Find rejser til Yogarejser

Sådan virker filtreringsmuligheden

Én rejse kan have flere datoer, hvorfor den vises flere gange.
Brug filter-funktionen og gør din søgning mere specifik.

Yogarejser

 

En yogarejse er ikke bare en rejse – det er en oplevelse, der vil give dig ro i sindet og fornyet overskud på en måde, som du måske har drømt om et stykke tid.

 

Går du også med drømmen om at kombinere yoga, spa og eventyr? Nu kan du udleve drømmen på en eventyrlig yogarejse med Adventure Heart.

 

Rejs med på nøje sammensatte programmer hvor eventyr og yoga er i fokus. Oplev og nyd de smukke asiatiske lande med yogarejser til Indien, Sri Lanka, Bali og Nepal – og i 2020  udvider vi også vores yoga oplevelser til de skønneste steder i Europa, som den Spanske ø Mallorca, yogaretreats på nyrestaurerede slotte i Frankrig og wellness resorts i Italien!

Vi har også flere rejseudbud og rejsemuligheder på vej som eksempelvis Portugal og Canada.

Lad dit sind fornyes og forstærkes med en helt ny oplevelse – i en kombination du ikke har prøvet førend du har været afsted på en yoga oplevelsestur med Adventure Heart!

 

 

Yogarejser for øvede og nybegyndere

Er du en rutineret yoga udøver eller nybegynder er underordnet. Det vigtigste er din interesse for yoga, spa og wellness og ikke mindst eventyr. Yoga er en fantastisk aktivitet for alle der vil berolige indre sind og sjæl samt komme væk fra hverdagens travlhed og stress.

 

Vi tilbyder yogarejser til mange forskellige destinationer i udlandet. Fællesnævner for dem alle er fokus på yoga og eventyr. Herunder finder du alle vores forskellige yogarejser. Fandt du ikke din favorit destination så tøv ikke med at kontakte os.

 

Vi har i mange år sendt glade gæster afsted på yogarejser til en lang række destinationer i udlandet hovedsageligt i Europa og Asien og vi stræber os altid på at tilbyde dig en skræddersyet yogarejse du drømmer om.

Scroll to Top