• Idyllisk natur
 • Historisk ejendom
 • Selvforkælelse
 • Yoga

3 dages yoga weekend i Kerteminde

med vores dedikerede yogalærer 

En skøn og forfriskende yoga weekend i skønne omgivelser i Kerteminde på Nordfyn. Badehotellet består af charmerende bygninger, der afspejler husets historie og skaber en hyggelig og afslappende atmosfære. Det er ideel til et yoga retreat i det fynske, hvor du vil genfinde energien og balancen i krop og sind.

Beliggende i naturskønne og idylliske omgivelser, tæt på skov og strand. Det er en sand kultur-oase i udkanten af Kerteminde, du vil tage herfra med fornyet energi og klar til hverdagen. Der er lagt op til en weekend med et alsidigt yoga program, fantastisk natur, dejlig mad og ren afslapning.

Tag med på denne skønne weekend i fredelige og landlige omgivelser og plej din krop og sjæl under kyndig vejledning fra yogalæreren.

Lundsgaard Gods Skov ligger i baghaven og har de dejligste omgivelser, perfekt til vandreturer i naturen. Her finder du stier, der bringer dig rundt i det fynske landskab, du kommer omkring klinter, marker og strande. Strandene indbyder til en spadseretur i den friske havluft – måske imens du ser solnedgangen.

Kerteminde by er livlig og charmerende med hyggelige gader, gamle huse og er så heldig at have mange gamle bindingsværkshuse og -gårde, som er en fryd at se på.

Jeres yogalærer har sammensat et yoga program, hvor I vil blive udfordret på styrke, smidighed og balance og tage derfra med en skøn og let følelse i krop og sind og fornyet energi. Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen.

 

”Yoga is the fountain of youth. You’re only as young as your spine is flexible.”  – Bob Harper

Om stedet

Området, Gods og hoteller

Hotellet har med sin beliggenhed ved Storebæltskysten måske en af Danmarks skønneste udsigter. Mod nord er der havudsigt over Kerteminde Bugt, og mod syd ligger store skovstrækninger med vidunderlig natur.

Bl.a. kan Lundsgaard Gods føres helt tilbage til 1400-tallet og har en interessant historie med sig. Godset har igennem tiden haft en del ejere og har vokset sig større og større og råder i dag over 729 hektar. I dag ejes godset af Rudolf Iuel, som arvede godset da han var 3 år gammel, og hans hustru Vini Iuel. De har gennem årene renoveret godset, så de forskellige bygninger i dag kan anvendes til diverse arrangementer, retreats, ferieudlejning m.v.

+-

Fre-Søn

Program

Programmet byder op til en selvforkælelses weekend i et idyllisk område i dejlige Kerteminde på Fyn. Der er natur og smukke udsigter, hvor end du vender dig. Som altid på en herregård er skønheden i bygninger og natur en ekstra dimension på dit yoga retreat. Alt oser af atmosfære og historie, som er lige til at tage ind og nyde i højeste potens.

Jeres yogalærer har sammensat et yoga program, hvor I vil blive udfordret på styrke, smidighed og balance og tage derfra med en skøn og let følelse i krop og sind og fornyet energi. I skal dyrke yoga i den nyrestaurerede høst gildesal, som har en speciel atmosfære.

Yogaen er tilrettelagt, så alle kan være med.

Fredag:
Fra kl. 14.30 Muligt at checke ind
Kl. 15.00-16.00 Velkomst med kaffe/te og kage/snack
Kl. 16.30-18.00 Yoga – tilpasses den enkeltes niveau
Kl. 19.00-20.00 Aftensmad
Kl. 20.00-21.00 Aftentur og samvær
Lørdag:
Kl. 07.30-09.30 Yoga
Kl. 09.30-10.30 Morgenmad med lokale produkter. Friskbagte koldhævede boller, frugt, tomatsalat, ost, yoghurt granola, pølse, hjemmelavet marmelade, juice – kaffe og te.
Kl. 10.30-15.30 Fritid til afslapning på stedet og aktiviteter i Kerteminde – Se mere under “Aktiviteter”.
Kl. 16.00-18.00 Yoga
Kl. 19.00-20.00 Aftensmad
Søndag:
Kl. 07.30-09.30 Yoga
Kl. 09.30-10.30 Morgenmad
Kl. 11.00-12.00 Check ud og tak for denne gang

Nåede du ikke de aktiviteter, du gerne ville, er der en chance nu inden hjemrejsen.

*Tidspunkterne i programmet er vejledende, og der tages forbehold for ændringer”

+-

Yoga'en

Yoga’en

Yoga sessionerne foregår i et separat lokale i bygningen.

Vores yogalærer på retreatet siger bla.:

“Yoga undervisning byder på en blanding af de bedste Yoga former. Hatha Yoga, Restorative Yoga samt Yin Yoga. Enhver Yoga time bygges langsomt op med opvarmende øvelser og afsluttes blidt med Shavasana og Yoga Nidra, som er som desserten efter en god middag – afspænding for krop og sjæl.
Undervisningen er engageret og med opmærksom på dig. Vi viser både Yoga stillingerne udført på måtten og hjælper og støtter dig derefter med din Yoga. Ved at hjælpe dig i stillingerne vil du dels mærke et ekstra godt stræk, men også samtidig blive bevidst om din egen krop og dens potentiale. Mange gange finder vi ud af, at vi kan mere end vi tror.

Hatha Yoga og Vinyasa Flow fører dig ind i en rolig meditativ og koncentreret tilstand, bygger din styrke op og giver dig balance og smidighed. Du lærer at bruge dit åndedræt, som giver dig ro og nærvær både til dine Yoga stillinger og til dig selv. Med ro og nærvær lærer du på magisk vis dig selv bedre at kende. Yoga er ikke bare fysisk, men også en blid indgang til de dybere lag af dig selv – sindet og sjælen.

Der vil være Meditation og Pranayama blandet ind i undervisningen, hvor du lærer at finde stilhed og mærke nuet via gode Yoga teknikker. Jeg bruger teknikker fra mindfulness, drømmerejser og visualiseringer. Dette påvirker både blodtryk, tankemylder, angst og uro i den gode retning.
Efter en Yoga time vil du føle dig gladere og godt tilpas i kroppen, og du går altid fra en Yoga time og føler dig som en bedre udgave af dig selv.

Vi har for øje at tilgodese hver enkelt elev og tilpasse undervisningen med hensyn til stærke sider og mindre stærke sider. Skulle du have skader af hvilken som helst slags taler vi om det indledningsvis, således at du får råd og vejledning til, hvordan du tager hensyn til dig selv.

+-

Indkvartering

Indkvartering

Hotellets værelse er klassisk og stilfuldt indrettet, og er fordelt på to etager. Nogle af værelserne er dobbeltværelser, og et af værelserne er et enkeltværelse.

Værelserne findes på flere etager, og nogle deler badeværelse. Værelserne varierer i størrelse, men er alle indrettet med en hyggelig atmosfære og afslappende ånd, der giver en hjemlig følelse.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter

Der er mange muligheder for aktiviteter i  din fritid.

Kerteminde by
Du kan gå på opdagelse i Kerteminde. Den hyggelige fiskerby har mange små fine butikker, hyggelige spisesteder og en hyggelige gårdbutikker. Du kan beundre de smukke byhuse, der ligger ned til vandet og de fantastiske bindingsværkshuse, se den smukke kirke, shoppe eller gå på café.

Great Northern SPA
Har du lyst til en  wellness oplevelse i topklasse så tag på besøg i Great Northern SPA. Her finder du de smukkeste og mest perfekte rammer for personlig velvære og indre ro, et arkitektonisk mesterværk bygget ind i naturen. Du møder en SPA-verden af saunaer, dampbade og saltbad samt skønne brikse til at slappe af på – alt omringet af store vinduespartier og udsigt til den smukkeste natur. Der er tilbud på wellness behandlinger, som du selv kan sammensætte efter dine behov. Du kan få forskellige former for massage, der alle, på hver sin måde, virker opløftende og afstressende.  En SPA- pakke på 3 timer f.eks. fra kl. 12 – 15 koster kr. 350, og du er garanteret en eftermiddag i komplet selvforkælelses tilstand.

Johannes Larsen Museet
Et kunstnerhjem fra begyndelsen af forrige århundrede.  Du går rundt i hele huset, som det var, med hans malerier overalt. Du kan vandre i hele haven med udsigt til stranden, se hans værksted og udstillingsbygningen med “Samlingen”  med værker af bl.a.  Johannes Larsen, Fritz Syberg og Christine Swane i de smukke udstillingssale og “Vingen” med særudstillinger af forskellige kunstnere.
Ikke mindst er den lille charmerende café med den skønne udsigt over vandet et besøg værd.

Johannes og Alhed Larsen skabte en malerisk ramme om deres liv og et gæstfrit mødested, der satte sit præg på dansk kunst og kultur igennem årtier.

Naturvandringer
Er du frisk på at være aktiv, byder Lundsgaards skove på nogle naturskønne ruter. Du kan tage en vandretur eller løbetur i skoven, alt imens du nyder det smukke fynske landskab, som ruterne tager dig omkring. Hvis vejret tillader det, tag picnic kurven under armen og find et uforstyrret sted i skoven, hvor du har tid til at nyde omgivelserne og komme helt ned i gear, så du er klar til yoga senere på dagen.

Som afslutning på eftermiddagen, kan du tage en spadseretur på stranden i den friske havluft og se de små charmerende badehuse, inden du skal tilbage til hotellet til eftermiddags/aften yoga.

+-

Vi følger myndighedernes retningslinjer omkring covid-19, og anbefaler derfor af hygiejnemæssige årsager, at du så vidt muligt selv medbringer yogaudstyr:

 • Yogamåtte
 • To yogablokke
 • En yogapølle/pude
 • Tæppe

  HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?

  Inkluderet i basispakke

  • Login til egen profil
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Inkl. moms, skatter og afgifter forbundet med opholdet

  Lundsgaard Gods Badehotel

  • 2 overnatninger
  • Indkvartering i dobbeltværelse
  • Kaffe og te
  • Morgenmad/brunch og aftensmad i henhold til program

  Yoga

  • Yoga i henhold til program
  • Dansk yogalærer

  HVAD ER IKKE INKLUDERET?

  Transport

  • Alt transport er på egen hånd

  Ekstra aktiviteter

  • Alle aktiviteter er på egen hånd

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer der ikke er nævnt under inkluderet
  • Lommepenge og personlige indkøb
  • Tillæg ved enkeltværelse kr. 500,- pr. overnatning

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top