Næste afgang:

12. okt 2020

Varighed:

5 dage

Aldersspænd:

Yogarejser

Programpris i kr. fra:

7.290
 • Unikt sted
 • Yoga
 • God mad
 • Fantastiske udsigter
 • Smukke omgivelser

5 dages yoga retreat i toscansk villa – og Firenze som tilvalg

med dansk yogalærer

Toscana regnes for den smukkeste region i Italien, hvor du glædes over de tårnhøje cypresser, det bølgende landskab, pinjer, oliventræer og ikke mindst vinmarker. Kom med til det smukke Toscana på et 5 dages retreat på et vidunderligt sted og få en unik YOGA og agriturismo oplevelse i hjertet af det landlige Toscana mellem skov, vinmarker, olivenlunde og organiske grøntsagshaver. Vores retreat sted kombinerer ophold, en farm-to-table restaurant og er en non–profit organisation, der støtter internationale kunstnere og er gennemsyret af kreativ stil.  Der er altid være kunstnere på stedet. 5 dage med et alsidigt YOGA program,  kreativitet, fantastisk natur og dejlig mad og ren afslapning.  Nyd de komfortable værelser med originale kunstværker og det lækre køkken med mad hentet fra Villa Lena organiske have.

Her i disse skønne omgivelser skal du dyrke YOGA dagligt, tage på trekkingture i  bjergene, udforske toscanske gårde og ikke mindst bare nyde at være på stedet. 

Så tæt på Firenze er det en oplagt muligt at tilbringe en eller flere dage i denne smukke by og opleve de fantastiske huse og paladser. Har du ikke været der før, er det næsten et must.  Se mere om denne mulighed i programmet. I regionen ligger også de skønne byer som Lucca, Pisa, Siena og San Gimignano.

“Yoga allows you to find a new kind of freedom that you may not have known even existed.” – B.K.S. Iyengar

 

 

Dag 1 - 5

Villa Lena – Toscana

På ankomstdagen efter check-in på værelset og lidt sightseeing på resortet, er der velkomst og introduktion til de kommende 5 dage med efterfølgende middag i restauranten.  Du vil også få  din første yoga session enten eftermiddag eller aften.

Hver morgen starter med Vinyasa Yoga efterfulgt af en lækker brunch buffet, hvorefter du kan slappe af ved poolen, udforske området eller deltage i en af Villa Lenas mange aktiviteter. Hver aften afsluttes med en tre-retters menu på restauranten.

Fordelt på de 5 dage er der en række spændende workshops,  som er en del af programmet, og som du kan deltage i. På dag 2 er der en pasta workshop, hvor man skal lave sin  egen pasta. Senere på dagen vil der være kunstneriske drinks og rosé. Dagen efter er det planlagt en guidet vandretur i det smukke toscanske landskab i ca. 45 min. , og efter turen er der botanisk cocktail workshop.  På dag 4 er der en kreativ workshop, hvor en af husets egne professionelle kunstnere vil undervise.  På dag 5 er der brunch buffet om morgenen, hvorefter der er afgang med en bus til Firenze eller lufthavnen.

+-

Om stedet

Villa Lena

Villa Lena er en gård, der dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. På retreatet kan du deltage i forskellige aktiviteter så som druehøst til vin, olivenhøst til olie, trøffeljagt om efteråret og gå på jagt i skoven efter naturskabte delikatesser. Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser, der er dyrket i en af Villa Lenas køkkenhaver eller hentet fra lokale producenter. Restauranten kører også et koncept med en rotation af internationale kokke, hvis madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter i Villa Lena.

Villaen er omgivet af ombyggede historiske landbrugsbygninger – tidligere bondegårde, stalde og jagthytter – og huser gæstelejligheder og fællesfaciliteter. Med sin beliggenhed, smukke omgivelser og afslappet charme et sted, der med natur,  toscansk agriturismo  og kultur favner en ny livsstil.

+-

YOGA

YOGA’en

Yogarejsen er i samarbejde med Karen Loy Aronson, som  vil være din yogalærer og guide på denne rejse. Karen er uddannet Hatha Yoga lærer og har over 30 års erfaringer i formidling af yoga, holistisk livsstil og det at nyde naturen.

Yoga’en kan finde sted enten indendørs eller udendørs på Villa Lena. Den nyrenoverede Fattoria-bygning har et stort indendørs yogastudio, som er perfekt til retreats og private klasser. Du kan også få din energi omgivet af naturen på yogadækket, der er diskret gemt bag San Michele-poolen med udsigt over en olivenlund og med panoramaudsigt over Apeniner bjergene. Trædækket måler 14 x 7 meter og har rindende vand, elektricitet og en baldakin til skygge. Der er yogamåtter på stedet, men du kan også medbringe din egen.

“Min vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde. Glæd dig til nogle dage, hvor  du  inspireres til at blive bedre til at passe på dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Foruden de obligatoriske Asanas vil vi dykke dybere ned i yoga, meditation og den østlige filosofi. Hatha Yoga fører dig ind i en rolig og koncentreret tilstand og løfter din egen personlige praksis til et højere niveau. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær både til dine yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær bliver du en bedre udgave af dig selv. Yoga er ikke bare fysisk men også en læring og større bevidsthed mellem krop, sind og ånd.  En aften skal vi også koncentrere os om yoga filosofi og meditation.

Hver dag vil der være yoga fra 7:30 til 9:00, efterfulgt af morgenmad. Inden frokost kan der være aktiviteter udenfor, eller måske skal vi på trekkingtur. Eftermiddage kan være med Restorative yoga fra kl. 16:30 til 18:00.” ……. lyder det fra Karen.

NB: Programmet er vejledende. Vi indretter det i forhold til alle muligheder på stedet.
Se mere om jeres yogalærer under mere info

Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende, der ikke er selvhjulpne.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Midt i mellem bygningerne og ved siden af ​​den største pool, er boligerne San Michele. De har udsigt til enten villa eller de toscanske bølgende bakker. Boligerne er for nylig blevet renoveret og har aircondition og WiFi. Hvert værelse er unikt dekoreret med kreativ stil med originale kunstværker. Du kan vælge dobbeltværelse eller enkeltværelse. Se mere under Inkluderet – ikke inkluderet.

+-

Aktiviteter

Følgende aktiviteter er inkluderet i programmet:

 • Trøffeljagt med stedets professionelle trøffelguide og hans trøffelhund.
 • Tekkingtur i det toscanske landskab med guide
 • Kreativ workshop med en af Villa Lenas  professionelle kunstnere
 • Besøge urtehaven og lave kreativ cocktail og eliksir workshop
+-

Ekstra aktiviteter

Ekstra aktiviteter

I området omkring gårdene er der rig mulighed for at udforske og opleve forskellige aktiviteter.

20 minutters gang fra villaen ligger den næsten ubeboede by Toiano på en bakke af sandsten.  En gang en by med en befolkning på 500, men er i dag et par forladte huse  kun beboet af omstrejfende katte og vilde bjørnebærbuske. Byen er værd at besøge ved solnedgang for en panoramaudsigt over Volterra.

Museum of Farming Life (Museo Della Cività Contadina) i den nærliggende by Montefoscoli giver et indblik i lokale, historiske landbrugstraditioner. Der er kun åbent på søndage og uden for siesta-timer, men det er værd at besøge en tur rundt i den maleriske by.

Vineyard Castello di Ama, lige uden for Siena, byder på vinsmagning.

35 minutters kørsel fra Villa nær byen Pontedera ligger Amedei-chokoladefabrik, der er kendt verden over for sin hjemmelavede chokolade. Du kan booke for en guidet prøvesmagning og købe chokoladen på stedet.

Kombiner nutidig kunst (Galleria Continua) og nogle af de mest kreative is-kombinationer i Toscana (Gelateria Dondoli) i den middelalderlige by og UNESCOs verdensarvsliste San Gimignano.

Andre bemærkelsesværdige florentinske butikker og steder er Loretta Caponis stof og broderi, Richard Ginori, en porcelænsproducent dateret tilbage til 1735, og den berømte duft- og kosmetikforretning Santa Maria Novella, som blev oprettet af dominikanske munke kort efter deres ankomst til Firenze i 1221.

 

+-

Dag 6+

Fortsæt rejsen

Så tæt på Firenze ville det være synd ikke at gribe muligheden for en eller flere overnatninger i denne 2000 år gamle fantastisk smukke by. Vi har en aftale med bl.a. Hotel Palazzo dal Borgo**** og sørger for transport fra Villa Lena til Firenze og indkvartering på hotellet samt en eftermiddags sightseeing om ønsket. Hotel Palazzo dal Borgo er en elegant renoveret bygning fra renæssancen, et gammelt palads, der tilhørte Medici dal Borgo-familien. Det er et historisk monument i byen og ligger kun 500 m fra det historiske centrum med Ponte Vecchio og Uffizi-galleriet.

Du kan vælge hvor mange nætter, du vil være i Firenze.

Se mere under “Priser og Datoer” – ikke inkluderet.

 

+-

Villa Lena

Ejendommen ligger i Pisa provinsen. Villa Lena-ejendommen stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Den er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie. Gården dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser. Disse er dyrket i en af Villa Lenas køkkenhaver. Restauranten har også et koncept med en rotation af internationale kokke. Deres madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter hos Villa Lena.

Villa Lena-ejendommen stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede og er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie.

De nuværende ejere købte villaen i 2007 i en forfalden tilstand. De nye ejere kombinerede deres færdigheder og viden indenfor kunst, madlavning og musik for at genskabe villaen. Projektet startede med idéen om at bringe deres oplevelser inden for musik, kunst, underholdning, film, mode og andre kreative felter sammen ét sted og skabe et unikt toscansk retræte sted.

Konceptet og ejendommen fortsætter med at udvikle sig og er et miljø, hvor gæster og kunstnere med forskellige baggrund kan mødes for at slappe af, skabe og blive inspireret.

 

Karen Loy Aronson

Karen Loy Aronson er din yogalærer og guide på denne rejse. Karen er født og opvokset i Canada, dog taler hun flydende dansk siden hun flyttede til Danmark i 1987.

Karen’s vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde.
På et retreat med Karen vil du både få tid til dig og hyggeligt samvær med andre. Retreatet vil være i livsfilosofiens hjørne, og fungere som et trygt sted til dialog og refleksion om krop, sind og ånd. Programindslag på et retreat med Karen udover de daglige yoga sessioner, kunne eksempelvis være walk’n’talk i naturen, perioder i stilhed, yoga i vandet, fokus på naturen omkring dig og i dig.

Karen har over 30 års erfaring i sundhed, levevis og, holistisk terapi. Karen er uddannet som:

C.H.E.K Holistic Nutrition & Lifestyle Coach Level 3
Hatha Yoga Teacher
EFT Therapist

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
– Aristotle

Maden

Den økologisk grøntsags- og frugthave på villaområdet spreder sig over to hektar og fortsætter bare med at vokse! Haverne giver Lena-restauranten friske, solbeskinnede grøntsager, som understøtter deres sæsonbestemte menuer. På denne retreat vil vi blive forkælet med lækker frisk frugt, nybagte kager, kød, ost, æg, saft, kaffe og te til brunch efter vores morgen yogasession. Hver aften nyder vi en tre retters middag sammen. Glem ikke at prøve de organiske vine fra Villa Lena og olivenolie, både dyrket og produceret på stedet!

  5 dage

  Ankomst

  12. okt 2020

  Hjemrejse

  16. okt 2020

  Kommentar

  Kr. 7.290

  Bestil nu

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yoga resortet

  • 4 x overnatninger på Villa Lena i dobbeltværelse med delt badeværelse
   • TILLÆG:
   • Enkeltværelse med delt badeværelse – 2200 kr,-
   • Dobbelt værelse med eget badeværelse – 1600 kr,-
   • Enkelt værelse med eget badeværelse – 6300 kr,-
  • Brunch og  3-retters middag hver dag. Te, kaffe, kildevand og juice til rådighed.
  • Have og pasta værksted med Villa Lenas kok
  • Kreativt værksted
  • Cocktail værksted i Villa Lenas bar
  • Guided vandretur i det toscanske landskab
  • Brug af Villa Lena svømmebassiner og kunstrum.

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet
  • Transfer til og fra lufthavn arrangerer vi gerne. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra yoga timer

  FIRENZE

  • 1 nat på hotel Palazzo dal Borgo eller tilsvarende hotel i Firenze kr. 1.350 inklusive byskat og transport fra Villa Lena til hotellet.
  • Flere nætter muligt

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen