Næste afgang:

23. Jul 2021

Varighed:

3 dage

Aldersspænd:

18+

Programpris i kr. fra:

3.990
 • Energigivende yoga
 • Idylliske omgivelser
 • Lækker økologisk mad
 • Dejlige strande
 • Skønne Rørvig

3 dages yoga retreat på Kirsebærgården ved Rørvig

med yogalærer Lisbeth Beierholm

Midt i den skønne natur i Odsherred finder du det fredfyldte retrætested Kirsebærgården, som er omgivet af skøn natur, der skaber en fantastisk ro og danner de ideelle rammer for tilbagetrækning og fordybelse.

Weekenden byder på meditation, hatha- og yin yoga, som hver har en givende og beroligende effekt på kroppen, og som er med til at vække kroppen og løfte energien. De skønne yoga-lektioner komplementeres af gårdens økologiske, sunde og nærende mad, der så vidt det er muligt, laves af lokale råvarer, og der serveres ligeledes morgen-æg fra gårdens egne høns. Denne weekend handler om dig og din krop og fokuserer på kroppens kunnen, samtidig med at din krop får den næring, den har brug for.

Kirsebærgården ligger omgivet af naturskønne områder, som du kan nyde ved stille vandring, gå- og løbeture, når muligheden for fredfyldte stunder opstår, og det smukke dyre- og fugleliv kan iagttages. Stedet er perfekt til at søge ro, og naturen spiller en stor rolle med dets naturskønne beliggenhed og fredfyldte lyde, hvor du kan tage dagene i det tempo, du har behov for, når der ikke står yoga på programmet. Har du lyst til lidt summende liv, er Rørvig havn og omegn et besøg værd.

Ønsker du at stoppe op, skrue ned for tempoet, dyrke YOGA og bare nyde at være, så er denne weekend skabt til dig. Weekenden har fokus på nærvær, fordybelse og fred og ro, og du vil tage hjem med en fornyet og skøn energi i kroppen.

N.B. Covid-19
Alle deltagene skal fremvise corona-pas ved ankomst; negativ corona-test max. 72 timer gammel eller være færdig vaccineret.

“The mind is a powerful instrument. Every thought, every emotion that you create changes the very chemistry of your body” – Sadhguru

Om stedet

Om stedet

Kirsebærgården er et fredfyldt kursus- og retrætested midt i Odsherreds smukke natur. Roen og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for yoga og fordybelse. Her er højt til loftet i mere end én forstand.

Naturen er i fokus på Kirsebærgården, både på grunden med de mange små naturrum og mulighed for gåture i hele området omkring Hov Vig og Nakke. Her er smukt, fredeligt og med masser af dyre- og fugleliv omkring. Det er også tæt på dejlige Rørvig by og den charmerende havn, som I ankommer til, hvis I tager båden fra Hundested samt skønne strande.

Gården drives af Lisbeth Beierholm Nielsen og Kristen Skydsgaard, som nænsomt har istandsat dele af gården og skabt et sted, hvor der er behageligt at være og med øje for detaljerne.

Når du træder ind ad døren, kommer du ind i Kirsebærgårdens hyggelige alrum med køkken og spiseplads. Fra alrummet går trappen op til førstesalen, hvor størstedelen af værelserne ligger. Her er der også en hyggelounge med den skønneste udsigt.

Stole, puffer og de små sofaer kan let flyttes rundt, så hyggeloungen kan bruges til at arbejde i grupper eller til bare at sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge.

Alle rummene er skofrit område, og ved indgangsdøren står hjemmesko til fri afbenyttelse.

Udendørs er der rige muligheder for både at gå ture og for sidde i ro og nyde naturen. Rundt omkring gårdens bygninger findes små uderum med bænke, hvor man kan hente energi og inspiration.

Maden på Kirsebærgården er økologisk, sund og nærende, og der benyttes i det omfang, det er muligt, lokale råvarer. 

I sæsonen serveres der æg fra egne høns til morgenmaden.

 

 

 

+-

Program

Program

Weekenden på Kirsebærgården er fyldt med rolige stunder, hvor du opløftes gennem nogle skønne yoga-sessioner. Der vil både være hatha, yin og meditation i løbet af weekenden, så du får mest muligt ud af dine dage her.

Der serveres kaffe og te til morgenmaden, og det står fremme i løbet af dagen, så man kan lave sig en kop når som helst.

Fredag:

Kl. 14.00 – 15.00 Check in
Kl. 16.00 – 17.30 Yin Yoga
Kl. 19.00 Aftensmad

Lørdag:

Kl. 07.30 – 09.30 Meditation og Hatha yoga
Kl. 10.00 – 10.30 Morgenmad
Kl. 11.00 – 13.00 Stillevandring med meditation i naturen (frivillig)
Kl. 16.00 – 17.30 Yin yoga med afsluttende yoga nidra
Kl. 19.00 – 20.00 Aftensmad

Søndag:

Kl. 07.30 – 09.00 Meditation og Hatha yoga
Kl. 10.00 Check ud
Kl. 10.00 – 11.00 Morgenmad og farvel
+-

Yoga'en

Yoga’en

Gårdens ejer Lisbeth Beierholm Nielsen vil stå for yoga’en på dette retreat og vil tage godt hånd om jer. Hun har mange års erfaring og tilrettelægger programmet, således at alle kan være med.

Roen  på Kirsebærgården og den fantastiske omkringliggende natur danner en ideel ramme for tilbagetrækning og fordybelse af enhver slags. Den 50 kvm store yoga shala er bygget i forlængelse af den oprindelige staldbygning og har et behageligt indeklima, gulvvarme (fra jordvarme), god akustik og smuk udsigt.

Alt yogaudstyr og meditationspuder/stole til 18 deltagere stilles til rådighed.

Der vil være en blanding af forskellige yoga-former, så I både får pulsen lidt op og mærker musklerne, og samtidig kan genfinde balancen gennem noget afslappende yin yoga og meditation til at afspænde kroppen og arbejde med sindet.

 

YOGA-UDSTYR FOREFINDES PÅ STEDET.

 

+-

Indkvartering

Indkvartering

Værelser

Værelserne er fordelt på stueetagen og førstesalen, alle med fin udsigt. De er nyrenoverede og enkelt indrettede. Værelset og det ene toilet i stueetagen er indrettet med øget tilgængelighed ved gangbesvær.

I stueetagen er der to baderum og to toiletter og på 1. sal ét toilet.

Kirsebærgården kan rumme overnatning for 14 personer. Der er mulighed for at indrette op til 8 enkeltværelser. 

Fællesarealer

Når du træder ind ad døren, kommer du ind i Kirsebærgårdens hyggelige alrum med køkken og spiseplads. Fra alrummet går trappen op til førstesalen, hvor størstedelen af værelserne ligger. Her er der også en hyggelounge med den skønneste udsigt.

Stole, puffer og de små sofaer kan let flyttes rundt, så hyggeloungen kan bruges til at arbejde i grupper, eller til bare at sidde i stilhed og nyde naturen fra de store vinduer i den gamle høloftslænge.

Alle rummene er skofrit område, og ved indgangsdøren står hjemmesko til fri afbenyttelse.

Udendørs er der rige muligheder for både at gå ture og sidde i ro og nyde naturen. Rundt omkring gårdens bygninger findes små uderum med bænke, hvor man kan hente energi og inspiration.

+-

Aktiviteter

Aktiviteter

Kirsebærgården er omgivet af storslået natur og et rigt dyre- og fugleliv. På den ni tdr. land store grund vil du altid kunne finde en stille, smuk plet, hvor du kan slå dig ned, og fra bålpladsen kan du nyde solnedgangen over Slettermosen. De omkringliggende storslåede naturområder giver mange muligheder for at være aktiv. Du kan tage en skøn spadsere- eller vandretur eller, hvis du er i det mere aktive hjørne, kan du løbe en tur i de smukke omgivelser.

Med stranden i nærheden kan du nyde solen, tage et dejligt og forfriskende dyp eller blot nyde roen og lytte til havet.

Der er mulighed for et dyp fra badebroen ved Nakkehage, ca. 1 km fra Kirsebærgården eller ved en af Danmarks smukkeste strande ud til Kattegat 3 km væk.

En herlig fornøjelse kan du få i Rørvig med den livlige havn og skønne strandstrækning. Du kan gå ad stier til Nakke By og herfra videre ad fjordstien til Rørvig havn.

+-

Lisbeth Beierholm Nielsen

Lisbeth og hendes undervisning:

Efter selv at have dyrket yoga i en del år blev jeg i 2010 nysgerrig efter, hvad det egentlig var, der skete rent fysiologisk og energimæssigt, når man dyrkede yoga. Hvorfor det føltes, som om der havde været en flaskerenser gennem systemet efter en yogaklasse, og som om himlen var mere blå, og folk var venligere.Siden har jeg dykket ned i mange aspekter af yogaen, og det er en stor glæde for mig at dele det, jeg har lært, med mine elever.

Yogaen indeholder fantastiske værktøjer. Til at løfte din energi, hvis du er udkørt og nedtrykt. Til at stilne dit sind, hvis du føler dig nervøs og bekymret, har rigeligt tankemylder og ikke kan finde ro. Og til at løse op for spændinger, fysiske såvel som mentale, og støtte kroppen i at hele sig selv.

Lisbeth har Dansk Yogas 2-årige læreruddannelse med 800 undervisningstimer og efteruddannelse i restorativ yoga, yogaterapeutik, mindfulness, meditation, yin yoga, yin yoga-massage og yoga nidra-meditation.

Yogaudstyr

Alt yogaudstyr er til rådighed på retreatet, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget, hvis du ønsker dette.

3 dage

Ankomst

23. Jul 2021

Hjemrejse

25. Jul 2021

Kommentar

Flere afgange

Kr. 3.990

Bestil nu

3 dage

Ankomst

27. Aug 2021

Hjemrejse

29. Aug 2021

Kommentar

Kr. 3.990

Bestil nu

HVAD ER INKLUDERET I RETREATET?

Inkluderet i basispakke

 • Login til egen profil
 • 24 timers vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Inkl. moms, skatter og afgifter forbundet med opholdet

 

Kirsebærgården

 • 2 overnatninger
 • Indkvartering i dobbeltværelse (tillæg kr. 300,- ved enkeltværelse)
 • Sengetøj og håndklæder
 • Morgenmad/brunch og aftensmåltid i henhold til program
 • Kaffe/the og kage

Yoga

 • Yoga sessioner med hatha yoga, yin yoga eller restorative yoga og afspænding i henhold til program
 • Dansk yogalærer
 • 3 yogasessioner af halvanden times varighed
 • 1 yogasession af to timers varighed
 • Dansk yogalærer
 • Yogaudstyr

HVAD ER IKKE INKLUDERET?

Transport

 • Alt transport er på egen hånd

Aktiviteter

 • Aktiviteter, udover programlagte aktiviteter, er på egen hånd

Andet

 • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
 • Drikkevarer der ikke er nævnt under inkluderet
 • Lommepenge og personlige indkøb
 • Tillæg ved enkeltværelse kr. 300,- pr. overnatning

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

close
Scroll to Top