Find rejser til Frivilligt arbejde

Sådan virker filtreringsmuligheden

Én rejse kan have flere datoer, hvorfor den vises flere gange.
Brug filter-funktionen og gør din søgning mere specifik.

Frivilligt arbejde i udlandet

Vil du mærke hverdagen i et fremmed land og i en anden kultur? Oplev verden med frivilligt arbejde i udlandet og gør en forskel i de lokalområder, der har brug for din hjælp.

Hos Adventure Heart har vi i mange år arrangeret frivilligt arbejde i udlandet for unge og fællesnævneren for dem alle har været stor succes. Vi tilbyder mange unikke projekter i flere forskellige lande og kontinenter.

Kombiner din backerpacker eller adventurerejse med frivilligt arbejde i udlandet og udforsk nogle af de mest givende oplevelser i livet.

Frivilligt arbejde i udlandet med dyr

Arbejd frivilligt i udlandet med børn og unge, natur eller dyr. Vi har sammensat 4 ugers programmer med frivilligt arbejde i udlandet, oplevelser samt kultur.

Har du lyst til mere eventyr, kan du tilføje flere uger til din rejse og du kan ændre nogle af ugerne i det foreslåede program enten hjemmefra eller på stedet.

Samtlige af vores frivillige rejser og programmer har internationale deltagere og du har derfor en enestående chance for at knytte stærke internationale venskaber for livet med de andre frivillige.

Vælg selv dit program og rejsens varighed. Se alle lande herunder og vælg dit eget personlige projekt. Du kan afhængigt af destinationen generelt vælge uger og programmer som følger:

INTRO-UGE – KULTURUGE – HISTORIE – FRIVILLIGT ARBEJDE MED BØRN, DYR OG LOKALSAMFUND

Kontakt os for yderligere informationer omkring de enkelte destinationer.

Frivilligt arbejde med børn

På rejsen til det sydlige Afrika er der mulighed for flere forskellige frivillige projekter, hvor du kan hjælpe udsatte børn i forskellige samfund.

Scroll to Top