Næste afgang:

7. Sep 2024

Varighed:

7 dage

Aldersspænd:

21+

Programpris i kr. fra:

15.750
  • Restaureret Finca
  • Yoga & behandlinger
  • Ayurvediske traditioner
  • Fredfyldt landområde
  • Autentisk “ambiente Mallorquín”

7 dages Yoga & Ayurveda Retreat på Mallorca

Oplev et stykke af Indien på Mallorca. Vi skal nyde Yoga & Ayurveda i en nyrestaureret og charmerende Mallorkinsk finca omgivet af fredfyldt have og landligt natur i hjertet af Mallorca.
Du kan gå tur i haven, vandre i det omkringliggende naturområde eller slappe af ved swimmingpoolområdet. Her er vidunderligt og fredfyldt og man har fred, stilhed og ro.

På retreatet er omdrejningspunktet den gamle traditionelle yogiske filosofi, som du vil blive nyde effekten af både gennem kost og asanas, som værktøjer til en rensningspraksis
af din krop, sind og sjæl. Du vil blive mødt af et højt uddannet team, der hver især har forskellige spidskompetencer og baggrund indenfor ayurveda, og yoga. Alt er tilrettelagt for at bringe harmoni, balance og en følelse af indre fred. Resortet et fristed for selvrefleksion, selvopdagelse og personlig vækst mod holistisk velvære.

Atmosfæren af både stedet, omgivelserne, undervisere, køkkenet og behandlere giver den perfekte kombination for at du oplever mærkbare resultater. Stedets ansatte fortæller, at gæster ser ud på én måde ved ankomst og på en hel anden måde ved afrejse… 10 år yngre med hud der gløder og energien i krop og sind er tydelig med det blotte øje 🙂

Huset ligger 30. min fra Palma og du kan komme til forskellige smukke strande, såsom Puerto Cristo, Cala Mendia på 20 min. i bil.

“Ayurveda says: Make your food your medicine and let your medicine be your food.”

Program

Yogaprogrammet består af 1 morgen session dagligt. Undervisningen vil være både Pranayama (åndedrætsøvelser), Mudras (bevægelser), Kriyas (yogisk rensningsteknik), Yoga Nidra (dyb afslapningsteknik), Meditation og yogafilosofi m.v.

Retreatplan kan se sådan ud: 

  • Kl. 07:00 – 07:30:  Morgenforberedelse med lune drik
  • Kl. 07:15 – 08:15:   Yoga session / Pranayam / Meditation
  • Kl. 08:30 – 09:30:  Ayurvedisk morgenmad
  • Kl. 10:00 – 13:30:   Behandlinger / fritid
  • Kl. 13:30 – 14:30:    Ayurvedisk frokost & fritid
  • Kl. 14:30 – 18:00:   Behandlinger / fritid
  • Kl. 19:00 – 20:00:   Ayurvedisk middag
  • Kl. 20:00 – 20:50:  Guided meditation & selvstudie
  • Kl. 21:00 –                God nat
+-

YOGA'en

YOGA

Yoga er som bekendt en gammel praksis. Og med eksempelvis stilarten Yoga Nidra kan du opnå dyb afslapning for krop og sind.
Yoga Nidra er blevet studeret og observeret videnskabeligt over hele verden, og resultaterne bekræfter varig psykofysisk velvære.

Sindet bruger konstant de fem sanser; følelsen af ​​syn, lugt, smag, hørelse og berøring. Denne udveksling gør os trætte og udmattede.
I Yoga Nidra trækkes sanserne langsomt og gradvist indad og sættes i stilstand, hvilket resulterer i bevidstheden om ro og fred. Den afslapning, der opnås i en 45 minutters udøvelse af Yoga Nidra, er næsten lig med en 3 timers dyb søvn. Gennem Yoga Nidra kan man opnå ændring af vaner, personlige mål, få mest ud af sine egne evner, stimulere læring, hukommelse og intuition.

Nogle af de virkninger, man kan opleve efter ​​Yoga Nidra

  • Sænker tempoet i vores hjernebølger
  • Forøgelse af produktionen af ​​ lykkehormoner
  • Faldende niveauer af stress, depression, angst, søvnløshed, hovedpine, fibromyalgi, kronisk træthed m.fl.
  • Balancering af nervesystemet
  • Øget indlærings- & opfattelses evne, hukommelse, intuition og kreativitet
  • Klarhed i sindet og dermed bedre ​​konflikthåndtering
+-

Indkvartering

INDKVARTERING

Finca’en er rustikt, smagfuldt og enkelt indrettet i Mallorcinsk stil og beliggende midt ude i fredfyldt landligt naturområde.
Huset tilbyder 10 private lejligheder, hver af dem med stue, køkken, privat badeværelse – og et eller to soveværelser.

Hver lejlighed er omhyggeligt designet med et strejf af elegance, som rustikke stenvægge, træbjælker og smagfulde møbler, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Du kan således vælge imellem en et- eller toværelses lejlighed.

Og du kan også bo i et enkeltværelse med eget badeværelse inde i en toværelses lejlighed.

+-

Aktiviteter

AKTIVITETER

I din fritid kan du nyde den dejlige have, hvor du kan slappe af og nyde den spanske natur eller tage et dyp i swimmingpoolen, hvor du også kan ligge i liggestolene omkring poolen. Her finder du med sikkerhed fred, stilhed og ro.

Husets beliggenhed giver dig også mulighed for at tage på flere forskellige strande, der ligger 20-30 minutter væk i bil.

Du kan besøge de mange skønne lokale byer i omegnen og der er ligeledes aktiviteter som kajak, cykling,  for, hvad du kan lave i din fritid. Man kan bl.a. besøge Mallorca Katedral, cykle i Alcudía eller besøge Palma Akvarium, der huser over 8.000 arter af havdyr.

+-

Avurveda Resortet 

Resortet er et charmerende rustikt hus omgivet af landligt fredfyldt natur. Stedet er et helt vidunderlig mix af Mallorca og Indien. Her tilbydes swimmingpool, sauna, beroligende ayurvediske behandlinger, spa-behandlinger, yoga- & meditation sessioner midt i det smukke landskab i den østlige del af Mallorca.

Indkvarteringen er i lejlighederne beliggende i 2 bygninger. De to store ferielejligheder har hver 2 soveværelser og 2 badeværelser og en stue-spisestue med tekøkken og er velegnede til 4 voksne eller to enkeltrejsende. De 8 andre lejligheder har hver et soveværelse, et badeværelse og
en stue-spisestue med køkken og er velegnede til par eller enlige rejsende.

I alle stuer er der to sovesofaer 90 x 200 cm. Lejlighederne er udstyret med aircondition, centralvarme, pengeskab, satellit-tv og internet. Håndklæder og hårtørrer er tilgængelige på badeværelserne. De små tekøkkener er udstyret med køle-fryseskabe samt komfur, vask, mikroovn, el-kedel, brødrister, blender og filterkaffemaskine. Vaskemaskiner og tørretumblere til fælles brug er tilgængelige.

Du kan komme til forskellige strande på 20-30 minutter i bil, såsom Puerto Cristo, Sa Canova i Son Serra de Marina, Ses Salines, Strenc osv.

Klimaet er ligesom resten af ​​de Baleariske Øer, Middelhavsvejret. 

Stedet holder sig til værdier som:

  • Autenticitet: Opretholder ægtheden af ​​Ayurveda, ærer dens gamle visdom og traditionelle praksis, som tilpasses gæstens behov.
  • Holistisk velvære: Tror på sammenhængen mellem sind, krop og ånd og stræber efter at give holistiske velværeoplevelser. for den enkelte.
  • Excellence: Ønsker at levere enestående kvalitet i alle aspekter fra vores og terapier til vores faciliteter og gæsten oplevelse.
  • Personalisering: Anerkender, at hvert individ er unikt, og behandlingerne skræddersyes.
  • Bæredygtighed: Er dedikerede til at arbejde på en miljøbevidst måde, fremme bæredygtig praksis og respektere de naturlige ressourcer.
  • Respekt: ​​Ønsker en kultur af respekt, værdighed og medfølelse overfor både gæster, medarbejdere og samfund.

Dygtigt team

Alle undervisere og behandlere er uddannede på mange områder indenfor både ayurveda og yoga. Hovedsageligt i Indien og med særligt rod i Kerala. Nogle uddannet fra de anerkendte Somatheeram and Marma Massage i Indien.

Nogle har særlig erfaring indenfor kropbehandlingers, Reiki, fysiologiske uddannelser, psykologi, urtemedicin, yoga, m.v.

Vi har brug for den gamle praksis i vores liv, og mange ser det som en livsstil og ikke noget man dyrker og praktiserer, men en filosofi, som man bruger i sit liv.

Yoga er 24/7, det er den måde du sover på, den måde trækker vejret på, den måde du styrer dit sind, den måde du tager sig af din krop på, og den måde du tager sig af andre på.

Teamet for dit retreat kan være:

  • Yoga & Ayurveda – har færrest behandlinger
  • Stress Management – NB! Spørg for pris.
  • Udrensning – 14 dage NB! Spørg for pris
  • Vægttab – NB! Spørg for pris
  • Wellbeing og ny energi – NB! Spørg for pris

Du vil få:

  • Autentiske ayurvediske oplevelser
  • Forbedre velvære og balance
  • Langsigtet velvære gennem redskaber at bruge når du kommer hjem, som vil styrke dig i at opretholde en sund livsstil
  • De seneste teknikker og praksis indenfor ayurveda

Ayurveda:
Kommer af af sanskritordene “Ayur” (liv) og “Veda” (viden), omtales ofte som “Livets Videnskab” eller “Livets Kunst.”
Det er et omfattende system af medicin og livsstilspraksis, der understreger balancen og harmonien i krop, sind og ånd.

Ayurveda er en videnskab, der beskriver de fordelagtige og ugunstige tilstande i kroppen og i livet Den beskæftiger sig ikke kun med lang levetid, men også med at opretholde sund krop, sind og sjæl.

Maden: Konceptet
I Ayurveda ses maden som den primære måde at få og opretholde en sund krop og sind.

Køkkenet bruger vegetariske, økologiske, lokale og sæsonbestemte ingredienser og man undgår forarbejdet mad så ingredienseren beibeholder deres naturlige egenskaber intakte.

Mad koges med maksimal respekt for at undgå at ødelægge enzymer og næringsstoffer. Og ofte bruges en dehydrator, langsom varme eller en wok. Med tanke for de forskellige makronæringsstoffer skabes retter og kombineres ingredienser, der er lette for vores fordøjelses system.

Ayurvedisk kost er baseret på det grundlæggende princip, at mad ikke kun er en kilde til næring, men en form for medicin. Den anerkender, at hvert individ har en unik konstitution, kendt som dosha, som bestemmer deres fysiske, mentale og følelsesmæssige karakteristika. De tre doshaer er Vata (luft- og æterelementer), Pitta (ild- og vandelementer) og Kapha (jord- og vandelementer). Formålet med ayurvedisk ernæring er at opretholde eller genoprette balancen mellem disse doshas gennem passende madvalg og diæter.

I Ayurveda besidder forskellige fødevarer særskilte kvaliteter, der enten kan balancere eller forværre doshaerne. For eksempel kan fødevarer med kølende og beroligende egenskaber hjælpe med at pacificere Pitta dosha, mens varme og jordnære fødevarer er gavnlige til at balancere Vata dosha. Ved at forstå kvaliteterne og virkningerne af forskellige fødevarer kan individer træffe informerede valg for at understøtte deres unikke konstitution og fremme det generelle velvære.

Ayurveda understreger betydningen af ​​afbalanceret ernæring som et middel til at opnå optimal sundhed. En velafrundet kost bør indeholde alle essentielle næringsstoffer, herunder kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Ayurveda anerkender dog også vigtigheden af ​​individuelle behov og skræddersy diæten derefter. En afbalanceret kost understøtter ikke kun fysisk sundhed, men nærer også sindet og fremmer følelsesmæssig ligevægt.

Man udgår således ingredienser som:

  • Raffineret sukker.
  • Italiensk pasta med gluten.
  • Hvidt eller raffineret mel. Og bruger alternativer med meget lidt eller ingen gluten, som f.eks boghvede, ris og quinoa.
  • Forarbejdede / industriprodukter.
  • Stegt og paneret mad.
  • Kød, fisk, pålæg og konserves.

Køkkenet bruger lækre krydderier, økologisk dyrkede aromatiske urter, svampe, alger, frø, nødder og bælgfrugter.

I løbet af dit retreat vil du være i stand til at se og føle, hvordan en ren og bevidst diæt øger dit velbefindende og velvære.

De ayurvediske fordele:

Autentiske ayurvediske oplevelser:
Du får autentiske ayurvediske behandlinger, terapier og wellness-programmer, der afspejler principper og praksis i det ældgamle helbredelsessystem.

Forbedre velvære og balance:
Du vil opnå en tilstand af balance og velvære gennem personlige ayurvediske konsultationer, terapier. Ligesom du vil få langsigtede wellness-input til livsstilsændringer, som fremmer sundhed, vitalitet og en følelse af indre balance.

Uddanne og styrke:
Du får viden og værktøjer til at træffe valg om din livsstil på et oplyst grundlag. Teamet holder sig orienteret inden for ayurvedisk praksis og sætter en ære i at integrere nye modaliteter og teknikker

Fællesskab:
Vi stræber efter at skabe et fællesskab af ligesindede personer, der værdsætter og omfavner ayurveda, fremmer forbindelser og yder løbende støtte til deres velvære

7 dage

Ankomst

07. Sep 2024

Hjemrejse

13. Sep 2024

Kommentar

Spørg for flere afgange

Kr. 15.750

7 dage

Ankomst

05. Oct 2024

Hjemrejse

11. Oct 2024

Kommentar

Spørg for flere afgange !

Kr. 15.750

7 dage

Ankomst

02. Nov 2024

Hjemrejse

08. Nov 2024

Kommentar

Spørg for flere afgange !

Kr. 15.750

HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

Inkluderet i basispakke

  • AYURVEDISKE måltider iht. programmet
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til, fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

Resortet

  • Indkvartering i enkeltværelse
    NB! Tillæg for egen lejlighed
  • 3 ayurvediske måltider pr. dag
  • 1 konsultation før program
  • 1 daglig fælles session: yoga/meditation/åndedræt
  • 3 Abyanga massage 
  • 1 Pinda sweda massage
  • 2 Udwarthana skrub massage
  • 3 Urte damp

HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

Tranport

  • Flybillet t/r Palma lufthavn
  • Transfer til og fra lufthavn. Transfer euro 160 pr. vej. Billeje i en uge ca. Euro 150
    Ankomst til stedet: Fra kl. 14:00
    Afrejse fra stedet: Senest kl. 11:00

Forsikring

  • Rejseforsikring
  • Sygdomsafbestilling,  kan tegnes

Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chaffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Ekstra yoga timer
  • Kropsbehandlinger
  • Rejsen gennemføres ved 1 person. Individuel rejse.
  • NB! Rejsen skal bekræftes af Adventure Heart inden flybestilling.

Det skal du være opmærksom på:

Vi anbefaler altid at holde sig løbende orienteret på:
https://spanien.um.dk/da/rejse-og-ophold

Det er den rejsendes eget ansvar at opfylde destinationslandets indrejsekrav og være i besiddelse af de nødvendige dokumenter.

 

 

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

close
Scroll to Top