• Italiensk Villa
  • Kunst & kultur
  • Egne råvarer
  • Fantastiske udsigter
  • Naturskøn grund

5 dages yoga retreat i toscansk villa

– med Stefania og Linda fra Schweiz 

Toscana regnes for den smukkeste region i Italien, hvor du glædes over de tårnhøje cypresser, det bølgende landskab, pinjer, oliventræer og ikke mindst vinmarker. Kom med til det smukke Toscana på et 5 dages yoga retreat på et vidunderligt sted og få en unik YOGA og agriturismo oplevelse i hjertet af det landlige Toscana mellem skov, vinmarker, olivenlunde og organiske grøntsagshaver.

Vores retreat sted kombinerer ophold, en farm-to-table restaurant og er en non-profit organisation, der støtter internationale kunstnere og er gennemsyret af kreativ stil. Der er altid kunstnere på stedet. 5 dage med et alsidigt YOGA program i Toscana med, kreativitet, fantastisk natur og dejlig mad og ren afslapning. Nyd de komfortable værelser med originale kunstværker og det lækre køkken med mad hentet fra den organiske have.

Her i disse skønne omgivelser skal du dyrke Yoga enten indendørs eller udendørs. Den nyrenoverede gård-bygning har et stort indendørs yogastudio, som er perfekt til retreats og private klasser. Du kan også få din energi omgivet af naturen på yogadækket, der er diskret gemt bag poolen med udsigt over en olivenlund og med panoramaudsigt over Apeniner bjergene

Efter din YOGA vil du kunne nyde udflugter som f.eks. at tage på trekkingture i bjergene, udforske toscanske gårde og ikke mindst bare nyde at være på stedet. 

Med Firenze så tæt på, kunne det være en oplagt mulighed for dig at tilbringe en eller flere dage i denne smukke by og opleve de fantastiske huse og paladser på egen hånd inden du tager hjem.
Har du ikke været der før, er det næsten et must. I regionen ligger også de skønne byer som Lucca, Pisa, Siena og San Gimignano.

“Yoga allows you to find a new kind of freedom that
you may not have known even existed.” – B.K.S. Iyengar

Oversigt

Dag 1:
Ankomst og velkomst med rundvisning.
3 retters aften menu

Dag 2 – 5:
Yogaprogram i gruppe med 1 ½ sessions morgen og 1½ sessions eftermiddag.
Programmet inkluderer Vinyasa Yoga om morgenen samt Yinasa, Slow Vinyasa eller Yin om aftenen.
Dagen begynder med en vandremeditation og Pranayama efterfulgt af Asana-øvelser.

Brunch buffet efter yoga

Fritid – enten sammen eller hver for sig. Nogle dage er der aktiviteter, som man kan deltage i.

Vi spiser middag sammen og vi nyder kokkens 3 retters aften menu med råvarer fra stedet egne køkkenhave.

Der er planlagt en Pastaworkshop en af dagene, hvor vi til bereder vores egen pasta med råvarer vi selv har hentet i haven.

Nogle kreative workshops kan du frit tage del i andre workshops kan til købes eksempelvis vinsmagning og blomster binding.


NB! Synes du, at 5 dage i Toscana er for lidt, så  har vi mulighed for at arrangere en dag eller to ekstra før retreatet, såfremt der er ledige værelser.

Priseksempel for tillægsdage: Ca. pris kr. 3.500 for indkvartering i standard dobbeltværelse med morgenmad og 3 retters aften menu. Der er mange forskellige typer og priser af indkvartering.

+-

Resortet

La Dolce Vita Toscana 

Dette autentiske, betagende og smukke retreat midt i den vidunderlige toscanske natur og rolige omgivelser, vil være rammen om dit yogaophold. Udsigten er bjergtagende fra alle vinkler, og du er omgivet af venlighed overalt på stedet. Stedet beskrives som “Magisk” med kunstnerne og musikerne, som måske også giver en koncert…

Måltiderne er velforberedte og lækre. Alt er lavet af friske råvarer med grøntsager og krydderurter fra køkkenhaven, og måltiderne er rigelige og varierede med alle mulige former for retter til at tilfredsstille enhver smag.

Det perfekte sted for et opbyggende ophold med yoga og afslapning i naturen eller ved swimmingpoolen, og fra yogaterrassen er der 360-graders udsigt over Toscana.

Trøffeljagten er også kendt som et fantastisk hit og et must, når sæsonen tillader dette !

På ankomstdagen efter check-in på værelset og lidt sightseeing, er der velkomst og introduktion til de kommende 5 dage med efterfølgende middag i restauranten.  Du vil også få din første yoga session enten eftermiddag eller aften.

Hver morgen begyndes med Yoga session efterfulgt af en lækker brunch buffet, hvorefter du kan slappe af ved poolen, udforske området eller deltage i en af de mange aktiviteter. Hver aften afsluttes med en tre-retters menu på restauranten.

Fordelt på de 5 dage er der en række spændende workshops, som man har mulighed for at deltage i. en af dagene er der en pasta workshop, hvor man skal lave sin egen pasta. Der er også en workshop med kunstneriske drinks og rosé. Der er mulighed for en guidet vandretur i det smukke toscanske landskab i ca. 45 min., og efter turen er der botanisk cocktail workshop. På dag 4 er der en kreativ workshop, hvor en af husets egne professionelle kunstnere vil undervise. På dag 5 er der brunch buffet om morgenen, hvorefter der er afgang med en bus til Firenze eller lufthavnen.

+-

Villaen

Villaen

Villaen er egentlig en gård, der dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. På retreatet kan du deltage i forskellige aktiviteter afhængig af sæsonen, så som druehøst til vin, olivenhøst til olie, trøffeljagt om efteråret og gå på jagt i skoven efter naturskabte delikatesser. Restauranten på stedet driver “farm-to-table” koncept med friske råvarer og ingredienser, der er dyrket i en af køkkenhaver eller hentet fra lokale producenter. Restauranten kører også et koncept med en rotation af internationale kokke, hvis madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter.

+-

YOGA

YOGA’en

Yogarejsen har på nogle datoer dansk yogalærer og på andre udlandske lærere eller en lokallærer, som underviser på engelsk.
På denne dato i Maj er det Stefania og Linda fra Schweiz. De underviser på engelsk.

Fælles er at der undervises i forskellige type af yoga og at formidling af yoga udgår fra et holistisk livssyn og at vi skal nyde at glæde alle vores sanser midt i historie og skøn natur.

Yoga’en kan finde sted enten indendørs eller udendørs på området. Den nyrenoverede Gård-bygning har et stort indendørs yogastudio, som er perfekt til retreats og private klasser. Du kan også få din energi omgivet af naturen på yogadækket, der er diskret gemt bag poolen med udsigt over en olivenlund og med panoramaudsigt over Apeniner bjergene. Trædækket måler 14 x 7 meter og har rindende vand, elektricitet og en baldakin til skygge. Der er yogamåtter på stedet, men du kan også medbringe din egen.

En af vores yogalærere siger: “Min vision er at skabe balance i livet, balancen mellem gøren og væren, balancen i at yde og nyde”. Glæd dig til nogle dage, hvor du inspireres til at blive bedre til at passe på dig selv og lære dig selv bedre at kende.

Foruden de obligatoriske Asanas vil vi dykke dybere ned i yoga, meditation og den østlige filosofi. Yoga fører dig ind i en rolig og koncentreret tilstand og løfter din egen personlige praksis til et højere niveau. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær både til dine yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær bliver du en bedre udgave af dig selv. Yoga er ikke bare fysisk, men også en læring og større bevidsthed mellem krop, sind og ånd. En aften skal vi også koncentrere os om yoga filosofi og meditation.

Hver dag begynder vi med en vandremeditation og Pranayama efterfulgt af Yin yoga fra kl. 7:30 til 9:00, efterfulgt af brunch. Inden frokost kan der være aktiviteter udenfor eller måske skal vi på vandretur. Eftermiddage kan være med Vinyasa, Slow Vinyasa eller Yin Yoga fra ca. kl. 16:30 til 18:00.

Yogaen er for alle både begyndere og øvede.

NB: Programmet er vejledende. Vi indretter det i forhold til alle muligheder på stedet Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende, der ikke er selvhjulpne.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Midt i mellem bygningerne og ved siden af ​​den største pool ligger boligerne San Michele. De har udsigt til enten villa eller de toscanske bølgende bakker. Boligerne er for nylig blevet renoveret og har aircondition og WiFi. Hvert værelse er unikt dekoreret med kreativ stil med originale kunstværker. Du kan vælge dobbeltværelse eller enkeltværelse. Se mere under Inkluderet – ikke inkluderet.

+-

Aktiviteter

Følgende aktiviteter er inkluderet i programmet:

  • Rundvisning ved ankomst
  • Kreativ workshop med en af stedets besøgende  professionelle kunstnere
  • Besøge urtehaven
+-

Ekstra aktiviteter

Ekstra aktiviteter

På stedet kan du deltage i andre workshops og aktiviteter. Det koster ca. Eur0 50-60 og kan tilvælges dernede:

  • Madlavning eksempelvis pastaret
  • Vinsmagning
  • Trekkingtur i det toscanske landskab med guide
  • Lav lækre cocktails og eliksir workshop
  • Blomsterbindning
  • Trøffeljagt med stedets professionelle trøffelguide og hans trøffelhund. (Når der er sæson)

I området omkring gårdene er der derudover rig mulighed for at udforske og opleve forskellige aktiviteter.

20 minutters gang fra villaen ligger den næsten ubeboede by Toiano på en bakke af sandsten.  Engang en by med en befolkning på 500, men er i dag et par forladte huse kun beboet af omstrejfende katte og vilde bjørnebærbuske. Byen er værd at besøge ved solnedgang med panoramaudsigt over Volterra.

Museum of Farming Life (Museo Della Cività Contadina) i den nærliggende by Montefoscoli giver et indblik i lokale, historiske landbrugstraditioner. Der er kun åbent på søndage og uden for siesta-timer, men det er værd at besøge en tur rundt i den maleriske by.

Vineyard Castello di Ama, lige uden for Siena, byder på vinsmagning.

35 minutters kørsel fra Villa nær byen Pontedera ligger Amedei-chokoladefabrik, der er kendt verden over for sin hjemmelavede chokolade. Du kan booke for en guidet prøvesmagning og købe chokoladen på stedet.

Kombiner nutidig kunst (Galleria Continua) og nogle af de mest kreative is-kombinationer i Toscana (Gelateria Dondoli) i den middelalderlige by og UNESCOs verdensarvsliste San Gimignano.

Andre bemærkelsesværdige florentinske butikker og steder er Loretta Caponis stof og broderi, Richard Ginori, en porcelænsproducent dateret tilbage til 1735, og den berømte duft- og kosmetikforretning Santa Maria Novella, som blev oprettet af dominikanske munke kort efter deres ankomst til Firenze i 1221.

+-

Dag 6+

Fortsæt rejsen

Så tæt på Firenze ville det være synd ikke at gribe muligheden for en eller flere overnatninger i denne 2000 år gamle fantastisk smukke by. Vi har en aftale med bl.a. Hotel Palazzo dal Borgo**** og sørger for transport fra Villa Lena til Firenze og indkvartering på hotellet samt en eftermiddags sightseeing om ønsket. Hotel Palazzo dal Borgo er en elegant renoveret bygning fra renæssancen, et gammelt palads, der tilhørte Medici dal Borgo-familien. Det er et historisk monument i byen og ligger kun 500 m fra det historiske centrum med Ponte Vecchio og Uffizi-galleriet.

Du kan vælge hvor mange nætter, du vil være i Firenze.

Se mere under “Priser og Datoer” – ikke inkluderet.

+-

Villaen

Ejendommen ligger i Pisa provinsen. Gården dyrker organisk og biodynamisk landbrug. De dyrker deres egen økologiske vin, oliven, grøntsager og frugter. Restauranten på stedet driver farm-to-table koncept med friske ingredienser. Disse er dyrket i en af køkkenhaverne. Restauranten har også et koncept med en rotation af internationale kokke. Deres madlavningsprincipper er i overensstemmelse med de organiske og bæredygtige koncepter.

Selve ejendommen stammer fra slutningen af ​​det 19. århundrede og er oprindeligt bygget til en italiensk aristokratisk familie.

De nuværende ejere købte villaen i 2007 i en forfalden tilstand. De nye ejere kombinerede deres færdigheder og viden indenfor kunst, madlavning og musik for at genskabe villaen. Projektet startede med idéen om at bringe deres oplevelser inden for musik, kunst, underholdning, film, mode og andre kreative felter sammen ét sted og skabe et unikt toscansk retræte sted.

Villaen er omgivet af ombyggede historiske landbrugsbygninger – tidligere bondegårde, stalde og jagthytter – og huser gæstelejligheder og fællesfaciliteter. Med sin beliggenhed, smukke omgivelser og afslappet charme et sted, der med natur, toscansk agriturismo og kultur favner en ny livsstil.

Konceptet og ejendommen fortsætter med at udvikle sig og er et miljø, hvor gæster og kunstnere med forskellige baggrunde kan mødes for at slappe af, skabe og blive inspireret.

Stefania & Linda

Yogaunderviserne på denne dato er Stefania & Linda fra Schweiz.

De underviser på engelsk.

Stefania:

Om Stefania:

Min interesse med yoga begyndte, da jeg var 17 år. Jeg dyrkede fitness 4 – 5 gange om ugen, men langsomt sneg yoga sig mere ind og efter en tid med rygsmerter, hvor yoga’en hjalp mig tog yoga’en over og fitness blev sekundært.

Jeg rejse til Ecuador og Colombia og efter denne to-måneders tur blev jeg så inspireret af filosofien og dygtige lærere, at jeg tilmeldte Basic Yoga Teacher Training (200 RYS) hos (yoga2day) i Zürich Oerlikon og på smukke Bali.

Jeg dyrker selv regelmæssigt både Vinyasa, Hatha Yoga eller Yin Yoga og en gang i mellem også Asthanga Yoga. Yoga i alle former fascinerer mig stadig.

Det er vigtigt for mig at dygtiggøre mig med personlig og faglig videreuddannelse både som selvstudium eller guidede workshops/modulerer.

Stefania har gennemført Advanced Teacher Training (300 RYS) i Bern i 2021 og 2022 v/yogalærer Heidi Aemisegger. I maj 2022 tog hun 40-timers Yin Yoga Læreruddannelse i yogastudie (Sanapurna i Zürich) v/Poonam Stecher.

Stefania underviser i øjeblikket på Yama Yoga og Yoga Luna i den gamle bydel i Bern.

Linda:

Om Linda:

“Jeg er et meget nysgerrig menneske og elsker at inspirere andre. Uden for måtten arbejder jeg i den finansielle sektor. Det er en af ​​grundene til, at det er meget vigtigt for mig at bruge min fritid i naturen. Jeg er eventyrlysten, holder af at være sammen med gode venner, jeg elsker musik, dans, rejser og udenlandske ting.

For mig er yoga en legende opdagelsesrejse, som vi begiver os ud på for at lære vores krop og sind bedre at kende og bringe dem sammen. Det er rejsen til indre stilhed, hvor vi finder vores egen balance og os selv.

Jeg kom i kontakt med yoga for første gang på en rejse gennem Sydøstasien. Med tiden og inspireret af forskellige yogalærere blev min yoga passion mere og mere intens. Det spirituelle og forbindelsen til naturen blev indpodet i mig gennem mine peruvianske rødder og jeg føler, at det hele bringes sammen i yoga’ens verden.

Jeg lærte yoga af forskellige lærere og på alle mine rejser og gennemførte 200 timers YTT i Bern.

Maden

Den økologiske grøntsags- og frugthave på villaområdet spreder sig over to hektar og fortsætter bare med at vokse! Haverne giver Lena-restauranten friske, solbeskinnede grøntsager, som understøtter deres sæsonbestemte menuer. På denne retreat vil vi blive forkælet med lækker frisk frugt, nybagte kager, kød, ost, æg, saft, kaffe og te til brunch efter vores morgen yogasession. Hver aften nyder vi en tre retters middag sammen. Glem ikke at prøve de organiske vine fra Villa Lena og olivenolie, både dyrket og produceret på stedet!

    HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

    Inkluderet i basispakke

    • Yogaundervisning dagligt i 4 dage henhold til program
    • Login til egen profil
    • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
    • 24 timers vagttelefon
    • Bidrag til rejsegarantifonden

    Yoga resortet

    • 4 x overnatninger i dobbeltværelse med delt badeværelse
      • TILLÆG:
      • Enkeltværelse med delt badeværelse – kr. 2.200,-
      • Dobbelt værelse Superior med eget badeværelse – kr. 2.500,-
      • Enkelt værelse Superior med eget badeværelse – kr. 5.500,-
    • Brunch og  3-retters middag hver dag
    • Te, kaffe, kildevand og juice til rådighed
    • Pasta værksted med vejleder/kok
    • Kreativt værksted
    • Brug af pool og kunstrum.

    HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

    Transport

    • Flybillet Kastrup/Pisa (Alternativt til Firenze)
      Anbefalede rejsetider:
      Udrejse: Morgen/formiddag med ankomst til stedet eftermiddag.
      Hjemrejse: Eftermiddag efter kl. 14:00, da vi checker ud kl. 11:00
    • Transfer til og fra lufthavn arrangerer vi gerne. Vi anbefaler samlet gruppeankomst
      Du kan tage taxi eller tage tog+taxi
    • NB! Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer og skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

    Forsikring

    • Rejseforsikring arrangerer vi gerne
    • Sygdomsafbestilling kan tegnes

    Andet

    • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
    • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chauffører mm.)
    • Ekskursioner og aktiviteter udover program
    • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
    • Ekstra yoga timer

    *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
    Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

    close
    Scroll to Top