• Smukke Tavira
 • Yoga
 • Skønne strande
 • Dejlig mad
 • Unik kultur
 • Forlængelse i Lissabon

8 dages yogarejse til Portugal

– med dansk yogalærer

Yoga opholdet finder sted i den skønne lille by Tavira, beliggende på østsiden af ​​Algarve. Et sted med ro, historie, varme, strande, turkis vand og meget mere. En smuk og vidunderlig zen-placering for et magisk yoga retreat nær den berømte Ria da Formosa og de fantastiske hvide sandstrande, som strækker sig fra Faro og næsten til Spanien.

Denne skønne by ved havet med sine hvidkalkede huse og charmerende gader foruden en flod, der krydser byen, er den af de smukkeste på Algarvekysten.  I bor på et dejligt 4* hotel med både indendørs og udendørs pool. Hotellet ligger tæt ved byen og få  minutters gåtur gennem den gamle bydel på de toppede brosten og til yogastudiet.  Marts er en fantastisk tid at tage til Tavira, hvor appelsintræerne springer i blomst på netop dette tidspunkt. Du vil derfor opleve den bjergtagende duft af appelsiner, når du bevæger dig rundt i Tavira. Dine sommer “vibes” for 2020 bliver for alvor vakt til live på dette ophold.

YOGA-programmet er meget righoldigt. Selve yoga undervisningen foregår i et veludstyret yoga studio midt i byen. Studiet har alt udstyr. Yogaundervisningen er tilrettelagt således, at alle kan være med. I vil få fornøjelsen af en meget alsidig yoga, hvor I dyrker den blide og rolige Yin Yoga, den styrkende Hatha Yoga og Flow, dyb afspænding med Yoga Nidra, yogafilosofi og meditation.

Efter de 7 dage i Tavira kan man vælge at tage til Lissabon for at opleve byen en dag eller 2 inden hjemrejse. Kontakt os for detaljer.

”Every day is a great day for yoga!” 

 

Dag 1 - 7

Ankomst til Tavira og check in på hotellet.

Tavira anses for at være den smukkeste by på kysten, og med sin ideelle beliggenhed for et yoga retreat har I det bedste af det hele i denne charmerende by omgivet af natur fra strande til fantastiske bjerge og ren kultur. Her kan I genoplade og få ro gennem yoga og afslapning. I fritiden kan I tage en bådtur, udforske de små gader, hvor I kan nyde en lokal bica eller frokost på en af ​​de mange gode lokale caféer og restauranter, og der er kun 10 minutter til de smukkeste hvide sandstrande.

Vi vil nyde frokost og middage sammen, og du vil have masser af tid til at gøre dine egne opdagelser og besøge det lokale marked.

+-

YOGA'en

Yogaundervisningen foregår i vores skønne yoga studio midt i byen. Studiet har alt udstyr. Yogaundervisningen er tilrettelagt til at alle kan få ydbytte af den. Begyndere med regelmæssig yoga praksis og mere øvede vil kunne arbejde mere i dybden. Din yogaunderviser på denne rejse vil være Annett Mottlau, som også ejer stedet.

Iyengar yoga og filosofien bag har inspireret til Annetts egen praksis og undervisning. Før i tiden har hun haft rygskader, og den viden hun har fået ved sin behandling, præger også hendes undervisning. Hun hjælper hendes studerende med at genoprette balance i kroppen, i sindet og i sidste ende i livet.

Hendes undervisning er klar, dynamisk med nøje opmærksomhed på detaljer og tilpasning. Hun kombinerer en velstruktureret klasse med sin varme undervisningstil.

Et dagsprogram på dette ophold kan se ud som følge:

Lørdag er ankomstdag, og efter check in på hotellet vil vi kl 17:00 samles om yoga og aftenmeditation.

Søndag:
Kl. 8.30 – 12.30: Yoga med 1/2 times tepause

Mandag:
Kl. 8.30 – 12.30: Yoga med 1/2 times tepause

Tirsdag:
Kl. 16.00 – 19.00: Yoga og efter yoga vil der være middag

Onsdag:
En dag til sig selv på egen hånd.

Torsdag:
Kl. 8.30 – 12.30: Yoga med 1/2 times tepause

Fredag:
Kl. 17.00 – 19.00: Yoga og efter yoga vil der være middag

Lørdag:
Afrejse til Danmark

+-

Indkvartering

Da det er i juli måned har vi valgt indkvartering i byen, så I er tæt på det hele. I skal bo på et dejligt 4* hotel i byen tæt ved  floden. Her kan I hoppe i poolen –  omgivet af store loungesenge –  både indendørs og udendørs, nyde udsigten og stemningen og få en god nats søvn i de dejlige og moderne indrettede hotelværelser. Hotellet har også SPA og Fitness faciliteter

Indkvarteringen inkluderer morgenbuffet.

Læs mere om hotellet under “om stedet”.

+-

EKSTRA AKTIVITER

Foruden strand, byture og andre fornøjelser,  har I også følgende muligheder:

Hotellet
Her kan du nyde både den indendørs og udendørs pool og deres wellness afdeling.

Ayuverdic Massage
På den anden side af gaden fra vores yoga studio er der et Ayurvedic Center. Her kan jeres kroppe blive forkælet og fødder plejet.

Leje af cykler
Kan arrangeres for hele ugen eller blot nogle dage. Det er et pragtfuldt område at cykle rundt i, da det er flat terræn.

Kakkelmaling
I Tavira findes en lille butik, som både selv producerer kakler, men også udstiller og sælger de forskellig lokale håndværkers produkter. Vanessa tilbyder workshops for små grupper hvor I selv kan designe og male jeres kakler. De bliver derefter brændt og kan afhentes.

Ria da Formosa | Paddle Surfing
Er der hvor Paddle surfing lektioner vil finde sted, på Ria da Formosa – Fuseta eller Cabanas. Fuseta er en lille lokal fiskerby som ligger ved havnefronten med en smuk strand, der strækker sig ud i Ria da Formosa. Her finder du også flere fantastiske fiskerestauranter, der er berømte for den gode mad indendørs eller udendørs under de lune aftner.

Vandreture
Der er rigelige muligheder for vandreture i det skønne landskab.

Alle aktiviteter kan bookes på stedet, for den næste dag.

 

+-

Dag 7

Hjemrejse, 1 dag ekstra i Tavira eller i Lissabon

På syvende dagen er der check ud fra hotellet i henhold til programmet, men hvis du flyver med Norwegian,  er det lørdag – lørdag ture til Faro, så du kan vælge at blive en ekstra dag i Tavira eller tage den tre timers togtur til Lissabon og tage flyet hjem fredag eller blive en eller flere dage ekstra.

Lissabon er hovedstaden i Portugal og samtidig en af Europas ældste hovedstæder. Det unikke ved Lissabon er, at byen er placeret på syv bakker. Dette giver et helt specielt bybillede med stejle bakker, hvor gamle sporvogne kører op og ned ad bakkerne og kuperede brostensbelagte gader, hvor turister og de lokale vandrer op og ned. Derfor er det også hensigtsmæssigt at medbringe gode og behagelige sko, da de de bedste udsigter i Lissabon findes på de forskellige bakketopper. Hele Lissabon kan f.eks. ses fra den store Tejo-flod fra Sankt Georges slot. Du kan også bevæge dig op på toppen af São Jorge, som er den største bakke, hvor det berømte São Jorge slot ligger.

I Lissabon kan du også udforske de mange gallerier, museer, teatre, butikker, restauranter og barer. De fleste seværdigheder i Lissabon er i gåafstand fra centrum, men i tilfælde af ømme fødder er der rig mulighed for offentlig transport i form af sporvogne og metrostationer.

+-

Maria Nova Lounge Hotel

Du indkvarteres på det fantastiske 4 * hotel, hvor alle værelser er med ensuite badeværelse og privat balkon.

Maria Nova Lounge Hotel er et hyggeligt hotel beliggende på det højeste punkt i Tavira og kun en kort 3min. gåtur fra Taviras centrum og Iyoga-studiet. Hotellet tilbyder alle moderne faciliteter og alligevel  et det hyggeligt og komfortablt med fantastisk udsigt over byen. Fra hotellet har du en kort gåtur gennem de smalle brostensbelagte gader og krydser floden over den romerske bro, og du er ved yoga studiet. Fantastisk lille gåtur inden din yogaklasse.

Tavira med en rig historisk og kulturel arv samt begivenheder, der bringer liv i byen. Tavira har alt dette og så meget mere …

Annett Mottlau

Annett er din yoga lærer og host under dit ophold

Annett Mottlau er en certificeret Iyengar yogalærer fra BKS Iyengar Yoga Institute i Amsterdam med en Junior Intermediate Level I certificering.

I 1995 flyttede Annett fra København til Cascais, Portugal for at fortsætte sin uddannelse og undervisning der. Annett er uddannet fra læreruddannelsesprogrammerne ved Iyengar Yoga Institute i Amsterdam sammen med Clé Sourne, Charles Hond og Annemieke Van Kootne, og som lærer studerede hun hos Geeta S. Iyengar og Prashant S. Iyengar ved Iyengar Yoga Institute i Pune, Indien. I oktober 2015 afsluttede hun en 3-årig undersøgelse af terapeutisk Iyengar yoga med Stephanie Quirk i København.

Annett har næsten 20 års erfaring plus 8 års erfaring som yogalærer i Portugal

I 2016 flyttede hun til Algarve, og i 2018 åbnede hun sit eget Iyengar-studie i Tavira by.

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Indkvartering på dobbeltværelser med kig til pool så længe de haves (tillæg for enkeltværelse )
  • Morgenbuffet
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yogafaciliteter

  • Undervisning i yoga og meditation – se program
  • Yogaredskaber: måtter, tæpper, blokke i forskellige størrelser, stroppe og stole

  Andet

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet til Faro, Algarve, ca. kr. 2.300?  Vi sørger gerne for dette, så gruppen kan følges ad
  • Taxi fra lufthavn til Tavira ca 45 min kørsel og koster 35€ . Vi giver info om bestilling
  • Eller tag en taxa til Faro togstation og derefter toget til Tavira.
  • Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Der er plads til 12 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

  Forsikring

  • Rejseforsikring, som vi gerne tegner
  • Sygdomsafbestilling kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chauffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Wellness behandlinger
  • Ekstra udflugter, behandlinger og aktiviteter på hotellet
  • Husk det blå sygesikringskort
  • Rejsen gennemføres ved minimum ved 8 personer
  • Rejsen skal bekræftes af adventureheart inden flybestilling.

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll to Top