Find rejser til Afrika

Sådan virker filtreringsmuligheden

Én rejse kan have flere datoer, hvorfor den vises flere gange.
Brug filter-funktionen og gør din søgning mere specifik.

Oplev Afrikas fantastiske safarier

Mødet med “The Big Five” på smukke savanner og oplevelser du aldrig glemmer. Det er hvad Afrika byder på sammen med den varme, taknemmelige befolkning gennem frivilligt arbejde, som er en anderledes, udviklende oplevelse, du vil have med dig resten af livet. Landene byder naturligvis også på fed adventure med bjergbestigning, snorkling, trekking og vilde naturoplevelser på savanner, ved søer, floder, bjerge, kæmpe skove og strande.

Safarirejse til Afrika

Med en safarirejse til Afrika kommer du til at opleve alt det bedste fra Afrikas natur- og dyreliv samt folkefærd, hvor vi her hos Adventure Heart har gode erfaringer og oplevelser i forbindelse med at sende unge afsted på en international grupperejse, enten på en ren safarirejse til Afrika eller kombineret med andre programmer hvor der indgår frivilligt arbejde.

Oplevelses- og adventurerejser

Ikke nok med at vi her hos Adventure Heart kan tilbyde safarirejser til Afrika, så har vi også andre spændende grupperejser, som blandt andet et program til Marokko i 2-3 uger – eller måske et 2-ugers program og oplevelsesrejse til Sydafrika, hvor du skal lære at surfe sammen med andre internationale unge.

Dyreprojekter og frivilligt arbejde i Afrika

Sidst, men ikke mindst, tilbyder og hjælper vi også med at arrangere din rejse til Afrika, hvis du er interesseret i dyreprojekter og frivilligt arbejde, hvor vi kan tilbyde specifikke rejseprogrammer til Afrika, hvor du skal arbejde som frivillig ved dyrecentre for udsatte dyr eller i børnehjem for udsatte børn.

Mulighederne er mange – men fælles for dem alle er at vi hos Adventure Heart har en passion for at sende dig godt afsted på din rejse til Afrika, hvorfor vi altid vil være med i hele processen.

Kontakt os i dag for at høre nærmere omkring dine muligheder for at rejse til Afrika i dit sabbatår eller med andre internationale unge.

Scroll to Top