• Historisk kystby
 • Hyggeligt lokal miljø
 • Naturskønt område
 • Betagende strandlinie
 • Havn og strand

3 dages yoga retreat på Vedbæk Hotel Marina

med dedikeret yogalærer 

Hotel Marina har en fuldstændig unik og vidunderlig beliggenhed nærmest helt nede på Vedbæk strand og havn og i gå-afstand til den lille hyggelige kystby Vedbæk og station.
Der er udsigt til vandet og til Hveen, næsten hvor end man vender sig, og hotellet er ideelt til mindre gruppearrangementer. Alt man behøver er indenfor rækkevidde: ens værelse, café og restaurant, terrasser, lounge områder, blomsterrigt gårdhave miljø, yogalokale, gå- og badeture og lokale butikker.

Vi har fokus på smidighed, stræk og vejrtrækning. Undervisningen vil være en blanding af de blide yoga former og de mere aktive, hvor vi bevæger kroppen i forskellige stillinger, som Hatha Yoga. Vi arbejder med bindevævet, som kan være skyld i mange af vores skavanker, så det er godt at få løst op for både for at helbrede og forebygge skader og vi laver afspændings øvelser for krop og sjæl. Vi finder stilheden og mærker nuet via gode Yoga teknikker. I vil tage derfra med en skøn og let følelse i krop og sind og fornyet energi og styrke.

“Yoga is when every celsong of the soul” ~ B.K.S. Iyengar

Hotel & område

Hotel Marina

Storhotellet ved Vedbæk Havn åbnede for første gang sine døre i 1965, og har siden sat et uforglemmeligt præg på promenaden, byen og dens lokale befolkning. Selvom hotellet har skiftet bestyrere og set flere renoveringer, så har det siden åbningsceremonien været Vedbæks maritime midtpunkt, præcis som arkitekten Ole Helweg og ejeren J.P. Christiansen oprindeligt havde udtænkt det.

Vedbæk har dog spillet en vigtig rolle for forbipasserende længe før Hotel Marina blev til. Allerede for 7000 år siden boede der en jægerbefolkning i området, som man kan se spor af på Vedbækfundenes permanente udstilling. Sidenhen har Vedbæk gået igennem mange epoker, men det er som fiskerleje, at den fik sin status. Således kom den første kro til byen, omkring 1650. Dengang kunne man få mad, drikke og husly på stedet, så noget er da blevet ved det gamle på Vedbæk havns hoteller.

Vedbæk Kro og Gæstgiveri stod over for flere prøvelser i starten af det 19. århundrede i forbindelse med den engelske invasion. Den danske flåde blev splittet ad, Danmark mistede sin position som international handelsmagt, og det gik selvfølgelig ud over antallet af indrejsende. Heldigvis begyndte danskernes held at vende fra midten af det 19. århundrede og Vedbæk fik et nyt segment af gæster: sommerhusejere, kunstnere og kulturentusiaster.

I 1898 nedbrændte Vedbæk Hotel, og i stedet kom et traktørsted, der led samme skæbne. Det var først i 1960’erne grundstene for Hotel Marina, som stadig står her i dag, blev lagt. Hvad fremtiden bringer, må tiden vise, men vi håber på at bevare ånden og gæstfriheden, som har præget stedet såvel som området i flere hundrede år.

+-

1-3

Program

Jeres yogalærer har sammensat et yoga program, hvor I vil blive udfordret på styrke, smidighed og balance, og I kan tage derfra med en skøn og let følelse i krop og sind og fornyet energi.

Yogaen er tilrettelagt, så alle kan være med.

Morgenmad og aftensmad samt kaffe og te er inkluderet. Frokost kan tilkøbes på hotellet, eller man kan gå en tur over i Café Rosenhuset på den anden side af vejen eller til Vedbæk by, som ligger 5 minutter væk, og se deres udvalg.

Fredag:
Kl. 14.00 Individuel check ind og  tid til en rundtur på det charmerende hotel
Kl. 16.00-17.30 Yoga
Kl. 19/19.30

Kl. 20.30 – 21.00

Aftensmad

Aftentur og meditation

Lørdag:
Kl. 07.30-09.00 Yoga
Kl. 09.30-10.30 Morgenmad
Kl. 10.30-15.30 Tid til valgfrie aktiviteter. Lån en cykel på hotellet, og tag en tur til havnen, hvor du kan nyde en is og den smukke horisont eller kør til plantagen, stil cyklen og tag en spadseretur, alt imens du nyder den smukke natur og friske luft.
Kl. 16.00-17.30 Yoga
Kl. 19.00

Kl. 20.00-21.00

Aftensmad

Måske en aftentur og herefter meditation

Søndag:
Kl. 07.30-09.00 Yoga
Kl. 09.30-10.00 Check ud samlet
Kl. 10.00-11.00 Morgenmad og farvel

*Tidspunkterne i programmet er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

+-

YOGA'en

YOGA’en

Vores yogalærer på retreatet siger følgende:

“Kom ud af hovedet og ned i kroppen med blid yoga. Lær at mærke dig selv. Træk vejret! Dette er netop nogle af de ting jeg elsker ved den mere blide/stille form for yoga, som jeg underviser i her på retreatet.

Jeg underviser ud fra et holistisk perspektiv – det vil sige at jeg arbejder ned helheden både fysisk og mentalt. Jeg fastlægger ikke mine klasser på forhånd, men giver plads til individuelle ønsker og behov. Yoga undervisningen bliver krydret med yogafilosofi, mindfulness, kropsbevidsthed m.m.

I Yin yoga arbejder du med kroppens bindevæv – også kaldet fascia –  gennem forskellige stræk, som holdes i 3-5 min.
Man opnår en dybere afslapning fysisk og mentalt.

Efter en Yoga time vil du føle dig gladere og godt tilpas i kroppen, og du går altid fra en Yoga time og føler dig som en bedre udgave af dig selv.

Vi vil altid have et øje for at tilgodese hver enkelt elev og tilpasse undervisningen med hensyn til stærke sider og mindre stærke sider. Skulle du have skader af hvilken som helst slags taler vi om det og vil kan give dig råd og vejledning til, hvordan du tager hensyn til dig selv.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Værelserne er holdt i enkelt og skandinavisk stil i afdæmpede blå, lyse og brune nuancer med inspiration fra det maritime.
De er rummelige og med tilhørende dejligt badeværelse holdt i hvidt.
Nogle værelser har udsigt til haven andre til havet og havnen.

Værelserne findes i forskellige størrelser, og det er muligt at få et enkeltværelse, mod en tillægspris, hvis man ønsker dette.
Se mere under inkluderet/ikke inkluderet.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter & Attraktioner og aktiviteter
omkring Vedbæk

Vedbæk ligger i det nordlige Storkøbenhavn og derfor på kanten mellem både København og Nordsjælland. På modsatte side af vejen fra Hotel Marina ligger både havnen og Vedbæk Strand, hvorfra en badebro strækker sig ud i Øresund. 20 minutter fra Hotel Marina ligger Bakken, og kun 5 minutter derfra er indgangen til Jægersborg Hegn og Dyrehave, der er en del af UNESCO-kulturarven parforcejagtlandskabet i Nordsjælland.

Hotellet kan anbefale aktiviteter ud af huset, såsom løbgåtur, tennis og golf eller egen udflugter til kulturelle steder som Karen Blixen Museet, Gl. Holtegaard, Nivaagaards Malerisamling, eller Louisiana museum for moderne kunst. Nogle kræver lidt mere tid end blot et par timer, men måske man har lyst til dette efter endt retreat.

Det er i øvrigt muligt at leje cykler på hotellet.

+-

Hotel Marinas rummelige lounge byder på naturligt lysindfald, komfortable designmøbler samt en café  med lokale lækkerier og en hyggelig lobbybar. Her er alle velkomne – overnattende gæster såvel som naboer og forbipasserende.

Marina’s Café og Terrasse byder på lette retter i form af smørrebrød, charcuteribræt burger,rib-eye med sprøde fritter.

Man er også velkommen til en kop velduftende baristakaffe brygget på bønner fra Strandvejsristeriet:
Nordsjællands første mikroristeri.

Marina’s Café og Terrasse samarbejder med mange lokale producenter.
Blandt andet sælger vi prisvindende desserter fra Mark Hermann, gin og æblemost fra Frydenlund Slot,
samt økologiske sodavand – og selvfølgelig kaffe fra Strandvejsristeriet.

Vi følger myndighedernes retningslinjer omkring covid-19, og anbefaler derfor af hygiejnemæssige årsager, at du så vidt muligt selv medbringer yogaudstyr:

 • Yogamåtte
 • To yogablokke (kan lånes)
 • En yogapølle/pude
 • Tæppe(r)
 • Bælte/lign.

Læs om andre yogature i Danmark HER

  HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?

  Inkluderet i basispakke

  • Login til egen profil
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Inkl. moms, skatter og afgifter forbundet med opholdet

  Hotel Hornbækhus

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x morgenmad
  • 2 x aftensmad
  • Morgenmad/brunch og aftensmåltid i henhold til program

  Yoga

  • Yoga sessioner med varieret yogaprogram med evt. hatha, yin yoga eller restorative yoga og afspænding
  • Dansk yogalærer
  • Undervisningen er tilrettelagt så alle kan være med

  HVAD ER IKKE INKLUDERET?

  Transport

  • Alt transport er på egen hånd

  Ekstra aktiviteter på hotel

  • Drikkevarer
  • Frokost. Mange foretrækker at spise frokost i byen, men man kan også tilkøbes på Hotel Marina
  • Ekstra aktiviteter er på egen hånd

  Andet

  • Måltider, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer
  • Lommepenge og personlige indkøb
  • Tillæg ved enkeltværelse kr. 600,-

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top