til sig selv; gå en tur, hvile, eller nyde nogle af omgivelserne på stedet eller i omegnen. Måske ønsker du at gøre noget sammen med nogle af de andre medrejsende, måske har du lyst til at gøre det alene. Det bestemmer du.

Eftermiddagene vil byde på en skøn fletning af restorativ og yin yoga fra ca. 16:30 til 18:00. Øvelserne vil for det meste være siddende eller liggende, måske nogle enkelte stående asanas. På en skøn rolig måde afslutter vi dagen med at genetablere kroppens energisystem og velvære.

Om aftenen vil det være mulighed for at lade dig inspirere af yogaens filosofi eller andre livsbekræftende emner måske med inspiration fra stedet, dens historie eller andet.

Dagene skal starte med nysgerrighed og åbenhed og sluttes med taknemmelighed. Jeg glæder mig til at inspirere dig, lyder det fra Karen

+-

Indkvartering

Indkvartering

Hovedhuset har fem soveværelser og fire badeværelser. Møblerne er lavet af naturlige materialer af høj kvalitet som giver en følelse af varme og afslapning. I underetagen finder du to dobbeltværelser, som deler et badeværelse. På øverste etage er der to dobbeltværelser med et dele badeværelse, og en suite med eget badeværelse og en privat terrasse. Alle dobbeltværelser har to enkeltsenge, og suiten er udstyret med en king-size seng og to køjesenge. Det fjerde badeværelse ligger ved siden af ​​stuen. Alt linned, puder og håndklæder leveres til gruppen.

Stedets spisestue og stue tilbyder masser af plads til at nyde måltider sammen, enten ved et stort fælles spisebord inde i huset eller udenfor på terrassen. Der er en stor stor sofa i stuen som er perfekt til afslapning eller hygge ved pejsen. I køkkenet bliver der tilberedt lækre vegetariske menuer.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter

I løbet af retreatet får du masser af tid til at gøre noget, der kan få dig til at føle dig lykkeligere og mere energisk. Du kan nyde solen ved retreatets lækre pool og tage en svømmetur for at blive kølet ned. Du kan finde et dejligt sted i haven, hvor du kan læse en bog eller du kan tage en meditativ tur i den smukke natur, der omgiver dig, eller endda udforske den dejlige ø.

Der er rig mulighed for at udforske øen, og du vil med garanti nyde naturen og alt hvad den byder på. Området byder på gå- eller vandreture, hvor du kan opleve Tramuntana bjergene eller du kan tage en cykeltur og cykle rundt i naturen eller ind til nærmeste by. Cykeludlejning kan evt. ske i den nærtliggende by, men det kan ikke garanteres.

Foruden at opleve den storslåede natur, kan du tage en snorkeltur og opleve det smukke rev.

+-

Vidererejse

Forslag til ekstra dage på Mallorca

En oplagt mulighed når du er på Mallorca kan være en dag i Palma, som er en skøn by med dejlige hoteller, restauranter, forretninger og udendørsliv og havne med  store krydstogtskibe.  Tramuntana Flow er gerne behjælpelig med forslag til hoteller.

Du kan også tage et par dage ved en af de mange strande.

+-

Karen Loy

Karen Loy er uddannet Hatha Yoga lærer/ Holistic Nutrition & Lifestyle Coach og har over 30 års erfaringer i formidling af yogaen, den holistiske livsstil og det at nyde naturen.

“Yoga er meget mere end dens fysiske bevægelse. Den er en visdomslære, hvor du kan opnå en større bevidsthed mellem krop, sind og ånd”.  

Min vision er balance. At skabe balance i livet, balance mellem gøren og væren –  at yde og at nyde. Jeg finder balancen med inspiration fra og passion for yoga, meditation, naturen, årstiderne og ren energi. Jeg tror, at når vi kommer tættere på biorytmen i universet og dens cyklusser, forenes vores krop, sind og ånd med det, som er eksistentielt for vores overlevelse. Jeg ser det som de gamle yogier, der sad og tænkte, da de opfandt yogaens gamle tekster og skrifter. 

Der er så meget viden og visdom at hente, når vi kigger på den sameksistens, der er mellem os og naturen. Yogaen  bruger jeg som vejen til den fysiske oplevelse af velvære, meditation som nøglen til nervesystemet og naturens omgivelser som “hånden til ånden” rækker ud til de, som vil opleve. 

Yoga’ens gavnlige virkning på kroppens smidighed, fleksibilitet og bevægelighed er anderkendt viden i dag. Utallige undersøgelser har også påvist, at Meditation – det at være til stede i åndedrættet og nuet – får sindet til at falde til ro og hente nyt overblik. Når vi samtidigt kombinerer disse redskaber med naturen, oplever vi en samhørighed, fornyet energi og velvære. Det er svært at beskrive – det skal opleves!

  6 dage

  Ankomst

  23. Oct 2021

  Hjemrejse

  28. Oct 2021

  Kommentar

  Kr. 7.790

  Bestil nu

  6 dage

  Ankomst

  23. Apr 2022

  Hjemrejse

  28. Apr 2022

  Kommentar

  Kr. 7.790

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Afhentning lufthavn, by eller station ved samlet gruppeankomst
  • Måltider i henhold til programmet
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • Yoga i henhold til program
  • Indkvartering i dobbeltværelse med delt toilet
  • Enkeltværelse ekstra ???
  • Sengelinned, puder og håndklæder
  • Måltider i henhold til programmet
  • Yoga timer i yoga rum, haven og tagterrasse
  • Udendørs pool og solsenge
  • Gratis Wi-Fi

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Tranport

  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling,  kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
  • Rejsen skal bekræftes af Adventureheart inden flybestilling.

  Det skal du være opmærksom på:

  Ved indrejse til Spanien er der krav om fremvisning af en negativ PCR- eller TMA test for rejsende som ikke er færdig vaccineret. Rejsende som er færdig vaccinerede skal kunne fremvise dette.

  Det er den rejsendes eget ansvar at opfylde destinationslandets indrejsekrav og være i besiddelse af de nødvendige dokumenter.

  Vi gør ligeledes opmærksom på, at der kan komme yderligere indrejsekrav f.eks. i kraft af et coronapas.

  Vi anbefaler altid at holde sig løbende orienteret på:
  https://spanien.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top