Find rejser til Yoga retreats Danmark

Sådan virker filtreringsmuligheden

Én rejse kan have flere datoer, hvorfor den vises flere gange.
Brug filter-funktionen og gør din søgning mere specifik.

Yoga retreats i Danmark

Adventure Heart tilbyder, som vores seneste nye koncept yogaweekend i rundt om i Danmark på skønne godser og herregårde for på denne måde at kombinere et fredfyldt varieret yogaprogram og oplevelse af vores dejlige Danmark og vores historie med at støtte op omkring bevarelse af de gamle danske bygninger og de dedikerede mennesker som gør en indsats med at restaurere og vedligeholde disse huse.

Yoga retreat for begyndere og øvede

Uanset hvor godt du er bekendt med yoga, er der et yoga retreat for dig. Du har måske hørt om yoga retreats for dem, der dyrker yoga som en livsstil? Så øvet behøver du slet ikke at være, for at få glæde af en yoga rejse. Du kan endda finde yogarejser, hvor du kommer til at dyrke yoga for allerførste gang og ser om det er noget for dig. På den måde er der yoga retreats for ethvert niveau, så alle kan være med.

Hos Adventure Heart tilbyder vi yogarejser til mange forskellige destinationer i verden og af forskellig type. Det kan være i Skandinavien, i Europa eller i Asien og snart i Afrika. Du kan selv vælge hvilket land du ønsker at opleve, samtidig med at du tager på yoga retreat. Det er en skøn kombination af wellness og vores mere end 35 årige Adventure DNA.

Yoga rejser

Har du lyst til en rejse, der måske er med til at forandre dit liv? Så er en yoga rejse et godt bud. Her kommer du i kontakt med krop og sjæl på en dejlig og måske ny måde og finder den indre ro og balance, mens du oplever en ny kultur. Yogarejser kan være sammensat vidt forskelligt, men en fællesnævner er, at du kommer i kontakt med dig selv og din krop samtidig med, at du oplever anden kultur og ofte med fantastisk natur.

Backpacking og yoga

Ønsker du en ultimativ backpacking rejse, hvor du får set mest muligt på budget, samtidig med at du får fysisk og åndelig træning med i pakken? Mange yogarejser kombinerer yoga med en backpacker oplevelse. Så kan du koble helt fra og glemme alt om materielle goder. Du oplever landet på tæt hold og kommer godt omkring på din rejse, mens du er på yoga retreat.

Yogarejser er for alle i Danmark

Om du fleksibel, som en kogt spaghetti eller om du ikke har dyrket yoga før, gør ingen forskel, når du tager på yoga retreat. På en enkelt yogarejse kan du lære utroligt meget, og opdage, hvor let det faktisk er at gøre yoga til en del af din livsstil – og mindset. Samtidig vil du hurtigt opdage, at din krop er mere fleksibel end du tror, og at din krop kan udføre positioner, du ikke troede var mulige for dig.

Wellness og yoga

Har du brug for komplet afslapning af krop, sind og sjæl? Så kunne en aktiv yogarejse kombineret med wellness være lige noget for dig og dine nærmeste. Du bliver forkælet med herlig wellness, som får dig helt ned i gear, samtidig med at du bruger kroppen aktivt til at komme i tæt balance med sjælen og lære din krop bedre at kende. Sport, motion og wellness sammen med rejseoplevelser – what is not to like…

Yoga & meditation

Meditation er en del af yoga oplevelsen. Den hjælper dig med at vende blikket indad og med at slappe af i sindet og i kroppen. Man arbejder med at koble af hverdagens stress og jag, og nyde de rolige omgivelser og være mere tilstedet her og nu. På de fleste yoga retreats vil meditation være en del af programmet i mindre eller større grad. Derfor er yoga & meditation en oplagt kombination. Alt efter hvad dit mål er med rejsen, kan du finde et retreat, der passer til dine behov under sektionen: yoga rejser.

Frivilligt arbejde og yoga

Kunne du tænke dig at gøre noget godt for verden samtidig med at du gør noget godt for dig selv? Så er det også muligt at tage på yogarejse kombineret med for eksempel frivilligt arbejde.
På den måde giver du tilbage til det lokal samfund du besøger. Det er en vinkel vi kender fra en dannelsesrejse, hvor du lærer mere om lokalbefolkningen og deres hverdag og problemstillinger
at kende samtidig med at du oplever dig selv i rollen som frivillig i det arbejde og med de opgaver, stedet måtte have brug for netop, når du er der.

Yoga destination – Hvor skal vi hen?

Mulighederne for hvor du kan tage hen på yoga retreat er talrige og her hos AdventureHeart tilbyder vi et bredt udvalg af nogle af verdens bedste yogarejser, så snart verden igen er fri at rejse i efter pandemien. Når du vælger din yoga destination, kan du holde dig indenfor Europa og tage til skønne Italien og Portugal  eller det altid vidunderlige Frankrig. Her vil en dansk yogalærer tage sig godt af dig og sørge for at du får en god introduktion til yoga eller udfordrer dig på det du allerede kan.

Ønsker du at udvide din horisont endnu mere, er der også mange rejser at finde til en asiatisk yoga destination. Tag til klassisk yoga retreat på Bali eller på Sri Lanka , kom i zen i Indien eller oplev unik kultur og eventyr sammen med din yoga retreat i Nepal eller Thailand.

Yogarejser i og udenfor Europa

Om du er rutineret yoga udøver eller nybegynder er underordnet. Det vigtigste er din interesse for yoga, spa og wellness og ikke mindst eventyr. Yoga er en fantastisk aktivitet for alle der vil berolige indre sind og sjæl samt komme væk fra hverdagens travlhed og stress.

Vi og vores partnere følger Myndighedernes COVID19 anbefalinger !

Scroll to Top