Frivilligt arbejde

Hos Adventure Heart tilbyder vi unikke rejser af 4 ugers varighed centreret omkring frivilligt arbejde, store oplevelser og spændende kulturer.

Frivilligt arbejde Nepal

Frivilligt arbejde i Nepal

Frivilligt arbejde med børn på Bali

Frivilligt arbejde på Bali

Kina frivilligtarbejde

Frivilligt arbejde i Kina

Frivilligt arbejde i Thailand

Frivilligt arbejde i Thailand

Frivilligt arbejde i Peru

Frivilligt arbejde i Peru

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

Frivilligt arbejde i Sri Lanka

Frivilligt arbejde i udlandet

Vil du mærke hverdagen i et fremmed land og i en anden kultur? Oplev verden med frivilligt arbejde i udlandet og gør en forskel i de lokalområder, der har brug for din hjælp.

Hos Adventure Heart har vi i mange år arrangeret frivilligt arbejde i udlandet for unge og fællesnævneren for dem alle har været stor succes. Vi tilbyder mange unikke projekter i flere forskellige lande og kontinenter.

Kombiner din backerpacker eller adventurerejse med frivilligt arbejde i udlandet og udforsk nogle af de mest givende oplevelser  i livet.

Frivilligt arbejde i udlandet med dyr

Arbejd frivilligt i udlandet med børn og unge, natur eller dyr. Vi har sammensat 4 ugers programmer med frivilligt arbejde i udlandet, oplevelser samt kultur.

Har du lyst til mere eventyr, kan du tilføje flere uger til din rejse og du kan ændre nogle af ugerne i det foreslåede program enten hjemmefra eller på stedet.

Samtlige af vores frivillige rejser og programmer har internationale deltagere og du har derfor en enestående chance for at knytte stærke internationale venskaber for livet med de andre frivillige.

Vælg selv dit program og rejsens varighed. Se alle lande herunder og vælg dit eget personlige projekt. Du kan afhængigt af destinationen generelt vælge uger og programmer som følger:

INTRO-UGE – KULTURUGE – HISTORIE – FRIVILLIGT ARBEJDE MED BØRN, DYR OG LOKALSAMFUND

Kontakt os for yderligere informationer omkring de enkelte destinationer.

Frivilligt arbejde med børn

På rejsen til det sydlige Afrika er der mulighed for flere forskellige frivillige projekter, hvor du kan hjælpe udsatte børn i forskellige samfund.

Klik her for at gå til frivilligt arbejde med dyr og natur.

Download brochurer HER.

 

Børneprojektet

Vil du gerne være en del af et børneprojekt, hvor du kan gøre en forskel og skabe en glæde i børns hverdag? Så tag til den charmerende og hyggelige by Hout Bay, beliggende lidt udenfor Cape Town.

Projektet her er delt op i en undervisningsdel, hvor I underviser børnene i helt basale færdigheder, samt en underholdningsdel, hvor I skal stå for at lave nogle lege med børnene.

 

Børnehospital

Vil du også gøre en stor forskel? Spred varme og glæde på et børnehospital i Sydafrika. Hospitalet er det eneste hospital, som specifikt har med børnesygdomme at gøre i det sydlige Afrika.

Hospitalet håndterer de værste tilfælde af sygdomme hos børn under 12 år. I projektet på børnehospitalet vil du gøre en stor forskel i børnenes liv, hvilket er en rar oplevelse, da din indsats ville blive værdsat af alle.

Dit job vil primært være at sprede glæde og have det sjovt sammen med børnene, så de glemmer deres sygdomme et stykke tid.! Du kan f.eks. gå ture på gangene iført en sjov uniform eller kostume, og dele ud af legetøj og gode sager.

 

Surf & Børn

‘Surf & børn’ har siden projektets start i 2010, undervist børn i surfing. Projektets mission er, at man gennem surfing ønsker at styrke udviklingen hos børnene fra de socialt udsatte miljøer.

Gennem surfing kan børnene nemlig opleve værdien af at gøre svære ting og nyde resultatet af deres engagement og dedikation ved at opleve deres fremgang inden for surfing. Når børnene oplever, hvordan de udvikler deres færdigheder på dette område, skaber det helt nye tanker om dem selv, deres evner og deres perspektiver for fremtiden, og det kan således være med til at give dem et helt nyt håb for livet.

Din indsats er vigtig, idet børnene har behov for konstant opsyn samt individuel opmærksomhed i vandet, hvilket kun kan lade sig gøre med frivilliges hjælp.

 

Børnehave

Børnehaveprojektet i Sydafrika har udviklet et spændende program, der strækker sig over mindst fire uger.

I løbet af perioden vil du opleve, hvordan du kommer helt tæt på børneneshverdag, og hvordan du kan være med til at gøre en stor forskel for dem.

Du hjælper dem med deres skolegang, laver mad til dem og indgår i et socialt samspil med dem – altså alt det der er med til at give dem en mere stabil hverdag. Du vil herudover have rigeligt med tid til surfing, skydiving, safariudflugter og mange andre adventureaktiviteter.

Log in with your credentials

Forgot your details?