Tansen og frivilligt arbejde

Igår kørte vi fra Pokhara og mod Tansen, den lille landsby hvor vi skal lave frivilligt arbejde. Vi bor på et kvinde center. Her fik vi den sødeste velkomst igår, hvor vi fik bæomsterkranse. Det er kvinder der er sammen her i fritiden, hvor de fx har et økologisk og moderne landbrug. Samtidig er det et sted, hvor mad kan komme og besøge eller bo, hvis man kommer fra udenbys. De har dog aldrig haft udlændinge boende, så det er ligeså spændende for dem som for os. De er rigtig søde og vi får den bedste mad, som jeg måske kan få lov til at hjælpe med og lærelidt af. Der er fdog ingen af dem som taler engelsk, men vi har heldigvis vores nepalesiske guide Santosh med os. Han er rigtig sød og han lærer os en masse om Nepal.

Vi skal være her i landsbyen indtil d. 13. Vi skal lave frivilligt arbejde på en lille skole, hvor vi skal renovere og male. Også på skolen fik vi den største og varmeste velkomst, hvor alle børnene stod klar ved porten til at modtage os. hele landsbyen har fået af vide at vi ville komme og alle stopper op når de ser os. Men alle er så gæstfrie og søde. Lige nu sidder vi også i et privat hjem,  ved en ung fyr,  som Santosh havde snakket med igår, hvor vi kan få net. Så vi er alle gået i over 5 minutter for at få en snickers og få net 🙂

Der er meget stille og ikke meget at lave her i landsbyen, men det er rigtig hyggeligt og afslappende sted. Og endelig får vi oplevet det rigtige Nepal, hvor alle er gæstfrie og ikke bare vil have penge ud af os. På vej herhen blev 3 af os piger stoppet og spurgt om vi ikke ville med over og få te, hvor alle forbigående slår sig til af nysgerrighed. Så jeg kommer helt sikkert til at nyde de her 12 dage 🙂 knus herfra.

Leave a Comment

Scroll to Top