Næste afgang:

14. Mar 2020

Varighed:

Aldersspænd:

21+

Programpris i kr. fra:

14.960 ex. fly
 • Yoga
 • Wellness
 • Eventyr
 • Templer
 • Trekking

 

Yoga på Bali

Drømmer du også om yoga på Bali? Så kom med på vores næste eventyrlige rejse der indeholder 13 dage med yoga, wellness og eventyr på Bali.

En ægte eventyrrejse hvor du vil dyrke yoga i et sandt yoga univers samt komme tæt på den indonesiske kultur og bo på 3 forskellige skønne resorts. På yoga resortet er der adskillige yogaformer, meditation, detox, SPA og meget mere på programmet hele dagen, som du kan vælge imellem. En hel speciel oplevelse bliver det at skulle dyrke yoga på et resort med balinesiske eller europæiske lærere og internationale deltagere og ikke mindst med stranden indenfor rækkevidde. En virkelig ny eventyrlig oplevelse på din yogavej.

Efter en uges skønt og intensivt yogaophold på yoga resortet på stranden er det tid at tage et par dage på et skønt resort i den livlige kulturby Ubud med de mange tilbud og oplevelser og herfra videre til Sanur med strand og nye aktiviteter. Alle steder med mulighed for at dyrke yoga.

Yoga ferie Bali

Yoga ferie på Bali er for dig, der vil fordybe dig i yoga så meget du lyster, nyde fantastiske SPA ophold på skønne resorts og samtidig opleve lidt af vidunderskønne Bali på rundtur. På denne skønne ø får du også lejlighed til at se eventyrtempler, opleve gammel historie, religion og ikke mindst se det smukke syn af de mange risterrasser.

Vil du vide mere om yogarejser til Bali?

Vi tilbyder forskellige yogarejser til Bali hvor indhold og pris kan variere. Du kan finde det aktuelle program for vores kommende yogarejse til Bali her på siden for at fordybe dig i yogaopholdets indhold. Har du generelle forespørgsler til din yogarejse til Bali eller ønsker du at vide hvordan du kan kombinere yoga med resten af din rejse, er vores rejsekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy yogaopholdet, så det matcher dine drømme.

Dag 1-7

DAG 1 – AFREJSE FRA DANMARK

DAG 2 – BALI – CANGGU

VELKOMMEN TIL BALI & YOGA 

Efter ankomsten til Denpasar køres direkte til Yoga & Spa resortet Udara Beach ***, en fantastisk ashram i balinesisk stil, beliggende mellem kysten og rismarkerne i en lille landsby tæt på Canggu nord for Denpasar. Et unikt roligt sted væk fra de travle turistmasser. Med alle de aktiviteter og faciliteter, som Udara tilbyder, er der en stor sandsynlighed for, at du allermest har lyst til at tilbringe hele dagen på resortet og stranden, velvidende at der venter en dejlig rundtur til mere travle steder på de dage du har i vente.

+-

Dag 2 - 7

CANGGU

Yoga, meditation, templer, paradisstrande & betagende natur

På resortet vil du få ubegrænset adgang til at dyrke yoga, meditation og meget mere i henhold til deres dagsplan med op til 8 klasser om dagen af forskellig art (Hatha, Aerial, Vinyasa, Yin, Healing Pranayama, Water Yoga og meget mere. Medens du dyrker yoga har du ydermere et fuldstændigt fantastisk syn udover havet. Du vil være sammen med yogadyrkere fra forskellige lande og opleve forskellige yogalærere. Der er SPA faciliteter med varme og kolde pools, sauna, dampbad og jacuzzi til at slappe af i og aktivere alle dine sanser.

Resortet ligger nærmest på stranden, så indimellem yogaklasser, wellness, detox og dejlige behandlinger, kan du nyde strandlivet i vid udstrækning med dets mange tilbud.

Der er morgenmad på resortet, frokost og middag kan du indtage på Udara’s Organic Ocean Restaurant, hvor alle måltider har fokus på sunde, friske og organiske, vegan, vegetar og “alt godt fra havet” retter. En oplevelse er det også at tage ind til Canggu og nyde balinesisk mad på de forskellige restauranter

Der vil være rig lejlighed til at møde andre yogier fra forskellige lande ved måltider, aktiviteter og events. Der er 2 ugentlige udflugter for alle, som har lyst til at fordybe sig i Balis vidunderlige kultur og natur, såsom at besøge skønne templer, rismarker og vandfald.

Når de intensive YOGA dage på Udara Beach Resort slutter, rejser vi videre til det skønneste resort udenfor kultur byen Ubud, en sprudlende og fantastisk by.

+-

Dag 7 - 11

UBUD

Ubud seværdigheder, vandfald, jungle trekking, cykeltur i rismarker og balinesisk madlavning

DAG 8 BAGUS JATI RESORT **** og KULTURBYEN UBUD
På vejen mod Ubud besøger vi et af de smukkeste templer i den sydlige del af Bali, Pura Taman Ayrun, tidligere et kongeligt tempel. Det blev bygget i det 17. århundrede af den tidligere konge af Mengwi som familietempel. Direkte oversat betyder ordet “den flydende blomsterhave”, da templet blev placeret midt i en kunstig sø. Der er 3 niveauer med store “courtyards” med rækker af skrin og pavilloner. En lille kort spadseretur gennem komplekset for at beundre de imponerende omgivelser.
Det sidste stop på turen og højdepunktet på turen venter ved kysten, det berømte Tanah Lot Tempel, som er en af de mest betydningsfulde templer på Bali. Det er bygget på en lille ø ved vestkysten.

Udenfor denne skønne og livlige kulturby Ubud skal vi bo på skønne Bagus Jati Resort.
I skal spise frokost på Bamboo Forest restauranten, og middag på hotellet.

DAG 9 – BALINESISK MADLAVNING OG SPA
Morgenyoga efterfulgt af dejlig morgenmad
Kl. 11.00 skal vi lære at lave balinesisk mad. Det tager 4 timer og inkluderer frokost
Kl.15.00 er der en 90 min. SPA behandling

Der er middag på hotellet

DAG 10 – JUNGLE TREKKING ELLER CYKELTUR GENNEM LANDSBYER
Morgenyoga efterfulgt af morgenmad
Kl. 10.30 Jungle rrekking eller cykeltur gennem landsby, og her tages frokosten med på turen.
Kl. 15.00 er der en 90 min. SPA behandling
Middag på hotellet

 

+-

Dag 11 - 13

SANUR

Yoga, strand og afslapning

DAG 11 – 13  SANUR
Morgenyoga efterfulgt af morgenmad på hotellet
Kl. 11.00 Check ud fra hotellet i Ubud og videre til Sanur og check ind på hotel Mercure Resort i Sanur **** , turen tager ca. 1½ time.
Sanur er en populær og rolig ferieby på den sydøstlige del af Bali i nærheden af hovedstaden Denpasar. Stranden er ca. 7 km. lang. I byen er der mange små hyggelige butikker, restauranter og lokale markeder, hvor I kan opleve balinesernes hverdag.

På hotellet kan du deltage i 1 daglig yoga klasse, så du kan fortsætte din yogatræning.
Der er frokost på en lokal restaurant.

DAG 12 – AFREJSEDAG
Så er det tid til hjemrejse.
Vi spiser morgenmad på hotellet, og der er lidt tid til at sige farvel til det dejlige sted.
Kl. 12 er der check ud og transport til lufthavnen for hjemrejse med mindre, man skal videre på nye eventyr.

+-

  13 dages yoga, eventyr & wellness på Bali

  Ankomst

  14. mar 2020

  Hjemrejse

  26. Mar 2020

  Kommentar

  Kr. 14.960 ex. fly

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Afhentning i lufthavnen ved samlet gruppeankomst
  • Indkvartering i dobbeltværelse
  • Måltider i henhold til programmet
  • Engelsktalende guide
  • Transport under rejsen
  • Entrébilletter og donationer
  • Excursioner med bil og guide som anført
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  YOGA resort

  • Morgenmad
  • Mulighed for 8 daglige yoga klasser

  Ubud - Puri Bagus Jati 4*

  • Frokost på ankomstdag på Bamboo forest Restaurant
  • 3 x Middag på hotellet
  • Morgenyoga dagligt
  • 1 x balinesisk madlavning inkl. frokost
  • 2 x 90 min. Spa behandling
  • Jungle trekking eller cykeltur i området inkl. frokost

  Sanur

  • 1 x yoga klasse ved ankomst
  • 2 x yoga klasser på 2. dagen

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet ca. kr. 5.000. Vi sørger gerne for dette
  • Transport udenfor gruppeankomst

  Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling kan tegnes

  Visum og vaccinationer

  • Visum US$ 35
  • Vaccinationer fra ca. kr. 1.000,-

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra Yoga timer og behandlinger

  Hvad er inkluderet I rejsen?

  Bali blev først rigtigt udforsket efter den hinduiske påvirkning kom til øen i år 600. I 1284 blev øen overtaget af kongen Kertanagara af det østjavanesiske Singhasaririge. Efter hans død 8 år senere blev Bali selvstændig, indtil hollænderne kom og overtog øen i 1597-1906, og mange år efter af Japan i 2. verdenskrig.
  Bali er et populært turistmål. Øen udgør sammen med nogle få mindre naboøer, af hvilke Nusa Penida er den største, en af Indonesiens 34 provinser med 4.225.384 indbyggere. Hovedstaden er Denpasar med 834.881 (2012) indbyggere beliggende på den sydlige del af øen. Øen er hjemsted for hovedparten af Indonesiens hinduistiske mindretal.
  Bali har tre store vulkankomplekser, hvoraf Gunung Agung (Mount Agung) regnes for en af verdens farligste vulkaner.

  Øen Bali ligger i Sydøstasien og er en indonesisk vulkanø. Den ligger mellem Java øen (hvor hovedstaden Jakarta er) og Lombok. Bali er en meget livlig ø, med dans, kultur, farver og gamelan, som er traditionel musik på træ-instrumenter. Øen har været en berømt turistdestination siden 1920’erne.

  Det er den rejsendes eget ansvar at overholde og følge visumanvisninger for ind- og udrejseregler. Vi følger Udenrigsministeriets anvisninger. Det anbefales at man tager kontakt til den Indonesiske ambassade for at få bekræftet disse følgende regler, da der kan ske ændringer, som ikke annonceres:
  Man får visum i op til 30 dage ved indrejse til Bali. Dette kan ikke forlænges. Skal man bruge visum i 30+ dage skal man søge forud for rejsen. Men kan kan godt få et visa til 30 dage, som så kan forlænges – dette er et VOA visum, som søges ved ankomst, som koster et gebyr (Ca. USD 25-35). Forlængelse sker ved immigrationen mod et gebyr, hvis man ønsker at forlænge sin rejse.
  Husk at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter forventet udrejse i alle tilfælde

  En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

  Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

  Under rejsen skal man bo på hotel og på et yogacenter.

  På Bali ligger temperaturen mellem 25-33 C året rundt, med regnsæson fra november til januar og tør sæson fra maj til september.

  Indonesisk mad er komplekst med rigtig mange friske grøntsager, fisk, og kød. De spiser meget ris, såsom Nasi Goreng (stegte ris med kylling/oksekød og grøntsager), Mee Goreng (stegte nudler med kylling/oksekød og grøntsager) og satay (chicken sticks).

  Bali: 1 DKK = ca. 2000 IDR (Indonesian Rupiah)

  Den bedste rejsevaluta er USD eller Euro. Du kan betale med kreditkort på større hoteller, restauranter og butikker. Der kan hæves penge i ATM’s og banker. Det er en god idé at have rigeligt valuta på dig, hvis du rejser i mindre byer.

  (Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

  Dansk tid +7 timer (vintertid)
  Dansktid + 6 timer (sommertid)

  Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. På Bali bruger de 220V. Se guiden forneden med de internationale stik.
  https://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

  Internet findes på de fleste hoteller og hostels. Det er også muligt at komme på wifi på de fleste cafeer og restauranter i de store byer, alternativt kan man købe et lokalt som-kort ved ankomst.

  På Bali er det både balinesisk, som er deres eget lokale sprog samt indonesisk.

  I Malaysia og Indonesien er størstedelen af befolkningen muslimer, men på Bali er de fleste (84,5%) hinduistiske.

  Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig.

  Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen