Yoga retreat på Mallorca

Yogarejser i Europa
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen

1 uges yoga retreat på Mallorca

Yoga, meditation, vandring, stand up paddle, afslapning, personlig træning og luksuriøs indkvartering

Mallorca har altid været populær og er et naturligt sted at nyde sit yogaophold. Der er umådeligt dejligt og øen har så meget at byde på. Klimaet er ideelt for yoga retreats, strandene, havet, infrastrukturen og ikke mindst flyforbindelserne gør denne skønne ø umådelig attraktiv destination for en yoga rejse.

At dyrke yoga er nærmest eksploderet i de seneste år, og det vil fortsætte. Med vores livsstil og stillesiddende arbejde, har vi brug for at arbejde med kroppen på alle måder, og i denne henseende er yogaen et redskab i topklasse. Spørgsmålet er ikke mere, om du går til yoga, men, "hvor" går du til yoga, og hvor har du været på yogarejse til? Det er ikke mere kun i Østen, at yoga er den mest populære aktivitet for ens overordnede velværefølelse og forebyggelse af sygdom. Du får mere energi, og den kan dæmpe stress. Yoga hjælper både med at afgifte kroppen og med at styrke og strække musklerne. VI hører ofte at folk siger, at de bliver glade og tilfredse af at dyrke yoga, lektionerne/sessionerne er balsam for krop og sjæl, ligesom samværet med andre yogier er givtigt og hyggeligt.

På turen skal vi dyrke yoga i nogle skønne luksuriøse villaer i den vidunderlige spanske stil på et fantastisk sted udenfor Palma, med swimmingpool og dejlige opholdssteder.

Lidt kort om MALLORCA, som er den største og mest tætbefolkede af de fire øer (Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera), der tilsammen danner de spanske baleariske øer i Middelhavet, øst for Spanien. Her kan du nyde et forskelligartet landskab fra den bjergrige Tramuntana region i nordvest til de flade sletter i centrum af øen. De smukke strande, varierende feriesteder, og alle udbud af sport og turistaktiviteter giver en lang række muligheder for de besøgende. Du vil opdage, at Palma byder på flere valgmuligheder end så mange andre byer i verden. Byen har en naturlig skønhed og sin helt egen charme, og sammen med den fantastiske arkitektur, historiske seværdigheder og den livlige gamle bydel gør det til et virkelig fantastisk sted at udforske. I gaderne i Palma, en blanding af gamle og nye, finder du herlige shoppingmuligheder, og i den enorme Marina kan du nyde synet af de flotte både, yachter og krydstogtskibe fra hele verden.

Uge
1

Sun Club Home, Llucmajor, Mallorca

Yoga, afslapning, meditation, stand up paddle, vandreture natur & luksusindkvartering

Yoga ugen tilbringes i luksuriøse omgivelser i SUN CLUB villa og finca, der ligger i en stor parklignende have på 8.000m2 cirka fem minutter fra Llucmajor ved foden af Randa bjerget og fortryller med en storslået udsigt til det ikoniske Cura kloster og de omkringliggende bjerge. Lufthavnen ligger kun ca. 15 minutter derfra, og livlige Palma ca. 25 minutter. Der er pool ved begge huse, og der er plads til ialt 12 personer i dobbeltværelse. På dette store landsted er vi omkranset af en vidunderlig ro, en lise for sjælen og kroppen. Da dette skønne sted står helt til rådighed, har gruppen således mulighed for selv at lave mad, når man har lyst.

Turen er tilrettelagt således at både begyndere og øvede kan være med. YOGA, meditationstimer og aktiviteter er lagt i hænderne på yogalærer Ulrike Stümke, der er tysk født og har rejst rundt i verden, boet mange år i Palma og er tilknyttet Marriott hotel . Hun er en meget entusiastisk og alsidig yogalærer, så der vil stå flere forskellige yogaformer på programmet.
Foruden at være specialiseret indenfor yoga, sport og helse har Ulrike certifikater i:
- Pilates Power Walking, X-CO løb, Back Training
- Body Pump, Musical Dance, Thai Bo, Spinning m.m.

Den foreløbige plan for ugen ser således ud, men kan ændres i samråd med gruppen. Undervisningen foregår på engelsk, og vil finde sted enten på græsset, på patioen eller måske indendørs.

Søndag:
Ankomst. Efter indkvartering holdes en fælles velkomst med en let Tapas buffet og drinks.

Mandag: kl. 8:30 – 10:00 YOGA
Morgenmad/brunch, fritid til at dase, ekstra aktiviteter.
Efter frokost er der mulighed for udflugt til kysten med efterfølgende Sundown Yoga. Måske tager vi frokosten med på en picnic.

Tirsdag: kl. 8:30 – 10:00 YOGA
Morgenmad, fritid og er der stemning for det, måske en tur til Palma med tapas og sigth seeing med guide.

Kl. 18:00 - 19:30 YOGA/MEDITATION

Onsdag: 8:30 - 10:00 YOGA
Morgenmad/brunch, fritid og frokost med Detox Smoothies (incl. opskrift)

Kl. 18:00 - 19:30 HORMON-YOGA/MEDITATION

Torsdag: kl. 8:30 – 10:00 YOGA
Morgenmad/brunch og tid på egen hånd

Kl. 17:00 - 19:00 POWER WALKING eller FACE YOGA incl. SCRIPT eller YOGA/MINDFULNESS
Måske er der lyst til at lære Ayurveda cooking?

Fredag: kl. 8:30 – 10:00 YOGA på stranden eller på Stand Up Paddle boards - som ekstra personlig træning

Kl. 18:00 - 20:00 BACK & POSTURE eller YOGA/MEDITATION

Lørdag kl. 8:30 – 10:00
Morgenmad/brunch, fritid og efter frokost mulighed for ekskursion til bjergene

Kl. 18:00 - 20:00 AQUA FITNESS eller YOGA/MEDITATION

Er der stemning for det, foreslår vi en fælles Paella cooking,.

Søndag:
Morgenmad/brunch, og af sted til lufthavnen, med mindre du har forlænget opholdet på Mallorca

Formiddage og eftermiddage kan du dase ved poolen og nyde stedet, og du kan også vælge en eller flere af følgende personlige aktiviteter:

• PERSONLIG TRÆNING incl. træningsplan, som du kan tage med dig hjem for f.eks. :
• Back & Posture classes
• Mindfulness
• Pilates
• Hormon Yoga
• Agua Fitness
• Fatburning (with X-CO Power Walking)

Den personlige træning kan også laves i grupper

* Massage kan bookes på stedet.

Indkvarteringen:
Lidt mere om skønne SUN CLUB villa og finca.
Villaen har 4 dobbeltværelser med badeværelse en suite + 2 sovesofaer, Fuldt airconditionerede og gulvvarme. Der er en 250m2 stor opholdsstue, TV både indendørs og udendørs bruser.
Fincaen har 2 dobbeltværelser.
SUN CLUB er et ideelt udgangspunkt for udflugter. Den smukke naturlige strand "Es Trenc" ligger ca. 25 km væk, og strandene i Playa de Palma kan nås inden for 15 minutter. I umiddelbar nærhed er der 3 golfbaner (Son Gual, Son Antem, Majoris) og en populær cykelrute.

Llucmajor ligger cirka 15 kilometer sydøst for Palma lufthavn ved foden af Puig de Randa. Llucmajor er en fredelig by med smalle gader og et ugentligt marked onsdag, fredag og søndag. På torvet er der mange restauranter og barer at hygge sig på og Llucmajor har et veltilrettelagt netværk af cykelstier.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Oktober 2019
Yogarejser i Europa

Yoga retreat på Mallorca

1 Uge

Yoga retreat på Mallorca

Ankomst

20. okt 2019

Hjemrejse

27. okt 2019

8.990 kr
Bestil nu
Yogarejser i Europa

Yoga retreat på Mallorca

1 Uge

Yoga retreat på Mallorca

Ankomst

20. okt 2019

Hjemrejse

27. okt 2019

8.990 kr
Bestil nu

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakke
 • Login til egen profil
 • Råd og vejledning i forbindelse med kurset, fly og forsikring
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
YOGA ugen
 • Yoga kurset
 • Lokal certificeret Yogalærer
 • Indkvartering i dobbeltværelse i luksus villa eller finca med fri benyttelse af området
 • Aftensmad på ankomstdag
 • 7 x overnatninger
 • 7 x morgenmad
 • Arrangement af udflugter og aktiviteter

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybillet. Mange muligheder på Google og hos rejsebureauer. Spies har en søndag-søndag rute
 • Transport fra og til Palma lufthavn.
 • Taxa kan bl.a. bestilles på dette link: www.palmaairport.info/taxis-palma-airport
 • Adventure Heart hjælper også gerne med at koordinering af flere deltagere
 • Leje af bil er også en mulighed, hvis man gerne vil udforske Mallorca.
Forsikring
 • Forsikring og sygdomsafbestillingsgebyr 6% af rejsens pris
Andet
 • Frokost og middage. Kan laves på stedet
 • Udgifter ved udflugter , såsom guide og aktiviteter
 • Personlig træning på Sun Club Home
Indkvartering

Med plads til 20 personer i vores restaurant (yderligere 16 udenfor), anbefaler vi altid max 20 personer til lærerens første besøg. Vi har ekstra værelser / senge med i alt 25 senge, hvilket kan være nyttigt, hvis f.eks. Nogle studerende beder om enkeltværelser!

Udover overløbskuppel & hytte er alle værelser en-suite.
Beskrivelse: varm / kold aircondition, super komfortable senge, loft fans, te faciliteter, pengeskabe, hårtørrer, vækkeure, elektriske persienner, sommer og vinter dyner (plus elektriske tæpper og varmt vands flasker) osv.

Yoga Hal

Molino del Rey byder på en yogahal i topmoderne stil.

Yoga-studiet er 100m2 og har parketgulv i træ, der besidder en ekstraordinær position, håndskåret ud i bjerget. Det har store vinduer fra gulv til loft med udsigt over den smukke andalusiske dal og en dør, der giver dig mulighed for at komme længere ind i hulernes indre stilhed. Disse huler tjener som naturlig klimaanlæg i de varme sommermåneder her på Costa del Sol i Spanien. For vintermånederne har Yoga Hallen gulvvarme for at holde yoga-studiet komfortabelt. Vores studie har utrolig akustik, når du arbejder med lyd, og er fuldt udstyret med populære yoga rekvisitter og yoga trænings materialer.

Molino del Rey kan også prale af en række udendørsområder, som også kan fungere som gode steder for yoga træning, der giver tankevækkende udsigt over de smukke grønne naturskønne andalusiske dale plus ca. 60 m² udenfor.

Restaurant

Under dit ophold på Molino del Rey, afhængigt af typen af ​​yoga retreat eller kursus vil der normalt blive serveret lækre, sunde måltider, typisk vegetariske i naturen.

Vores dejlige restaurant kan rumme op til 20 personer. Glasgardiner sikrer privatlivet fred, med smuk udsigt over vores grønne dal. Der findes også, et TV / lounge og gratis trådløst internet (WIFI). Et perfekt sted at samle og diskutere dagens aktiviteter over en drink eller to! Vin, øl og læskedrikke er tilgængelige mod betaling.

Magiske grotter

Gennem årene er vi så heldige at have adgang til flere prestige & smukke huler, som er fremragende til stilhed, refleksion og meditation!
Direkte via en hemmelig dør inde i yogastudiet, kan man komme ind i disse magiske rum, dybt inde i Moder Jord! De holder yoga-studiet yderst køligt uden behov for kunstig klimaanlæg.

Spa

Under din ferie på Molino del Rey sigter vi efter at hjælpe dig med at slappe af med vores spa-faciliteter. Vi har en smuk sauna og enestående pool til afkøling efterfølgende, bygget delvist i en hul.

Lad den daglige verden glide væk med en af ​​vores massager eller terapier.

Highlights

 • Skønne Sun Club Home
 • YOGA & Mindfulness
 • Stand Up Paddle
 • Massage, Aqua fitness & personlig træning
 • Udflugter
 • ... og meget mere
Se flere

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00