• Smukke Tavira
 • Yoga
 • Skønne strande
 • Dejlig mad
 • Unik kultur
 • Forlængelse i Lissabon

7 dages yogarejse til Portugal

– med dansk yogalærer

Yoga opholdet finder sted i den skønne lille by Tavira, beliggende på østsiden af ​​Algarve. Et sted med ro, historie, varme, strande, turkis vand og meget mere. En smuk og vidunderlig zen-placering for et magisk yoga retreat nær den berømte Ria da Formosa og de fantastiske hvide sandstrande, som strækker sig fra Faro og næsten til Spanien.

Denne skønne by ved havet med sine hvidkalkede huse og charmerende gader foruden en flod, der krydser byen, er den af de smukkeste på Algarvekysten.  I bor på et dejligt 4* hotel med både indendørs og udendørs pool. Hotellet ligger tæt ved byen og få  minutters gåtur gennem den gamle bydel på de toppede brosten og til yogastudiet.  Marts er en fantastisk tid at tage til Tavira, hvor appelsintræerne springer i blomst på netop dette tidspunkt. Du vil derfor opleve den bjergtagende duft af appelsiner, når du bevæger dig rundt i Tavira. Dine sommer “vibes” for 2020 bliver for alvor vakt til live på dette ophold.

YOGA-programmet er meget righoldigt. Selve yoga undervisningen foregår i et veludstyret yoga studio midt i byen. Studiet har alt udstyr. Yogaundervisningen er tilrettelagt således, at alle kan være med. I vil få fornøjelsen af en meget alsidig yoga,  hvor I dyrker den blide og rolige Yin Yoga, den styrkende Hatha Yoga og Flow, dyb afspænding med Yoga Nidra, yogafilosofi og meditation.

Efter de 7 dage i Tavira kan man vælge at tage til Lissabon for at opleve byen en dag eller 2 inden hjemrejse. Kontakt os for detaljer.

”Every day is a great day for yoga!” 

 

Dag 1 - 7

TAVIRA – ALGARVE

Ankomst til Tavira og check in på hotellet.

Tavira anses for at være den smukkeste by på kysten, og med sin ideelle beliggenhed for et yoga retreat har I det bedste af det hele i denne charmerende by omgivet af natur fra strande til fantastiske bjerge og ren kultur. Her kan I genoplade og få ro gennem yoga og afslapning. I fritiden kan I tage en bådtur, udforske de små gader, hvor I kan nyde en lokal bica eller frokost på en af ​​de mange gode lokale caféer og restauranter, og der er kun 10 minutter til de smukkeste hvide sandstrande.

Vi vil nyde frokost og middage sammen, og du vil have masser af tid til at gøre dine egne opdagelser og besøge det lokale marked.

+-

Indkvartering

Da det er i marts måned har vi valgt indkvartering i byen, så I er tæt på det hele. I skal bo på et dejligt 4* hotel i byen tæt ved  floden. Her kan I hoppe i poolen –  omgivet af store loungesenge –  både indendørs og udendørs, nyde udsigten og stemningen og få en god nats søvn i de dejlige og moderne indrettede hotelværelser. Hotellet har også SPA og Fitness faciliteter

Indkvarteringen inkluderer morgenbuffet.

Læs mere om hotellet under “om stedet”.

+-

YOGA'en

Yoga sessionerne foregår i et yoga studio, som er forsynet med rigelige hjælpemidler.  Det er ejet af vores arrangør i Tavira,  danske Annett Mottlau, som er Iyengar yogalærer. Hun vil også være behjælpelig med råd  og vejledninger.

Arenze Fischer vil være din yogalærer på rejsen den 21. marts 2020, og her er et par linier fra hende:

“I min undervisning lægger jeg vægt på at den enkelte deltager får mulighed for at mærke sin krop, snarere end, at stillingerne skal se “perfekte” ud. Jeg gør mig altid umage for at finde en variation, der kan passe til den enkelte, uanset tidligere erfaring med yoga og eventuelle skader.

Mit særkende som yogalærer er, at jeg ofte kombinerer historiefortælling, poesi og yoga.

På rejsen får du både mulighed for at dyrke den blide, langsomme Yin Yoga, styrkende Hatha Yoga og Flow, dybdeafspændingen Yoga Nidra, og meditation.”

Et dagsprogram på dette ophold kan se ud som følge:

Lørdag er ankomstdag, og efter check in på hotellet vil vi finde et tidspunkt at samles om yoga og aftenmeditation.

Søndag:
Kl. 7.30 – 9.00: Hatha Yoga
Kl. 11.00 – 13.00: Introduktion til yogafilosofi
Kl. 16.00 – 18.00:  Yin Yoga og Yoga Nidra

Mandag:
Kl. 7.30 – 9.00: Yin Yoga
Kl. 16.00 – 18.00: Hatha Flow og Yoga Nidra
Kl. 20.30 – 21.30: Meditation

Tirsdag:
Kl. 7.30 – 9.00: Hatha Yoga
Kl. 11.00 – 13.00: Introduktion til meditation (teori, hvad er meditation, hvordan virker det? Mantra, Yantra, mindfulness, osv.)
Kl. 16.00 – 18.00: Yin Yoga og Yoga Nidra

Onsdag:
Kl. 7.30 – 9.00: Yoga, Hatha Flow eller Yoga Nidra yoga, som vi aftaler
Eftermiddag: Kunne være en dag til sig selv på egen hånd. Det aftales nærmere.

Torsdag:
Kl. 7.30 – 9.00: Yoga
Kl. 17.00 – 18.30: Yin Yoga og Yoga Nidra
Kl. 20.30 – 21.30: Meditation

Fredag:
Kl.  7.30 – 9.00: Yoga

Afhængigt af fly retur til Danmark

+-

EKSTRA

TAVIRA:
Foruden strand, byture og andre fornøjelser,  har I også følgende muligheder:

Hotellet
Her kan du nyde både den indendørs og udendørs pool og deres wellness afdeling.

Ayuverdic Massage
På den anden side af gaden fra vores yoga studio er der et Ayurvedic Center. Her kan jeres kroppe blive forkælet og fødder plejet.

Leje af cykler
Kan arrangeres for hele ugen eller blot nogle dage. Det er et pragtfuldt område at cykle rundt i, da det er flat terræn.

Kakkelmaling
I Tavira findes en lille butik, som både selv producerer kakler, men også udstiller og sælger de forskellig lokale håndværkers produkter. Vanessa tilbyder workshops for små grupper hvor I selv kan designe og male jeres kakler. De bliver derefter brændt og kan afhentes.

Ria da Formosa | Paddle Surfing
Er der hvor Paddle surfing lektioner vil finde sted, på Ria da Formosa – Fuseta eller Cabanas. Fuseta er en lille lokal fiskerby som ligger ved havnefronten med en smuk strand, der strækker sig ud i Ria da Formosa. Her finder du også flere fantastiske fiskerestauranter, der er berømte for den gode mad indendørs eller udendørs under de lune aftner.

Vandreture
Der er rigelige muligheder for vandreture i det skønne landskab.

Alle aktiviteter kan bookes på stedet, for den næste dag.

 

+-

Dag 7

Hjemrejse, 1 dag ekstra i Tavira eller i Lissabon

På syvende dagen er der check ud fra hotellet i henhold til programmet, men hvis du flyver med Norwegian,  er det lørdag – lørdag ture til Faro, så du kan vælge at blive en ekstra dag i Tavira eller tage den tre timers togtur til Lissabon og tage flyet hjem fredag eller blive en eller flere dage ekstra.

Lissabon er hovedstaden i Portugal og samtidig en af Europas ældste hovedstæder. Det unikke ved Lissabon er, at byen er placeret på syv bakker. Dette giver et helt specielt bybillede med stejle bakker, hvor gamle sporvogne kører op og ned ad bakkerne og kuperede brostensbelagte gader, hvor turister og de lokale vandrer op og ned. Derfor er det også hensigtsmæssigt at medbringe gode og behagelige sko, da de de bedste udsigter i Lissabon findes på de forskellige bakketopper. Hele Lissabon kan f.eks. ses fra den store Tejo-flod fra Sankt Georges slot. Du kan også bevæge dig op på toppen af São Jorge, som er den største bakke, hvor det berømte São Jorge slot ligger.

I Lissabon kan du også udforske de mange gallerier, museer, teatre, butikker, restauranter og barer. De fleste seværdigheder i Lissabon er i gåafstand fra centrum, men i tilfælde af ømme fødder er der rig mulighed for offentlig transport i form af sporvogne og metrostationer.

+-

Maria Nova Lounge Hotel

Du indkvarteres på det fantastiske 4 * hotel, hvor alle værelser er med ensuite badeværelse og privat balkon.

Maria Nova Lounge Hotel er et hyggeligt hotel beliggende på det højeste punkt i Tavira og kun en kort 3min. gåtur fra Taviras centrum og Iyoga-studiet. Hotellet tilbyder alle moderne faciliteter og alligevel  et det hyggeligt og komfortablt med fantastisk udsigt over byen. Fra hotellet har du en kort gåtur gennem de smalle brostensbelagte gader og krydser floden over den romerske bro, og du er ved yoga studiet. Fantastisk lille gåtur inden din yogaklasse.

Tavira med en rig historisk og kulturel arv samt begivenheder, der bringer liv i byen. Tavira har alt dette og så meget mere …

Arenze Fischer

Jeg har dyrket yoga siden 94 og undervist siden 2002. Oprindelig begyndte jeg til yoga i håb om at det kunne hjælpe på astma. Jeg blev hurtigt meget begejstret for både den fysiske og mentale del af yogapraksis, og allerede i 95 var jeg på tre måneders retreat i en skov i Sverige. Yogaen har været min faste følgesvend lige siden, og siden 2002 har jeg undervist, de første år i Irland og siden 2005 hjemme i Danmark.

Min første yogauddannelse var en to-årig uddannelse i Hatha Yoga og meditation, som jeg tog i Irland. Efterfølgende har jeg suppleret med to forskellige uddannelser i Yin Yoga, restorativ yoga og Birgitte Gorm Hansens uddannelse i Open Flow Vinyasa, samt specialer i gravidyoga, efterfødselsyoga og børneyoga.

Jeg underviser i København og omegn, på festivaler rundt om i Europa og er med til at uddanne børneyogalærere på Det Lille Yogahus.

Ved siden af yogaen er jeg cand.scient. i antropologi og historiefortæller, så der kan komme et par myter undervejs.”

  HVAD ER INKLUDERET I REJSEN?

  Inkluderet i basispakke

  • Indkvartering på dobbeltværelser med kig til pool så længe de haves (tillæg for enkeltværelse )
  • Morgenbuffet
  • Login til egen profil
  • Råd og vejledning til fly, forsikring, pakkeliste mm.
  • 24 timers vagttelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Yogafaciliteter

  • Undervisning i yoga og meditation – se program
  • Yogaredskaber: måtter, tæpper, blokke i forskellige størrelser, stroppe og stole

  Andet

  HVAD ER IKKE INKLUDERET I REJSEN?

  Transport

  • Flybillet til Faro, Algarve, ca. kr. 2.300?  Vi sørger gerne for dette, så gruppen kan følges ad
  • Taxi fra lufthavn til Tavira ca 45 min kørsel og koster 35€ . Vi giver info om bestilling
  • Eller tag en taxa til Faro togstation og derefter toget til Tavira.
  • Rejsen gennemføres ved min. 8 deltagere. Der er plads til 12 deltagere. Køb først flybillet efter bekræftelse fra Adventure Heart på, at rejsen gennemføres.

  Forsikring

  • Rejseforsikring, som vi gerne tegner
  • Sygdomsafbestilling kan tegnes

  Andet

  • Måltider der ikke er nævnt under inkluderet
  • Drikkevarer og drikkepenge (efter lokal skik, chauffører mm.)
  • Ekskursioner og aktiviteter udover program
  • Udgifter i forbindelse med uforudsete hændelser, der er udenfor vores kontrol
  • Wellness behandlinger
  • Ekstra udflugter, behandlinger og aktiviteter på hotellet
  • Husk det blå sygesikringskort

  *NB: Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. Endeligt dag-til-dag program gives umiddelbart inden afrejse eller efter ankomst på destinationen.
  Rejsen er ikke egnet for bevægelseshæmmede eller rejsende der ikke er selvhjulpne.

  close
  Scroll til toppen