Find rejser til Oceanien

Sådan virker filtreringsmuligheden

Én rejse kan have flere datoer, hvorfor den vises flere gange.
Brug filter-funktionen og gør din søgning mere specifik.

Grupperejser til Oceanien i det tropiske stillehav

En grupperejse til Oceanien indeholder et væld af muligheder for adventure og rundrejser. Oplev gigantiske Australien, smukke New Zealand og underskønne Fiji med en adventurerejse fra Adventureheart.

Vi har sammensat det absolut bedste af Australien, New Zealand og Fiji i forskellige rejseprogrammer, som du kan læse mere om nedenunder.
Adventurefolkets hjemlande byder på en bred vifte af vilde aktiviteter: Bungee jump, surfing, skydiving, trekking, bjergbestigning & snorkling er bare et lille udpluk.

Langs østkysten i Australien til dens vilde outback til Tolkiens grønne bjerge i New Zealand står oplevelserne i kø. I Fiji bydes der på ø-tur, strand- og vandaktiiteter, frivilligt arbejde mudderspa

Down Under

Australien er blevet et mere og mere populært sted for rejseglade unge mennesker, der leder efter en destination og rejse i sabbatåret. Australien er kendt for deres turisme, backpackerliv og backbackerdestinationer samt den meget imødekommende kultur.

Blandt højdepunkterne til Australien kan Sydney, Melbourne, Brisbane blandt andet nævnes som de store byer, men i virkeligheden byder Australien også på skønne og flotte naturoplevelser, som Whitsunday, hvor du kan opleve The Great Barrier Reef koralrevet eller måske Fraser Island, hvor du kan køre 4×4 jeeps på sandstranden og indtage den flotte naturoplevelse med andre eventyrlystne unge, som leder efter en rejse til Australien.

New Zealand og Lord of the Rings

I New Zealand skal du helt sikkert se det smukke naturlandskab, som du måske kan genkende fra Tolkien hitfilm, Ringenes Herre. Udover det flotte naturlandskab har New Zealand et væld af andre smukke naturskønne seværdigheder med bjerglandskaber, smukke marker og søer, som skal opleves med egne øjne på din rejse til Oceanien.

Igen er det muligt at rejse med andre unge – og derfor kan du trygt stole på at denne rejse med Adventure Heart kan blive en mindeværdig rejse med gode oplevelser og bekendtskaber med andre unge.

Afslappende strandliv på Fiji

Das ud og nyd dejlige sandstrande på smukke Fiji, hvor du kan dykke og snorkle og ellers bare nyde et utroligt smukt ø-rige med andre vand- og strandaktiviteter.

Her kan du også benytte muligheden for at komme ud og lave noget frivilligt arbejde, som kan styrke dit CV og personlige udvikling i dit sabbatår.

Scroll to Top