Find rejser til Asien

Sådan virker filtreringsmuligheden

Én rejse kan have flere datoer, hvorfor den vises flere gange.
Brug filter-funktionen og gør din søgning mere specifik.

Unikke adventure rejser til Asien

Vores grupperejser til Asien er med hæsblæsende adventure, udfordrende kulturmøder og kulturelle & spirituelle indsigter og frivilligt arbejde.

Vi sammensætter en unik rejse til dine behov – om det er en grupperejse, adventurerejse eller en rejse med frivilligt arbejde i Asien, så har vi altid det helt rigtige program til dig.

Vær aktiv på din rejse til Asien

Prøv kræfter med bjergbestigning, trekking, bungy jump, junglesafari, elefantridning og meget mere. Kom under huden på lokalbefolkningen med givende frivilligt arbejde og oplev buddhismens mystik i dens hjemlande. Se de forunderlige naturoplevelser, der blandes med pulserende storbyer og farverige menneskehav.

Pakkerejser til Asien

Tag et sabbatår med en rejse til Asien med Adventure Heart. Vi har fx diverse pakkerejser til Nepal, Bali hvor du kan opleve alt det bedste fra Asien.

Med vores pakkerejser kan du kombinere forskellige programmer. Her er det muligt at kombinere alle rejser på 2 til 4 uger med et andet program, hvilket vi anbefaler dig at gøre på din Asien rundrejse for at opleve mest mulig og opleve det skønne kontinent.

Scroll to Top