• Yoga
  • Meditation
  • Natur
  • Spa
  • Vandring
  • Afslapning
  • Dejlig mad

7 dages yoga retreat i Andalusien

– med yogalærer Evita Lindblom

7 dages yoga retreat i Andalusien midt i det smukke naturreservat Andalucía “Sierra de las Nieves” på Costa del Sol, er dette unikke retreat og wellness center bygget med den ypperste komfort i tankerne. Det alt, hvad du kan forvente af et luksus yoga resort. Yoga faciliteterne er i top og resortet betegnes ofte som Spaniens bedste.

Foruden den skønne yoga hall tilbyder stedet også en række udendørsområder, som også fungerer godt for både yogasessions og tilbagetrækning eller hyggeligt samvær med en bagkulisse af den fabelagtige udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale samt en dejlig stor udendørs yogaterrasse.

Fra dette fantastiske retreat kan man tage flere dejlige udflugter som feks. populære vandreture i de nærliggende bjerge. Idyllisk og inspirerende og ideelt til at male og fotografere. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

En kilde fra floden “Rio Grande” løber ved indgangen til landsbyen. Herfra flyder det reneste vand gennem yoga centret og her er en pool med et avanceret rensningsanlæg, således at man ikke behøver at bruge klor. Og så er man omgivet af en vidunderlig duft af bjergblomster…

Med yoga kan vi finde vores indre styrke og glæde og give slip på frygt og smerte. Yoga er som et værktøj, vi kan benytte os af overalt og når som helst. Når vi har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdning og meditation, bliver det som en rød tråd i livet. Det er, som en godt-helbreds-livs-forsikring.

“Action is movement with intelligence. The world is filled with movement.
What the world needs is more conscious movement, more action.” B.K.S. Iyengar

 

Resortet

Yoga resortet

Det skønne resort er beliggende i et hyggeligt, traditionelt lille spansk landsbysamfund i byen Jorox. I landsbyen findes der omkring 30 huse og en enkelt bar men ingen butikker, banker osv. Resortet ligger i en smuk grøn dal omgivet af appelsinlunde i det berømte naturreservat “Sierra de las Nieves”. Mindre end en time væk ligger Malaga lufthavn – porten til Costa del Sol. Derudover ligger de populære byer og strande Marbella, Puerto Banus, Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos også indenfor en times kørsel.

Resortet hører til i den ypperste klasse – ofte betegnet som et af Spaniens bedste – og med tilsvarende yogafaciliteter, indkvartering, fortæring og wellness behandlinger som massage og SPA.

Foruden den skønne yoga hall, kan stedet også prale af en række udendørsområder, som også fungerer godt for yoga træningen og med en fabelagtig udsigt over de smukke naturskønne andalusiske dale, samt en 60 m² udendørs yogaterrasse.

Det magiske “grotte” pool område er unikt, idet poolen delvis er bygget ind i en hule. Den renses med et saltvandssystem i stedet for klor.

Et resort med det bedste på alle områder.  Du kan læse mere om resortet under “Om stedet”.

+-

Program

Glæd dig til at dyrk skøn yoga under den varme spanske sol i skønne omgivelser. Programmet er alsidigt og der er plads til ønsker. Foruden yoga vil I have tid til at være kulturelle og nyde byen.

Programmet tager forbehold for ændringer, og I taler om program første aften efter ankomst og beslutter i fællesskab.

Et dagsprogram kan se ud som følgende:

Kl. 07.30-09.00 Morgen Yoga
Kl. 10.00 Morgenmads buffet
Kl. 11.00-16.00 Fritid
Kl. 16.30-18.00 Eftermiddags yoga
Kl. 18.30-19.30 Aftensmad
Kl. 20.30-21.00 Aften meditation
+-

Yoga'en

YOGA’en

Evita Lindblom vil være jeres yogalærer på rejsen og her et par ord fra hende:

“På denne utrolige rejse vil du opleve hvordan du med yogateknikkerne kan blive helet. Som yogalærer guider jeg folk til et bedre liv, idet jeg ved at alle har mulighed udvikle sig og vokse på mange planer i livet, som ikke kun er fysisk, men også mentalt. Jeg har været syg og blevet opereret mange gange. Jeg har stadig kraftige smerter, halter rundt hver morgen og lider nu også af gigt. Men uden yoga i mit liv, ville mit liv slet ikke være det samme.

Med Yoga kan vi give slip på vores frygt og smerter. Vi kan finde vores indre styrke og glæde. Yoga er som et værktøj, som du kan benytte dig af overalt og når som helst. Når du har lært værktøjerne såsom vejrtrækning, kropsholdninger og meditation, bliver det som en rød tråd i dit liv. Det er som en livs- eller medicinsk forsikring. Valget er mit, dit og vores.

Velkommen til Yoga-stien, lad os gå den hånd i hånd.

Namaste, EVITA!”

Læs mere om Evita Lindblom under Om Yogaunderviser

+-

Indkvartering

INDKVARTERING

Hvert værelse er unikt malet og designet af ejerne selv.

Der er plads til max. 20 personer i restauranten og yderligere 16 udenfor. Dette giver fred og ro samt hyggeligt samvær. Der er i alt 25 senge, hvilket giver mulighed for enkeltværelser, hvis dette ønskes!

De fleste værelser er en-suite.
Alle værelser har varm/kold aircondition, balkoner, fremragende komfortable senge, loftsventilatorer, te-faciliteter, pengeskabe, hårtørrer, vækkeure, elektriske persienner, sommer og vinterdyner og meget mere.

+-

Aktiviteter

AKTIVITETER

Det magiske “Grotto”-swimmingpoolområde er meget unikt, idet poolen delvis er bygget i en grotte. Poolen indeholder ikke klor, ligesom de fleste svømmebassiner, men i stedet er det desinficeret med et højteknologisk saltvands-filtreringssystem.

Nyd yoga og ferie i en perfekt kombination med afslapning og aktiviteter – i det skønne Spaniens.

Vandreture

Vi befinder os midt i det fantastiske Andalucia i det sydlige Spanien, beliggende i naturskønne bjerge. Så der er rig mulighed for at opleve helt fantastiske vandreruter, da de naturskønne ruter praktisk talt er lige uden for døren. Også inden for Sierra de La Nieves naturpark er Marbella-bjergene, som inkluderer den populære Refugio de Juanar-gåtur og vandretur til toppen af La Concha-toppen, der tilbyder smuk udsigt over Marbella, Puerto Banus og Costa del Sol-kysten.

På grund af beliggenheden er stedet et af de bedste steder at bo på Costa del Sol for vandrere, inden for 30 minutter kan du gå eller vandre i bjerge højere end Ben Nevis og Snowdon! Og når du kommer retur fra din vandretur til kan du nyde sauna, pool, terrasser eller bare sidde at nyde livet med udsigt over de naturlige omgivelser fra restauranten og balkonen.

Restauranten

Der serveres lækre, sunde måltider, typisk vegetariske retter.

I den dejlige restaurant er der glasgardiner og med smuk udsigt over den grønne dal. Her er et TV / lounge område og gratis trådløst internet (WIFI). Super sted at samles over en drink eller to! Vin, øl og læskedrikke er tilgængelige mod betaling.

+-

Ekstra aktiviteter

EKSTRA AKTIVITETER

Stedet er perfekt placeret i forhold til dagsture i bil. Herfra kan du komme til Mijas – Den Hvide By, Granada, Sevilla, Nerja, Cordoba, Gibraltar, Marbella og selvfølgelig den dejlige by Ronda. Derudover kan du tage på smukke vandreture i et af Andalusiens mest imponerende naturreservater, “Sierra de las Nieves”.

“Rio Grande” findes i landsbyen, hvor resortet er placeret og strømmer faktisk gennem yogacentreret. Den giver også et vandfald 5 min spadseretur fra resortet.

+-

Yoga Hall

Resortet byder på en helt unik yogahal i topmoderne stil.

Yoga-studiet på 100m2 med parketgulv har en ekstraordinær beliggenhed, idet det er håndskåret ind i bjerget. Det har store vinduer fra gulv til loft med udsigt over den smukke andalusiske dal og en dør, der giver dig mulighed for at komme længere ind i hulernes indre stilhed. Disse huler tjener som naturlig klimaanlæg i de varme sommermåneder her på Costa del Sol i Spanien. I vintermånederne har Yoga Hallen gulvvarme for at holde yoga-studiet komfortabelt. Vores studie har utrolig akustik, når du arbejder med lyd, og er fuldt udstyret med populære yoga rekvisitter og yoga træningsmaterialer.

Magiske grotter

Stedet er så heldigt at have adgang til flere prestige & smukke huler, som er fremragende til stilhed, refleksion og meditation!
Direkte via en hemmelig dør inde i yogastudiet kan man komme ind i disse magiske rum, dybt inde i Moder Jord! De holder yoga-studiet yderst køligt uden behov for kunstig klimaanlæg.

Spa

Under dit  yogaophold har du rige muligheder for yderligere at kunne slappe af med SPA-faciliteter, sauna og enestående pool til afkøling efterfølgende..

Evita Lindblom

Evita er din yogalærer på denne rejse.

Evitas fulde navn er Eva Lindblom, men bliver kaldt Evita og bor i Spanien. Her er et par ord fra hende:

“Jeg er blevet opereret seks gange i ryggen, men er desværre stadig i konstant smerte. Dog ønskede jeg ikke at tage nogen former for stærk medicin og derfra fandt jeg yoga’en. Først for kroppen, derefter for sindet. Jeg har taget et tre måneders yoga kursus hos Scandinavian Yoga og Mediation Center i Sverige, som introduktion til at blive Hatha yogalærer.

Derefter tog jeg to års Hatha yogalæreruddannelse og senere Kuldalini/Life yogalæreruddannelse i Spanien. Derudover har jeg taget et Shiatsu kursus for begyndere.

Jeg har været i Indien, Rishikesh, som elev på et ashram, hvor jeg deltog i et stort antal ceremonier. Jeg har også været i Kerala for yoga og Ayurveda.

Jeg har undervist i Yoga på dette skønne sted i 18 år, to gange om året, på svensk og engelsk (og en smule på spansk). Jeg har afholdt yoga kurser mange steder i Spanien, Sverige, Norge, Skotland og Maldiverne.

Jeg elsker at spille golf, stå på ski, dykke, ride, cykle, danse, synge, sejle, vandre og meget mere.”

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”
– Aristotle

    HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

    Inkluderet i basispakke

    • Yogaundervisning dagligt i henhold til program
    • Login til egen profil
    • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
    • 24 timers vagttelefon
    • Bidrag til rejsegarantifonden

    Yoga resortet

    • 6 x overnatninger i dobbeltværelse (enkeltsenge)
    • Måltider og drikkevarer i henhold til programmet
    • Yoga hall og yoga udstyr
    • Fri benyttelse af pool

    HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

    Transport

    • Flybillet Malaga t/r
      (Ankomst mulig fra kl. 15:00 på stedet.
      Afrejse kl. 11:00 fra stedet. Bestil ikke fly med afgang før EFTER kl. 14:00).
    • Transfer til og fra lufthavn udenfor gruppeankomst. Vi anbefaler samlet gruppeankomst

    Forsikring

    • Rejseforsikring
    • Sygdomsafbestilling, kan tegnes

    Andet

    • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
    • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
    • Ekskursioner og aktiviteter udover program
    • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
    • Spa faciliteter
    • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.500
    • Tillæg for de luxe værelse kr. 500
    • Tillæg for de luxe som enkeltværelse kr. 1.900
    • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
    • NB! Rejsen skal bekræftes af Adventureheart inden flybestilling.

    Det skal du være opmærksom på:

    Det er den rejsendes eget ansvar at opfylde destinationslandets indrejsekrav og være i besiddelse af de nødvendige dokumenter.

    Vi anbefaler altid at holde sig løbende orienteret på:
    https://www.rejsevejledningen.dk/rejsevejledning-spanien/

    *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
    Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

    close
    Scroll to Top