Sydlige Afrika & Dyreprojekter

Afrika Adventure Internationale Grupper
Intro Programmet Billeder Priser & Datoer Hvad er inkluderet? Facts om rejsen Frivilligt arbejde

3 ugers backpacker safari i Sydafrika, Namibia, Botswana & Zambia efterfulgt af 4 ugers frivilligt arbejde med afrikanske dyr

Safari, dyreliv, bushcamps, savanne, rafting, sandboarding & frivilligt arbejde i Afrika

Drømmer du om at opleve det vilde Afrika? Så sammensæt den ultimative rejse og vær sammen med andre unge fra hele verden.

Tag med på en uforglemmelig safaritur gennem fire lande, når turen går fra Cape Town i Sydafrika til imponerende Victoria Falls i Zambia. Undervejs vil du opleve fantastiske landskaber, sove i telt på savannen, bestige sanddyner i Namibias røde ørken, bade i floder, opleve en masse adventure, sejle gennem Botswanas krokodillefyldte floddelta og meget mere.

Efter den oplevelsesrige safari kan du arbejde frivilligt med vilde dyr i Afrikas bush på et hav af forskellige projekter, der alle har fokus på forskellige aspekter omkring den afrikanske natur og de vilde dyr.

Vil du lære alt om den afrikanske bush, dyrene, savannen, og de trusler der er mod naturen? Så er der helt sikkert et af dyreprojekterne, som falder i din smag. Der er alt fra løver i Botswana, rehabiliteringscenter for de ikoniske Big 5 eller gør en forskel for den afrikanske natur på et af de andre projekter.

Fælles for alle disse dyreprojekter er, at de helt sikkert vil give dig en oplevelse for livet. Du vil både opleve, hvordan du gør en kæmpe forskel for de steder, hvor der er allermest brug for det, samtidig med at det vil gøre en kæmpe forskel for dig selv. Du vil lære dig selv at kende på en helt ny måde, når dine personlige grænser og evner bliver udfordret, samtidig med at du lærer en helt masse om andre kulturer, hvilket er med til at give dig et helt nyt syn på verden.

Da man individuelt vælger sit projekt blandt mange forskellige projekter, kan det være, at de man var sammen med på overland safarien skal noget andet end dig, og det kan være, at man er den eneste danske på projektet eller at man er den eneste frivillige. Nogle synes dette er en fordel, da det er mere intensivt mens andre synes, at der gerne må være en eller flere frivillige. Så … så snart du ved hvilket projekt du har lyst til og i hvilken periode du gerne vil rejse i, så lad os tale sammen, således at vi kan fordele jer efter ønske og sætte dig sammen med andre af vore rejsende.
Jo mere dialog vi har med dig jo bedre kan vi arrangere det helt rigtige for dig og andre rejsende.
Sammensætning og antal af deltagere på de forskellige programmer varierer og kan være forskellig fra uge til uge.

Vil du lære Cape Town at kende og samtidig få forbedret dit engelske? Så kan du tage på sprogskole i Cape Town 1 uge før programmet starter.

Oplevelser på rejsen

Udover dem du selv skaber...

Adventure
 • Livet som overlander
 • Camping
 • Safari trek gennem Dune 45 i Sossusvlei
 • Kanosafari
 • Trekking
 • Bushwalks
 • Flodcruise
Kultur
 • Backpackerstemning
 • 4 lande
 • Danseritual
 • Hulemalerier i Spitzkoppe
 • Besøg en township
 • Lokalbefolkning
 • Mød Bushfolket
Natur & Dyreliv
 • Enestående natur
 • Namibiaørkenen
 • 4 x safari
 • Okavango-deltaet
 • Uberørt bushliv
 • Oasen Swakopmund
 • Big Five
 • Ubeskrivelige Victoria Falls
 • Kæmpe kløfter
 • Fish River Canyon
Mere adventure?*
 • Sandboarding
 • Bungy Jump
 • Riverrafting
 • Ziplining
 • ATV-kørsel i ørkenen
 • Skydiving
 • Sæl cruise
 • Vinsmagning

*Dette er vejledende. Endelig pris og betingelser vil blive oplyst på destinationen. Listen er ikke udtømmende, men et eksempel på aktiviteter, som kan tilkøbes.

Uge
1-2

Sydafrika, Namibia & Botswana

Townships, ørken, hulemalerier, klippeformationer, Fish River Canyon, Etosha National Park & game drives

Turen starter i Sydafrikas hovedstad, Cape Town, hvor I skal besøge en af de fascinerende townships, der illustrer byens turbulente fortid og håbet om en bedre fremtid. Herefter tager I nordpå mod Namibias grænse. I overnatter ved en flodbred, hvor der er mulighed for at komme på flodsafari og svømme. I tager over grænsen til Namibia, hvor I besøger Afrikas største kløft, den bjergtagende Fish River Canyon og Namib Naukluft Nationalpark, ørkenen, der har verdens højeste sanddunes. I skal bestige disse og se solen stå op over ørkenen – et helt utroligt syn!
I fortsætter gennem ørkenen til Atlanterhavskysten og den forfriskende havluft, hvor I er i to dage. I bor i en lille by, der ligger som en oase mellem havet og ørkenen. Her kan I nyde livet, hinanden og den afslappede stemning langs promenaden. I kan shoppe, tage på restaurant og besøge de mange museer og kunstgallerier. For den adventurelystne er der også mulighed for at lave ørkenbaserede adventureaktiviteter – ATV, sandboarding og skydiving blandt andet.
I kører ind i landet igen til den spændende klippeformation Spitzkoppe og ser på ældgamle hulemalerier. Her ændrer farverne sig fra morgen til aften på de forskellige klipperformationer.
I tager derefter til Etosha National Park, hvor I skal campe blandt vilde dyr i to dage! Her skal I på game drives i nationalparken, hvor der er mulighed for at se giraffer, elefanter, zebraer og endda løver og hyæner.
I forlader nationalparken og kører mod Windhoek, Namibias lille hovedstad. I kan gå igennem den gamle tyske koloniby og fornemme atmosfæren i en hovedstad med kun 200,000 beboere. Gennem Kalahariregionen går turen til Botswana, hvor I får et lærerrigt, spirituelt og kulturelt møde med buskmændenes ældgamle traditioner, levevis og kultur.
I bevæger jer ind i byen Maun, som er en spændende blanding af moderne bygninger og stammefolkets huse. Byen får mange turister og er berømt for sin æsel- og gedebestand, der holder til rundt omkring i byens gader. De bruges til transport af de lokale handlende og landmænd.

Uge
3

Botswana & Zambia

Okavango-deltaet, flodsafari, Victoria Falls, bungy jump, rigt dyreliv & smukke naturoplevelser

Efterfølgende tager I til det smukke Okavango-delta, verdens største permanente floddelta. Her sejler I sammen med lokale ud i kano for at campere på en ø, hvor I skal slå lejr for natten til lyden af de mange dyr - en uforglemmelig oplevelse! I tager på flodsafari rundt i det spændende vådområde og spotter flodheste, krokodiller og fugle. Det er også muligt at tilkøbe en flyvetur over deltaet – en vanvittig tur, der giver et perspektiv på størrelsen og skønheden af stedet, I netop har besøgt.
Turen forsætter mod Botswanas nordlige hjørne, Kesane. Undervejs overnatter I i en lodge, hvor vilde dyr frit kan komme og gå for at drikke af lodgens vandhul.
I holder øje med, hvem der kommer og får en tiltrængt tår vand. I Kesane besøger I Chobe National Park, hvor I tager på flodsafari og spotter fugle, flodheste og elefanter, der kommer til floden for at drikke.
Herfra går turen med færge til Zambia, hvor I besøger et af verdens absolutte naturvidundere: Victoria Falls. I bor i en camp i nærheden af vandfaldet. Her nyder I de sidste dage på rundrejsen, og der vil være rigeligt at tage sig til. Der er mulighed for en lang række adventureaktiviteter i og omkring Victoria Falls blandt andet rafting, kanosejlads, bungy jump, rapelling, ridning på elefant- og hesteryg, scenisk flyvetur og cruise på floder.

Dette er et internationalt program for deltagere fra hele verden. Det betyder, at du muligvis vil skulle flyve fra Danmark til destinationen på egen hånd og først møde de øvrige deltagere derude.

*NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer.
Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

Uge
4-7

Frivilligt arbejde med Big 5, løver, elefanter, natur og mange andre muligheder!

Vilde dyr, undervisning, stjerner og frivilligt arbejde

Efter tre ugers overlandsafari står den nu på frivilligt arbejde med de afrikanske dyr og naturen. Der er mange forskellige projekter, så du kan vælge netop lige dét, som falder i din smag. Så hvad enten dit frivillige projekt skal omhandle løver, Big 5 eller generel læring om den afrikanske natur og dyr, så har vi helt sikkert et projekt til, at afslutte din fantastiske rundrejse.

Læs mere under "Frivilligt Arbejde"

Januar 2019
Afrika Adventure

Sydlige Afrika & Dyreprojekter

7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde med Big 5 rehabilitering

Ankomst

12. jan 2019

Hjemrejse

02. mar 2019

Kommentar

International detagere

35.650 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde på Noahs Ark i Namibia

Ankomst

12. jan 2019

Hjemrejse

02. mar 2019

Kommentar

Internationale grupper

28.950 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver i Zambia

Ankomst

12. jan 2019

Hjemrejse

02. mar 2019

Kommentar

Internationale grupper

34.890 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og elefanter Zimbabwe

Ankomst

12. jan 2019

Hjemrejse

02. mar 2019

Kommentar

Internationale grupper

39.750 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og andre dyre i Zimbabwe

Ankomst

12. jan 2019

Hjemrejse

02. mar 2019

Kommentar

Internationale grupper

37.990 kr
Bestil nu
Marts 2019
Afrika Adventure

Sydlige Afrika & Dyreprojekter

7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde med Big 5 rehabilitering

Ankomst

08. mar 2019

Hjemrejse

27. apr 2019

Kommentar

International detagere

35.650 kr
Udsolgt
7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde på Noahs Ark i Namibia

Ankomst

08. mar 2019

Hjemrejse

25. apr 2019

Kommentar

Internationale grupper

28.950 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver i Zambia

Ankomst

08. mar 2019

Hjemrejse

27. apr 2019

Kommentar

Internationale grupper

34.890 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og elefanter Zimbabwe

Ankomst

08. mar 2019

Hjemrejse

27. apr 2019

Kommentar

Internationale grupper

39.750 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og andre dyre i Zimbabwe

Ankomst

08. mar 2019

Hjemrejse

27. apr 2019

Kommentar

Internationale grupper

37.990 kr
Bestil nu
April 2019
Afrika Adventure

Sydlige Afrika & Dyreprojekter

7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde med Big 5 rehabilitering

Ankomst

06. apr 2019

Hjemrejse

25. maj 2019

Kommentar

International detagere

35.650 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde på Noahs Ark i Namibia

Ankomst

06. apr 2019

Hjemrejse

25. maj 2019

Kommentar

Internationale grupper

28.950 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver i Zambia

Ankomst

06. apr 2019

Hjemrejse

25. maj 2019

Kommentar

Internationale grupper

34.890 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og elefanter Zimbabwe

Ankomst

06. apr 2019

Hjemrejse

25. maj 2019

Kommentar

Internationale grupper

39.750 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og andre dyre i Zimbabwe

Ankomst

06. apr 2019

Hjemrejse

25. maj 2019

Kommentar

Internationale grupper

37.990 kr
Bestil nu
Juli 2019
Afrika Adventure

Sydlige Afrika & Dyreprojekter

7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde med Big 5 rehabilitering

Ankomst

13. jul 2019

Hjemrejse

24. aug 2019

Kommentar

International detagere

35.650 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde på Noahs Ark i Namibia

Ankomst

13. jul 2019

Hjemrejse

24. aug 2019

Kommentar

Internationale grupper

28.950 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver i Zambia

Ankomst

13. jul 2019

Hjemrejse

24. aug 2019

Kommentar

Internationale grupper

34.890 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og elefanter Zimbabwe

Ankomst

13. jul 2019

Hjemrejse

24. aug 2019

Kommentar

Internationale grupper

39.750 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og andre dyre i Zimbabwe

Ankomst

13. jul 2019

Hjemrejse

24. aug 2019

Kommentar

Internationale grupper

37.990 kr
Bestil nu
Oktober 2019
Afrika Adventure

Sydlige Afrika & Dyreprojekter

7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde med Big 5 rehabilitering

Ankomst

05. okt 2019

Hjemrejse

23. nov 2019

Kommentar

International detagere

35.650 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari & 4 uger frivilligt arbejde på Noahs Ark i Namibia

Ankomst

05. okt 2019

Hjemrejse

23. nov 2019

Kommentar

Internationale grupper

28.950 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver i Zambia

Ankomst

05. okt 2019

Hjemrejse

23. nov 2019

Kommentar

Internationale grupper

34.890 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og elefanter Zimbabwe

Ankomst

05. okt 2019

Hjemrejse

23. nov 2019

Kommentar

Internationale grupper

39.750 kr
Bestil nu
7 Uger

19 dage overland safari og 4 uger frivilligt arbejde med løver og andre dyre i Zimbabwe

Ankomst

05. okt 2019

Hjemrejse

23. nov 2019

Kommentar

Internationale grupper

37.990 kr
Bestil nu

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i basispakken
 • Indkvartering
 • Afhentning i lufthavnen (såfremt du ankommer inden for de anførte tidspunkter og datoer)
 • Måltider i henhold til programmet
 • Engelsktalende guide
 • Afskedsmiddag for gruppen
 • Råd og vejledning med visum, fly, forsikring, pakkeliste mm.
 • 24 timer vagttelefon
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Afrejsemøde for gruppen (Skype)
 • Login til egen profil
Overland turen
 • 49 måltider
 • Al transport under safari turen
 • Rundtur i Cape Town
 • Guidet Township Tour
 • Trek til toppen af Dune 45
 • Tur til Sossusvlei ørkenen
 • Okavango Delta udflugt
 • Safari i Chobe Nationapark
 • Safari i Etosha Nationalpark
 • Victoria Falls
Løver i Botswana
 • Helpension
 • Support under det frivillige arbejde
 • Transport og indkvartering en dag før og efter dyreprojektet
 • Research og undervisning i løver
 • Overnatning under stjernehimlen (juni-oktober)
 • Vær med på Bushwalk
Dyreprojekter
 • Helpension
 • Transport til og fra lufthavn (undtagen ved ekstra overnatninger på hostel)
 • 24 timers nødtelefon
 • Orientering omkring projektet ved ankomst

Hvad er IKKE inkluderet i rejsen?

Transport
 • Flybilletter t/r ca. kr. 11.000-13.000,- inkl. skatter og afgifter/ rute København-Cape Town, Livingstone-Windhoek/Sishen – København
 • Ekstra overnatning i Livingstone
 • Transfer fra Livingstone til lufthavnen
 • I forbindelse med Løveprojektet er der et stopover i Johannesburg med en overnatning
 • Transfer til/fra lufthavnen ved eget flyarrangement samt i Johannesburg og i Windhoek, hvis ekstra overnatning
 • Ved eget flyarrangement kr. 750,- i gebyr
Forsikring
 • Rejseforsikring ca. kr. 1.300,- for 8 uger
 • Sygdomsafbestillingsgebyr kr. 695,-
Visum & vaccinationer
 • På Noah's Ark, kræves der arbejdsvisum til Namibia kr. 1.250,-
 • Vaccinationer fra ca. kr. 1.800,-
Andet
 • Local payment US$ 450,-
 • Overnatninger og kost på frie dage
 • Personlige fornødenheder
 • Ekskursioner og aktiviteter udenfor program
 • Overnatning inden Løveprojekt i Botswana
 • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol

Vil du have mere adventure?

Overland turen
 • Sand Boarding US$ 50,-
 • Quad Biking US$ 65,-
 • Tandem skydive US$ 210,-
 • Vic Falls bungee Jump US$ 160,-
 • Half day Canoe Safari US$ 110,-
 • White Water Rafting US$ 160,-
Sydafrika

Sydafrika har tre hovedstader: Pretoria, Cape Town (lovgivende) og Bloemfontein (juridisk). Der var apartheid fra 1948-1994, dvs. der var adskillelse mellem racerne. 75 % af befolkningen er afrikanere fra stammerne: Zulu, Xhosa, Siwana, Sotho, Shangaan, Swazi, Ndebele og Venda. Ca. 13 % er hvide af europæisk afstamning, ca. 3 % har asiatisk baggrund – den resterende del er af blandet herkomst. Efter Sydafrika fik det racistiske system afskaffet, fik landet Nelson Mandela som præsident.

Namibia

Namibia var tidligere kendt som Tysk Sydvestafrika. I 1990 blev Namibia et selvstændigt land. Landets hovedindustri er kød, fisk og mejeri, minedrift (diamanter, bly, zink, tin, sølv, wolfram, uranium og kobber), hirse, durra, peanuts og landbrugsdyr. Namibia er velsignet med et væld af naturlige ressourcer, en solid moderne infrastruktur, vidunderlige naturparker, the big five og forskelligartede traditionelle kulturer.

Botswana

Botswana ligger midt i det sydlige Afrika og er beriget med Kalahari-ørkenen, der har flest forskellige dyrearter i hele verden og Okavanga floden og deltaet hvis unikke fersvandssystem kaldes det nordilige Botswanas bankende hjerte. Landet har været beboet de sidste 17.000 år, og her er stadig masser af bushmen og stammefolk der lever i harmoni med naturen. Siden 1966 har landet været selvstændigt og har i dag et stabilt demokrati samt en sund økonomi.

Zambia

De indfødte jæger/samlerstammer ankom til Zambia for ca. 2000 år siden. Den største tilstrømning af udlændinge var mellem det 17. og frem til begyndelsen af det 19. århundrede, og de kom fra stammer i den Demokratiske Republik Congo samt det nordlige Angola. Europæere kom også i det 18. århundrede, og de blev efterfulgt af Rhodesias regering fra 1888-1964. Landet blev et selvstændigt herefter. Zambia har en befolkning på 15 millioner.

Beliggenhed

Sydafrika, Botswana og Namibia grænser hinanden helt sydpå, hvor Zambia ligger nord for Botswana.

Visum

I Sydafrika får man visum ved ankomst, hvor man skal fremvise gyldig returbillet og tilstrækkelige økonomiske midler til turen.
Botswana og Namibia er visumfrie lande i op til 90 dage.
Til Zambia får man automatisk 90 dages ophold, og det koster mellem 35-50 USD.
Ved frivilligt arbejde på Noah’s ark skal man have arbejdesvisum, som skal søges hjemmefra.

Husk, at passet skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemrejse.

Vaccinationer

En vejledning kan findes på SSI. Kontakt din egen læge og få en konsultation. Du kan også læse mere under vores FAQ.

Sikkerhed undervejs

Vi følger altid vejledningen fra Udenrigsministeriet (www.um.dk). Efterlad ikke gruppen, og pas altid på dine ejendele undervejs.

Klima

Sydafrika har fire sæsoner: sommer er fra december-februar, forår fra september-november, efterår fra marts-maj og vinter fra juni-august.
Botswana har et halvtørt klima, da landet ligger højt og har en kort regn periode. Temperaturen svinger fra 25-35C. Namibia har et subtropisk klima, hvor temperaturen ligger på 17-25 C året rundt. Zambia er varmest i regnsæsonen fra medio oktober til marts, hvor vinteren fra maj til juli er tør.

Indkvartering

På safari bor man i telte på forskellige camps, derefter kan man vælge mellem to frivillige projekter. I Namibia bor man i sovesale, og i Botswana bor man i telt.

Valuta

Sydafrika: 1 DKK = ca. 1.90 ZAR (South African Rand)
Zambia: 1 DKK = ca. 1.10 ZMK (Zambian Kwacha)
Botswana: 1 DKK = ca. 1.50 BWP (Botswana Pula)
Namibia: 1 DKK = ca. 1.80 NAD (Namibian Dollar)

I både Sydafrika og Zambia kan man bruge kreditkort stort set overalt. I Botswana og Namibia bliver kreditkort mere og mere almindeligt, der kan dog være steder, hvor det er svært at hæve penge. USD kan veksles i samtlige lande.

(Dette er en ca. pris, tjek venligst på www.xe.com for nuværende kurs)

Mad

Meget mad i det Sydlige Afrika er ens. I Sydafrika bliver der spist meget fisk, friske grøntsager og frugt. Pga. europæerne i Sydafrika finder man også pølser, frikadeller, grødris, og ”chicken pot pie” samt ”fish and chips.”

I Botswana spiser de seswaa, som er en ret af enten lam, okse eller ged, der er kogt og serveret med pap, som er en slags grød lavet på majs.

På grund af tyskerne i Namibia i 1900-tallet er deres mad præget af det tyske køkken – eksempelvis kan man få wiener schnitzel, dog bliver der også spist friske grøntsager, frugt, vildt og hjemmelavede mælkeprodukter. De spiser også chakalaka, som er en tyk suppe lavet på grøntsager serveret med brød eller pap (en slags grød).

I Zambia bliver meget mad lavet på nsima, et majsprodukt, som er en tyk grød serveret med oksekød, kylling eller fisk, bønner og andre grøntsager. Det bliver også spist til morgenmad i suppe med lidt sukker. Der bliver også spist meget ris med bønner.

Tidsforskel

Dansk tid + 1 time (vintertid)
Dansk tid (sommertid)

El

Det er altid en god ide at medbringe en international adapter. Se guiden forneden med de internationale stik.
http://www.travelproducts.com/electricity_guide.htm

Internet

Det er muligt at komme på internettet ca. hver 4.-5. dag på Overland Safarien. Der er desuden 1 PC på Noah’s Ark og mulighed for tilkøb af Wifi. Der er Wifi på Løveprojektet i Botswana, men der er ingen PC, så PC, Ipad, Smartphone kan medbringes.

Sprog

I Sydafrika er engelsk og afrikaans de officielle sprog, men der er over 10 regionalsprog. I Zambia tales der engelsk og en del regionsprog. Botswanas officielle sprog er engelsk samt andre regionalsprog, og Namibia har engelsk som officielt sprog, men det er de færreste, der taler det derhjemme. Der bliver der også snakket tysk, afrikaans, oshiwambo, og mange flere.

Religion

Sydafrikas befolkning har forskellige former for kristendom samt andre lokale og traditionelle religioner.
Botswana har religionsfrihed, og ca 70 % af befolkningen er kristne.
Den største del af Namibias og Zambias befolkning er kristne.

Pakkeliste

Efter oprettelse af din rejseprofil, vil en pakkeliste samt andre nødvendige dokumenter være tilgængelig

Står du og mangler udstyr til din rejse kan du få 10% rabat ved at klikke her: Backpackerlife, og indtaste koden oplyst efter booking af rejsen

Noahs Ark

Er du interesseret i at komme helt tæt på de Afrikanske dyr, og være med til at gøre en stor forskel for nødstede dyr? Så er dette frivillig projekt helt sikkert noget for dig.
Du vil arbejde med tilskadekomne dyr, dyr der er blevet forladt og dyr der på anden vis har brug for hjælp. Din opgave bliver, at tage dig af, bl.a Løver, leoparder, geparder, karakaler, bavianer og andre afrikanske dyrarter.
Målet med projektet er, at skabe gode rammer for dyrene mens de er på projektet og få de dyr, der kan klare sig selv, tilbage på savannen igen.

Løver i Zambia

Er du vild med løver, afrikansk natur og kultur? Så er dette frivillig projekt noget for dig. Dette projekt er et research projekt, hvor man udarbejder metoder til løvens bevarelse, ved at bruge afrikanske løsninger til afrikanske udfordringer. Metoden tager højde for behovet for løver, økosystemerne de er afhængige af, og lokalsamfundene i deres omgivelser. Som frivillig spiller du en afgørende rolle for at øge bestanden af løver i Afrika. Du arbejder side om side med forskere i et unikt frigivelsessted beliggende i Mosi-oa-Tunya Nationalpark.

Frivilligt arbejde med løver i Zambia

Løver og Elefanter i Zimbabwe

På dette frivillig projekt vil du spille en afgørende rolle for en flok afrikanske elefanter og løvers fremtid. Du skal følge løveunger gennem savannen, for at træne deres evne til at jage og forberede dem på at blive sat ud i den vilde natur. Du skal også på elefantvandring og hjælpe med at passe projektets elefanter.

Dette projekts mål er at komme den faldende løvestand til livs. Derfor er dette frigivelses program vigtigt, og et sted hvor løveunger skal forberedes på at blive sat ud i det fri, i nationalparker og reservater på tværs af Afrika. Du vil også møde lokalsamfundet og undervise i udfordringerne ved at bo tæt på farlige rovdyr. Ved at foretage undersøgelser, mindsker vi risikoen for konflikt mellem mennesker og løver i de nærliggende omgivelser.

Frivilligt arbejde med løver og elefanter

Løver og andre dyr i Zimbabwe

Som frivillig på dette projekt vil du være en del af et rehabiliteringsprogram, hvor løverne bliver sat ud i det fri. Samtidig vil du være med til at undersøge andre dyrs adfærd og komme helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser.

Projektet giver dig mulighed for at komme tæt på løverne og få berigende og
lærende oplevelser. Dette projekt er særligt intimt med en lille frivillig gruppe,
der giver en helt særlig oplevelse med løverne. Dagligt vil du være med på
løvevandring på savannen, og hjælpe med at forske løvens og andre rovdyrs
adfærd.

Frivilligt arbejde med løver og andre dyr i Zimbabwe

Chimpanser i nord Zambia

På dette projekt vil du komme helt tæt på chimpansen. Du vil hjælpe til på et projekt som redder chimpanser fra det sorte marked, krybskytter, nedslidte zoos og cirkuser fra både Asien, Europa, Afrika og Sydamerika. De reddede dyr bliver placeret i et sikret fristed, hvor man finder verdens sundeste chimpanser. Her bor over 100 chimpanser i store skovområder, som minder så meget om deres naturlige miljø som muligt. Som frivillig hjælper du med at lave adfærdsberigende aktiviteter, som styrker chimpanserne fysisk og psykisk. Du kommer også med på den daglige vandring med chimpanserne, hvor du kan føle dig en del af flokken, og opleve chimpanserne lege i deres naturlige omgivelser.

 

Dyr og natur på Garden Route

På dette frivilligprojekt vil du opleve at være en del af et målrettet team, der sigter mod at rehabilitere landbrugsjord og udvikle et langsigtet selvbærende naturmiljø, skabe bevidsthed om fælleskaber, udvide det eksisterende reservat og fortsætte deres succesfulde gepard forskning.

Dette projekt er, med sin unikke placering i midten af fire natur reservater på Garden Route, en helt speciel mulighed for at komme helt tæt på Afrikas vilde natur. Sammen med andre frivillige skal du lære om bevarelse, miljøledelse og natur fra nogle af de mest erfarne fagfolk inden for denne branche

Store Katte i Kenya

Som frivillig på dette projekt har du en afgørende rolle i de afrikanske dyrs fremtid. Sammen med forskere studerer du de vilde dyrs adfærd og samler data. Hjælp med at holde øje med løver, leoparder og geparder i deres naturlige omgivelser og med forskning.
Du vil også give en hånd på guideskolen med at oplære unge Maasai studerende til at blive safariguider. Økosystemet Maasai Mara har den største beholdning af dyreliv på jorden, og vi må gøre alt for at bevare dette.

Big 5 i Sydafrika

Vil du have en unik afrikansk oplevelse, så er en deltagelse som frivillig på dette projekt helt sikkert noget for dig.

På dette projekt vil du hjælpe med at undersøge det afrikanske Wildlife på helt tæt hold. Du skal blandt observere Big 5 som består af løven, leoparden, næsehornet, bøffelen og elefanten. Projektet vil give dig en masse ny viden om, hvordan du identificere dyr og hvordan du indsamler data om disse helt unikke dyrearter. Din hjælp på projektet vil gøre en stor forskel og du vil komme helt tæt på det autentiske Afrika, når du hjælper med at beskytte og indsamle viden om dyrene.

Dyreliv og lokal befolkning i Botswana

Dette er et lille unikke projekt, der fokuserer på at opbygge relationer mellem lokalsamfund, familier, dyrene og ejerne af reservater i landdistrikterne i Botswana. Projektet tilbyder støtteprogrammer og uddannelsesmæssige aktiviteter i håb om skabe gode relationer mellem alle medlemmerne i dette unikke miljø. Projektet er en unik mulighed for at komme helt tæt på det autentiske Botswana.

Dyreliv og lokalbefolkning i Botswana

Highlights

 • Se the big 5 på safari
 • Oplev Victoria Falls
 • Namibia ørken
 • Okavango Deltaet
 • Kom tæt på dyrene gennem frivilligt arbejde!
 • ... og meget mere
Se flere

Se kort

Se program

Ring til os

TLF. 45 76 18 00