Vælg dit rejsemål

Hos Adventure Heart tilbyder vi eventyrlige grupperejser til mange lande fordelt over forskellige verdensdele. Vælg en verdensdel på nedenstående kort for at gå direkte videre til rejsemålene eller tryk videre via kategorierne længere nede.

 

Hvor vil du rejse hen?

Oplev fantastiske rundrejser i naturskønne områder med store historier mens du stifter nye venskaber for livet med de medrejsende. Fordyb dig i kulturen, lær det lokale sprog og hør den ægte historie om din destination direkte af lokalbefolkningen.

Samtlige af vores destinationer i de forskellige verdensdele byder på store livsoplevelser for unge mennesker. Du får rig mulighed for at opleve på egen hånd hvad hverdagen byder på i de forskellige verdensdele samt udforske, lære og have det sjovt sammen med andre jævnaldrende medrejsende.

Gør en forskel for andre gennem frivilligt arbejde eller kast dig ud i den vilde adventure med rafting, trekking, klatring, bungyjumping, kajak og meget mere. Du kan naturligvis også kombinere frivilligt arbejde med flere spændende aktiviteter som du selv kan sammensætte alt efter hvilken destination du vælger.

rejser til Afrika

Rejser til Afrika

Rejser til Asien

Rejser til Asien

Rejser til Nordamerika

Rejser til Nordamerika

Rejser til Oceanien

Rejser til Oceanien

Rejser til Sydamerika

Rejser til Sydamerika

Rejser til Mellemamerika

Rejser til Mellemamerika

Log in with your credentials

Forgot your details?