• Historisk kystby
 • Hyggeligt lokal miljø
 • Naturskønt område
 • Smukke strande

3 dages yoga retreat på Hotel Hornbækhus

– med yogalærer Charlott Krum

3 dages yoga retreat på Charmerende Hotel Hornbækhus der danner rammen om vores forfriskende yoga weekend i Nordsjælland, hvor du både vil genfinde energien og balancen i krop og sind.
Hotellets charmerende ydre og hjemlige detaljeret indretning, kombineret med den perfekte beliggenhed omgivet af naturskønne områder og hav, skaber de ideelle rammer for et skønt, afstressende og afslappende yoga retreat.

Hornbæk er kendt som Nordsjællands mondæne badeby med lækre badestrande, fint hvidt sand og flotte beskyttende klitter.
Hornbæk har dog meget andet end badestrande at byde på. Du kan tage på shopping i de hyggelige gader, hvor du med garanti kan få eftermiddagen til at gå. Der findes en masse spændende butikker og hyggelige cafeer.

Hornbæk er en skøn lille perle med alverdens ting at byde på, også udenfor sommersæsonen. Hornbæks smukke naturrige omgivelser byder ligeledes på nogle hyggelige stunder. Forestil dig en vandretur omgivet af smuk natur og med udsigt til Sverige. Eller en gåtur gennem Hornbæk plantage, hvor skoven åbner sig ud til den smukkeste kyst med strand, sand og hav. Hornbæk er et idyllisk sted og perfekt til en weekend i yogaens tegn.

Jeres yogalærer har sammensat et program, hvor I vil blive udfordret på styrke, smidighed og balance. I kan tage derfra med en skøn og let følelse i krop og sind og fornyet energi.
Undervisningen er en blanding af de bedste Yoga former: Hatha, Restorative samt Yin Yoga. Enhver Yoga time bygges langsomt op med opvarmende øvelser og afsluttes blidt med Shavasana og Nidra, som er som desserten efter en god middag – afspænding for krop og sjæl.
Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen, hvor du lærer at finde stilhed og mærke nuet via gode Yoga teknikker.

N.B. Vedr. COVID-19
Alle deltagere skal fremvise Corona-pas; negativ Corona-test max. 72 timer gammel eller være færdig vaccineret.
Vi vil opholde os som gruppe for os selv under yogaen og spisning.

Om stedet

Hotel Hornbækhus

Hornbækhus er et træhotel bygget i 1904 beliggende midt i Hornbæk, hvor det bedre borgerskab slog sig ned om sommeren i 1900 tallet. Hotellet gennemgik en større renovering i 2017. Det har bibeholdt sit særegne og charmerende ydre, og der er skabt en god balance mellem gammelt og nyt, hvilket skaber en hjemlig, livlig og afslappet atmosfære.

Indretningen på Hornbækhus er unik og afspejler stedets fantastiske karakter. Alt på stedet er indrettet og udvalgt med omhu. Møbler, tapeter og udsmykninger er håndplukkede, hvilket skaber en helt speciel hyggelig atmosfære, hvor man som gæst føler sig hjemme og godt tilpas. Hverken udsmykning, tallerkener, værelser eller møbler er ens, og huset er fuld af detaljer, du kan gå på opdagelse i.

Hver dag på dit retreat vil du opdage nye ting at fornøjes over.

+-

Fre-Søn

Program

Hornbækhus Hotel byder op til en selvforkælelses-weekend et af de smukkeste steder i Danmark. Jeres yogalærer har sammensat et yoga program, hvor I vil blive udfordret på styrke, smidighed og balance, og I kan tage derfra med en skøn og let følelse i krop og sind og fornyet energi.

Yogaen er tilrettelagt, så alle kan være med.

Morgenmad og aftensmad samt kaffe og te er inkluderet. Frokost kan tilkøbes på hotellet, eller man kan gå en tur ind til Hornbæk by, som ligger 5 minutter væk, og se deres udvalg af hyggelige spisesteder.

 

Fredag:
Kl. 14.00 Check ind og kaffe/te
Kl. 16.00-18.00 Yoga
Kl. 19/19.30 Aftensmad
Lørdag:
Kl. 07.30-09.30 Yoga
Kl. 09.30-10.30 Morgenmad
Kl. 10.30-15.30 Tid til valgfrie aktiviteter. Lån en cykel på hotellet, og tag en tur til havnen, hvor du kan nyde en is og den smukke horisont eller kør til plantagen, stil cyklen og tag en spadseretur, alt imens du nyder den smukke natur og friske luft.
Kl. 16.00-18.00 Yoga
Kl. 19/19.30 Aftensmad
Søndag:
Kl. 07.00-09.o0 Yoga
Kl. 10.00 Check ud samlet
Kl. 10.00-11.00 Morgenmad og farvel

*Tidspunkterne i programmet er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

+-

YOGA'en

YOGA’en

Vores yogalærer på retreatet siger følgende:

“Yoga undervisningen byder på en blanding af de bedste Yoga former. Hatha Yoga, Restorative Yoga samt Yin Yoga. Enhver Yoga time bygges langsomt op med opvarmende øvelser og afsluttes blidt med Shavasana og Yoga Nidra, som er som desserten efter en god middag – afspænding for krop og sjæl.

Undervisningen er engageret og med opmærksom på dig. Vi gennemgår både Yoga stillingerne udført på måtten og hjælper og støtter dig derefter med din Yoga. Ved at hjælpe dig i stillingerne vil du dels mærke et ekstra godt stræk, men også samtidig blive bevidst om din egen krop og dens potentiale. Mange gange finder vi ud af, at vi kan mere end vi tror.

Hatha Yoga og Vinyasa Flow fører dig ind i en rolig meditativ og koncentreret tilstand, bygger din styrke op og giver dig balance og smidighed. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær både til dine Yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær lærer du på magisk vis dig selv bedre at kende. Yoga er ikke bare fysisk, men også en blid indgang til de dybere lag af dig selv – sindet og sjælen.

Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen, hvor du lærer at finde stilhed og mærke nuet via gode Yoga teknikker. Jeg bruger teknikker fra mindfulness, drømmerejser og visualiseringer. Dette påvirker både blodtryk, tankemylder, angst og uro i den gode retning.

Efter en Yoga time vil du føle dig gladere og godt tilpas i kroppen, og du går altid fra en Yoga time og føler dig som en bedre udgave af dig selv.

Vi vil altid have et øje for at tilgodese hver enkelt elev og tilpasse undervisningen med hensyn til stærke sider og mindre stærke sider. Skulle du have skader af hvilken som helst slags taler vi om det og vil kan give dig råd og vejledning til, hvordan du tager hensyn til dig selv.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Værelserne er, lige som resten af hotellet, unikt indrettede med tanke på at skabe en inspirende og hjemlig atmosfære. Alle værelserne er designet forskelligt og har hver deres særpræg. Værelserne findes i forskellige størrelser, og det er muligt at få et enkeltværelse, mod en tillægspris, hvis man ønsker dette. Se mere under inkluderet/ikke inkluderet.
Alle værelser er med dobbeltseng, tilstødende badeværelse med hårtørrer og WIFI. Mange af værelserne har balkon og andre har direkte udgang til haven.

Hornbækhus byder både op til samvær og oplevelser, men har med flere opholdsrum og en stor hyggelig have, også plads til ro og fordybelse.

 

+-

Aktiviteter

Aktiviteter & Wellness

Hotellet ligger placeret midt i Hornbæk, og de omkringliggende omgivelser byder på skønne naturoplevelser året rundt. Hornbæk bymidte ligger kun 5 minutters gang væk, og her kan du tage en hyggelig tur og se, hvad byen har at byde på.

Stranden ligger ligeledes kun en kort gåtur væk, og her er det oplagt med en skøn spadseretur lang kysten eller et dyp i vandet, hvis du er vinterbader.

Lån en cykel på hotellet og tag en cykeltur til havnen eller Hornbæk Plantage,  hvor du kan opleve skovområdet langs kysten og tage en dejlig vandretur i smukke omgivelser og eventuelt cykle videre ad Nordre Strandvej og nyde den vidunderlige udsigt hele vejen langs kysten.

Hedelandskabet Rusland ligger ligeledes indenfor rækkevidde, og her kan du opleve højtliggende lyngklædte bakker med udsigt over marker og Kattegat. Her finder du også Rudolph Tegners statuepark og museum.

Kronborg Slot ligger 15 minutters kørsel væk og er en oplagt mulighed at besøge, når man er i nærheden. På slottet kan du blandt andet gå på opdagelse i de dystre underjordiske gange, som har reddet mange liv i krigstiderne. Her kan du også finde Holger Danske, som siges at have sovet i flere hundrede år, og vil vågne op igen den dag, Danmark trues af fjender.

Der er flere muligheder for wellness behandlinger i byen. Der ligger bl.a. et SPA-sted og der er flere behandlere, som tilbyder diverse forskellige kropsbehandlinger. Disse skal bookes individuelt og afregnes direkte og således ikke via Adventure Heart, men vi vejleder gerne inden du beslutter dig.

 

 

+-

Charlott Krum

Charlott Krum er din yogalærer på denne rejse.

Charlott underviser i yoga og pilates. Hun underviser ud fra et holistisk perspektiv, hvilket vil sige, at hun arbejder med helheden både fysisk og mentalt. Hun lægger vægt på, at den rette træning ikke betyder,  hvor langt du kan komme ud i et stræk, men at gøre øvelsen korrekt med respekt for netop din krop i optimal og sikker træning.

Hendes ønske er at inspirere og åbne op for nye ting, så deltagerne går fra hendes timer med en følelse af, at de fik hvad de kom for og lidt mere, samt at de får lyst til at udforske sig selv endnu mere med en blanding af ro, glæde og en del nysgerrighed på, hvad der måtte komme.

Hun har undervist i eget regi, Zen Yoga, været fast tilknyttet andre yogacentre bl.a. SenseS, lavet events og yogarejser gennem en årrække.

Uddannelser og kurser bl.a.:
Insight Yin Yoga Teacher Training Intensive, International Teacher Training in Kundalini yoga, Pilates reformer Teacher Training, Funktionel Anatomi, Mindful Yoga & Urban Zen Yoga m.fl.

Vi følger myndighedernes retningslinjer omkring covid-19, og anbefaler derfor af hygiejnemæssige årsager, at du så vidt muligt selv medbringer yogaudstyr:

 • Yogamåtte
 • To yogablokke (kan lånes)
 • En yogapølle/pude
 • Tæppe(r)
 • Bælte/lign.

Læs om andre yogature i Danmark HER

  HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?

  Inkluderet i basispakke

  • Login til egen profil
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Inkl. moms, skatter og afgifter forbundet med opholdet

  Hotel Hornbækhus

  • 2 overnatninger
  • Indkvartering i dobbeltværelse
  • 2 x morgenmad
  • 2 x aftensmad
  • Kaffe og te
  • Morgenmad/brunch og aftensmåltid i henhold til program
  • Brug af cykel under opholdet

  Yoga

  • Yoga sessioner med hatha yoga, yin yoga eller restorative yoga og afspænding i henhold til program
  • Dansk yogalærer
  • Undervisningen er tilrettelagt så alle kan være med

  HVAD ER IKKE INKLUDERET?

  Transport

  • Alt transport er på egen hånd

  Ekstra aktiviteter på hotel

  • Drikkevarer udover de i programmet nævnte
  • Frokost
  • Ekstra aktiviteter er på egen hånd

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer der ikke er nævnt under inkluderet
  • Lommepenge og personlige indkøb
  • Tillæg ved enkeltværelse kr. 500,-

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top